lean
|
Hi saj ne vem ali naj rečem večer ali dobro jutro . Sem imela še veliko za nardit pa tamali moram itak po enajsti uri dat ospen. Je pa vsaj danes hitro nazaj zaspala pa še enkrat se ni zbudila, sem jo morala kar zbudit. Je pa bolje, pikice izginjajo, vročine ni več, smrka tudi ne. Ve da mora še ta teden v vrtec, ker bodo v petek imeli dedka mraza . Naslednji teden bo pa itak doma, ima tudi ati dopust in bomo uživali. rosca super, vam je uspelo v zelo hitrem času, a se je fajn naspat, a ne . Jaz tudi razmišljam počasi o tem, bom tudi mogoče poskusla v kratkem, če bo šlo. Ker je v tem času toliko zizala, mi je popolnoma uničila bradavici, desna je kar počla na sredni in kar vmes kri teče, a ona se ne da. Mene tolk boli, da še komaj prenašam, verjetno zaradi tega ali hude bolečine pa posledčno ne teče tako hitro kot bi si ona želela potem pa še bolj stiska z zobmi Obupno boli. sasek pa ti opisuješ mojo punco. Sam da je lahko v kuhinji pa je srečna. Nonstop preklada piskre, gor daje pokrove, zapira in šraufa posodice, začimbe, glažeke od kašic, meša, tolče. Tud slučajno ne zamudi, ko se kaj kuha. Smo ji prejšnič dali kar predpasnik gor, je prav važna hodila okrog pa ko smo bili v gostilni, kjer imajo kuhinjo, kaj mislite kje je bla . Z vsemi ogromnimi lonci, veliko posode, kar ven ni hotla, tako je bla navdušena, so se samo smejali in rekli ta bo zagotovo kuharca, so ji pustili, da jim malo " pospravi" Pa danes sve ujele še sneg preden se je stopil in se nasankale mateja glede zobkov nimam pojma. Verjetno ji je res težko grizt, ji pač še pasiraj kaj boš pa drugega. Naša jih ima zdaj 12 pa je lena za grizt , če kaj na hitro ne more prežvečit kar vse izpljune, tako da nič ne pomaga, da jih ima že toliko. Zdaj pa je že resno čas, da grem spat. Lahko noč