|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki2009
1.12.2010 23:20:20   
lean
da vam pokažem kako uživa Neva, se pelje kot prava snežna princeska
user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 251
1.12.2010 23:40:32   
Mož*
O, kakšne lepotičke, pravi mali snežakci.
Naš packon je pa danes v vrtcu 4 komplete oblačil uničil in je prišel domov brez bodija. Začel je s kakanjem, nadaljeval s polivanjem juhe, pa nato je prevrnil še krožnik, se za na nameček še poliluser posted image user posted image user posted image
Čisto pouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kom že?

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 252
2.12.2010 8:42:42   
baby blue
Jutro

Nasmejana Neva pa prav uživa v sankanju user posted image ... Kje pa ste dobili ta naslon?... Jst ga tudi iščem ker sanke imamo tega naslonjala pa ne in bi bilo za sedaj še pametno da bi ga imeli...

Drugače pa snega je skoraj pol metra... Norišnica...user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 253
2.12.2010 9:40:22   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Jutro

Nasmejana Neva pa prav uživa v sankanju user posted image ... Kje pa ste dobili ta naslon?... Jst ga tudi iščem ker sanke imamo tega naslonjala pa ne in bi bilo za sedaj še pametno da bi ga imeli...

user posted image  ne boš verjela, tud mi smo ga iskali, potem pa je to naslonjalo oče našel slučajno v trgovini čez cesto, ko je šel po sol za posipanje, smo se tolk nasmejali, stane pa slabih 10€. Tako da nimam pojma, kje bi jih še prodajali. Če ga nikjer ne najdeš, ti ga lahko nabavim pa pošljem po pošti, če želiš. user posted image

Klemen user posted image , tud naša je edina taka neroda v vrtcu v tej skupini. Se nam dogaja čisto isto-usrana, polita, ultra umazana, če pride kakšen dan domov v istih cunah kot jih je imela zjutraj, je že čudež.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 254
2.12.2010 10:05:56   
JaLuca

Jutro

jaz sem ga pred leti kupila pri prodajalcu suhe robe

Neposredna povezava do sporočila: 255
2.12.2010 17:11:54   
mayathebee
hello čveke user posted image .. pa sem vas le našla user posted image se mi je zdelo čudno, da bi na onem forumu bilo samo 44 strani napolnjenih user posted image user posted image ...zdaj priznam nisem brala za nazaj tak,da nevem točno kaj se dogaja, bom pa prebrala user posted image user posted image ...zaenkrat samo toliko,da sem se pofočkala user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 256
2.12.2010 17:45:52   
sasek79
Oj!

Takšen sedež sem lani videla v Pikapolonici, zadnjič pa ravno tako (iz avta) pri enem "Ribnčanu" na štantu. Ga moramo mi še tudi nabavit. Vendar se nam zaenkrat še ne mudi, ker še ne moremo na sneg. Ažbe zelo počasi okreva. Koze še kar nastajajo in se slabo sušijo. Jutri imajo otroci Miklavža v cerkvi (organizira Turistično društvo), pa ne bo mogel it, ker je še kužen, pa še ven ne sme, da še bolj ne zboli. Kašelj gre na bolje, še vedno mu teče iz noska, ušesa so še vedno na meji. Je pa seveda okužil vse nas. Midva z user posted image  sva čist boga. Pa moja mami tudi.

Fotke vaših princesk so super. user posted image  Lušne punce. 

Copatke sem vzela št. 12-18 m. Nisem mu jih še probala, ker jih bo prinesel Miklavž. user posted image  Mislim, da bodo OK.

(odgovor članu mayathebee)
Neposredna povezava do sporočila: 257
3.12.2010 9:00:00   
Rosca79
Dobro jutro!
Mi smo pred leti ta naslon kupili v Intersportu...sem pa spredaj okoli palic samo eno kao gurtno pripela pa dala čist gor. Tko da to varovalo je vedno gor in gredo noge prav super spodaj in tudi za ven vzet gre fajnuser posted image

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 258
3.12.2010 18:43:16   
Rosca79
Pri nas je res PRAVA ZIMAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 259
3.12.2010 18:47:56   
Rosca79
Čist tko bytheway:
a je katera opazila da septebrčkov09 sploh ni bilo? A smo bile vsem nevidne? 

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 260
3.12.2010 22:52:40   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: Rosca79

Čist tko bytheway:

Kaj to, nič ne štekam user posted image

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 261
3.12.2010 23:06:10   
lean
Zima, saj je fajn met sneg, sam vseeno mam rajši poletje. Zdaj ko grem ven, se je treba ful napravt pa ko prideš not se je treba slečt, čist preveč dela je s tem user posted image

Glede driskanja nam gre na boljše, danes je imela neverjeten apetit. Se je pa zato spet prehladila- tiste pol ure, ko je bla zunaj user posted image  in ji tako teče z nosa, malo kašlja. Jutri če bo lepo vreme, nekaj obljubljajo, bomo definitivno šli ven, ji je not že tak dolgčas, samo gleda da bi spizdila skoz vrata. user posted image  

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 262
4.12.2010 14:38:00   
baby blue
Dober dan

Mi smo skidali - spet... No ati je kidal midve sva se pa na snegu igrali in uživali... Lana je pomagala malo kidat in avto odmesti...

