|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
19.5.2011 12:28:12   
julijka11
kako ste ene pridne in aktivne!

meni se pa nič prav ne da; pa še vedno čakam, da mi sestavijo omarouser posted image ; ne morem prej niti pregledati in preprati malih cotik, ki jih imam cel kup v vrečah po vseh omarah....imam občutek, da če mi to ne bodo hitro zrihtali, da se bom pa res čisto polenila....samo kavčirala bi še ( kolikor sicer lahko, ker je moja triletnica doma in je čisto vznesena, ker več ne hodim v službo; ko mali cekec je ob meni....se samo lubčkama in cartamauser posted image ..je faca mala, se vleže zraven na kavč in me oponaša, kako božam bušija, potem se mi pridruži in pravi, da mora tudi ona malo Gašperja pocartati..upam da bo tako raznežena tudi po rojstvu....

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
   RE: Julijke 2011
19.5.2011 15:32:05   
daška91
ojla...

mene samo nekaj zanima ! Zadnjo M sem imela 17.10.2010 in mi je moja G dala PDP 4.8.
Včeraj sem stopila v 31teden in se mi lih ne zdi da je to za tak datum. Po mojih izračunih mi pride 20.7 . user posted image

Lep dan ! user posted image user posted image

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
   RE: Julijke 2011
19.5.2011 16:21:06   
mismis
daška, probaj s tem linkom: http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nosecniski%20koledarcek,%20izracun%20poroda%20-%20pregnantcy%20calculator.html


_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
   RE: Julijke 2011
19.5.2011 16:54:04   
daška91
hvala mismis , res julijka sem in mi pride 24.7. spet drugačen datum haha .. user posted image Ma sej sploh nima veze kdaj dete pride vn , važno da bo živahno in zdravo user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
   RE: Julijke 2011
19.5.2011 18:04:18   
maca84
hej hoj user posted image no da ne bom spet odkrivala tople vode user posted image bom kr copy paste iz FBja naredila:
hej hej punce.....no da poročam, mi je uspelo diplomirati in gremo zdej na pot proti našemu otročku z eno veliko skalo bremena manj na ramenih. :) ja šopinga nisma potem izvedla, ker sva ugotovila da morva še itak drug tedn it u LJ in bova združila pa še dons se nama je mudilo domov ker naju je čakalo delo - je dragi včeraj pokosil... deteljo pa je treba zdej mal tempirat vse skupaj in spraviti pred dežjem pa obračat da se suši itd.... drug teden naj bi bil pa bolj švoh vreme bomo pa nadoknadili in si privoščili šoping pa še pregled imamo v torek in upam na kak UZ ko bomo že skoraj 31t.

daška91 na tale tvoj datum zadnje M pa res ne more biti 4. avgust rok-se je mogla res zmotit tvoja G. Jaz sem imela zadnjo M 25.10 (se pravi 8 dni za tabo) pa je moj PDP 27.7. Tako da bo tale 24.7. bolj realen. Imaš pa prav ko si napisala da itak bo takrat ko se bo detece odločlo pridit na svet user posted image

< Sporočilo je popravil maca84 -- 19.5.2011 18:05:27 >

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
   RE: Julijke 2011
19.5.2011 18:49:22   
Beeo
AAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaa :)

Nazadnje sem sodelovala na strani 103 :)
Ste pa super pridne!!!

Prebrala skoraj vse, od ideje do akopunkture do rojstnih dni in porok.
Za akopunkturo sem se jaz odločila, tako da začnem v 36 tednu.

Skratka: VSE NAJ NAJ NJABOLJŠE! Tistim, ki ste praznovale.

Julij je vedno bližje in tole brcanje je tako zelo zabavno, mi se vsak dan igramo, no danes je malo bolj zaspan, tako da ga ves čas budim da naštejemo teh 10 :)

Malo sem že nakupovala, jutri dobimo voziček, potem je pa v naslednjem tednu po planu selitev, bomo videli če nam bo uspelo tako hitro kot smo si zamislili :)

Najin bebi se velikokrat obrača, tako da enkrat so nogice pri rebrih enkrat pod prsmi, sva se pa tudi midva že dogovorila kako se mora obrniti in da bova drug drugemu naredila čudovito doživetje - porod. Veselim se teh trenutkov. Seme na tistih, ki meni da je to najlepše doživetje, izkušnja in pravljica ki je pred nami. Porodni načrt napisan, le še z babico se moramo dobiti pa da jo prepričamo v naše želje :)

