|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
18.5.2011 8:16:26   
MetiLu
Dobro jutro user posted image

Mulček je na poti v vrtec, ga spet oči pelje s kolesom. Jaz pa razmišljam o današnjem planu user posted image  najboljše bi bilo, da sem doma, sam pol bom spet sesala in prala in ... se možek ne bo mogel naspat user posted image  Če grem pa od doma, bom pa spet po nepotrebnem benz kurila user posted image  kakšne drastične težave, a ne? user posted image

Sem včeraj pozabila dopisat, da imam naslednji pregled šele 21.6., potem pa do konca na 10 dni. Taka je praksa pri mojem G... sicer pa če ni nobenih težav, mi itak nima kej pregledovat. UZ-ja nimam več nobenega, čeprav sem si v prvi user posted image  še enega plačala v 37t. Sem bila tok neučakana, da sem mogla it še enkrat našega mulčka pogledat user posted image
Aja, pa zredila sem se spet za 3 kile user posted image , sem že na +10,5kg user posted image . Čist enako je bilo pri prvem, na koncu sem pridelala še po 1 kilo na teden in šla rodit z +17kg. Zgleda da bo tokrat ista pesem user posted image  Pa jem veliko sadja in solat, sladko mi sploh ne diši, pa se vseeno tko redim... No, sej se ne sekiram preveč, ker če je šlo v prvo vse dol, pa še v minus, bo šlo pa še zdej.

Tolk zaenkrat, lep dan vsem

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
   RE: Julijke 2011
18.5.2011 8:59:07   
maca84
ojla user posted image

no jaz pa danes v pospešenih pripravah na jutrišnji zagovor (tiste ki ste doma lahko pesti držite med pol 9 in 9 zjutraj-če boste že pokonci, če pa še spite takrat si pa kar privoščite user posted image ) , spisek za šoping sem že naredila samo še logistiko moram naštudirati kam it kej nabavit pa kako iz NM najhitreje priti v Šentjur in CE, ker morava še v tistem koncu nekaj zadev nabaviti. Ker bova nabavljala tudi manjkajoče otroške zadeve me zanima če je katera že kdaj primerjala cene baby center - pikapolonica , kje je ugodneje?Aja, pa vem da so obe trgovine tako v NM kot v CE pa me zanimajo vaše izkušnje (če je katera iz omenjenih koncev) kje sta trgovini bolje "založeni"?

no uživajte sonček in božajte sončke user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
   RE: Julijke 2011
18.5.2011 9:17:44   
rakica82
Dan,

včeraj sem se hvalila da že par dni dobro spim. Ja konec tega, danes spet ista pesem. Se ne bom nič več se pol hitro obrne user posted image . Sem pa šla prej na Šmarno, da mi mogoče rata pol popoldne ko dam malega spat, da pol urce odspim. Bomo vidli.

Mismis ti si res super pridna s seznamčkomuser posted image . Pa dej se nam kaj več oglasi, veš da nas zanima kako ste.

Julijka11 ja včasih je doam bit še bolj naporno kot v službiuser posted image .

Frufru in Metilu super za preglede. Bodo pa konkretni otročički teli julijski. Jaz upam ,da najin ne bo tok no user posted image .

Nussy pridna s kilogrami. Pa upam, da se dete obrne do časa, če ne se pa ne sekiraj preveč.

Maca84 bom držala pesti jutri veš da user posted image . Drži se!

