|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
12.5.2011 21:58:10   
marjetka15
Punce živijouser posted image ,

se spet malo javljam. Kok ste pridne, prave čvekice...
Še naslednji teden sem v službi, pol bom pa tudi jaz lahko malo več tukaj z vami user posted image .

Super da vas ima že kar nekaj vse pripravljeno, jaz še nisem tako pridna.
Sem pa danes vesela ko radiouser posted image , kupila danes v BC košek za našo pikico od Italbaby, je tko lep, da ga kar skozi hodim gledatuser posted image .
In pa kompletek za iz porodnišnice, roza body tist iz bambusa z dolgimi rokavčki, čez pa kompletek hlačke in jopica belo roza barve. Pa še nogavičke in kapica so zraven.
Dekice ne bo treba po moje, samo kakšno pleničko.
Ej dejte povedat kje bi kupila tiste lušne pleničke z vzorčki, da niso navadne bele?

Seznam sem naredila in drugi teden vse nabavim, kozmetiko za ta malo in zame, pa še koš za plenice, termometer, ma v glavnem kar mam še za kupit.

Voziček in postelco še čakamo, sem že kar mal nervozna ampak naj bi bilo vse v roku 1-2tednov.
Sem se pa malo igrala in okrasila sobico z nalepkami in malo z barvami porisala. Je prov lepo izpadlo.

Drugače pa počutim se ok, včeraj bi morala imeti pregled pa so me klicali, da zdravnice ni, tko da ga mam 20.5.
Danes je prvi teden materinske šole za mano, še 4x naslednji teden.
Smo pa imeli danes temo porod, ma je kr mal ''skeri'' za poslušat, ampak jest sm se definitivno odločla da grem na EA v Kranj.
Aja, a bo katera dala shraniti matične celice? Smo imeli danes še predavanje o tem, je prišla predstavnica Neocelice in sva z možem navdušena.
Je kar denar 2000e ampak če imava denar za vse ''oslarije'' sva rekla da bova pa tud za to dala.

Naša hiška rasteuser posted image , danes so ''fršolal'' temelje, v soboto jih betonirajo potem pa veselo dalje.
Kar ne morm verjet, da končno raste naš novi bodoči domekuser posted image . Res super občutek.

Sex, kaj je že touser posted image . Pr nas je res suša, se pa na druge načine porihtamo in je tudi prov superuser posted image user posted image user posted image .

Ja nič sm kr velik naložila, šibam spat. Možek je pozabi polnilec od laptopa v službi in je šibal nazaj v službo delatuser posted image , tko da grem pač sama spat...

lp

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
   RE: Julijke 2011
12.5.2011 22:32:03   
Lunanai8

IZVIRNO SPOROČILO: marjetka15

Ej dejte povedat kje bi kupila tiste lušne pleničke z vzorčki, da niso navadne bele?


V Ikei:
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00129908

Pa v Mothercare se tudi dobijo potiskane z vzorci...



(odgovor članu marjetka15)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
   RE: Julijke 2011
13.5.2011 3:21:32   
Matejita
Zivjo punce,

danes zacela 33.i teden in imela hkrati tudi pregled pri dojenckologu. user posted image . Sva imela nekaj vprasanj, no ko smo se financne plati lotili, dobro, da sva sedelauser posted image , ampak se tolazim, da je najino dete varcno, ker sva mislila, da bova sla na mnogo pregledov in postopkov, preden bom zanosila, pa sem kar naravno zanosila, se preden je zdravnik zacel kaj magicnega.

Tokrat smo poslusali samo bitje user posted image , vse v redu, pa pritisk so mi zmerili 110/80 tudi baje v redu, stehtali so me (73,5kg), sem se spet zredila. Tole mi je kar vsec, ker je bila moja teza pred nosecnostjo 62kg, ker sem na zacetku krvavela, sem shujsala na 58,5 kg, moja normalna teza pa naj bi bila 68kg in se nikoli nisem mogla zredit. No upam, da se vsaj malo zadrzi na meni.

Narocil mi je, naj nadaljujem s folno kislino in zelezom in tudi kalcijem tudi v casu dojenja, ker te snovi bogatijo materino mleko in da ce npr. ne bo dovolj kalcija, se ga bo pa iz kosti vzelo.

