majabar
|
tybysy, verjamem, da se ti ze vlece. Upam, da se stvari kmalo 'obrnejo'. mamamajca, joj, se mene je srcek zabolel. Potrudi se, da se ne bo tako pocutil, zanj je to ogromna sprememba. Zagotovo bo kmalu boljse! kolumbo, super ste! Roberta, jaz sem bila vceraj ves dan zivcna, ampak samo zaradi tega, ker sem se bala, da rodim 1 dan preden pride moj domov. Vsake brce sem se ustrasila, vsakic, ko me je zabolela sramna kost, sem si mislila, joj, ne se! Zdaj se pa vedno bolj veselim. Manjka s 17 ur, imam se vedno cep, voda ni odtekla, popadov ni, 'zvija' me ne. Sem lahko kar optimist, a ne? In ko slisim te porodne zgodbe, se mi zdi, da res ni tako hudo, nobena ne joka in nobena ne rece, nikoli vec. Pa ze itak si izkusena, vse bo OK! Tu se 6 ni, jaz pa na racunalniku. Celo noc me nekdo klice na slovenski telefon. Zato sem prizgala racunalnik, da mu SMS posljem, da ne bom imela stroskov. Mi je odpisal, da mu je dal moj oce st., ki naj bi bila od brata. Pomota. Mu posljem bratovo st. in on spet klice. Sem mu se enkrat pisala, upam, da si je zdaj prav zabelezil. Upam, da se malo zaspim, drugace bo dan res dolg!
|