Matejita
|
Mismis, me veseli, da ste ve tri takole fajn , da pridno cakate na dolocen dan . Rakica cestitke za tvoj pohodniski podvig. Ne vem, kako ste s temperaturami, ampak naceloma naj bi ti imela notranjo kurjavo zdajle. Julijka, ti si kar privosci odklop. Saj ni treba, da se ti se kaj dosti da zdajle. Po mojem nimas vec veliko stvari za uredit... Daska tale tvoj PDP za 24.7. se ujema z mojim 7.7. (zadnja menstruacija 30.09.), sicer pa, ja, mi lahko racunamo in racunamo, nase pikice bodo pa izracunale . Maca cestitke, zdaj bos pa diplomirana mamica , po materinski soli pa 2x diplomirana Beeeeeeo, fajn, da spis v redu. Pa da se pripravljas na porod v vecih smislih. Kako si se pa lotila masaze presredka? Bi po mojem bilo treba pocasi zacet. Jaz sem se vedno solarka, se do prihodnjega petka. Zdajle smo ravno na pol bimestralnih izpitov. V soli sem bolj popravljalna naprava, pregledujem vse zvezke, delovne zvezke in zdajle teste, ker moram vse popravljeno pustit. Doma sem pa bolj na izi. Ta teden sva nabavila spalno srajico dizajn stara mama. Jaz namrec ne nosim niti pizam, niti spalnih srajic. Spim v perilu ali gola. No v bolnici bom dostojna. Pa da bo lazje dojit, sem jo kupila na gumbe. Pa eno haljo sem kupila, da ne bom kot pavijan v bolnisnici halji razkazovala zadnje plati. Pumpo za mleko sva tudi nabavila, ker jaz jo enostavno moram imeti, ker po 42 dneh sibam nazaj ucit in upam, da bom imela mleko in da jo bodo hranili z njim, ko bom v sluzbi. Glede nabave manjka se bolj malo. V soboto naj bi ta vecje stvari se nabavila, potem pa manjka samo se kozmeticni baby kompletek - skarijce, krtaca, glavnik), vlozke so mi ze prisepnile tule, kaksne naj kupim, pa mami je tudi ravno danes posala paket z Vir 80, da ne bom slabsa od vas , vprasanje samo, ce bo paketek prisel pravocasno. Potuje od 14 -30 dni. Od nevsecnosti me samo pod reberci vcasih malo spika, pa poem vstanem in se pretegnem, pa je bolje. Otekla sem tudi malo, ker sem sicer pajkovsko suhcna, no zdaj imam prste na nogi normalne, lulat ne hodim nic kaj bolj pogosto. Cez dan ha, nosecnisko veckrat, ponoci pa ne hodim. Povsod pa opozarjajo, da ne smemo piti manj, kar se meni zdi logicno. Ledvice rabijo 2-3 litre tekocine v normalni situaciji, zdaj v nosecnosti, so pa se toliko bolj na udaru. Sem pa precej bolj utrujena kot sicer, ampak se 1 teden je za zdrzat, potem pa ne bom vec ucila. Pozdravcek cez luzo vsem so