Še eno vprašanje. Gledam črpalke za mleko. Izkušnje? Katero, ročno ali elektronsko? Kaj priporočate? A ste jih vse imele ali pa jih boste?

lp

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
   RE: Julijke 2011
18.5.2011 9:26:54   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: rakica82

Še eno vprašanje. Gledam črpalke za mleko. Izkušnje? Katero, ročno ali elektronsko? Kaj priporočate? A ste jih vse imele ali pa jih boste?

lp
Jaz je vnaprej nisem kupila, ampak potem, ko sem zakuhala (sum na mastitis). Kupila sem ročno od aventa, ker sam lažje uravnavaš jakost stiskanja pa še cenejša je (pa jačaš ročne mišiceuser posted image ) JE pa kasneje prav prišla, če sva z mojim hotla it kam ven, pa sem si sčrpala in je pol Babi servis, malega nahranil user posted image . edina slabost je bila tista zvezdica. Jo je rado not potegnilo, ampak so mi v BC dali dve novi in pol je bilo OK. Z drugimi nimam izkušenj.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
   RE: Julijke 2011
18.5.2011 9:30:41   
škrpijonka
Maca84 bom držala pesti.

Jaz sem dobila ročno psno č rpalko Avent + flaške in podarjenemu konju se ne gleda v zobe, bom pa videla če jo bom rabila.

Kar se pa tiče naših štručk, pa tudi moja prehiteva in tudi glavico ima malce večjo, tako da smo kar vse na istem.

Uf me čaka naporen vikend, jutri po službi izlet z barko, v petek po službi piknik (ima šef rd in vabi), v soboto pa še poroka.

Sem pa včeraj dobila voziček in ko sem ga sestavila, sem ga zapeljala na dvorišče, sta me našiva kosmatinca tako opazovala kaj imam to za eno čudo in ovohavala voziček. Sem jima rekla, da bomo s tem hodili na sprehode in Rockyja opozorila, da naj mu ne pade na pamet da ga polula.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
   RE: Julijke 2011
18.5.2011 9:32:21   
bucibirba
Dobro jutro punce!

Kako smo kaj? Meni se zadnje čase tako nič ne da...planov ogromno, sam uresničit pa mi jih ne rata glih najboljše user posted image . Bo že!
Včeraj sem bla spet malček v šopingu, sem nabavila senčnik za okna v avtu, pa škatlico za dudico, dvoje žabice, pa spodnje rjuhice za košek. Počasi bom pa res že vse odkljukala na seznamu user posted image . Sam še torbo za v porodnišnico moram zrihtat.
Sva se pa tudi odločila za previjalno, bova vzela kar tole:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=222555
Bo pa bele barve. Zdaj moram sam še v Italiji pogledat, če so tukaj roki za dobavo kaj krajši, ker v BC naj bi pršla šele julija user posted image .

Frufru in MetiLu, user posted image  za preglede!

Maca84, srečno jutri, bom držala pesti! user posted image

Rakica82, jaz sem si nabavla ročno,predvsem zato, ker je bla cenejša. Mi je dosti punc svetovalo naj jo imam, ker ko dobiš naval mleka in mali mogoče tisti moment spi...je črpalka rešiteljica user posted image . Bomo vidli, če je ne bom rabila, jo bom pa prodala. Sem pa jo nabavila na spletni strani http://www.babyland.si/e-trgovina/hranjenje-in-nega, je bla v akciji, mislim, da je še.

Lep dan vsem!

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
   RE: Julijke 2011
18.5.2011 10:15:25   
rakica82
Punce hvala, jaz sem tudi dobia nasvete da je pametno imeti črpalko.

Bucibirba ful hvala za tale link, je res precej cenejša kot drugje. V pikapolonici sem gledala v katalogu je 50 evrov. Tako ,da bom kar naročila.



