|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki2009
1.11.2010 20:11:14   
čili
hvala Mož , bom pozorna..Ažbe sicer že nekaj časa stoji s kilami...Kolk časa še počakam preden grem k P ,če bo še tako ? 

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 151
1.11.2010 21:47:01   
Mož*
Hej, to, da stoji s kilami, je čisto normalno, ker se mnogo več giba, pa parkrat se je z virozami boril. čE BI BILO BLATO STALNO svetlo (teden dni ali še več), omeni pediatru. 

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 152
2.11.2010 8:13:29   
lean
Dobro jutro

Neva je v vrtcu, se je stanje kar fajn popravilo, malo ji še teče iz noska. Je šla od doma vsa vesela, ampak je po tolkem času vseeno malo jokala po odhodu mojga z vrtca, jo je slišal. Je pa tako vedno, ko ostane doma en teden, ta prvi dan ima tudi probleme s spanjem.
sasek a pol, če ga ati dviguje, ko se joka, ga poskušaš ponoči odstavit? A ga potem pristaviš šele zjutraj? Glede odstavljanja, sem zato glih odložila za nekaj časa, ker potem jo bom poskusla odstavit popolnoma. Sem mislila, da bo tako boljše kot pa če jo vmes pristavljam, se bojim, da bo zmedena, če dobi zvečer in samo zjutraj, vmes pa ne in verjetno tega ne bo zastopla, zakaj enkrat dobi mlekca, spet drugič pa ne. A si pomislila, da je kaj mogoče na tem, mogoče se pa zdaj zaradi tega še bolj bori za tvojo pozornost in se ne da odklopit, ko ga pristaviš.
Joj kaj me še vse čaka, se že vidim, kako bom to skoz prelagala, se bo nazadnje še nevem kako dolgo dojila user posted image , če se ne bo sama odstavla. Sem predvčeraj s sabo vzela čaj, da si vmes moje zize malo odpočijejo, ja pa jade, še enga požirka ni hotla (se je kar jokala) pa včasih glede tega ni bil problem, je znala z njo tudi zaspati čez dan. Vsak dan, ko so večji več stvari razumejo, pogruntajo, jaz našo že več težko vržem na kako finto user posted image
Kako pa kaj kaže v službi V.?kaj vse poročajo, groza, da imamo take zakone, da si lahko vse to privoščijo in izkoristijo.

< Sporočilo je popravil lean -- 2.11.2010 8:15:41 >

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 153
3.11.2010 7:59:07   
sasek79
Dobro jutro!

Danes je naš škratek spet v vrtcu. Bomo videli kako dolgo bo to držalo. Še vedno malo kašlja, vendar tam menda čisto vsi otroci kašljajo.

Lean: Do tega, da ga ati dviguje, smo prišli zelo spontano in po spletu okoliščin. Naš fant namreč že cca. dva tedna redko zaspi na zizi. Tudi ponoči se večkrat predrami in samo pleza po meni in se preklaplja iz ene na drugo. Ko imam tega dovolj, ga primem in nosim. Včasih se malo pokrega, vendar potem navadno kar pade dol, ko prižbem uspavanke (pri nas celo noč poslušamo uspavanke na CD-ju user posted image ). Tako, da imava dojenje + nošenje. Iz tega sva prišla do tega, da je včasih zaspal nazaj tudi brez zize. Čez vikenda je mene dve noči kuhala vročina in ga nisem mogla nosit. Nekajkrat je vstal ati in ga on uspaval. Če je bil pa zelo hud, sem ga pa priklopila. Počasi bi ga rada navadila na drugačen vzorec ponoči in ga odstavila postopoma. Se mi zdi, da bi bil prevelik šok, če bi kar odrezali. Večerno dojenje bo še ostalo, nočno dojenje bomo pa v kratkem povsem ukinili. Mislim, da ne bo zmeden, saj ga bo takrat, ko ga bom ponoči povsem odstavila, dvigoval ati, on mu pa ne more dati zize. user posted image  Verjetno bom jaz šla drugam spat. Zvečer je pa itak buden in bo dobila polno porcijo zize. Ko se bo ta režim prijel, bom razmišljala kako naprej. Moral se je navaditi tudi, da podnevi ni zize, se bo pa še na nov nočni režim moral. Vem, da bo trajalo kar nekaj časa, vendar saj se nam nikamor ne mudi.

Glede odstavljanja se vsaka mamica odloči za svoj način, ki je po njenem mnenju najboljši za otroka. Vsak otrok je poglavje zase.

