lean
|
Dobro jutro Neva je v vrtcu, se je stanje kar fajn popravilo, malo ji še teče iz noska. Je šla od doma vsa vesela, ampak je po tolkem času vseeno malo jokala po odhodu mojga z vrtca, jo je slišal. Je pa tako vedno, ko ostane doma en teden, ta prvi dan ima tudi probleme s spanjem. sasek a pol, če ga ati dviguje, ko se joka, ga poskušaš ponoči odstavit? A ga potem pristaviš šele zjutraj? Glede odstavljanja, sem zato glih odložila za nekaj časa, ker potem jo bom poskusla odstavit popolnoma. Sem mislila, da bo tako boljše kot pa če jo vmes pristavljam, se bojim, da bo zmedena, če dobi zvečer in samo zjutraj, vmes pa ne in verjetno tega ne bo zastopla, zakaj enkrat dobi mlekca, spet drugič pa ne. A si pomislila, da je kaj mogoče na tem, mogoče se pa zdaj zaradi tega še bolj bori za tvojo pozornost in se ne da odklopit, ko ga pristaviš. Joj kaj me še vse čaka, se že vidim, kako bom to skoz prelagala, se bo nazadnje še nevem kako dolgo dojila , če se ne bo sama odstavla. Sem predvčeraj s sabo vzela čaj, da si vmes moje zize malo odpočijejo, ja pa jade, še enga požirka ni hotla (se je kar jokala) pa včasih glede tega ni bil problem, je znala z njo tudi zaspati čez dan. Vsak dan, ko so večji več stvari razumejo, pogruntajo, jaz našo že več težko vržem na kako finto Kako pa kaj kaže v službi V.?kaj vse poročajo, groza, da imamo take zakone, da si lahko vse to privoščijo in izkoristijo.
< Sporočilo je popravil lean -- 2.11.2010 8:15:41 >