Pa se nekaj, me je opozoril, ja naj opazujem gibanje. Da ce se mi zdi, da se giba manj, naj pojem nekaj sladkega, da ji to da energijo in naj jo poskusim zbuditi, da se zacne premaknit. Ce se ne spremeni situacija, naj ga pa poklicem, ker manj gibanja pomeni, da se ne pocuti optimalno.

Pa vprasal me je, ce cutim kaksne porodne krce, sem rekla, da ne. Narocil mi je, naj ga poklicem, ce mi poci mehur, ali pa ce bom krvavela. Da mu povem kaj tocno se dogaja in da mi bo dal navodila. Naj poklicem, ce imam kakrsnokoli vprasanje, ce se kaj nenavadnega pojavi ali ce me karkoli zanima.

Naslednji pregled 9.6., potem pa na 2 tedna.

Pa zakonske dolznosti ste omenjala, zal se obnasava kot najstniska zaljubljenca ze od prve krvavtive naprej, v 7. tednu, ker so nama bili tovrstni sporti prepovedani.

Cestitke vsem za vse dobre novice - hiskaste, vrtcevske in s pregledov user posted image user posted image .


_____________________________

Nina Karina se nama je rodila 1.7.2011, drugi rojstni dan pa smo praznovali 4.8.2011, ko smo dobili laboratorijske izvide, da je zdrava

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
   RE: Julijke 2011
13.5.2011 8:38:46   
monika2011
...no pa smo še mi očitno končno prišli do imena za našo punčko...user posted image Včeraj sm mojega sina vprašala (spet), kako bo ime njegovi sestrici, in je vedno odgovoril "sestrica"user posted image user posted image user posted image Zdj me je pa res presenetu z odgovorom, rekel je: Nejauser posted image Torej bosta Enej in Neja, kar paše skupaj. Z mojim sva se čudno spogledala od kje mu to zdj, ker v vrtcu nima nobene Neje, tud nobene ne poznamo, pa se nisva nč prtožvala. Očitno bo zdj kr tko ostal, ker nikakor nisva skupaj prišla z najinimi imeni. Kok bo mali ponosen čez par let, da je dal svoji sestrici ime, zdj se je treba samo še navadituser posted image Kako pa se vam zdi to ime??? (za triletnika je kr pametno pogruntal)

(odgovor članu Matejita)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
   RE: Julijke 2011
13.5.2011 9:40:57   
rakica82
Ojla,

kako ste kaj danes?
Jaz sem že včeraj zvečer pogruntala, da se bo vreme poslabšalo in da je treba sonček izkoristit tako ,da sem danes že šla na Šmarno, pospravljali bomo pa drug teden ko bo slabše vremeuser posted image . MOrem malo začet pomladansko čiščenje, mam že plan, zalnem s kuhinjouser posted image

Marjetka15 midva bova verjetno dala shranit matične celice samo v javno banko ne zasebno.
Pa superca, da ste tako pridniuser posted image

Matejita lepo, da je vse v redu.

Monika2011 meni je ime všeč, dobro se je spomnil vaš Enej.

lep dan in izkoristite sonček dokler je



_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu monika2011)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
   RE: Julijke 2011
13.5.2011 10:15:54   
Suziiika
Danes smo kr vredu user posted image

Me je pa včeraj prot večeru tak stisnalo v levi strani trebuha -- malo takrat ko tečeš, pa te začne bolet tu spodaj, pa sem pol magnezij spila pa se ulegla, pa malo "globoko dihala" pa je blo. Me pa križ zdej skos boli, ponoči še posebej, pa vroče mi je tak user posted image  

Sem pa oprala 3 stroje cotk, zlikala jih bom nasledn tedn, če pravte da bo slabo vreme, pol ko pa poslco dobima, bom pa še posteljnino, pa one blazine za v kinderpet, pa bomo kolker tojk parajt user posted image

monika2011 ime je super. Včasih se malčki spomnejo super stvari, čeprav ne vem od kje.user posted image user posted image

matejita fajn za pregled, sem se pa js tud odločla, da bom gibanje zdej tak prbližno štela user posted image

matične celice -- super zadeva, samo za naju je to žal malo prevlki zalogaj,user posted image tak da sma se odločla, da boma kr v javno dala. Prijavnico jim morem še poslat, da dobim paketek.