Tole soboto gremo tudi mi na poroko :))) Hihihi, tole bo prav pestro cel dan, oblekca, vroče, lačni, žejni in brcali bomo :)

Spanje je super, videla sem da se nekatere pritožujete nad spanjem, tudi jaz sem se kakšna dva meseca nazaj, sedaj pa je super, po 22.00 ne pijem več, morda samo kak požirek vode in vedno spim s svojo blazino, sicer gre mojemu možu že malo na živce, ampak je pa zakon blazina (ZIza; najdete na www.zizaobjemi.me, pa tudi na FB jo najdete), drugače sem pa tudi jaz imela težave z navajanjem spanja na levem boku.

Na pregledu sem bila kakšna dva tedna nazaj, vse okej, že velik fant :) Naslednji pregled v začetku junija :)

Začela sem piti tudi malinov čaj, priporočam!!! Meni ima super okus in pa veliko priporočil imam.
Izvajamo tudi že masažo presredka, ni najbolj prijetna, ni pa tudi noben bau bau :)

Punce, sonček je zunaj, objamite svoje malčke in na sprehod.

CmOOOk vsem!

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
   RE: Julijke 2011
19.5.2011 22:36:52   
julijka11
daška91 po ZM ti res pride PDP  24. 07.....po ultrazvoku pa je lahko mlajši in je G zato prestavil rok, čeprav bi to potem moral razložiti; jaz sem npr. zadnjo M imela 20. 10., rok imam 27. 07, je pa že od prvih meritev plod manjši, tako da velja za mlajšega ( cca 6 dni ), samo moja G ne prestavlja datuma do razlike 14 dni, samo med opombe da, da je plod mlajši...mogoče je najboljše, da jo vprašaš ( že v primeru, da pride prej do poroda, da veš, ali je ob roku ali pa je nedonošen)

< Sporočilo je popravil julijka11 -- 19.5.2011 22:49:51 >

(odgovor članu Beeo)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
   RE: Julijke 2011
20.5.2011 0:07:35   
Matejita
Mismis, me veseli, da ste ve tri takole fajn user posted image , da pridno cakate na dolocen dan user posted image .

Rakica cestitke za tvoj pohodniski podvig. Ne vem, kako ste s temperaturami, ampak naceloma naj bi ti imela notranjo kurjavo zdajle.

Julijka, ti si kar privosci odklop. Saj ni treba, da se ti se kaj dosti da zdajle. Po mojem nimas vec veliko stvari za uredit...

Daska tale tvoj PDP za 24.7.  se ujema z mojim 7.7. (zadnja menstruacija 30.09.), sicer pa, ja, mi lahko racunamo in racunamo, nase pikice bodo pa izracunale user posted image .

Maca cestitke, zdaj bos pa diplomirana mamica user posted image , po materinski soli pa 2x diplomirana user posted image

Beeeeeeo, fajn, da spis v redu. Pa da se pripravljas na porod v vecih smislih. Kako si se pa lotila masaze presredka? Bi po mojem bilo treba pocasi zacet.


Jaz sem se vedno solarka, se do prihodnjega petka. Zdajle smo ravno na pol bimestralnih izpitov. V soli sem bolj popravljalna naprava, pregledujem vse zvezke, delovne zvezke in zdajle teste, ker moram vse popravljeno pustit.

Doma sem pa bolj na izi. Ta teden sva nabavila spalno srajico dizajn stara mama. Jaz namrec ne nosim niti pizam, niti spalnih srajic. Spim v perilu ali gola. No v bolnici bom dostojna. Pa da bo lazje dojit, sem jo kupila na gumbe. Pa eno haljo sem kupila, da ne bom kot pavijan v bolnisnici halji razkazovala zadnje plati. Pumpo za mleko sva tudi nabavila, ker jaz jo enostavno moram imeti, ker po 42 dneh sibam nazaj ucit in upam, da bom imela mleko in da jo bodo hranili z njim, ko bom v sluzbi.

