MetiLu
|
Živjo punce! Danes smo vsi doma, sprehod je že za mano, sam se tako težko že vlečem, racam ko goska pa dol me tišči, pa trebuh mi otrdeva... bo že... Mojedva sta še zunaj, pol pa malo počitka, za kosilo bo pa danes pica padla Malo sem že pospravljala, pa oprala eno žehto. Sem se pa že poigravala z mislijo, če bi danes sestavili posteljico, pa me je minilo, nimam moči. Se bom pa tud jaz počasi lotila pranja cotkic, no, čez kakšnih 14 dni. Mislim, da je to zdej še največje opravilo, ki me čaka. Čeprav bom najprej oprla samo št. 56 za prvi mesec... Pa vse igrače, obloge posteljice, vozička, ležalnik ... robe koker češ pa torbe bo treba čez kakšen mesec pripravit... Juhica, sem brala o tem olju za masažo in o malinovem čaju, pa bom tokrat probala it tole varianto, ker jaz sem bila precej rezana in strgana do anusa, znotraj in zunaj... in sedaj, ko imam težave še hemeroidi, mi je že kakat iz zelo mučno, ker mi na vse šive pritiska, ne vem kako bo zgledal porod sem pa zdej en dan sanjala popadke in vse kar se mi je dogajalo pri prvem porodu in moram priznat, da me je od takrat postalo precej strah in že par dni razmišljam, kako se naj najbolje pripravim, da me ne bo v zadnjem hipu panika zagrabila, ko bo šlo zares Monika11, mene je stres zvil 14 dni nazaj, ko sem od kolegice zvedela, da jo je dec prebutal, v pričo dveh otrok (starosti 3 in 5 let)... pa slike mi je pokazala, kako jo je predelal po glavi, me je tako streznilo, da se nisem pobrala dva dni. Sploh nisem mogla prežvečit tega... in tistih par dni po novici mi je trebuh otrdeval non stop, dol me je tiščalo, srce mi je nabijal... Sploh nisem mogla verjet, da se to dogaja... Si ne predstavljam kakšna škoda je trajno narejena na otrocih v glavnem, sem čist drugače začela gledat na svojo družino, na moža in sem res hvaležna, da živimo v lepih odnosih, ki so danes očitno zelo redki in da moj otrok odrašča v zelo zdravem okolju. Res mi je odprlo oči, da se še bolj zavedam, kakšno srečo imam. Težko ti pa svetujem, ker si sama v situaciji, ki jo moraš z bivšim razrešit. Verjamem, da se ne moreš kar odklopit. Probaj z meditacijo, pa globoko dihaj, ko ti dvignejo pritisk. ne vem, kaj bi ti svetovala. Stres res dela štalo ... Bucibirba za nakupe paše,a ne? Oblačila za iz porodnišnice bom jaz pripravila v treh variantah, predvsem glede na velikost in na vreme. Pol se bom pa v P odločila, kaj bo najboljš Sem namreč nakupila nekaj novih stvari takrat, ko me je zagrabila nakupovalna mrzlica in še nisem nič imela podarjenega. Marjetka15, mi imamo tako banjico s stojalom od BebeJou, kupljeno v BC in jo naš triletnik še zdej komot uporablja, pa je velik že 100cm. In še nadaljnje 3 leta jo bomo rabili za Izo, tako da je bil to super nakup edino stojalo smo rabili samo do 7 mesecev, potem je pa že stabilno sam sedel in sem jo dala na tla v tuš kabino, da je sam čofotal in ni bila cela kopalnica mokra. Od kozmetike jaz uporabljam Niveo, v bistvu samo gel za kopanje in šampon za lase, še zdaj, pa od Bubchen olje z ognjičem. Hladilno mazilo sem kupovala v lekarni, tokrat sem ga za začetek vzela v Tosami njihovega To-To. Pa tudi paketek pleničk sem za začetek kupila v tosami. Pri tamalem sem prve pol leta uporabljala tavijolične pamperske, tiste, ki so imele mrežico notri, da je lepo vpilo kakec, ko pa je začel z GH, sem začela uporabljat navadne pamperske, potem pa kmalu Hoferjeve. Mislim, da so zdej tavijolične pamperske zamenjale Sensitive. Suzika, ja. Polna minimalna neto plača znaša 572,27€, 55% neto je potem 314,74€.Upam, da sem prav zračunala. Lep dan vsem.
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 27.4.2011 12:23:07 >