Pričakujem, da se bo odstavljanje poznalo tudi na dnevnem obnašanju, tako kot se je uvajanje v vrtec in podobno. Mislim, da mu moram dati čas in ga na drugačen načim čim večkrat pocrkljat. Drugače pa že veliko razume in je lažje.

Bom poročala kako nam bo šlo. Upam, da nam bolezen ne bo preveč mešala načrte, ker takrat ni najbolj primeren čas za spremembe.

Služba: No coment.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 154
3.11.2010 8:36:49   
lean
Dobro jutro

super, da ti je partner v pomoč, je prav tako. Imaš pa prav, nobenega recepta ni, kako bi naj to šlo, pač vsaka upa, da bo izbrala sebi in otroku najlažji način. Bolezni pa tud nam redno mešajo štrene, eh bo že, men vsi pravijo, da ko se bom trdno odločla, da je dovolj, se bo tudi mala hitro odstavila, otrok bi naj to čutil, je res, da se še nisem pripravljena temu odpovedat.
Poročaj pa želim ti, da se bo čmprej navadil in boste vsi trije lepo spali.

Drugače pa je včeraj lepo spala v vrtcu, malo več kot eno uro user posted image , to je njena norma tudi doma. Edino ne vem, kaj ji je blo popoldne, palec je skoz cuzala, z ničemer je nisem mogla zamotit. To bo šele muka, je odvadit.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 155
3.11.2010 11:52:07   
baby blue
Dober dan

Malo reportiram po dolgem času... Nosek se nam je končno "odmašil" aspirator in tista krema sta pomagala pa seveda kihanje ob katerem sta iz noska vedno pogledali svečki user posted image user posted image Zdej malo kašlja ampak bomo tud to prestal...

Vsem bolančkom želim da se čimprej pozdravite

Prazniki za nami... S tem pa podaljšan vikend... Včeraj sem bila pri optiku ker sem se po 10 letih nošenja očal (jao a že tolk je) odločila za leče no in ko mi je merila dioptrijo je ugotovila da se mi je povečala tako da bom imela še nova očala... user posted image user posted image Pa še leče...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 156
3.11.2010 23:25:57   
Mož*
Naš je včeraj po intenzivnem dnevu zvečer zakuhal, kuril čez noč na 39, se zjutraj spotil in bil čez dan b.p. Pravzaprav je uničil mojo mamo, ki ga ke prišla čuvat, ler je plezal vsepovsod, zvlekel, kar se je dalo. navihan je, da je kaj, razumem pa čisto vse. Tudi ve, kdaj se o njem pogovarjamo. Nočnega priklapljanja zaenkrat ne mislim ukinjat, dnevnega tudi ne, kot rečeno, je edina velika težava dopoldansko "puščanje" v službi. Po moje bi me moral Chicco prav sponzoriratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 157
4.11.2010 6:31:54   
eva Ana
Dobro jutro!

Na hitrco prej kot odidemo v vrtca.....s čim kopate oz. tuširate vaše malčke? Jih še naoljite?

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 158
4.11.2010 12:55:27   
sasek79
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Naš je včeraj po intenzivnem dnevu zvečer zakuhal, kuril čez noč na 39, se zjutraj spotil in bil čez dan b.p. Pravzaprav je uničil mojo mamo, ki ga ke prišla čuvat, ler je plezal vsepovsod, zvlekel, kar se je dalo. navihan je, da je kaj, razumem pa čisto vse. Tudi ve, kdaj se o njem pogovarjamo. Nočnega priklapljanja zaenkrat ne mislim ukinjat, dnevnega tudi ne, kot rečeno, je edina velika težava dopoldansko "puščanje" v službi. Po moje bi me moral Chicco prav sponzoriratuser posted image user posted image user posted image

Dober dan!

Mož: Ali daješ Klemenu kdaj svečko ali sirup za zbijanje vročine ali pustiš, da telo opravi svoje. Od katere temperature se zbija vročino? Kaj povzročiš, če prehitro zbijaš vročino. Jaz mu navadno zbijam vročino pri cca. 38.5 pod pazduho - gledam tudi, da mu jo dam zvečer pred spanjem ali ponoči. Pa je takrat že tako bogi in samo pojokava, leze v zize in v naročje. Nič mu ni prav. Po svečki je zelo hitro kot prerojen. Ne vem kako bomo shajali, ko ne bo več zize. user posted image
Enkrat mi je ena mamica rekla, da moram Calpol dajati redno tako kot antibiotike - neglede na vročino. Meni se to ne zdi vredu. Secer pa Calpol pri našemu ni preveč učinkovit, mogoče zato, ker mu ga občasno dam proti bolečinam pri izraščanju zobkov.

eva Ana: Pri nas Ažbeta največkrat kar umijemo v umivalniku ali pa tuširamo. Uporamljam Bubhenovo milo 2v1 (glava+telo). Z oljem ga še mažem po dimljah (predel plenic) in po vratu. Ko mi bo zmanjkalo olja, ga ne bom več kupovala. Plenični predel bom mazala s hladilnim mazilom. Imamo še nekaj kremic za otroke, ki smo jih dobili in jih bom po potrebi uporabila.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 159
4.11.2010 13:13:32   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

Dobro jutro!