Glede nabave manjka se bolj malo. V soboto naj bi ta vecje stvari se nabavila, potem pa manjka samo se kozmeticni baby kompletek - skarijce, krtaca, glavnik), vlozke so mi ze prisepnile tule, kaksne naj kupim, pa mami je tudi ravno danes posala paket z Vir 80, da ne bom slabsa od vas user posted image , vprasanje samo, ce bo paketek prisel pravocasno. Potuje od 14 -30 dni.

Od nevsecnosti me samo pod reberci vcasih malo spika, pa poem vstanem in se pretegnem, pa je bolje. Otekla sem tudi malo, ker sem sicer pajkovsko suhcna, no zdaj imam prste na nogi normalne, lulat ne hodim nic kaj bolj pogosto. Cez dan ha, nosecnisko veckrat, ponoci pa ne hodim. Povsod pa opozarjajo, da ne smemo piti manj, kar se meni zdi logicno. Ledvice rabijo 2-3 litre tekocine v normalni situaciji, zdaj v nosecnosti, so pa se toliko bolj na udaru. Sem pa precej bolj utrujena kot sicer, ampak se 1 teden je za zdrzat, potem pa ne bom vec ucila.

Pozdravcek cez luzo vsem souser posted image

_____________________________

Nina Karina se nama je rodila 1.7.2011, drugi rojstni dan pa smo praznovali 4.8.2011, ko smo dobili laboratorijske izvide, da je zdrava

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
   RE: Julijke 2011
20.5.2011 8:25:10   
rakica82
Jutro souser posted image ,

evo se vidi, da danes ne grem na Šmarno, sem bolj zgodaj za računalnikom user posted image .
Jaz sem se uspela nekaj prehladiti, mi pušča nos, pa skoz ko si ga obrišem mi gre ven bolj kri kot kaj drugega. Sej sem tko sama kriva, zdej so bli lepi dnevi in sem odpirala okna pa seveda pol prepih. Pa bo že. Danes sem fraj tako, da grem pol okrog hiše malo delat, je treba mal uredit okolico, mava ko v džungli. Pol pa šibam v Ljubljano po opravkih, sam morem pogledat kje naj grem, ker je danes četvorka pa bo vse zaprto glih takrat.

Maca84 user posted image user posted image user posted image pridna, upam da si lepo proslavila tole.

Beeo lepo, da si se oglasila. Sej blazino mam tud jst, pa lulat tudi ne hodim neham pit okoli devete zvečer, sam spanje je še vedno, no ja. Zbujam se ob petih, pa obračam...Pa kaj hočemo.
Si pa pridna že čaj piješ pa masaža, jaz sem rekla da z masažo začnemo v začetku junija, čaj pa malo kasneje.

Daška91
lahko, da je pač malo manjši pa ti je zato dala rok toliko kasneje.
Kot je rekla Julijka meni tudi pravi, da je kakšen teden manjši, samo roka mi ni prestavila je pustila kot je.

Matejita pri nas je zadnje dni malo čez 20 stopinj, sam ko hodiš v hrib se itak ogreješ. Pa pri meni hormoni itak delajo čist po svoje, nisem najbolj tipična nosečnica.
Ti pa še malo ,pa boš domauser posted image , superca.

Lepe pozdravčke vsem



_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu Matejita)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
   RE: Julijke 2011
20.5.2011 10:27:22   
daška91
Helov punce ! user posted image

Meni je moja G še preden mi je delala UZ dala PDP ...tako da sej pravim po eni strani sploh nima veze...kot sm že omenila ko bo prišel pač bo user posted image .

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
   RE: Julijke 2011
20.5.2011 11:18:13   
škrpijonka
maca84 user posted image  za diplomo

Jaz sem danes spet bila na diabetičnem in 31.5. grem spet. Sem pa oddala papirje na csd, sem pa čakala ko budala, ne vem kaj sta delali punci pred mano, ker jaz sem dala papirje in mi rekla o vse je ok in sem šla. Ne vem pa zakaj ne dajo kakega stola, da bi se lahko kam usedel medtem ko čakaš. Kar se pa tiče priznanje očetovstva so mi pa rekli naj grem na upravno enoto.

Včeraj na barki je bilo super, njami njami brancin, sardele, kalamari in kozice, sem dobila konkretno dozo omega 3 user posted image .
Danes spet žuranje. Me pa zvije ko pomislim na jutrišnjo poroko, vroče bo, non stop tekanje sem in tja, najbolj me pa matra kako bo z lulanjem.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
   RE: Julijke 2011
20.5.2011 11:18:24   
MetiLu
Dan!

