Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 22:39:20
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Punce kaj pa Sandra v bb - uročena je??? Zakaj pa se temu smejiš? Ko bi vedla kolko je črne magije,bi ti slabo postalo.Sandra pa je res bla pod njo. ma ne vrjamem v to Če je slučajno res... naj me pusti pr mir! Verjamem...smo enkrat na kavi že imele debato o tem in ni nobena glih ostala "mrtvo hladna" jooo.. kaj se je zgodilo? Ma nič kaj posebnega..katy je pripovedovala eno svojo izkušnjo z vedeževanjem,pa smo se na koncu kar malo zamislile
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 22:39:49
|
|
|
|
Lenči_
|
haha.. nikjer nobene, jaz pa tak navdušena nad pogovorom o magiji. Nič punce, lahko noč vsem!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 22:42:13
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Punce kaj pa Sandra v bb - uročena je??? Zakaj pa se temu smejiš? Ko bi vedla kolko je črne magije,bi ti slabo postalo.Sandra pa je res bla pod njo. jaz zaenkrat še ne verjamem v te stvari Jaz pa. Jih ogromno poznam,ki so se mogli očistit tega. in kak se očistiš tega? Tak da na piramido laufaš? Hecam se malo. res me zanima! Obstajajo ljudje,ki to delajo...brez heca.Jaz sama še sicer nisem imela takega primera,čeprav so se mi ob vselitvi v stanovanje dogajale stvari,ki ti lahko dajo mislit,čeprav sem prišla do logične razlage mojih pojavov,ampak poznam pa ljudi,ki se jim je marsikaj "dogajalo" to je pomoje v glavi! Sam človek z bujno domišlijo se lahko prepriča v marsikaj! (moje mišlenje, brez zamere)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 23:19:41
|
|
|
|
katy83
|
uuuuuu, o mojih temah se pogovarjate. Mene pa ni. Btw, tiste ki ne verjamete v te stvari, vas razumem, hkrati pa vam priporočam (če bi se seveda rade prepričale ), da greste na Koroško (ne vem točno kam smo se vozli, ker sem bila polna adrenalina, nazaj pa posrana ) in tam poiščete mizo, ki vam odgovarja na vaša vprašanja o preteklosti in prihodnosti na tak način da se dviguje. Je bilo o tem že na tv, ampak čisto napačno predstavljeno. Primer: prideš tja, noben nima pojma o tebi, sediš sam (misliš da si sam) v sobi s to mizo in jo vprašaš v katerem nadstropju si doma in ti točno odgovori, Tako da se 3 krat dvigne od tal. Poserješ se. No, to je moja izkušnja od takrat verjemem v te stvari, saj sem že prej, ampak od takrat pa še bolj. Do zdaj se je vse uresničilo, preteklost pa tak...kaj več pa še kdaj na kavi če želite.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 23:20:40
|
|
|
|
katy83
|
pa lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 28.10.2010 7:35:58
|
|
|
|
rina22
|
jutro pred mano je spet en težek dan v smislu premlevanja stvari sva se včeraj zvečer z mojim fajn sprla, tak da sem še zdaj čist s sebe res več ne vem, kaj naj naredim. če pa tak dobro pomislim, kaj mi je pa sploh storiti lahko samo čakam in čimprej diplomiram in se zaposlim in takrat kufre spakiram ok, vem, da sem že v skrajnosti, ampak.. ok, dovolj jamranja zgleda, da bo danes spet en lepi dan se še nekaj svetlika katy, tale tvoja izkušnja je pa kar malo strašljiva... jaz full verjamem v te stvari, in bi šla k vedeževalki, samo mi malo prpa dela za koroško sem pa že slišala, da se na več krajih kake čudne stvari dogajajo sva se enkrat z eno sošolko o tem pogovarjali, ko je s koroške, ap mi je povedala, da dejansko obstaja nekaj krajev, ki so kar strašljivi, da se ne vem kaj vse sliši, itd. uf, me je kar strah postalo
< Sporočilo je popravil rina22 -- 28.10.2010 7:36:12 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 28.10.2010 7:37:22