_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu bucibirba)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
   RE: Julijke 2011
18.5.2011 10:29:46   
Suziiika
Bom samo na hitro pokomentirala user posted image

bucibirba tale črpalka je pa res super poceni, kako pa je potem s tistimi flaškami spodaj? Ker pri nas bomo uporabljali Mam-ove flaše, če bo potrebno, torej potem samo prelijem? Eno pa tak dobiš zraven da je spodaj nastavljena?

maca84 srečno jutriuser posted image  Kar se tiče pa pikapolonce pa baby centra, bi pa rekla, da sta obe trgovine kr fejst gajsne kar se cen tiče user posted image  Zdej odvisno kaj boš kupovala, maš pa obe trgovine v Celju čis na kupu (čez cesto) pa sta -- se mi zdi -- kr obe dost založene... Točne razlike v cenah pa ne vem, sem v pikapolonci kupla samo nekaj vatk pa kozmetike, potem pa me je odneslo ven, ker ni to za mojo denarnico. Ne ena, ne druga trgovina user posted image  Drugače pa kr pejd pogledat, pa boš sama najbolše vidla..

_____________________________

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
   RE: Julijke 2011
18.5.2011 12:26:52   
rakica82
Punce še eno vprašanje. Kakšno banjico za kopanje imate? S stojalom ali brez? Ker midva v kopalnici nimava prov dost prostora in bi banjico itak dala na pralni stroj.



_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
   RE: Julijke 2011
18.5.2011 12:46:04   
škrpijonka
Jaz sem jo dobila brez stojala in se bom znašla tako, da jo bom postavila na eno mizo, ki ima noge nastavljive po višini.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
   RE: Julijke 2011
18.5.2011 12:58:32   
tajs
hej hoj, banjco mam jst brez stojala ampak jo dam na dva stola, mal je zoprno za križ ampak je kopanje dojenčkov itak hitro opravilo. tisto stojalo mi je mal sumljivo po pravic povedan, je zlo švoh za vidt, sej ne vem no, nimam izkušenj!!???!!
kar se tiče baby centra al pa pikapolonice,..... jst se obeh na široko izognem. mi je neumnost dat za določeno stvar dvakrat več denarja k pa u kiri drugi trgovini, pa je glih tko dobr, tud če ni tolk mastna cena.
črpalke,... jst jih ne uporabljam, jih tudi jst osebno ne bi priporočla, če dojenje poteka normalno, ker pride obdobje ko imaš preveč mleka in če takrat uporabljaš črpalko se zna zgodit da se ti količina mleka ne umiri (ker telo misli da otrok toliko mleka popije) in potem morš dolgo uporabljati črpalko , pa tudi mastitisi in podobne neušečnosti pridejo. je boljš da ko imaš naval mleka si ga odvečnega sama stisneš pod tušem, topla voda ti nej teče po joškah pa se ti pipca velikokrat kr sama odpre, hahahaha. tako telo ugotovi da je mleka preveč in se mlekarna malo umiri. potem pa ga maš ravno prav. takšne so moje izkušnje in pr nobenem do sedaj nism mela nobenih težau.
mah dovolj je, upam da sm vse napisala. lepo se mejte pa pozdravte sebe, otročke pa še atije. da ne bomo pozabile še na njih (kr se v času nosečnosti in potem prvih mescih rado zgodi in imaš potem namesto ljubosumnega strejšega otroka, ljubosumnega moža user posted image )

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
   RE: Julijke 2011
18.5.2011 13:28:24   
maca84
punce katere trgovine pa potem priporočate za nakup otroške kozmetike in teh drobnarij (plenice,vatke,kreme,obkladke za vete bradavice,...)user posted image ker bodije na preklop in podlogo za previjanje bom pač mogla nabavit u BC ali Pikapolonici (vsaj vem ne da bi še kje drugje bile na zalogi v slovenskih trgovinah (ikea nama je predaleč).

