mamamajča
|
Dobro jutro! Komaj živa si odtrgam malo časa, da vas preberem Sicer mi pa maladva oba spita, tako da bi lahko imela malo pavze, ampak tu je še nekdo za spedenat- hrček. Hudo, kletka čaka na čiščenje, meni se pa kar ne da Pokora, če te kaj tolaži- jaz sem se že prvi večer, ko sva prišla domov, tako zadrla na starejšega, da je kar obstal, sama sem pa padla v jok. Ker je tako zahteven, in isto kot tvoj- mu rečem, naj si obleče pižamico, pa stoji in me gleda. In mu moram ziher vsako stvar 4x ponovit. No včeraj je nenormalno iskal pozornost, ampak na srečo na pozitiven način, tako da se je moral en ves čas, ampak res ves čas ukvarjat z njim. Pa smo gledali knjigice, pa sestavljali, pa svašta. Ni pa mel izpadov, le jokal bi nonstop. Ful me je prav stisnilo ob eni njegovi izjavi in še vedno mi je hudo, ker ne vem, kaj ta mala gavica razmišlja- sva se nekaj cartala, 100x me je vprašal,če ga zdaj že lahko dvignem, pa je bil vesel, ko sem rekla da ja... no, in ga potem vprašam "kdo je moj najljubši fant" in mi odgovori...."Brin...." Brez premisleka, kar samoumevno mu je, da je zdaj dojenček najbolj moj.... se mi je tako zasmilil
|