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Ja,glede teh stvari imam sama izkušnje in tudi na lastni koži sem jih občutla.Pri magiji pa je tak,da sploh ne veš,da si pod njo.Sem pa jaz že bla tudi pri dosti jasnovidkah in vedeževalkah,eno smo celo doma imeli lani(kaj več na kavi povem),tako,da verjamem v te stvrai in tudi eno kolegico imam ko se s tem ukvarja. Tak,zaj pa grem pamže porihtat,pa mojemu spakirat,ker gre ob 9-h na teren in ga spet ne bo do torka. Se kasneje tipkamo!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 28.10.2010 8:33:58
|
|
|
|
elevitka
|
morgen! vidim da ste ostale včeraj v duhu črne magije.....slišala sem že marsikaj-po tv seveda, tud za koroško, gledala na tv dokumentarce o duhovih in nerazložljivih strašečih stvareh, urokih itd.... ampak vse samo preko tv- zgodbe so res zanimive- celo grozljive sploh če si predstavljaš da to doleti tebe.... jaz sem na te stvari ful občutljiva (ker se ful vživim) je pa es da osebno ne poznam nobenga ki bi mu verjela da se ne laže ampak je to res doživel- me pa zanimajo take stvari, ravno zato ker sem tolk čustvena. Pri vedeževalcu sem bila samo enkrat, nekaj stvari se mi je zdelo da je kr trofi (recimo točno je povedal mesto odkot so moji starši, pa da mi ni ime tako kot sem se predstavila, da me tako samo kličejo in ja povedal je pravo ime)l... drugo pa je bilo spet tak mimo da joj...tak da imam mešane občutke..ok duhovi so druga reč.... pa ne bom o tem tu... če uspem kdaj na kafe prit povem
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 28.10.2010 8:37:47
|
|
|
|
Lenči_
|
Dobro jutro! Katy moja sestra je tudi bila pri mizici... in sicer, ji je vse trofla kaj se tiče preteklosti... Vedla je koliko otrok ima. Je pa blo najbolj zanimo to, da ima tudi dvojčka. In je mizica ful razmišljala ali ima dva ali tri otrokece. Na koncu je prav povedala, da ima tri. Napovedala ji je še enega in spet fantka. Tako, da bodo očitno 4 fantki. Sestri je mrak na oči pado, ko je to slišala Medtem, ko je pa vedeževalka Karin rekla, da ne bo več imela otrok. Kak se bo razplotlo, pa vam sporočim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 28.10.2010 8:39:39
|
|
|
|
Lenči_
|
aja, pa še to.. vedeževanje, da ti nekdo kaj prerokuje, ajde mogoče malo vrjamem. Da pa te nekdo uroči? Tega pa ne razumem. Kaj točno bi to naj sploh pomenlo? Kaj se ti dogaja? Zato mi je blo malo smešno vse skupaj. Ker sem za to slišala samo v kaki pravlici do zdaj!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 28.10.2010 8:43:19
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ aja, pa še to.. vedeževanje, da ti nekdo kaj prerokuje, ajde mogoče malo vrjamem. Da pa te nekdo uroči? Tega pa ne razumem. Kaj točno bi to naj sploh pomenlo? Kaj se ti dogaja? Zato mi je blo malo smešno vse skupaj. Ker sem za to slišala samo v kaki pravlici do zdaj! podpis ! nevem kak lahko ima nekdo tak vpliv na drugega človeka da lahko recimo ta nekaj naredi ali vidi kar mu reče drugi- nezavedno al kak ??? če mi gdo razloži tak da bom razumela bi mogoče celo verjela, sploh če bi podprl z dokazom
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 28.10.2010 9:03:47
|
|
|
|
arabela*
|
morning
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 28.10.2010 9:04:28
|
|
|
|
Sacherca
|
Dobro jutre babnce
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 28.10.2010 9:05:52
|
|
|
|
elevitka
|
jutro obema
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 28.10.2010 9:11:52
|
|
|
|
Sacherca
|
