Suziiika
|
Jutro dečve Prav ne morem verjet, da zdej že par dni spim fajn, grem sicer ene 2x na wc, ampak pol lepo naprej zaspim pa je . Aja punce, dajte mi povedat, js sem razmišlala, npr. glede tistega prvega oblačenja, za izbolnice. Kakšna je kombinacija, da npr. oblečeš bejbija v neko majčko z dolgimi rokavi (na preklop) ali pa kr bodi na preklop z dolgimi rokavi, pa potem tiste žabe (te nov model z patentom zgoraj -skoraj kot trenerkica) pa potem neko jopico povrhu pa kapico? Ali je treba povrhu teh žab še ene hlače, po onih žabah bi jih najbrž dala, po teh pa ne vem? MagicSpell77 js sem tudi hotla it v Mb v materinsko, že zaradi kolegice, ker gre ona tudi tja (včeraj ni šla, tak da računaj še eno nosečnico več v tistem prostou ), pa nisem dobla več mesta, zgleda so meli polno, tak da midva grema danes v zdr. dom pogledat.. Iskreno povedano, tudi meni ni neki ful za it, še posebi ker bo šlo pol dneva, še fura iz ptuja do mb-ja, pa tak ko si rekla, parkirnina Tega je mene bol strah, ker je po mbju fejst zasoljena parkirnina.. Boma šla malo prej, da vidima kako je stanje z parkirplacom.. Kaj pa so rekli kaj, da ahko kdaj spustiš kakšno predavanje? (mene že zdaj zanima špricanje predavanj. če ne bo zanimivo ) maca84 super za pregled, z Uz je pa pri meni tud tak, dejstvo je da bi vse rade gledale naše bejbije skos Drugače si pa js tudi ne predstavljam, da bi mami si dopust vzela, da bi pomagala mi. (pa bi si ga če bi jo prosla sicer..), ampak tak nisem skos doma, ampak tudi tašča, ki je že v penziji, dvomim da bo. Pa ne da ona ne bi hotla, (sicer bo sto procento prisotna kje tu blizu na čase) ampak js bi tudi rajši sama probala, pa še dragi bo takrat doma, boma lepo sama pogruntala, malo "trpela", se ziher kaj jezila, se mela lepo, pa bo Boma probala malo neodvisno najprej, itak, da kako pomoč bom rabla, telefon bo ziher zvonil tu pa tam, ampak boma sfurala. Lep dan vam želim.