lean
|
Dan, pozdravljene ja ni kaj, vse manj časa je za ta RR. Danes je šla moja miška po enem mesecu v vrtec, sem se bala, da bo jok, ampak je bla zelo pogumna, sem imela občutek, da ko je vidla, da že sedijo za mizo in jejo, se ji je zlo mudilo , da se jim pridruži. Namreč zdaj ima tak apetit , cel teden samo poslušamo ama,ama. Pa intenzivno ponavlja mama in ati, je prav smešna. Ko mene ni, cel čas ponavlja mama,mama, ko pa mojega ni, pa ati, ati. Smo se zdaj še bolj zbližali , si nisem predstavljala, kako lepo je to slišat, da me pokliče mama in se stisne k meni. Moram priznati, da mi jo je blo težko spet vrnit v vrtec, bi jo najraje obdržala doma. Mi je kar žal, da je taka gužva v vrtcih, da sem jo morala že prej vpisat, ker kasneje ne bi več dobila mesto. Pa nekaj se govori, da mogoče ne bo nič iz službe januarja . Resno razmišljam, da bi jo začasno potem izpisala iz vrtca, sem nekje prebrala, da je možno, se moram še pozanimat o tem. Razen tega, da je začela govorit te osnovne besede, je vse postarem. Ponoči se budi pač odvisno včasih več včasih manj, brez priklopa ne zaspi nazaj, edino zdaj če me ni v postelji in se zbudi primaršira v dnevno . Jo zdaj ne dajem več v njeno posteljico, ker se mi zdi brezveze, je blo pri nas podobno kot pri tebi mayathebee, po polnoči sem jo stežka prepričala več, da bi spala v posteljici. Potem sem pa vidla, da je tako lažje, če spi pri meni kot pa jo skoz dvigujem in potem čakam, da zaspi nazaj pri meni in sem jo potem polagala nazaj. Škoda časa, če zdaj spi pri meni, še to ne pomeni, da ko bo šla v svojo sobico, da tam ne bo hotla spat. Isto je obratno, še ne pomeni, da če zdaj spi v svoji, da bo potem spala brez problema v svoji sobi. In se tako ne obremenjujem več s tem, kje spi. Priznam, mi je kar fajn, ko se zbudi poleg mene in je vsa vesela in mi da že zjutraj velikega slinastega poljubčka. Kaj je še takega, zdaj obužuje lesenega konjička za gugat, katerega je dobila za miklavža pa riše rada, najraje s kulijem po svoji dlani . Vsa navdušena je, ko sliši reklamo za kinder pingvin. Takoj teče k tv in zraven pleše, ploska in poje aj,aj,aj Upam, da jo nama rata kdaj posnet. baby blue ma ne sekiraj se glede flaške, zdaj če jo obužuje, ji je jaz ne bi vzela. Pač vsak otrok si nekaj najde da se tolaži. Je blo pri moji prijateljici isto, njena mala je to flaško z ustnikom vsepovsod vlekla s sabo, bog ne daj, da so jo slučajno pozabili doma, tako rada jo je imela. Zdaj je stara malo več kot dve leti in je že pol leta nima več, od takrat ko je popolnoma osvojila pitje iz kozarčka. Je šlo brez problema.