|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki2009
23.11.2010 22:27:22   
lean
Večer

mi smo pa imeli prej bruhanje user posted image  in to kar 4x. Sicer počutje ima dobro, tud vročine ni, tako da ne vem ali gre za virozo ali pa so bili krivi popoldanski špageti. So šli kar celi ven user posted image , sem ji še čaj skuhala, ji ga bom probala poturit.

Pa hvala, sploh nisem pomislila na rabljene, zlo dobra ideja user posted image

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 226
24.11.2010 6:55:43   
lean
Dobro jutro

user posted image  mala še spi, bo danes preventivno ostala doma, bom poklicala še zdravnico za vsak slučaj. Sicer noč je bla uredu, je lepo spala brez bruhanja. Se je stanje okrog desetih umirilo.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 227
24.11.2010 19:23:53   
Mož*
Dober dan!
Služba me neusmiljeno okupira. Mali navihan kot vedno, postavlja stolpe, potem pa ploska user posted image user posted image user posted image sam sebi.
Lean, naš nima nobenih podočnjakov. On pač spi kot spi, ..., probleme imamo itak vsi ostali...user posted image
user posted image user posted image user posted image za vse bolnike, ogromno je viroz, izjemno visokih vročin, laringitisov, drisk in bruhanja...

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 228
25.11.2010 9:27:27   
lean
Dan

smo se mogle it včeraj kar pokazat k zdravnici, so naredili preiskave in je bilo vse uredu. Se je okužila z nekakšnim črevesnim virosom, bruhanje se ni ponovilo, pojavila pa se je driska.
Sem pa omenila, da je v zadnjem času spet neješča in da imam občutek, da je shujšala. So jo tako še stehtali in me je skoraj šok user posted image , manj tehta kot pa pri 11 mesecih, shujšala je za 600 gramov in jih ima zdaj 10900. Sicer zrasla je, ima zdaj 81,5 cm. Čez en mesec ima spet tehtanje, priporočila nam je, da ji v takih neješčih obdobjih naj dodajamo pediasure.
Tako lepo gilh prav je bila okrogla, zdaj pa tak suhcena, ni več ni polnih ličkuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lean -- 25.11.2010 9:38:32 >

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 229
25.11.2010 16:25:48   
sasek79
Dober dan!

Tudi naš fant je še vedno bolan. Stanje je danes slabše kot včeraj. Vročina jr sicer nekje na meji, zelo kašlja in lije mu z noska. Se bojim, da je šlo vse skupaj na ušesa. Cel dan je siten in samo nekaj joka in tečnari. Apetita seveda nima. Driske pa nima več. Tudi vodenih koz ni dobil.

Verjetno bova šla jutri k zdravniku, da mu pregleda ušese.

Danes smo kupili inhalator, zdravnica nam je napisala kaplice, tako, da bomo lahko doma inhalirali. Upam, da mu bo šlo sedaj na bolje.

Naš fant pa do sedaj ni še nič shujšal, pa čeprav je kar naprej bolan in takrat zelo malo je. Mislim, da ima že blizu 12 kg. Zrastel pa ni kaj pretirano dosti v teh treh mesecih od zadnjega pregleda. Mogoče 1 cm.

Zaenkrat še kar ima zaloge za hude čase. user posted image  In prav je tako. 

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 230
26.11.2010 10:21:22   
lean
Dan

seveda sem se tud jaz okužila, sicer sem danes veliko boljše, a včeraj sem se komaj premikala. Sem bruhala in driskala. Mi še ni jasno, kako je to tamala vse dobro prenesla, men včeraj še za živet ni blo.

Ažbe drži se user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lean -- 26.11.2010 10:22:33 >

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 231
26.11.2010 13:35:53   
Rosca79
Oj!
Joj boščki bolaniuser posted image user posted image user posted image čimprej se pozdravite in srečno v boju z raznimi virusi in bakterijami

A že imate sneg? Sem Lucijo postavila pred vhodna vratauser posted image nič ji ni bilo jasnouser posted image samo začudeno je gledala...
Je pa že res fajn padal ko sva šle ven. Ji je pa še vseeno uspelo prit notri vsa umazana, sem mislila da je bolj zmrznjeno pa ni glih kako zelo fejstuser posted image
Zobje so spet začeli kukati na plan. Zrasel je sedmi pa kar nekaj se jih napoveduje v zelo kratkem času. Pa ful je zrasla v zelo kratkem času, je spet en tanki pajkec. Bodiji od rojstnega dneva se uporabljajo samo še na frišne pleniceuser posted image
Uživajte v snegu!