Na hitrco prej kot odidemo v vrtca.....s čim kopate oz. tuširate vaše malčke? Jih še naoljite?

Kopam z običajnimi otroškimi tekočimi mili.Kar mi pač tistem trenutek v trgovini zadiši user posted image . Po telesu ga že dolgo ne mažem več z ničemer. Razen kadar se sam ...

http://www.youtube.com/watch?v=lzWIJXsaqvk

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 160
4.11.2010 13:15:47   
čili
Aja pa snemal je Žan in on je res težko miren-zato tako tresoč posnetek user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 161
4.11.2010 20:01:19   
altaja
Čili, aaaaaaa, kako je dobr... svetovna sta, oba user posted image

Eva Ana: jst ga po tavečjem kopanju (to je takrat kadar se namiliva in kadar umijeva lase) še vedno z mandljevim oljem namažem. Kadar se samo namaka v vodi pa ponavadi ne.

Malo nam je zimska ura zmešala ritem... koooomaj zdrži do 7h... če ga preveč namučim in ga umetno držim pokonci pa ni fino ker potem težje zaspi.

Danes mojga ni, mali že eno uro drnjoha, tko da se bom parkirala pred tv in to je to. Noben mi ne bo menjal programe :)

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 162
4.11.2010 21:54:31   
čili
Hvala Altaja user posted image

Punce v vednost samo to: vlogo za znižano plačilo vrtca je treba oddat do 15. novembra !!!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 163
5.11.2010 7:21:03   
sasek79
IZVIRNO SPOROČILO: čili

IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

Dobro jutro!

Kopam z običajnimi otroškimi tekočimi mili.Kar mi pač tistem trenutek v trgovini zadiši user posted image . Po telesu ga že dolgo ne mažem več z ničemer. Razen kadar se sam ...

http://www.youtube.com/watch?v=lzWIJXsaqvk

Dobro jutro!

Ful je dober, pikec mali. user posted image  Samo na rokicah pa ne bo imel suhe kože. user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 164
5.11.2010 8:04:36   
baby blue
Jutro

Jst Lano skopam in namilim kar z milom 2v1 od Bubchena... Čeprav imava zdej enega  od Disneya ko je medvedek PU gor user posted image

čili kako je Ažbe dober... Se lepo namaže, za Lano vem da bi poskusla najprej v usta roke potlačit user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 165
5.11.2010 8:20:49   
lean
Dobro jutro

na evo, očitno spet preveč nalagam, me je danes tako kot včeraj že spet ven vrglo user posted image

ma se mi ne da še v ta trejo ponavljat, bo kar skrajšana različica.
Čili Ažbe je faca, kako lepo se maže, naša pa jih rada liže user posted image , tako da moram pazit, ko ima v roki šampon ali kremo, to bi pa skoz. Sem ji dala že vem kakšne prazne, da se naj igra, sam tiste seveda niso dobre, iz njih nič ne teče.

eva ana kopam jo z raznimi šamponami, trenutno pa z milom, mi je vse zmanjkalo, meni osebno pa so najboljši od bubchena 2v1 za lase in telo. Tušira in nato še okopa se skoraj vsak dan, razen če sem prepozna in je že preveč zmatrana.

altaja mi imamo z zimskim časom iste probleme. Komaj zdrži do sedmih, problem je pri tem, ker potem zgodaj vstaja, kmalu po pol sedmi uri, saj zdaj čez teden je uredu, sam za vikend, bi pa blo fajn, če bi potegnila še kakšno uro.

sasek lahko ti povem, kako delam jaz, mi je tako priporočila pediatrinja. Svečko samo, ko je vročina 38,5 in zvečer ali ponoči, če jo kuha in ne more spat. Drugače pa jo naj skopam. In to res pomaga, ko je že čisto boga, utrujena čez dan, jo skopam, vročina pade, potem pa jo dam spat in je kot prerojena. Tako hitreje okreva, tudi tako ji najlažje sčistim nos, saj se zelo brani brisanja noska.

larilu kje si? Jaz pogrešam tvoje desce user posted image  Kako je šlo na razgovoru?