O magiji in tem nisem toliko razmisljala,da bi se postavila na katerokoli stran...Sem pa slisala dolocene zgodbe,ki so so dogajale moji dobri znanki...Mozno,da nekaj je na tem... Zadnjic smo se o kopelih pogovarjale,evo tule je stran od oaze http://www.oazamiru.si/ Midva sva v torek imela 5.obletnico,proti Sarayi cista zacetnika a ne No,zdaj se nama z dinarcki ni izlo za kopel,mogoce bo boljse naslednji mesec...Bom imela na skrbi,da takoj,ko se bo izslo rezerviram in greva,moj pa diners potegne Me je razveselil z jutranjo vrtnico,jaz pa njega z kosilom,ki ga ima zelo rad -cufti Pa crkljala sva se se malo vec...Pa pogovarjala o prvem zmenku pa tako dalje Me je pa vceraj vsekalo v krizu,ne prehudo , ampak dovolj,da sem bolj pocasi hodla pa se narahlo vsedla pa to...Me je moj zvecer namazal z oljem31 pa je danes ze tricetrt boljse...Jutri imam skrata doma,v sredo gre zopet v vrtec.Jaz pa na tecej nemscine,ki traja dobra dva meseca. Za vikend pa naredim eno trotico,za strica,gremo na praznovanje...Potem pa se eno za omo,ki ima v cetrtek rd.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 28.10.2010 9:12:40
|
|
|
|
Sacherca
|
elevitka, a si ti blizu Tase doma?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 28.10.2010 9:14:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ aja, pa še to.. vedeževanje, da ti nekdo kaj prerokuje, ajde mogoče malo vrjamem. Da pa te nekdo uroči? Tega pa ne razumem. Kaj točno bi to naj sploh pomenlo? Kaj se ti dogaja? Zato mi je blo malo smešno vse skupaj. Ker sem za to slišala samo v kaki pravlici do zdaj! podpis ! nevem kak lahko ima nekdo tak vpliv na drugega človeka da lahko recimo ta nekaj naredi ali vidi kar mu reče drugi- nezavedno al kak ??? če mi gdo razloži tak da bom razumela bi mogoče celo verjela, sploh če bi podprl z dokazom ja pa še prekleto res je...Ponavadi so ravno ljudje, za katere si najmanj mislimo tisti, ki nas lahko uročijo....Zato ni odveč skrbnost pri prejemanju raznoraznih darilc........človek se ponavadi niti ne zaveda,d a je pod okriljem uroka...šele kasneje ko se stvar začne stopnjevati in se res začno nenormalne stvari dogajat, dojame, da je uročen...Simptomi so np..strah, utrujenost, nespečnost, zlo negativne misli, prisluhi, nenadna izguba denarja...skratka vse tone...., ponavadi človeka spravi na rob obupa.... Vem pa tudi, to sicer ni črna magija...da v stanovanju naj ne bi imeli suhega cvetja.....ker prinaša nesrečo...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 28.10.2010 9:14:46
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca O magiji in tem nisem toliko razmisljala,da bi se postavila na katerokoli stran...Sem pa slisala dolocene zgodbe,ki so so dogajale moji dobri znanki...Mozno,da nekaj je na tem... Zadnjic smo se o kopelih pogovarjale,evo tule je stran od oaze http://www.oazamiru.si/ Midva sva v torek imela 5.obletnico,proti Sarayi cista zacetnika a ne No,zdaj se nama z dinarcki ni izlo za kopel,mogoce bo boljse naslednji mesec...Bom imela na skrbi,da takoj,ko se bo izslo rezerviram in greva,moj pa diners potegne Me je razveselil z jutranjo vrtnico,jaz pa njega z kosilom,ki ga ima zelo rad -cufti Pa crkljala sva se se malo vec...Pa pogovarjala o prvem zmenku pa tako dalje Me je pa vceraj vsekalo v krizu,ne prehudo , ampak dovolj,da sem bolj pocasi hodla pa se narahlo vsedla pa to...Me je moj zvecer namazal z oljem31 pa je danes ze tricetrt boljse...Jutri imam skrata doma,v sredo gre zopet v vrtec.Jaz pa na tecej nemscine,ki traja dobra dva meseca. Za vikend pa naredim eno trotico,za strica,gremo na praznovanje...Potem pa se eno za omo,ki ima v cetrtek rd. za obletnico. dragega in masažo križa. Ti pa si res prava cukorpekarca samo pečeš