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 232
26.11.2010 16:41:43   
Mož*
Dober dan!
Naš tudi raste ko en ta velik, a je že vedno maneken; ima malce čez 80 cm in 9,5 kg. LEP. V zadnjem času se je naučil pokazat nos, usta, laske, se počesat, poslat poljubčka in na veliko nekaj razlaga. Jasno, da ga ne razumemo. Spanje je še vedno povsem klasično; pozno spat (po 22.), zbujanje na uro z user posted image user posted image user posted image , zgodnje vstajanje. V vrtcu pogosto sploh ne gre spat; nimajouser posted image user posted image user posted image

Danes naju je na poti iz vrtca spremljalo obilno sneženje, mali se je pa jezil nad snežinkami in tuuliiiiiluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 233
29.11.2010 9:32:35   
baby blue
Jutro

Pa nas je zamedlo in še kar sneži... Lana je včeraj na snegu noro uživala še snežilo je in se je smejala snežinkam ki so ji padale na obraz user posted image Jst pa danes imela že jutranjo telovadbo in skidala dvorišče...

Zobki imamo jih še vedno 6... user posted image Ne vem kaj štrajkajo user posted image user posted image

Drugače je zdrava morm potrkat razen da ji malo iz noska teče in kašlja... razpoloženje super stalno v pogonu tud sekunde ni na miru...

Spanja podnevi skorajda ni... Res zelo malo spi... Včasih enkrat po pol ure ali pa po dve uri... Drugače pa spat hodi okoli 21 ali najkasneje 22 ure... No se včasih zgodi da gre tud kasneje ampak to je zelo redko morm kar potrkat user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 234
29.11.2010 12:45:00   
lean
Dan

tamala glih spi, sem zraven, da če se zbudi, da jo pobožam. Drugače se težko oglasim. Smo ble danes spet pri zdravniku, saj ima še vedno drisko. Večinoma je na user posted image , skoraj nič ne je. Kljub temu na srečo še ni dodatno shujšala, zaenkrat ostaja na enajstih kg. Zdaj ji dajem eno tabletko linexa in upam, da bo kmalu boljše. V vsakem primeru mora ostati ta teden doma, saj je virus zelooo nalezljiv. Poleg mene je zbolel še ati, dedek, babica, prijateljica, počasi bodo vsi okuženi, kateri so prišli v stik z nama user posted image , vsi upamo samo, da ne bo zbolela še prababica, saj bo zelo težko okrevala.

Lepo je brat, kaj vse že vaši sončki znajo user posted image , vsak dan so večji otroci.
Pri nas zaenkrat ni veliko snega pa tudi zunaj nismo veliko, jo malo nesemo na svež zrak pa to je to. Bomo šli ven bolj proti koncu tedna, ko se stanje umiri, upam da bo še kaj zapadlo snega, da vsaj letos naredimo kakšnega snežaka.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 235
29.11.2010 13:22:19   
Rosca79
Dan dan
Se mi je že zazdelo, da izumiramo, pa danes vidim da še kar dihamouser posted image
Ja imamo res pravo zimsko vzdušje. Včeraj se je Lucija drla kot sicer zelo redko in to zato ker jo je ati dal dol s sankuser posted image se je vozila z otroki in ji je bilo čist noro zabavno
Lean: user posted image user posted image user posted image za vso vašo rodbino sploh pa za pikico malo da se čimprej pozdravi