< Sporočilo je popravil maca84 -- 18.5.2011 13:29:31 >

(odgovor članu tajs)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
   RE: Julijke 2011
18.5.2011 13:30:08   
škrpijonka
dm in muller

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
   RE: Julijke 2011
18.5.2011 13:34:30   
Suziiika
maca84 glih bodijev pa podloge ne kupuj v teh dveh trgovinah. Zakaj bi dala za en body na preklop 7 evrov??? Poskus kakšen NKD pa MANO (v mani sem kupla 3 bodije na preklop za 7evrov) pa Kik, pa C&A (ta je v isti stavbi kot Pikapolonca v celju).. Podlogo za previjat sem pa js kupla v Dipotu za 12 evrov,  (je nisem niti iskala tam, ker mi na pamet ni prišlo da bi v dipotu meli to, sma kr se malo za hec šetala po trgovinah, pa sem jo našla, pa super cena, sem sam rekla, to je moje) pa je super pa lepa, tetra plenice sem pa na isti način pol ure prej našla v Rutarju za 9,99 evra 10 kosov. Drugače pa tak ko je škrpijonka rekla DM pa Müller. (maš oba dva v city centru v celju -- no Müller se uradno ofne 26ga. maja)

< Sporočilo je popravil Suziiika -- 18.5.2011 13:43:08 >


_____________________________

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
   RE: Julijke 2011
18.5.2011 13:54:18   
MagicSpell77
Maca84, definitivno DM in Mueller! Meni osebno je Mueller bolj všeč, ker zna bit cenejši, poleg tega so pa edini na slovenskem trgu, ki prodajajo Pamperske narejene v Nemčiji in ne na Poljskem, kot vsi ostali prodajalci. Razlika v kakovosti za zahodni in vzhodni trg EU je velika (par cm pri vpojnem delu pleničke)! Poleg tega pa v Muellerju dobiš še kuponček za popust pri naslednjem nakupu.
V DM imajo trernutno akcijo za tetra plenice od Tosame 80x80cm, ki stanejo 12,95€.

Glede Pikapolonice in BC so že sonosečke povedale, da so pač dragi, ampak tako kot praviš, previjalne podlage imajo res samo tam...
Glede bodijev, žabic in podobnega ti predlagam, da pogledaš v H&M, ki je v istem šoping centru v Nm, ali pa v C&A, če je na Dolenjskem. Drugače pa imaš eno super trgovino v Straži in LJ. Evo link: http://www.otroskaoblacila.si/kat/kje-smo
Tako, upam da sem malo pomagala, ker malo poznam dolenjsko sceno user posted image

Lep dan vsem skupaj, jaz imam tudi olimpijske igre v bušiju zadnje čase!


_____________________________

As long as you believe that time is money, you will spend money all the time. Time is not money. Time is free. You have all the time in the world.

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
   RE: Julijke 2011
18.5.2011 14:12:02   
maca84
Suziiika uradno 26ga....kaj pa neuradno?že mrbit dela?dm men osebno ni glih zlo všeč,tko da bi rajš u mullerja pol zajadrala. Hvala vam za info.

(odgovor članu MagicSpell77)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
   RE: Julijke 2011
18.5.2011 14:23:09   
MetiLu
Glede črpalke se kar strinjam s Tajs. Čeprav sem jaz v enem obdobju imela res veliko mleka in sem si jo nabavila zato, da bi lahko kam skočila brez tamalga in bi mu atek lahko po potrebi dal mleko po flaši. Sam smo imeli tak "zegn", da itak ni hotel iz nobene flaše pit pa tud izčrpanega in pogretega mleka ni maral user posted image  tko, da sem črpalko rabila samo kakšnih 10dni, pol sem jo pa pospravila. Če bi to vedela, je sploh ne bi kupila, ker sem si tako kot Tajs višek ročno izpumpala pod tušem, pa sta se ponudba in povpraševanje hitro uskladila. Pa tud iztekanje se mi je ustavilo po kakšenm mesecu in pol in nisem rabila več tistih blazinic za v modrc. Imam pa črpalko od Tomme Tippe in je super mehka, lepo pumpa.

Kozmetiko sem jaz tokrat nabavila kar v Tosami, sicer pa tako kot so rekle, DM, Muller, lekarna... Pamperske sem tud jaz od začetka kupovala v Mullerju in so res boljše za nemški trg, potem smo pa prešaltali na Hoferjeve, so nam bile super.