Jaz sem pa danes zgleda vremenska... se mi kar malo rola skoz pred očmi, tko da sem se zdele dol usedla. Sem pa spet preveč gospodinjila zgleda. Še posesat moram, pa štrudelj sem se namenila narest. Pol pa tamalmu spakiram, ker gre k babi na vikend počitnice user posted image  ampak zdele počitek, da se stanje izboljša user posted image  sem si merila pritisk, pa je zdele malo višji kot ponavadi; 120/79... mogoče me to daje user posted image  

Z masažo presredka pa tud jaz začnem konec meseca, pa še čas malinovih listov si bo treba it kupit. Drugače pa smo že kar pripravljeni. No, še posteljninco za zibko je treba oprat, ampak to bo čist na koncu na vrsti...

Sicer pa smo ok. Je danes zjutraj prišel tamal k nama v posteljo ob sedmih, pa mi reče: Mami, pančkal bi še malo.  Sem rekla, da še dobr da me je tri leta skoz gnjavil ponoč, zdej ko je začel pa spat cele noči, bi pa on zjutraj, ko je treba vstat, še malo pančkal user posted image user posted image  mulček mali ... lih mal se bomo naspal, pa pol spet jovo na novo user posted image user posted image user posted image  joj, sploh ne smem pomislit kako skurjena sem bila prvo leto, ker nismo nič spali user posted image  upam, da bo naša žabica kaj bolj pridna user posted image

Sem se pa zdej začela že tko veselit (sej ne da se do zdej nisem), že komaj čakam, da se bomo cartali user posted image  in vozičkali in se previjali in kupčke podirali user posted image  in prov res se zdej veselim deklice user posted image  

No, dost sanjarjenja, grem probat malo zadremat, se me še glavobol loteva...

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
   RE: Julijke 2011
20.5.2011 11:59:49   
Suziiika
Hey punce,

da vas še js pozdravim preden spet odpeketama v savinjsko -- bencin gre bencin, ampak morama, ker se je javu nek kupec za stanovanje, pa morma it razkazat user posted image  Včeraj smo dobli potrdila v materinski, tak da to je za nami, je blo pa kr zanimivo, previjanje, umivanje, itd, itd.. Čeprav po pravici povedano je blo tolko informacij, da resno razmišlam kak bo me vse to ratalouser posted image  Od dojenja do umivanja, do širokega povijanja (če bo treba), mogoče je blo preveč na kupo, pa se velik sliši, al kaj vem user posted image  

MetiLu kr v izi punca, js sm se tud zdle mogla dol usedit, sem pobrala ene cote, obesla druge, pa tretje dala prat, pa sm se mogla po tem kr usest, pa še soparčno je zuni tak fejst user posted image
Glede čaja iz malinovih listov, kje pa se originalno takega da dobit pri nas? Vem da malinovega se, pa prav iz listov pa tudi al kako? Drugače sem ga pa nameravala začet pit po 35. tednu..Se pravi čez dobra dva tedna..
Drugače pa sem js tud iz prve roke iz Kajmanskih otokov dobla priporočila za ta čaj, tak da ka čmo zgubit user posted image

maca84 super za vse omega3 vitamine, js bi tud kej takega rabla, samo mi morska ne diši tak hudo, razen mogoč kakšni lignji user posted image  Pa uživajte na ohceti user posted image

daška91 tak ko praviš, ko bo bo user posted image  Konc koncev tak nimamo dost (nič) besede tu zram user posted image

matejita vidiš, da si ti že tud čisto opremljena zdej user posted image  Sej ko začneš, pol kr gre. Drugače pa bomo tak pol sproti vidli kak bomo rabli kej.

Aja pa punce, ste slišale kej za tale Diantal gel, ki se kupi v lekarni in ga na porod neseš sabo, pa naj bi pomagu k lažjemu/krajšemu porodu al kaj js vem? Sej čuje se fajn, sam cena je pa še bolša -- neki čez 100 evru user posted image
Tule je link, če katero zanima.. --->  http://www.ringaraja.net/clanek/dianatal-smo-razvili-da-bi-olajsali-porod_2886.html

Ajde punce uživajte vikend, pazite nase, pa na user posted image

< Sporočilo je popravil Suziiika -- 20.5.2011 12:04:10 >


_____________________________

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
   RE: Julijke 2011
20.5.2011 13:08:19   
MagicSpell77
Hello sonosečke!