Je tako zanimivo gledati in spremljati te naše otročke, se mi zdi da je trenutno eno tako najbolj zanimivo obdobje, ko nam kažejo kaj vse si upajo ali že obvladajouser posted image zadnjič pri nas na obisku je mojo kolegico, ki ima mesec in pol mlajšo deklico skoraj fršlok ko je Luci zlezla na tobogan in se spustila dol...pa še precej je visok in strm, da res kar prleti dol...njen dekliček pa je nedolgo nazaj začel hodit ob opori...
Drugače pa vse sorte vragolij in nagajivih iskric v očeh, bušk na kupe v enem dopoldnevuuser posted image jo vprašaš kje se je udarila pa vedno pokaže na glavo pa že ko greva po alojo je že konec joka pa itak vseen namaževa. Se pa zna tudi fajn raztrestuser posted image kar trdoživo bitje se mi zdiuser posted image

Pa uživajte zunajuser posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 236
29.11.2010 20:56:26   
Mož*
Dober večer!
Naš ima tudi vsak dan neko novo foro: mežika kot semafor, pa poljubčke pošilja, pa deli take čiste prave, slinasteuser posted image user posted image
Pa z višine je prišel skakatuser posted image user posted image user posted image
Noči klasične, spi izjemno izjemno slabo, med 2. in 6.00 se neprestano zbuja, sesa, pojokava, pa usede, pa spetuser posted image user posted image user posted image
Nas pa je dobro zasnežilo, zdajle pa tako nemarno dežujeuser posted image

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 237
29.11.2010 22:37:00   
lean
Večer

še smo tu, se ne damo kar tako user posted image , samo včasih nam zagode kakšna bolezen pa službe... Se pa že zelo dolgo ni oglasila mateja, je tiho poniknila, upam da se imata z navihano Vito dobro.
Hvala za pikapoke, naj čimprej opravijo svoje delo, da se znebimo tega virusa. Ščc,ščc stran!

Naša punca tud najraje tala poljubčke, poljubla vse kar ji je všeč nas, igrače, knjigice, še psa in mačka bi rada pa ji skoz pobegneta user posted image . Ko pleše poskakuje in se vrti, izvaja Neva dance, skoz si nekaj obeša okrog vratu, da je potem lepa, to da je lepa zelo rada sliši. Obužuje kape, si jih tud sama poskuša dat na glavo. Srečna je, ko ji dovolimo da lahko krmi psa ali našo muco, tudi dojenčku skoz ponuja dudo, ga vozi na sprehode user posted image . Meni pomaga obešat perilo, brisat mizo, prah, sesat, kuhat. Šele zdaj je ugotovila pravi pomen besede mama, milina za moja ušesa. Če se hočemo izogniti glasnemu dretju, je boljše, da ne gremo v bližino toboganov, enostavno se ne naveliča, upam da ji bodo všeč tudi sanke. Pokaže kje je popek. Pa če jo vprašaš, kje se je udarila, pokaže in je treba pihat. Pa še pa še bi lahko naštevala, vsak dan je kaj novega kot si rekla rosca zdaj je res neko obdobje, ko morajo vse pokazat in se tudi hitro učijo.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 238
29.11.2010 22:44:04   
lean
Imam še eno vprašanje glede škornjev. Kakšne ste nabavle, jih bom zdaj kupla za miklavža, bodo imele trgovinice popuste, superfitove celo za 20%, me pa zanima, ker sem jih gledala pa bi rada nabavla tiste malo višje, ne sam do gležnja, a je to sploh že primerno za naše, lahko hodijo v tem ali je to bolj za večje otroke?

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 239
30.11.2010 9:48:50   
Klarilu
dan!
lean mi bomo imeli baje na vse popust,tudi na superfitke,glede tega če so višji ni nič narobe k to je še bolj fajn vsaj glede kombinezončkov da če mejčken gor zleze da vseeno še ne gre snegec notri in zato so fajn višji,drugače pa saj veste da teh čeveljčkov ne smete ful toploti ipiostavljat kajne?k potem uniči to zaščitno membrano in potem čeveljček ni več vodoodporen ker se membrana zmanjša ali celo uniči (en mejčken nasvet)user posted image

mene mal kriva vest matra k me ni s tamalima toliko,ker glih popoldne delam k prideta iz vrtca pa tud za vikende sam kaj k rabimo dinarčke

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 240
30.11.2010 11:16:58   
sasek79
Dober dan!