Zdej sta zaspala potem gremo pa k Miklavžu... Upam da se ne bo preveč bala sploh parkeljnov

Lepo soboto

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 263
5.12.2010 10:50:24   
Rosca79
IZVIRNO SPOROČILO: lean

IZVIRNO SPOROČILO: Rosca79

Čist tko bytheway:

Kaj to, nič ne štekam user posted image

Sem nas iskala na tem seznamu Starši čvekamo pa nas sploh ni bilo napisanih, tko da sem šla poj na prejšnjo 44 stran pa preko povezave na naš forum in smo spet nazaj...kr nekiuser posted image

Parkeljni, angelčki in Miklavž pridno hodijo naokoli. Smo jih šli v Merkator center gledat pa k enim starim staršem po dobrote in potem še k tadrugimuser posted image , danes popoldan pa ga imajo pri skavtih. Je skupinica do 4 leh in bo samo en parkeljček bolj tak ta fajn, da ne bo kakšnih travmuser posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 264
5.12.2010 21:27:31   
lean
Večer

naj vam miklavž prinese kakšno lepo malenkost user posted image

mi pa bomo na miklavževanje šli jutri v ms, so napovedali da bo vreme pri nas še zdržalo, upam da bo res. bove pa zjutraj šle najprej po škorenjčke, mi jih je prijazna trgovka prišparala, ker imajo samo jutri popust. So pa ble še edine, je pa nek višji širok model superfit. gorat., tako da bodo ziher za celo zimo user posted image , jih je sprobala že v četrtek in je super v njih hodila. Kombinizon pa ji je kupla moja mami v nkd-ju za 15€, je ful lep take turkizno zelene barve.
V vrtec seveda še ne gremo, je še vedno precej prehlajena in še je driskasta.

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 265
6.12.2010 8:47:45   
lean
Dobro jutro

user posted image  zaenkart še ni driske in ne dežja user posted image . Uspeh, sva jo včeraj morala že ob šestih stuširat tolk je bla usrana.

A vi jim še kaj date sadne kašice?, jaz odkar naj bi vse grizla, ji nisem. Sem jih ji pa dala zdaj, ko je zavračala hrano in ne boste verjele, one tavelike kašice tako z užitkom poje. Ko zagleda kar bo dobila, vsa srečna kar govori ama, ama user posted image , za kaj drugega tud slučajno ne bo povedala, da je to ama, ama. Tako jih zdaj spet kupujemo, sem ji naredila tud doma sadne kašice, sam tiste seveda niso dobre user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 266
6.12.2010 12:37:40   
baby blue
Živjo, živjo

Kar Miklavž nas je obiskal... Sta ati in mami dobila suho sadje pa pomaranče in mandarinice, Lana pa tudi pomaranče in mandarinice pa parkeljna za pojest pa stoček za na sanke... Res da je plastičen ampak je močna plastika pa fino je ker ima še za privezat... Samo zdej pa kot zanalašč dežuje...
Evo ga
user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 267
6.12.2010 14:54:33   
mayathebee
Lepo pozdrav tudi z moje strani! Pri nas je tudi bil Miklavž kar radodaren..je tamala dobila sanke in enak sedež, kot je na tej sliki od baby blue.. Pri nas pa se na srečo še "izogibamo" virusov..user posted image user posted image user posted image

A mogoče katera ve, kako je letos s temi Lino koledarji, koliko medvedkov moraš poslat? user posted image .. Sem gledala na drugih forumih malo pa nisem nikjer našla koristne informacije user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 268
6.12.2010 15:02:44   
mayathebee
Sem že našlauser posted image user posted image user posted image me je stric google malo zafrkaval in ni hotel takoj poiskat user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 269
6.12.2010 20:04:30   
Mož*
Dober večer!
Mali je danes zelo prijazen, vseskozi pošilja poljubčke, boža, pravi navihanec.
Aljaž je bil v čarovniški šoli in malega in nas zabava s triki. Prav hudo...

Sankali se pri nas ne bomo, bomo pa prihodnjo jesen/zimo postavili malega na smučke, kot smo tudi prve tri. Hvala bogu je ta-najstarejša že učiteljica smučanja in bom, vsaj upam, imela jaz malo manj dela.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 270
7.12.2010 8:23:07   
baby blue
Jutro

Vroča čokolada da kosti pogrejemo
user posted image

mayathebee 10 Lino medvedkov moraš poslat oziroma v vrednosti 2 kg...  Mi smo jih ravno zadnjič poslali...

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 271
7.12.2010 9:58:49   
Klarilu
dan
user posted image
da ne boste rekle da nisem nobenih decov nalimala (snowman)user posted image user posted image user posted image lahk še izbirate

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

Neposredna povezava do sporočila: 272
7.12.2010 14:21:43   
mayathebee

Jutro

Vroča čokolada da kosti pogrejemo
user posted image

mayathebee 10 Lino medvedkov moraš poslat oziroma v vrednosti 2 kg...  Mi smo jih ravno zadnjič poslali...

hvala ti baby bluem sem pol našla user posted image ..jaz jih še tudi morem..pa rpi fotografu sem naročla en koledar taki enostranski s sliko našega škratka malega user posted image user posted image ... drugače pa morem rečt,da je zaenkrat kar zdrava in toliko bolj navihanauser posted image user posted image ...edino s spanjem mava probleme ponoči kr se kr naenkrat spomni da ne bi v svoji posteljici več spalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 273
7.12.2010 14:23:47   
mayathebee

IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

dan
user posted image
da ne boste rekle da nisem nobenih decov nalimala (snowman)user posted image user posted image user posted image lahk še izbirate

uff en bolj "sexy" od drugega user posted image user posted image user posted image user posted image ..res težka izbira user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 274
7.12.2010 14:46:42   
baby blue
hmmmm le kateri izmed teh šarmantnih mož bo moj user posted image user posted image user posted image Težka izbira ja... Tole je kar preveč zame user posted image

No sedaj ko smo pa stolček za na sanke nabavili pa dežuje... user posted image user posted image

mayathebee a vi ste ta stolček že kaj sprobali?...

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?