Roberta69
|
O ho ho, ste kar zašibale , čestitke Ursae2, Pixie M in Jana84, uživajte vsi po vrsti! Mene še nič ne grabi, je pa moje počutje občutno slabše kot v prvi - zdaj sem bolj taka zares nosečniška , v smislu, da se v postelji oz. ko ležim res fuuul težko obrnem, da me ne bi vsaj kakšna kost ali kaj podobvnega ful zabolela, se moram obračat tako, da pokrčim noge k sebi, pa ko vstanem sem vsaj za nekaj sekund deležna bolečin, ap zmanjkuje mi energije za malega (ampak za to je po malem krivo tudi vreme - letošnja jesen je bil apa res čisto brezvezna, pa bi bila lahko tako lepa) skratka, bog mi pomagaj, če bom po porodu tut taka zakrnelka . Mi je pa kar bed, ko pomislim, da bom morala spet roditi, si sploh ne predstavljam in me je na trenutke kar strah, ko bi vsaj lahko z zamenjala . Po drugi strani se pa veselim, da bom imela spet kar enega ... Tiste, ki ste postale ta drugič/tretjič mamice, a je dovolj ljubezni za oba/vse tri . najbrž so to spet eni čisto posebni občutki . Jaz se pa kot nora nalivam s svežim, domačim, nezavretim jabolčnim sokom, pa kostanje bašem, velike sklede solate, skratka pripravljam se na sadno ter zelenjavno sušo . Majabar, jaz nikoli nisem umivala bradavic, sem bila pa glede čistoče rok in okolice kar pedantna, ampak tokrat ne bom... zdaj ko imam že enega škratka, bi se mi zdelo to čisto obremenjujoče za vse... tudi njemu sem kaj kmalu pustila, da je prijemal in lazil povsod (nikoli nisem bila ena tistih mam, ki bi se jezila, če je umazan, če se uleže na umazana tla, če se dotakne smetnjaka (oči je v tem primeru hud ) , jaz mu kar pustim, da raziskuje vse po vrsti in ni bilo nikoli nobene panike). Tiste, ki še niste rodile, pa uživajte v teh "frej" dneh, saj porod bo zdaj, zdaj tu in potem za marsikaj ne bo nikoli več časa. Jaz moram reči, da so mi teli dopoldnevi kar sproščujoči, ker je bilo do sedaj 2,5 leti kar naspidirano, pa še dojila sem tako dolgo, da se mi je še bolj zdelo, da "ne morem nikamor". Jaz vsak dan kaj spedenam zase, za mulčka in za prihajajočega , pa vem, da bo zmanjkalo časa .
|