Danes šibama v savinjsko, malo moje pozdravit, v ponedeljek zjutri pa ko boma lih tam, skočima še na socialno, da podpišema očetovstvo, pa js dvignem papirje pa vse zrihtam pa je to to. user posted image

Vam pa želim lep vikend, pa čimveč počivajte user posted image

_____________________________

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
   RE: Julijke 2011
13.5.2011 11:05:42   
tajs
živjo punce, mam eno uprašanje, pa vem da ste že enkrat o tem vse povedale ampak se ne spomnem kje pa kdaj pa bom uprašala še enkrat:
no pa dejmo: tiste k boste dale shrant matične elice v javno shrambo al banko al kako se že temu reče, kam morš poklicat, oziroma kje naročiš paket za odvzem??
upam da nisem tečna s ponavljajočim uprašanjem,......

aja ena je spraševala za potiskane plenice (barvaste), jst sm jih kupila v milerju, pa sta dve pakirani notr sta pa mal drugačnega materjala k tetra plenice (bl mehke, k tanka rjuhca), ful dobre, barve so pa samo v modro/zeleni in roza/rdeči, mislm da so gor narisani neki metuljčki za roza barvo, pa zmajčki za modro barvo. ampak mislm da se da te plenice pisane dobit tud v kiku (al se motm??).
danes sm šla k ginekologu sem dobila tako vaginalno vnetje da je groza (sm mela celo nosečnost s tem težave, mam porušeno hormonsko ravnovesje v sluznici). pa sm letela po svečke da mi mal pomiri in upam da mi bo zdržal potem do poroda in sm s temi vnetji zaklučla. no pa sej nimam več tolk daleč do tja. zdej sm celih 33. tednou noseča en teden morm jemat pol pa upam da bo držal še tistih šest tednou!
no lepo se mejte, jst šibam mal pospraut ptred vikendom (k so otroc doma nimam pogojeu za kej tazga)

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
   RE: Julijke 2011
13.5.2011 11:14:03   
rakica82
Tajs javno banko ima čez Zavod za transfuzijsko medicino.

Tu je link, kjer maš informacije http://www.ztm.si/sl/register_darovalcev_kmc/darovanje_popkovnicne_krvi/



_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu tajs)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
   RE: Julijke 2011
13.5.2011 11:15:59   
Suziiika
tajs za matične celice, sem js samo poslala mejl na tale naslov ---> [email=espok-ztm@ztm.si]espok-ztm@ztm.si[/email] --- samo povedala sem, da bi rada darovala, pa kdaj mam rok, pa so mi čez par minutk kr poslali nazaj literaturo pa prijavnico, ki jo morš sprintat pa jim poslat.
Drugače pa ja, barvne plenice imajo tudi v kiku, pakirane po 2 (ena bela, ena barvna: modra, roza, pa taka drekasto olivno zelena user posted image ) po 3 evre 19 se mi zdi user posted image

_____________________________

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu tajs)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
   RE: Julijke 2011
13.5.2011 11:17:29   
julijka11
pozdravljene user posted image ,

jaz sem danes tako utrujena..me je piknik čisto zdelal user posted image ; pa še sračko sem imela potem - preveč gaziranegauser posted image ...če bi bila sama doma, mislim da bi danes kar prespala cel dan....in namesto tega grem zdaj počasi kuhatuser posted image ...kok se mi ne da

(odgovor članu tajs)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
   RE: Julijke 2011
13.5.2011 14:17:53   
maca84
hej hoj user posted image

jaz sem imela pa danes že pester dan.....je bila ene 2 tedna nazaj babica v bolnici zaradi vnetja črevesja pa potem dobila napotnice za nadaljne preiskave in sem ji danes rihtala datume za preglede tako da sem celo dopoldne "zabila" z laufanjem in čakanjem okrog dohtarjev. user posted image Sem mogla enkrat it k njeni osebni zdravnici po popravek ene napotnice in je trajal da sem dobila novo skoraj 2 uri.....sem mislila da bom kr "****is" 8oprostite izrazu) fasala user posted image tole naše zdravstvo je res malo čudno včasih.....ma bo že, sem pa uspela vse zrihtat , to je pa tut že kar uspeh user posted image

