MetiLu
|
Dobro jutro punce, da se še jaz malo pofočkam Je možek ta teden še doma in sva zelo produktivna, saj sva se po treh letih odlašanja končno lotila prenove balkonske ograje... in je bil zaradi tamalega to dvodnevni projekt, da nama ni po balkonu brez ograje skakal, ko je bil doma... je bilo treba vse dilce dol odšravfat, jih zdrgnit (so iz pvc mase, 55 kom ), pri čemer mi je skoraj križ odpadel in mi lih tolk, da mi ni kolk ven vrglo od čepenja ob tuš kabini ... možek je preostalo ograjo prebrusil, pobarval, vmes naju je dež namočil včeraj smo pa šravfali nazaj... vsaka lajšta 4 šravfe, od tega jih je 1/3 tamal zašravfal, ker je pač mojster miha in se ga ne da odstranit od takih del... seveda z veliko mero previdnosti in varnostnih ukrepov zraven, sva ugotovila, da je tamal že zelo priročen za kakšno delo ... no, naš podvig na dolgo in široko v glavnem, sem malo zmozgana... Poleg tega sva včeraj reorganizirala najino spalnico na galeriji, malo prestavila posteljo in eno nočno mizico, pa podaljšek napeljala za AC in lučko, pa posesala, preoblekla posteljo... danes sam še pomijem in je ready. Zdej en dan se bom lotila še pranja posteljnine za , oblekla jo bom pa čist proti koncu, da se ne bo prašilo... Torbe imam že na pol pripravljene, moram nabavit še tiste mini pakunge kozmetike (šampon, gel za tuširanje...), ker se mi ne lub teh tavelikih stvari basat sabo... Kakšno stvar bom pa sigurno še zadnjo minuto notri dala, tako da je najboljš, da si na torbo samo listek pripravim Zdej en dan moram it še na depilacijo, pa z masažo presredka bo treba začet. Pa čez kakšne 3 tedne, če bom zdržala tolk dolgoooo , grem še enkrat k frizerki, da me mal pobarva in še malo postriže, da bo frizurca kakšen mesec in pol zdržala... Pa spet se bo treba lotit priprave hrane za v skrinjo, omakce, zrezke, slivove knedeljne, juhica, ... da bo potem kuhanje vsaj kakšen teden čist enostavno Prov kej dost več se pa ne mislim pripravljat. Počasi mi misli že na morje uhajajo... joj, si tako želim it kampirat, upam, da nam bo ta podvig uspel potem septembra v verziji 4 članov. Smo hotli it zdej malo na oddih, pa nam malo finance strižejo, ker imava oba registracijo avtkov v naslednjih dveh mesecih in se vse naenkrat žal ne izide pa bo že, mamo pa vsaj ograjo zrihtano Suzika, pri mojem G je tud tak postopek naročanja in tud CTG-ja ne dela, tako da se prov nič več ne sekiram. Moram rečt, da sem to veliko bolj pomirjena kot v prvo Jaz imam naslednji pregled šele 21.6., UZ nimam več, pol pa na 10 dni in če bo šlo vse po planih, bom šla še 3x na pregled Daška91, mere imaš sigurno napisane v MK tam, kjer je stran z UZ pregledi. Vpisano naj bi bilo v okenčke pod kratice BPD, HC, AC in FL. Frufru, je pa sinek res faca so prav simpatični tile naši škrati. jaz samo upam, da jih navdušenje potem ne bo minilo. Maca84, samo nasvet glede škarjic, najlažje se nohtke striže z navadnimi kovinskimi škarjicami, ki imajo zaobljene robove. Jaz sem kupila tiste otroške in enkrat malemu prov v živo odrezala noht, ker so tako konjske. Joj, kok sem se takrat presekirala. Pol sem kupila otroški ščipalec in je tud čist nepraktičen za tiste male nohtke. Res, najboljše so čist navadne škarjice. Tako, kavico sem že spila, zdej pa še nekaj pojem pol pa akcija. Zdele se odpravljam za likalno mizo, ker tamalmu zmanjkuje mikic. Pa še ene dve žehte mam za oprat to je noro, kok več cunj porabimo poleti Pa sesalec bo treba sprehodit, pa še malo balkon popucat. Sej se kar ne neha. Še dobr, da imamo bolj majhno stanovanje, pa si hitro skozi. Lep dan vsem
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 1.6.2011 8:49:36 >