Pri nas pa pasemo koze. So izbruhnile v soboto. Pred tem smo imeli diagnozo virusna pljučnica oz. bronhitis (nekaj vmes). Smo nabavili inhalator in sedaj doma pridno dihamo. To so edina zdravila, ki jih imamo. Izpuščajčkov nima pretirano veliko, tudi praska se zaenkrat še ne. Še vedno pa nastajajo novi mozoljčki. Včeraj je bil menda v Ažbetovi skupini v vrtci samo eden - ostali imajo koze. user posted image

Jaz sem že drugi teden doma. Ažbe pa počasi prihaja k sebi. Ni več tako tečen in se spet malo igra. Najraje pa kuha. Piskri in pokrovke so zakon. user posted image

Ali ima katera izkušnje s kozami. Ali se dobi kakšno učinkovito mazilo, da se koze prej posušijo. Kako dolgo se sušijo?

Po novem imam tudi jaz user posted image . Me je cel mesec zelo matralo in špikalo. Včeraj pa se je ulilo. Jutri bi bilo točno dve leti id prvega dneva zadnje user posted image .

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 241
30.11.2010 11:19:06   
sasek79
Lean: Mi imamo visoke superfitke št. 22, ki pa se mi zdijo tako ozke. Ne bodo za celo zimo. Mislim, da bomo šli kmalu po novem letu v nakup novih. Kdaj so razprodaje? user posted image

Danes smo dobili podložene Jinwood copatke - rjave z jelenčkom. So tok luškane. Jih bo Ažbe dobil za Miklavža. Pri nas je Miklavž najbolj radodaren, Božiček veliko manj. Dedka mraza pa ne poznamo. Imajo ga otroci v šoli - doma se ne obdarujemo.

< Sporočilo je popravil sasek79 -- 30.11.2010 11:22:28 >

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 242
30.11.2010 11:35:43   
Klarilu
ja te višji škorenjčki so kar ozki tko da recimo če ima otroček visok nart potem definitivno ne bo nogico notri spravil če pa že,pa ne bo mogel normalno hoditi ker ga bo motilouser posted image
grem juhico kuhat k je pa zdej moj neki slabuser posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 243
30.11.2010 12:33:49   
lean
joj me je ven vrglo, pozabla kopirat user posted image

klarilu hvala za nasvet, se mi tud sanjalo ni, da se to lahko nardi. Bi jih drugače ziher sušila direkt pod radiatorjem.
že kar vidim, bo spet cel projekt te čevlje kupit user posted image

sasek user posted image user posted image glede koz in krem nimam izkušenj, bi blo pa fajn, če katera ve, kolikor imamo srečo, jih bomo še verjetno pokasirali to zimo. Je pa naša doma že tretji teden, no vmes je bla dva dni in dobila to zadnjo virozo, še dobro da imam zaenkrat brezplačen vrtec, ker drugače bi blo brezveze, ne vem, če je vsega skupaj bla tam en mesec. Kako bo to janurja, ko bom šla delat, ne vem, glih na začetku službe si ne bom mogla privoščit bit skoz doma. Se bom očitno morala kar sprijaznit, da jo bo čuvala njegova mama user posted image

aja, dedka mraza tud pri nas ne poznamo. Je pa pri nas bolj radodaren božiček, seveda če ostane kaj dinarčkov, no letos sigurno ne, je kar težko z eno plačo.

< Sporočilo je popravil lean -- 30.11.2010 12:36:57 >

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 244
30.11.2010 22:12:40   
Mož*
Dober večer!
Najprej glede mazanja pri noricah: ŽE DOLGO NE PREDPISUJEMO NOBENIH KREM VEČ, ker lahko zamaskirajo, prikrijejo vnetje (in gnojenje) pod izpuščajem. (Ob hudem srbenju damo antihistaminik, npr. Claritine in otročka večkrat potuširamo in nežno obrišemo (kot popivnamo).