Izbrano ime Neja je tudi meni zelo vščeno tako da bravot veliki bratuser posted image pri nas je bil na tistem obširnem spisku, ampak mojem ni bilo ravno všeč tako da sva ga izločila. Sva se pa tudi midva uspela zmenit za ime , tako da res ne bo treba socialni posredovati user posted image

ena je spraševala kako seks - suša že nekaj časa, ne paše meni kej preveč trenutno (v drugem tromesečju je blo pa ravno obratno, me je pa kr razganjal, sem bla ko taka mala pohotnica, je še moj me 1x vprašu če se mi je kej zrolal mogoče user posted image ampak kdo bi zastopu naše nosečniške hormone user posted image ), moj pa lepo vzame v zakup. No pa tut občutek imam da tut njemu ni pravi filing (sicer ga res še nism nič povprašala o tem ampak sej vete, ženska intuicija user posted image ) in se rajši zvečer mal stisneva in pocrkljava, pa malo se pogovarjava midva, pa malo z otročkom, moj še kej trebušček poboža in dobi kak povraten pozdrav (mami seveda trpi ker ponavadi občutim te pozdrave v rebrih pa ok, je oproščeno že zdej user posted image ) .....skratka vse te nežnosti nadomeščamo no in seks malo drugače pokompenziramo.

aja, se pa končno približujem koncu te štorije z  diplomo. Sem včeraj končno dobila papirje, plačala še položnico tako da je mooj prvi mali dan D naslednji četrtek (19.5.) že navsezgodaj zjutraj ob 8.30 uri in upam da bo šlo vse tako kot mora iti. Možeku sem že povedala da ma da si zrihta dopust, ker me bo on peljal (zagovor imam v Novem mestu kjer je sedež šole) pa itak greva po zagovoru še u šoping po manjkajočih zadevah za najino dete. Tako da bo še veselo drug teden. user posted image

No čez vikend grem pa spet malo moje bivše sotrpinke pogledat - mažorete namreč user posted image je v Trebnjem finale za mažoretno klasično disciplino in seveda je na vrsti sojenje user posted image tako da bo moj user posted image spet bil sam za vikend. Se pa tolažim s tem, da bo itak slabo vreme tako da bi že v osnovi odpadli kaki sprehodi in kake podobne dejavnosti.

No lepo se imejte , božajte in pazite bušije, pa čimveč prijetnih (pa tudi malce manj prijetnih - tudi te morejo bitiuser posted image ) brcik vam želim .

Lep vikend vsem.

< Sporočilo je popravil maca84 -- 13.5.2011 14:19:03 >

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
   RE: Julijke 2011
13.5.2011 14:24:02   
MagicSpell77
Juhu petek je! Sicer ne vem zakaj se veselim, ker sem itak na bolniški, ampak so vikendi kar fajn, ko je user posted image še z mano v postelji, ko se zbudim.

Sem uredila vse papirje na CSD za porodniško, ki se mi začne 13.06. Rekli so mi edino, naj se ne odjavljam iz Zavoda za zaposlovanje dokler ne dobim od CSD odločbe o porodniški, ker pol nisi tisti čas nikjer zavarovan. Pa odločila sem se, da vzamem denar namesto zavitka.

Jaz sem 3 poslikane pleničke kupila v Avstriji v Bipi. So bile okoli 5 €. V Kiku sem jih gledala, pa druge stvari tudi, ampak mene tam več ne bodo videli.  Komaj pa čakam, da greva jutri z dragim v Avstrijo šnofat kaj imajo čez mejo. Rabim še kar nekaj stvari (previjalno, posteljico, baby phone, nekaj kozmetike).

Za odvzem matičnih celic se nisva odločila, ker je prevelik finančni zalogaj.
Jaz bi tudi EA, tako da upam, da bom prišla rodit ob 7ih zjutraj, ker v MB imajo EA samo dopoldne. Mislim... kar splanirat moram kdaj se bo naši pupi zluštalo na svet prit...

No tolko za danes, en lep vikend želim vsem skupaj!