Suziiika jaz imam danes zadnjič materinski šolo in imamo samo še predavanje o epiduralni in o tem gelu. Babice ga zelo priporočajo... na netu pa prebereš, da niti ni tako potreben, ker se porodni kanal že dosti sam "navlaži". Bom pol še kaj pripomnila, po predavanjih.

Midva sva tudi že dobila potrdilo od materinske šole, pa je moj rekel, da kaj to talajo, on ni nič bolj pripravljen kot prej user posted image . Se pa strinjam, da ena predavanja so bila čisto mimo, ena pa kar ok. No, glavno, da je za nami, itak bodo pol še vse enkrat povedali. Malo me je motla edino ena babica, pri kateri smo imeli 2x predavanja, ko je razlagala stvari izpred 30 let in totalno v nasprotju, kar so povedale druge predavataljice... Sicer pa tako je, babica reče eno, patronažna sestra drugo, pediater tretje, sorodniki pa četrto. Pol pa bodi pameten kolko hočeš user posted image Jaz bom tako kot celo življenje delala po svoji vesti, tako, da bom zvečer lahko zaspala. Pa mi res dol visi kaj si drugi mislijo...

Danes grem v BC gledat še posteljico, da izkoristim, ko je ravno akcijauser posted image , potem pa nam manjka samo še previjalna. Stvari nimam več kam dajat, ker živiva v 2,5 sobnem stanovanju. In naj že pride ta tri kilska štruca, ko že zdaj rabi toliko prostora user posted image user posted image

En lep dan vsem skupaj!


_____________________________

As long as you believe that time is money, you will spend money all the time. Time is not money. Time is free. You have all the time in the world.

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
   RE: Julijke 2011
20.5.2011 13:34:22   
Suziiika
MagicSpell77 ma sej je res, je smešno, ko pri dveh različnih predavateljih slišiš 2 različna sistema, ki ju vsak priporoča user posted image , tak sem vidla kak naši user posted image  dejansko spremlajo ta predavanja z zanimanjem, ker se je moj takoj oglasu, ko je včeraj ena bol "old fashion" med. sesta "podirala kupček" pa mu ni dala rok čez rame, tak ko je to rekla ena bol mlada par predavanj prej, ker naj bi to pomagalo da prej podre, pa ti ne drema na rami tačas. user posted image  Drugače pa tak ko si rekla, vsak pove drugače, delaš pa pol po svoji vesti pa občutkih, kak znaš najboljše. user posted image

_____________________________

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu MagicSpell77)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
   RE: Julijke 2011
20.5.2011 15:08:01   
rakica82
Ojla,

evo jst sem nazaj iz opravkov ožeta kot cunja. Sem se očitno tudi jaz preveč naprezala zadnje dni. Bo treba začet  malo počasi. Ker me zdej prov vse boli od letanja okoli, prehodila sem ene par kilometrov pa še zjutraj sem grmovje rezala veje pa take stvari.
Ja naše pikice pač zahtevajo svoje, je treba bolj na izi.

Tako da punce, noge malo v luft pa med vikendom čim več počivatuser posted image

lepo se imejte


_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
   RE: Julijke 2011
20.5.2011 15:14:54   
marjetka15
Živijo punce....

evo danes zaključila s službo,jupiiiiiiiiiiii.....sedaj pa dopust in porodniška...
Je bil kar malo čuden občutek, ko sem se poslavljala od sodelavcev....

Včeraj sva tudi midva z dragim zaključila z materinsko, ena predavanja so bila bolj, druga manj zanimiva ampak skupna ocena pa kar ok...
Moj je tudi dobil potrdilo in parvi da je sedaj pripravljenuser posted image .

Sem pa danes imela pregled vse je ok in ker je moja nosečnost brez problemov mi je rekla za kontrolo rasti ampak samoplačniško user posted image .
Tako da v ponedeljek imam še to, naslednji pregled oz. ctg pa 17.6.

Punce kje boste kupile ta čaj za pit iz malininih listov...sem pozabla, zakaj je že dober?
Beeo lepo prosim za natančnejša navodila user posted image .

