katis
|
nika1 - bravo za lep porod . In vem, kako jih je gledat pod lučko. Smo punce pol govorile, da jih pošiljamo na Havaje, da nam je bilo mal lažje pri srcu... uf Najki, pritisk? Sej moj normalen je tud tam nekje, kot tvoj (kljub vsem kilam viška, ki jih imam). in ja, men tudi nekaj raste - danes že cel dan mal više, do 146/87 sem prišla. Če bo enkrat spodnji čez 90 moram itak takooj nazaj, predpisano pa imam 3x merjenje dnevno. Sem si ga pol kar na 2 uri merila, tako kot v bolnici, ker sem imela najvišji pritisk že danes dopoldan. Se mi je pa potem čez dan poleg kake pikice krvi začelo mal v trebuhu bolj dogajat, pa mal zvijat na 15 minut, pa je pol spet pojenjal... mi pa trebuh tudi cel dan bolj otrdeva, kot pa ponavadi. Pa kar nekak mi hodit paše. Bi se kar po stanovanju sprehajala. Svoje pleničke v porodnišnici . Pa sej so mal *** pismo.Sej vsi enako plačamo za zdravstvo. V CE smo imele vse tam, od vložkov, pleničk, kremic za ritke... sasadejan - bravo za Markija in pridobivanje teže. Super! joj Melita73, samo da ste sedaj v redu! Mene tudi malo skrbi, ker ima tudi ta naš v tej nosečnosti ovito popkovino okrog vratu, tako kot jo je imel prvi. In njemu je tudi padel ful utrip in HB sem lahko potem kar začela pritiskat in je bil takoj zunaj. Ni čisto takoj zajokal in so mi ga po par minutah odpeljali - sploh ne vem, kaj so vmes počeli z njim. So mi ga pa čez kako slabo uro pripeljali nazaj, da smo se še cartali v porodni, dokler je meni infuziaj tekla.. 2ursae - čestitke za Lučko! Velka babnca! mamamjča -uživajte doma! Krči - najpogosteje se začnjeo okrog 3.tedna in izzvenijo do 3.meseca. Fantki so jim bolj podvrženi. Ampka, vsak je lahko zgodba zase. Pokora - dobrodošle doma in crkljajte se! No vmes so me pa klicali in spomnili, da so naš ta prvi in oba bratranca rojeni na četrtke. Tako zdaj vsi pričakujejo, da bo kar jutri padel ven. Jaz pa še ne bi jutri, ker imava z mojim ravno obletnico poroke in greva mal ven jest. Pa še škorpijon ne bi bil . Je pa prvi rojen na obletnico zaoke. Bi bil res hec, če bi bil ta na obletnico poroke . Kaj pa vem. Jaz bi šla v petek popoldan rojevat . Pa da pol moj šele po praznikih očetovski dopust štarta