_____________________________

As long as you believe that time is money, you will spend money all the time. Time is not money. Time is free. You have all the time in the world.

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
   RE: Julijke 2011
13.5.2011 17:17:15   
bubu_bibi
Pozdravček še od mene. Hvala vsem za vzpodbudne besede. user posted image

Jaz sem tudi že takooo vesela, da je petek, čeprav sploh ni tako hudi čez teden user posted image .

Piccolina1983 - še enkrat hvala za srečanje in knjigo user posted image . Sem jo že prelistala in komaj čakam, da začnem z branjem... Se pa moram malo štopati, ker imam še druge stvari za skup spravit.

Drugače čestitke vsem za dobre, lepe novičke in dogodke. Se beremo!


_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu MagicSpell77)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
   RE: Julijke 2011
14.5.2011 22:04:39   
Matejita
Zivjo punce,

danes pa tak na pol len dan. Najprej smo imeli sluzbeni zajtrk, nas je sefica povabila, ker je danes dan uciteljev tule in moram reci, da je bilo prav lusno. Zdajle se pa doma bolj kot ne izlezavam. Dostavili so nama roza jogi user posted image  (na izbiro samo moder ali roza) pa napacno potovalno posteljico z nastavkom za previjanje. Oprala en pralni stroj perila, kaj dosti vec se pa ne nameravam angazirat. Se bom po mojem prestavila kar naprej sestavljenko delat.

MagicSpell cestitke za opravljena birokratska posla user posted image . Glede vikendov pa, vikend je vikend user posted image . No jaz bom se prihodnjih dveh zelo vesela, ker 2 tedna se delam, ostalih pa potem iz istih razlogov kot ti, ker se bom lahko zjutraj zbudila ob user posted image .

Maca cestitke za skoraj 100% zakljucen projekt diploma user posted image . Bos diplomirana mamica user posted image .

Julijka, jaz tudi ne prekipevam ravno od energije, bolj prezivljam dneve. Se tolazim, da delam se 2 tedna, potem pa upam, da bom zbrala energijo za nujne opravke, ostalo pa lahko pocaka.

Suzika ze cisto pripravljena user posted image . Jaz upam, da v naslednjih 2 tednih urediva in ponakupiva se vse kar manjka. Je malo tecno, ker med tednom nimam energije za to, za vikend se pa ne da na 16 koncev mesta it. Skratka upam, da bova nabavila vse do konec maja, potem pa samo se CG izlezavanje.

Marjetka cestitke za rastoco hisko user posted image  in za skoraj vse pripravljeno.


< Sporočilo je popravil Matejita -- 14.5.2011 22:05:33 >


_____________________________

Nina Karina se nama je rodila 1.7.2011, drugi rojstni dan pa smo praznovali 4.8.2011, ko smo dobili laboratorijske izvide, da je zdrava

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
   RE: Julijke 2011
15.5.2011 9:58:04   
bucibirba
Dobro jutro punce!

No, pa je prišel dežek...in jaz ne vem kam se dat user posted image . Moj je šel na tekmo, čeprav ne vem glih če bodo kaj igrali...

No, včeraj sva imela kar zapolnjen dan, sva šla mal do Palmanove Outlet pogledat in v Ikeo. No, nahodila sva se konkretno, kupila pa nič user posted image . V Ikeo sva šla gledat za previjalno...prvo sva rekla, da jo bova dala po naročilu delat nad pralni stroj, sam sva našla prostor v kopalnici in zdaj kolebava med tema dvema:

http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/70167218 in

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/previjalne-mize-in-dodatki/brevi-previjalna-miza-idea-bukev/57108011250571013 (v beli barvi)

tale druga mi je fajn, ker lahko daš potem banjico stran in ti ostane predalnik...sam cena pa user posted image  (na na italijanskih spletnih trgovinah je tudi do 60€ cenejša...vsaj to...). Bo treba še možgančke napenjat user posted image .

Je blo pa zvečer, ko sva šla spat prav lušno, ker je naš piščanček tako brcal in tati se kar ni mogel načudit kake akrobacije dela user posted image . Meni se je tako smejalouser posted image .

Nič, gremo se kaj pametnega lotit...počivat user posted image .