< Sporočilo je popravil lean -- 5.11.2010 8:28:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 166
5.11.2010 8:58:43   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Jutro

Jst Lano skopam in namilim kar z milom 2v1 od Bubchena... Čeprav imava zdej enega  od Disneya ko je medvedek PU gor user posted image

čili kako je Ažbe dober... Se lepo namaže, za Lano vem da bi poskusla najprej v usta roke potlačit user posted image user posted image

Tudi Ažbe je še ne dolgo nazaj papcal kreme in šampone....Očitno se jih je najedel user posted image ,ker jih po novem ne daje več v usta. Zato mu nekaj po čemer ima neizmerno željo kar pustim,ga potem hitreje mine. No ,žlice za kremo mu ravno nisem dala user posted image user posted image user posted image ,da me ne boste narobe razumele.

Neposredna povezava do sporočila: 167
5.11.2010 10:46:33   
Klarilu
dan
lean user posted image
na razgovoru je bilo super ampak bomo videl,zdele ob 13 imam še en razgovor pa bomo videluser posted image
me pa tko trebuh boli da je joj,a ste že vse dobile user posted image ?jaz je še nimam pa lahk da me to matrauser posted image tamala pančka in jo slišim kako težko diha,pa drisko ima še zmer,kašlja tud še tko da ne vem ali bom šla jutr nazaj k zdravnic k tole se pa že predolg vleče od prejšnega petka in da je v bistvu enako stanje oziroma slabše glede na saturacijo in pa driskauser posted image
vam povem da se mi čisto nič ne da it na razgovor pa še vem ne če bom mela bencina do prve črpalke k je moj "dragi" tok dobr da mi je pustil v avtu toliko bencinauser posted image mislim da me depra daje in to ne mal
user posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 168
5.11.2010 19:15:37   
lean
larilu user posted image  si nas kar razvadla s temi desci, saj so jih tudi druge pogrešle, sam si niso upale rečt user posted image
te pa čisto razumem, tud mene občasno daje huda depres., pa saj veš skoz bit brez denarja, brez službe, ateki, katerim je treba vse rečt... tud moj "predragi" ima take fore glede bencina. Tanka avto v skrajni sili, po možnosti ga dobim praznega pol pa me še sprašuje, če res rabim denar za bencin. user posted image  Mislim kot da ga skrivam, da ne omenjam, ko me sprašuje, če sem res za toliko tankala kot mi je dal denarja, ker je blo narejenih malo km,kr neki. Trenutno je najin odnos katastrofa, skoz je nekaj. O toliko stvareh se že dolgo nisva kregala, kot da bi stala vsak na svojem bregu.
Glede službe, upam da čimprej dobiš kaj takega, kar te bo veselilo. Je najhuje delat nekaj kar moraš zaradi denarja.

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 169
5.11.2010 22:05:27   
Mož*
Dober večer!
Danes je bila pa dolga služba; od zjutraj, do sedajle. Pa še jutri imam skoraj cel dan. Sem komaj čakala, da se bo Klemen priklopil in me odrešiluser posted image user posted image user posted image
Zbijanje vročine: temperaturo običajno pustim in je ne zbijam; ohlajam z vlaženjem. Do sedaj sem mu dala svečko 3x, pri vočini 40,3 st.
Imunski procesi bolje potakajo pri višji temperaturi, poleg tega me neznansko moti bolan otrok, ki ves živahen (ker smo mu zbili temperaturo) leta okoli. Namen temperature je, da človeka prisili, da se umiri in vse sile posveti boju s povzročiteljem.
Po doktrini pa se temperaturo lahko prične zbijati, ko naraste nad 38,5 st, razen pri znanih vročinskih krčih.
Oljenje: nikoli ga nisem oljila, pa tudi mazala s kremo ne, z izjemo hladilnega mazila za ritko. Vsak dan pa ga stuširam, včasih celo večkrat, običajno z vodo ali s kapljico Bübchen šampona.
Larilu, držim pesti za službo
Našega nova ura res ne moti, gre spat okoli 23.00, potem je pa na priklopuuser posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 170
6.11.2010 9:41:43   
lean
Dobro jutro

user posted image  te pa bomo dons potrebovale, pri nas bo ultra toplouser posted image

sva jo uspela zvečer še malo držat pokonc, pol ure, a ni pomagalo, smo budni že od pol sedmihuser posted image
Je pa pridna danes, je že pol ure brisala prah v dnevni pa pogruntala je kako se prižge radio in da na glas user posted image , no trenutno je ugotovila, da redirka ni dobrega okusa user posted image
larilu menstro sem zdaj dobila v ta drugo, hb tud zdaj brez bolečin

uživajte s svojimi sončki v tem lepem dnevu!