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 28.10.2010 9:15:48
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca elevitka, a si ti blizu Tase doma? jap warum?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 28.10.2010 9:16:46
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Vem pa tudi, to sicer ni črna magija...da v stanovanju naj ne bi imeli suhega cvetja.....ker prinaša nesrečo... Hmmmm, a res al kaj? Jaz imam na stopniscu do nasih drugih vrat umetno orhidejo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 28.10.2010 9:17:26
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca elevitka, a si ti blizu Tase doma? jap warum? Pol posledicno tud od mene nisi tak dalec Jaz sem pa tu blizu cerkve ....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 28.10.2010 9:17:33
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ aja, pa še to.. vedeževanje, da ti nekdo kaj prerokuje, ajde mogoče malo vrjamem. Da pa te nekdo uroči? Tega pa ne razumem. Kaj točno bi to naj sploh pomenlo? Kaj se ti dogaja? Zato mi je blo malo smešno vse skupaj. Ker sem za to slišala samo v kaki pravlici do zdaj! podpis ! nevem kak lahko ima nekdo tak vpliv na drugega človeka da lahko recimo ta nekaj naredi ali vidi kar mu reče drugi- nezavedno al kak ??? če mi gdo razloži tak da bom razumela bi mogoče celo verjela, sploh če bi podprl z dokazom ja pa še prekleto res je...Ponavadi so ravno ljudje, za katere si najmanj mislimo tisti, ki nas lahko uročijo....Zato ni odveč skrbnost pri prejemanju raznoraznih darilc........človek se ponavadi niti ne zaveda,d a je pod okriljem uroka...šele kasneje ko se stvar začne stopnjevati in se res začno nenormalne stvari dogajat, dojame, da je uročen...Simptomi so np..strah, utrujenost, nespečnost, zlo negativne misli, prisluhi, nenadna izguba denarja...skratka vse tone...., ponavadi človeka spravi na rob obupa.... Vem pa tudi, to sicer ni črna magija...da v stanovanju naj ne bi imeli suhega cvetja.....ker prinaša nesrečo... brrrrrr me je kr zmrazilo, jaz pa sem vedno sušila vrtnice ki sem jih dobila za darilo... no ker so bile prašne so že pred nekaj časa romale v smeti
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 28.10.2010 9:18:35
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca elevitka, a si ti blizu Tase doma? jap warum? Pol posledicno tud od mene nisi tak dalec Jaz sem pa tu blizu cerkve .... a res? zakaj sem pa jaz mislila da si nekje proti dupleku al sem kaj zašuštrala? na cesti zmage si?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 28.10.2010 9:19:51
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Vem pa tudi, to sicer ni črna magija...da v stanovanju naj ne bi imeli suhega cvetja.....ker prinaša nesrečo... Hmmmm, a res al kaj? Jaz imam na stopniscu do nasih drugih vrat umetno orhidejo ne umetno posušeno cvetje mislim da je mislila saraya
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 28.10.2010 9:25:19
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca elevitka, a si ti blizu Tase doma? jap warum? Pol posledicno tud od mene nisi tak dalec Jaz sem pa tu blizu cerkve .... a res? zakaj sem pa jaz mislila da si nekje proti dupleku al sem kaj zašuštrala? na cesti zmage si? Cez okno v kuhinji vidim cerkev,so takoj nasi sosedi preko plota ... Ni pa cesta zmage,smo neka mala ulicica...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Katerega bi izbrali?jan2010Prosim za pomoč, za lažjo odločitev. Matevž (
38%)
Martin (
28%)
Lovro (
34%)
Število vseh glasov: 232Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!