Lepo se mejte, kljub kislemu vremenu!

(odgovor članu Matejita)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
   RE: Julijke 2011
15.5.2011 10:02:29   
bubu_bibi
IZVIRNO SPOROČILO: bucibirba

Nič, gremo se kaj pametnega lotit...počivat user posted image .



To je tudi moj načrt za danes! user posted image


_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu bucibirba)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
   RE: Julijke 2011
15.5.2011 11:14:48   
Anonimen
Dober dan vsem skupaj, da se še jaz na hitro javim. Počutje je OK, user posted image živahno brca, mamica pa se je odločila, da izkoristi vikend za popolno sprostitev...tako da, grem še naprej počet dolce far niente user posted image user posted image user posted image

Bubu_bibi res te je bilo lepo videti in vesela sem, da ti je knjigica všeč user posted image seveda pa kmalu ponoviva najino srečanje user posted image

Drage souser posted image in user posted image izkoristite ta deževen dan za čim več cartanja!

(odgovor članu bubu_bibi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2992
   RE: Julijke 2011
15.5.2011 11:16:51   
Anonimen
maca84 jooooooj, a ti si bila v Trebnjem na tekmovanju mažoretnih skupin????? Škoda, da nisem prej vedela, bi se lahko srečale user posted image

(odgovor članu maca84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2993
   RE: Julijke 2011
15.5.2011 14:01:29   
škrpijonka
Jaz sem včeraj bila pri bratrancu, ki ima dve julijki in spet dobila tri vreče cunjic. Da sploh ne omenjam koliko nogavičk in kapic, polovico tega je naštrikala ena gospa in so vauu. Dobila sem še lupinico, banjico, kengorujčka, ležalnik, črpalko za mleko, flaške, jaz samo nastavke kupim. Avto sva imela naložen kot dva cigana.
Danes sem pa preoblekla posteljino in delal prostor v sobi za pojstlicoin predalnik, ko sem vlačila stvari na podstrešje sem vidla, da je od fanta stajca še zmeraj doma in je uporabna, no tudi voziček je še zmeraj shranjen ha ha samo ni za uporabo.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
   RE: Julijke 2011
15.5.2011 20:54:24   
MagicSpell77
Hello!

Se moram spet malo pofočkat in pohvalit, ker sem danes domov privlekla dve ogromni škatli cotk do št. 80 in zibelko s posteljnino. Včeraj iz Avstrije pa Baby phone in nekaj kozmetike. Tako, da seznamček bo počasi ves obkljukan.

Bucibirba en nasvet: sem nekje prebrala, da dojenčki hitro ugotovijo kako fajn je čofotat po vodi med kopanjem, in imaš kmalu vse stene pošpricane. Tako, da mi se bomo v kopalnici kopali, da ne bo prevelikih luž okoli :)

Tako, sem zadovoljna z vikendom. Tudi tale dež me prav nič ne moti, ker je danes poscana Zofka "Če Zofija zemlje ne poškropi, vreme poleti prida ni."

Lep preostanek nedelje!



_____________________________

As long as you believe that time is money, you will spend money all the time. Time is not money. Time is free. You have all the time in the world.

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
   RE: Julijke 2011
15.5.2011 22:51:45   
julijka11
Hojla user posted image ,

jaz pa odštevam zadnje delovne ure; še dobrih 10 ur in sem finito!user posted image
bone, ki sem jih dobila od sodelavcev sem že vnovčilauser posted image ...ni blo težko zapravljatiuser posted image ..
smo pa danes mi tudi bolj poležavali, in uspeli končati s kosilom šele pozno popoldan...trenutno imam pa tak apetit., da me prav zanima cifra na naslednjem vaganjuuser posted image

grem še malo delat...

(odgovor članu MagicSpell77)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
   RE: Julijke 2011
16.5.2011 7:11:14   
julijka11
jutrouser posted image ,

še slaba ura in zaslužen DOPUST!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
malo se mi je poslabšalo....