Stojalo za banjico jaz imam, sem jo kupila v kompletu z banjico od BebeJou v BC, ko sem kupovala za tamalga. In se nam je super obneslo, ker imamo veliko kopalnico in previjalna je tudi v kopalnici in je kopanje čist enostavno in hitro. Je pa stojalo stabilno, banjica se pa tud na klip gor pripne. Tud peno/blazino za previjanje imam iz istega seta. Takrat pač nisem kaj dost gledala na ceno, ampak da mi je bilo všeč user posted image  če bi morala danes vso to opremo nabavit, bi se pošteno prešetala po štacunah, da bi najdla ugodnejšo varianto. čeprav se nam je investicija že povrnila, ker tamal se še danes kopa v tej banjici user posted image  stojalo je pa trenutno na posojo pri sosedi... In ponovno bomo vse rabili, tako da nam bo vse skupaj fajn odslužilo user posted image

Glede cunj in bodijev sem že parkrat pisala o enih in istih štacunah, pa se zdej ne bom ponavljala user posted image  k sreči me je nakupovalna mrzlica minila, ker smo cunjice dobili. Res pa se bodijev ne splača kupovati v BC ali Pikapolonici. Na splošno imajo dražje cunje, čeprav me je BC parkrat presenetil s cenami jaken in bund, ker so bile cenejše kot v H&M-u.





_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
   RE: Julijke 2011
18.5.2011 14:23:24   
Suziiika
Joj oprosti sem te tak zavedla s tem "uradno", takrat se odpre. Sma midva za vikend tam mimo hodla, pa tak piše. Zdej je še vse v nekih zagrajenih stenah..

_____________________________

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
   RE: Julijke 2011
18.5.2011 16:54:55   
mismis
Evo mene, končno uspelo priti domov po pregledih in še na CSD-ju sva urejala zadeve (porodniški dopust in očetovstvo). Ugalvnom s pupami vse ok, ena je že lepo zalita (1700g), druga ima cca 1500g, ampak me je G potolažila, da je lahko napake v meritvah 10%. Mv zaprt in dolg 20mm, tako da napredujemo. Če nas nič ne preseneti imamo pregled 1.6., ko bomo že polnih 34. tednov user posted image user posted image user posted image


zdaj sem pa tako utrujena, da grem samo še kavčat user posted image

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
   RE: Julijke 2011
18.5.2011 17:40:56   
julijka11
mismis super podatkiuser posted image user posted image

banjico sem jaz 1. imela na stojalu, čez pa je bila še previjalna; jo imam še nekje v kleti, je pa moj vrgel stran cev, ki je bila zelo priročna za sprazniti bano, upam samo, da ni vrgel stran še štopla, ker drugače bomo mogli bano še kupitiuser posted image

baby center in pikapolonica res se ne splača tam kupovati, če bi že dala več denarja za oblačila, bi jih kupila preko Štorklje in to iz materialov, ki so res najboljši za kožo ( mešanica svile in volne)

bi še kaj napisala, pa me mala jezi in sem itak pozabila, kaj sem še imela v glaviuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
   RE: Julijke 2011
18.5.2011 17:47:54   
total
Ojla,da še sem mal pokukam,ne sam na FBuser posted image user posted image user posted image .

Danes sem nesla papirje za porodniško in čez 16 dni že nastopim..ejjejjuser posted image . Tako,da bo odločba do konce mesece že pr men in tut everčki od paketka.