So me pa včeraj klicali da dobim naslednji teden voziček, postelco in previjalnouser posted image user posted image user posted image , komej že čakam....
Kupila sem tudi že skoraj vse, samo še v lekarno bom šla po kozmetiko, odločila sem se da bom kar od Mustele vzela, pa lekarniško hladilno mazilo in mandljevo olje...
Aja zadnjič ste glede pleničk pisale... jaz sem kupila pampers premium in sem jih gledala v BC, Mullerju, DM in Leclercu in povsod piše gor MADE IN POLAND...
Sem tudi jaz mislila da so v Mullerju Nemške, pa očitno tud tam niso več....

Danes sem si v c&a kupila dve spalni srajčki na naramnice, ki bosta primerni za dojenje, manjka mi pa še modrc za dojenje...

Naslednji teden bom začela počasi cunjice prati....pol smo pa fertik...
No ja, morm pa še za bajto okrog skakat, ploščice za kopalnico izbrat, pa kamen za po tleh, vse gospodinjske aparate za v kuhinjo...junij bo še pester pri meni....

Dianatal gel: jaz sem rekla da ga bom kar vzela, izgubiti nimam nič, bom probala...sem pa tudi jaz že kupila od welede olje za masažo presredka in moj mož me vsak dan vpraša
kdaj bo lahko začel masiratuser posted image , no sej vse vemo kam bo ta masaža pripeljalauser posted image , ah moški pač...

No zdej se bom večkrat javla, ko bom doma user posted image

lp

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
   RE: Julijke 2011
20.5.2011 17:48:16   
bucibirba
Da se še jaz  malček javim user posted image

Sem se končno usedla dol...danes je blo pestro, najprej sem stanovanje spucala, dva stroja oprala, pa k mami sem šla češnje čistit dve uri user posted image in zdaj sem končala peč češnjev štrudelj...NJAMIIIII!
Zadnje noči pa spim bolj malo, tako da obvezno rabim popoldanski spanec...naš pišči tako brca ponoči...sem se danes konkretno pogovorila z njim, da je treba ponoči ninat user posted image user posted image user posted image

Matejita, super za vse nabave user posted image . Jaz mam tudi večino že pripravljeno, sam še torba za P me čaka. Jo bom konec tega meseca.

Suziiika, fajn odpravta s stanovanjem!
Rakica82, si preveč pridna s Šmarno, svaka častuser posted image ! Sam vseeno se čuvaj.
Maca84, da ti čestitam še tukaj za diplomo user posted image user posted image user posted image

Marjetka15, sem se nasmejala zdaj izjavi tvojega moža user posted image . Moj tudi čaka, kdaj naj bi začela user posted image ...ah, jim ni pomoči user posted image . Sicer pa tudi mene zanima, kje se da nabavit ta malinov čaj, izgubit nimam kaj.

Sem pa včeraj naročila previjalno, tako da naslednjo soboto bo že doma user posted image .

Lepo se mejte, pa lep vikend!

(odgovor članu marjetka15)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
   RE: Julijke 2011
20.5.2011 18:05:13   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: bucibirba

Sicer pa tudi mene zanima, kje se da nabavit ta malinov čaj, izgubit nimam kaj.




jaz sem ga kupila v trgovini Bazilica (nekaj takega) v City parku.  Ampak to je v Ljubljani, izven Ljubljane pa res ne vem, kje se ga da dobiti.
Bi pa rekla, da v vsaki trgovini, ki prodaja zelišča oz. naravne stvari.


_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bucibirba)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
   RE: Julijke 2011
20.5.2011 18:08:44   
daška91
Spet jz user posted image . A je katera tukej ki bo rodila v Kranju ( ali ima G v Kranjski porodnišnici ) ?? Me zanima tudi če katera ve koliko pride ta porodni gel v porodnišnici če ga vzameš , ki vem da se nekaj plača da ti ga dajajo ...

lep dan še naprej user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
   RE: Julijke 2011
20.5.2011 19:08:08   
Suziiika
daška91 ta gel pride, po mojih informacijah, nekaj čez 100 €...