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
   RE: Julijke 2011
16.5.2011 7:31:08   
škrpijonka
user posted image  bravo julijka11, jaz pa še do konca maja delam

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
   RE: Julijke 2011
16.5.2011 8:22:10   
MetiLu
Dobro jutro,

pri nas je bil tudi pester vikend, smo malo pikinikirali v soboto, včeraj pa še prijatelje povabili na kosilo, da so se vsaj otroc lahko malo skupaj zabavali, ker vreme je bilo ... no, sej je pasalo malo dežja user posted image  
So mi pa prinesli tudi posteljnino za zibelko, zdej mi manjka samo še tisti nastavek, kamor se obesi baldahin user posted image  Pa kakšna rjuhica, ker jih kolegica ne najde. Sicer pa je posteljninica vsa v kompletu, jogi,obloga, kovtrček, tak čist tanek povšterček in zavesa user posted image  ma ful je luškano user posted image  potem sem dobila seveda še eno škatlo cunjic za prvi mesec, samo najbrž ne bodo prišle v poštev, ker je vse večinoma št. 50; je bila njihova punčka tko micena, še ne 3 kile in so take piki-mini cotike, ko za na lutko user posted image  pomojem jih niti ne bom prala in mešala z ostalimi stvarmi, ker jih imam preveč. Če pa se slučajno slučajno (pa se ne bo user posted image ) zgodi, da gremo kej prej rodit al pa da bo po čudežu user posted image  majhna, pol jih bo pa že možek al pa mami oprala, ko bom v P user posted image  

No, tako, za danes ni nobenega posebnega plana. Možek je doma, je lih malega peljal s kolesom v vrtec. Ga je tamal vrgel iz postelje zadnjih 5 min pred odhodom, ker je ugotovil, da ne dežuje več in da ga lahko oči pelje user posted image  user posted image  

Čakam sosedo, da pride na kavo user posted image  pospravljeno je, koš z umazanimi cunjami je prazen, kuhinja je čista... ne vem kaj bom počela cel dopoldan user posted image    

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
   RE: Julijke 2011
16.5.2011 9:58:18   
rakica82
Ojla,

Metilu, če ti manjka dela lahko h meni prideš, da mam kokr češ user posted image .

Julijka11 super za dopust user posted image

Evo vreme je že nazaj lepo, sej malo dežja pač more bit. Sam je bil pa meni včeraj en tak težek dan, sitna sem bla ful, moj tud, sva se tud neki skregala vmes. Je hudič to, ker mava zdej oba tok polne dneve da skoz okol letava, se skor nič ne vidva in se pol seveda skregava ko mava cajt user posted image . Prov rabva en dan za naju, da se malo sprostiva.

Jst sem celo uspela nardit seznam kaj vse mama še za nardit, pa za kupit, zdej je treba samo še v akcijo. Nama je sicer uspelo za vikend nardit načrte za sobico ,sva dala že mojstru, zdej je treba samo še nardit. Ampak ko se bodo lotili bo to hitro, nisva nič komplicirala. Trgovine si bo treba pa cajt vzet.

Včeraj sva na hitro skočila na Rudnik, malo pogledat, se morem še oblečt za dve poroki letos pred porodom in obup, nič pametnegauser posted image , sploh ne vem kaj bom oblekla. Mi je pa brezveze dat ful denarja, tko da ne vem kaj naj nardim.

Sva pa hotla kupit še nekaj za dojenčka da bo lep ko bomo šli domov iz porodnišnice pa nisva nil pametnega najdla. En kompletek je bil luškan, pa številke ful male, al pa večje, al pa vse roza pa modro, kar pri nama ne pride v poštev. Pol je moj najdu en res lep hlačke pa bodi bele in zelene barve tak lep sam je bil pa pretopel za julij, pa se je čist navdušu.
Zgleda res nimam sreče s temi trgovinami, počas že obupujemuser posted image

Edino kar sva vidla da res hočeva met je bil mornarski kompletek, ful lep, rdeč za punčke in moder za fantke. Ker smo pri nas jadralci in nori na morje, to bebika ziher dobi, gre možek kupit ko rodimouser posted image .

No evo mal sem moga pojamrat zdej pa naprej.

Bodite fajn

pozdravčke


_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





FOTO: 13 osupljivih fotografij poroda
Fotografinja Leilani Rogers že skoraj pet let ustvarja fantastične slike poroda in dojenja. Delila je zbirko nekaterih n...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?