Kozmetiko sem jaz nabavila v Mullerju in lekarni. In tut pleničke bom tam nabavljala in mleko,če ga ne bo dovolj...user posted image .
Jaz mam stojalo z banjico od sestre in je super zadeva. Imava pa  tut za kasneje tisti ajmerček za kopat,ne vem kako se mu točno reče..se je pri prvem ful dober obnesu.Je tamal ful užival noter je pa po 3 m naprej.
Gledala sem pa v Pikapolonic oz. v katalogu tiste spalne blazine za otroka ko ga podložiš da se ne prevrne na hrbet je zdaj v akciji,bom šla verjetno nabavit. Potem pa lahko uporabiši za navaden povšterček. Je kera gledala????
Je še kr nekaj malih malenkosti za dokupit ampak sej bo..user posted image

mismis super za tvoje user posted image user posted image in za uspešen pregled. Le tako naprej VSE !!!!!



_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
   RE: Julijke 2011
18.5.2011 19:57:30   
balem
Ojla! Pa da še jaz kaj napišem, sicer kolikor mi uspe preberem, pišem pa bol malo, sem trenutno bol okupirana z našo mladenko, ki ju3 praznuje 11. mesecev.
Pri nas je vse ok, presegli smo že 2kg (jaz sem jih pridelala sicer samo 7 - na cca 10kg podlage, teh kilc mi ni uspelo dol spravit od prve pupe), smo že obrnjeni na glavo in fuuuuul živahni!


Maca84; če boš primerjala BC in PP je BC vseen mal cenejši, pa men je njihova izbira dost bil všeč, aja pa še to, ko boš v Celju imaš dva BC, eden je v tušu, drugi pa v City centru, pejt raje v tistega, ki je v tušu, ker je vse v eni etaži, v Cityju ga imajo v dveh.
Drugače pa mi smo nabavli kozmetiko v DM-ju in lekarni (DM se splača, če si urediš babybonus, maš kakšne zadeve malo cenješe).
Banjica, mi2 jo postavima kar na veliko bano, se ravno fajn zahakla user posted image
Črpalka, sem jo imela pri prvi, pa tudi zdej jo bom, je res fajn, da lahko otroka popazi kdo drug za kakšno urco al pa dve in da si brez skrbi. Je pa pri aventovi ročni res tista zvezdica zelooooo  muhasta ;)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
   RE: Julijke 2011
19.5.2011 9:45:06   
rakica82
Ojla,

danes pa nikjer nobene. Upam, da vse uživate kje na sončku in božate vaše user posted image
jaz sem sem že fajn prešvicala danesuser posted image , na Šmarni je blo prov vroče. Se vidi, da počasi prihaja poletjeuser posted image .

Mismis user posted image za tvoje pupe, super vam gre.

Total jaz sem sicer vidla to blazino ,samo so nam v maternski rekli, da ko se začne otrok obračat se začne pač obračat. Pa super, maš še rer čist malo do prodniške, jaz imam še en mesec.

Balem user posted image pridni ste, pridno rastete. Pa lepo praznujte danes.

Punce hvala vsem za vaša mnenja glede črpalk in banjice, zlate ste user posted image user posted image user posted image
Sej bom ziher še kaj težila s kakšnimi vprašanji, sam da pridem do časa pregledat kaj vse še morem nardit, nabavit..user posted image

Lep dan vsem, izkoristite sonček in pazite na vaše bušije


_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
   RE: Julijke 2011
19.5.2011 9:53:06   
škrpijonka
Rakica82 ej tebi pa samo kapo dol, da hodiš na Šmarno.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
   RE: Julijke 2011
19.5.2011 11:07:15   
rakica82
Škrpijonka hvala za pohvalo user posted image . Saj si nikoli nisem mislila, da bom v nosečnosti tok aktivna ,sploh ker nisem niti malo športni tip.

Ampak ,ker se dobro počutim, živim dobesedno pod Šmarno goro, zakaj pa ne. Pa še pravijo ,da lažje rodiš, če si v dobri kondiciji. Poleg tega imam zadnji mesec še dve poroki, ne bi rada šla prva domov user posted image , sploh na uni zadnji, ko bom v bistvu noseča 38 tednov. Sem si dala za cilj, da zdržim do torte pa to, pol gremo pa lahko rodit user posted image .


_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?