Glede čaja, pa kolkr sm js tu gledla, ga nikjer ne prodajajo, bom še mal povprašala, če pa ne bo možno, a bi mi ga bla prpravlena kera iz tistih koncev kupit pa poslat? user posted image

bucibirba hvala user posted image , zdej mama že dva kupca, sma kr oba za jutri naročila, pa bomo vidli ka bomo zrihtali.

Se morem pa pohvalit, sma dans z dragim kr doma naredla tako podlago leseno za na previjalno, da bomo mal bolj kamot in se men zdi super user posted image , sma kr neki pršparala, deske sma kr doma okrog bajte našla (po tistem ko sma obi pa bauhaus prelaufala), tak da so bli stroški samo tistala folja samolepilna 6 € , ki je sicer modre barve navkljub temu da bo pupa,ampak niso mel neke velke izbire user posted image  
Takle zgleda :


user posted image

user posted image

user posted image


_____________________________

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
   RE: Julijke 2011
20.5.2011 20:26:57   
marjetka15
Evo se že javljamuser posted image ,

Daška91: jaz imam sicer G v LJ in tudi živim v LJ, ampak bom šla rodit v Kranj.
Evo link kjer najdeš cene: http://bolnisnica-kranj.si/si/vsebina/44/Cenik.html

Sem se pa odločila za Kranj zaradi EA, ker v LJ ni skozi na voljo.
Pa še sestra v materinski nam je rekla, da jim je v LJ tudi ultrazvok za kolke crknil in ga ne delajo, tudi recepta za kapljice D vitamina ne dajejo...

lp

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
   RE: Julijke 2011
21.5.2011 0:07:32   
MagicSpell77
Evo obljuba dela dolg, ampak danes nam niso nič o gelu predavali.
Konec šole in veeeeliko razočaranje. Sem zvedla, da ne morem zahtevat epiduralne, ker imam tetovažo na križu ravno tam, ko te piknejo... Sicer v MB je itak na voljo samo dopoldne, ampak vseeno. Naročila se bom še na individualni posvet, pa da vidim, če sem res neprimerna kandidatka, ker danes nisem hotla tam pred vsemi kazat tatooja... No, tako da razmišljam o akupunkturi pred porodom.
No, pa da ne bom samo jamrala, lahko se odločim za lajšanje bolečin z Ultivo, ampak ni tako učinkovito. V obeh primerih pa uporabijo sintetične opijate... Nekak se bo treba kar sprijazniti z normalnim načinom rojevanja :)

Danes sva nabavila še posteljico v BC, v ponedeljek mislim, da grem še kar po jogi. Potem pa samo še posteljnina, nastavek za previjalno mizo in previjalna podloga manjkajo. Pa danes so mi sporočili, da pridejo montirat nova okna naslednji torek. Jupiii, komaj čakam, da se izoliramo user posted image

marjetka 15, jaz sem kupila Pampers New Baby v Muellerju ta teden in so narejene v Nemčiji. Če bodo nehali dobivat robo iz Nemčije, bom pa v Bipi v Avstriji kupovala.  Ker sem iz MB, sem ziher 1x na mesec čez mejo, ker v Lipnici kupujemo hrano za našega kužata (hrana ima 80% mesa, za razliko od raznih Pedigreejev ipd, ki imajo 20-30%, pa še 10€ na mesec prišparamo) Pol pa še malo pobrskam po sosednjih štacunah in najdem stvari, ki se jih pri nas ne dobi... Moj je pa še cel srečen, ker ga peljem še plezat v Avstrijo.


_____________________________

As long as you believe that time is money, you will spend money all the time. Time is not money. Time is free. You have all the time in the world.

(odgovor članu marjetka15)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
   RE: Julijke 2011
21.5.2011 0:13:43   
MagicSpell77
Aja Suziiika, kako pa je to pritrjeno na predalnik? Midva tudi razmišljava o eni podobni "home made" varianti.

_____________________________

As long as you believe that time is money, you will spend money all the time. Time is not money. Time is free. You have all the time in the world.

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
   RE: Julijke 2011
21.5.2011 12:07:20   
Suziiika
MagicSpell77 nič ni pritrjeno, sma kr postavla gor za1x, pa sma razmišlala da bi kr take gumijaste podstavke spodi, da malo zadrži premikanje, pa je to to, drugače je pa že zdej kr kompaktno gor, če mene prašaš. user posted image

_____________________________

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu MagicSpell77)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?