Čevlje ima Superfit, št 22, ampak za zavezat, ne na ježke, ker so tile za zavet, hvala bogu vsaj malce ožji in ne tako grozovito široki kot na ježka. Klemen ima tako ozko, nizko in relativno dolgo stopalce, da mu vse pade dol. Tile otroški čevlji so večinoma vsi nemogoči in grozno preširoki. hvala bohu, da so vsaj copatki na elastiko.

Ja, pa res, kam pa je poniknila Mateja???

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 245
1.12.2010 7:12:48   
lean
Dobro jutro

jaz mam dovolj, kako dolgo lahko trajajo te driske?user posted image  Tamala ima že take kolobarje, da je groza, me je že resno strah, da to ni več viroza, ampak jo matra nekaj drugega. Še ponoči nima miru, je včeraj ob polnoči kar sama prišla iz spalnice vsa usrana. Spi namreč na moji postelji in ko se zbudi se včasih ne oglasi več, ampak kar lepo odmašira s postelje, vrata pa so zmer priprta. user posted image
Pri nas kar fajn sneži, gledave snegec skoz balkonska vrata.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 246
1.12.2010 9:23:58   
Klarilu
jutro!
včer sem obstala na cesti zvečer k so bili zameti tko da nisem mogla it več naprej in mi je moral moj pridet pomagat,ljudje so se pa mimo vozili in niti en ni bil toliko da bi vprašala a vam pomagam,fuj pa taki ljudje,sorči sam če bi jaz videla bi ustavila pa vprašala,v glavnm po skor eni uri mi je moj prišel pomagat da sem lahk domov prišla.
ceste so itak obupne in edina dobra stvar je da sem danes doma k mam frejuser posted image user posted image

lean naša je mela ful dolg drisko,ampak če je normalno pa to potem nimaš kej skrbi sam pač ritko bo imela rdečo,drugače pa ti bo mož povedala kaj pa kako.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 247
1.12.2010 10:49:09   
baby blue
Dobro jutro

Pa smo prikorakali v veseli december... Še malo pa bo leto naokoli...

Sneg kar pada in pada ga imamo že okoli 30-40cm... kar ne neha... Sem že odpovedala fax za danes... Bomo šli rajši ven na sneg sneženega moža naredituser posted image

Lana na snegu res neznansko uživa... Najbolj so ji všeč snežinke ko ji padajo na obraz... Kar mižika in mižika pa se smeji... user posted image

Evo slikica moje snežinkice
user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 248
1.12.2010 14:03:44   
Rosca79
Dober dan!
Kakšna zima je zunaj kar ne morem verjet da ga trosi in trosi...nekaj manj kot pol metra ga že je
Sem tako vesela, da smo zdravi - že trkam - in smo lahko veliko zunaj na snegcu. Notri hodimo na spanec, pa jest pa tastari na kofe otroci pa tako čist uživajo...me spomnijo na naše zime iz davno nazaj
lean: naša tudi čisto tiho pride iz postelje, se zasliši samo šumenje ko se plazi po stopnicah
sasek: za kakšno velikost jinwoodk si se potem odločila? A so uredu?

Škorenjčki: smo kupili ene v Hofru čist tko za rezervo, če so drugi mokri ali za preobut pri babi. So bili samo okoli 12€, taki na ježka visoki. Zdej so mi pa tako fajni, da ostalih dveh sploh nimamo gor pa topli so in tudi hodi lepo v njih.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 249
1.12.2010 23:06:36   
lean
Večer

no danes nam gre za odtenek boljše, driskala samo 2x, tudi jedla je bolje, juho zvečer je celo jedla sama. To je bilo zdaj prvič, ta prve žlice so šle sicer po njej, a zadnje je že lepo zajemala in prinašala k ustom user posted image .

Jutri vseeno kličem zdravnico, da vidim kaj bo rekla. Smo pa tude me danes šle malo ven, ji je moj oče malo posodobil moje stare otroške sanke. Gor ji je namontiral otroško sedalo, da ne more past nazaj, jutri pa ji bo še namontiral varovalo odspredaj user posted image  Je zelo uživala v vožnji. user posted image

baby blue Lana pa uživa sto na uro, je tolk nasmejana

< Sporočilo je popravil lean -- 1.12.2010 23:18:06 >

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?