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 171
6.11.2010 10:44:30   
Klarilu
dan!
včeri je bilo na razgovoru katastrofa,kot prvo nobene organizacije tako da nas je bilo 9 naenkrat in seveda so nakladal 1 uro in na koncu povedal da si 2 tedna v poslovni enoti ljubljana,potem 2 tedna v grosuplju in lahko te pošljejo tud v mursko sobotouser posted image mislim loleki taki da dol padešuser posted image
zdele delam kosilo mesno štručko plus pire krompirček ampak če imate to pomoč odveč lahko kar v mojo smer ga pošljeteuser posted image bi se ga dal ponucat,za ktero stvar je pa drugo vprašanjeuser posted image
user posted image
drugače pa
user posted image user posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 172
7.11.2010 13:05:42   
Rosca79
Dober dan,
je tako turobno vreme, da pri nas ni za it daleč na sprehod. Se danes bolj pri peči stiskamouser posted image
Drugače pa nič kaj dost novega pri nas: še vedno 6 zobkov, se mi zdi da ko bo nasledna runda izrasti, jih bodo spet kar na kupih lezli iz dlesniuser posted image
Koža se je kar fajn spravila spet v red, niti jo toliko ne srbiuser posted image pa je raje ne bom nič preveč hvalila...
Pogosto se ji zaleti pri pitju ali pri jedi kakšen košček pa vrže vse venuser posted image zdej se je to dogajal kar vsak dan, pa že tako se precej špara pri hrani
Je pa ratala mala nagajivka, se ji tako očki zasvetijo ko kaj špičiuser posted image pa smeji se kot zmešanauser posted image itak vse razume in točno ve kaj ne sme...
Čili: Ažbe je res zakon, čist obvlada tole nego, ga je Lucija tolk gledala pa se kar smejala, pa še pa še...
Eva ana: pri nas imamo izredno stanje glede kože, tako da jo mažem z negovalno kremo zjutraj in zvečer, čofa se pa ene 2x na teden v razstopini iz morske soli in sode bikarbone, zelo na redke čase jo umijem z žajfo, glavo pa s šamponom umijeva približno 1x na mesec, zaenkrat še na veliko trošim denar za Mustelino kozmetikouser posted image
Larilu: srečno s kakšno fajn službouser posted image user posted image user posted image
Spanje: spat gre od 21 do 22h, bistveno prej kot nedolgo še nazaj, ko je zaspala okol pol 1h...temu primerno pa se zbudi od pol 8 do 8h. Ima pa zdej čist čuden urnik počivanja čez dan, še eksperimentirava kako vse spance uskladit.
Koliko pa počivajo vaši palčki čez dan? A še vedno 2x - tisti ki sploh še imajo čas počivat?
Tamavček spančka pa grem še kej druzga narest da nam kregana, da sam na netu visimuser posted image user posted image user posted image user posted image
Aja pa Mož a ni že čas da se pozdravte madoncauser posted image
Čav čav

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 173
7.11.2010 18:21:24   
Mož*
Hej, naš je pa danes nabrit kot strela. Že ves dan šeta kravico, pa na vikend je šel z atijem peč vklopit, čista akcija.
Zob ima trenutno 12, a se že napovedujejo trojke. Naš 2x dnevno spi po cca 20-30 minut. Spat gre okoli 23.00 in vstane med 6.00 in 7.00.
Rožca, tole z navihanostjo mi je pa takooo znano

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 174
8.11.2010 8:11:07   
lean
Dobro jutro

rosca najprej tebi, da ne pozabim. Naša večinoma spi 1x dnevno razen takrat, ko se opoldne ne naspi, gre spat še popoldne. Mora pa bit nekdo pri njej, saj slabo spi, po prvi fazi spanja to pomeni čez približno 35 min se zbudi in jo moramo ponovno uspavat, jo nazaj položit in božat. Ponavadi spi 1,5, a je še vidno zaspana, tako da ji ne zadostuje, ima pa svetle momente, recimo v petek je v vrtcu celo spala dve uri. Zvečer hodi zgodaj spat, zjutraj zgodaj vstane, okrog pol sedmih.
Zobkov pa ima tudi naša 12, pravtako čakamo na trojke.

Je pa bla ta vikend prvič pri frizerju user posted image . Sem jo do zdaj jaz malo strigla, da ji niso šli laski v oči, a zdaj so ji kar fajn zrasli.
Sem še hotla nekaj poročat pa mi je šlo iz glave user posted image Spet moj emšo na delu

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?