Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:31:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Punce kaj pa Sandra v bb - uročena je??? s tem pa se res ni za igrat ni baje več...je bila Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:32:41
|
|
|
|
tasa_m
|
ja pa ja uročena je bla , jaz ne verjamem v magijo, tak kot ne verjamem vedeževalkam in podobnim Vse dokler ne srobam na svoji koži pa pika .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:33:04
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Punce kaj pa Sandra v bb - uročena je??? s tem pa se res ni za igrat ni baje več...je bila Podpis! saj pravim hvala bogu ne poznam nobenga ki bi bil... in zato zaenkrat tega ne verjamem
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:34:27
|
|
|
|
matcar
|
Kakor kdo!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:36:12
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja pa ja uročena je bla , jaz ne verjamem v magijo, tak kot ne verjamem vedeževalkam in podobnim Vse dokler ne srobam na svoji koži pa pika . podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:41:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja pa ja uročena je bla , jaz ne verjamem v magijo, tak kot ne verjamem vedeževalkam in podobnim Vse dokler ne srobam na svoji koži pa pika . boljše da takih stvari ne občutiš.....ker so prehude
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:43:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja pa ja uročena je bla , jaz ne verjamem v magijo, tak kot ne verjamem vedeževalkam in podobnim Vse dokler ne srobam na svoji koži pa pika . podpis! Moja mama je FUULLL dnara zapravla za vedeževalo, aktera je full znana- je po TV, revijah ipd. in ni NIČ kaj dost vtrofla. Tak da.. Je pa logično, če bo ona meni rekla v mesecu novembru si boš roko zlomla, bom jaz itak mela to v podzavesti in delala res vse da si jo bom. Logično.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:43:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya boljše da takih stvari ne občutiš.....ker so prehude sem spodaj napisala še enkrat svoje mnenje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:45:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja pa ja uročena je bla , jaz ne verjamem v magijo, tak kot ne verjamem vedeževalkam in podobnim Vse dokler ne srobam na svoji koži pa pika . podpis! Moja mama je FUULLL dnara zapravla za vedeževalo, aktera je full znana- je po TV, revijah ipd. in ni NIČ kaj dost vtrofla. Tak da.. Je pa logično, če bo ona meni rekla v mesecu novembru si boš roko zlomla, bom jaz itak mela to v podzavesti in delala res vse da si jo bom. Logično. Ni šla k pravi.Ne znajo vsi!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:47:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ni šla k pravi.Ne znajo vsi! No, kak za koga Jaz ne dam za nobeno 30€ ker za 30€ raje Liji nekaj kupim in čakam, kaj bo pač bo Ma ja čudna sem, samo res ne verjamem v to. Nič, grem spat, delam jutri zjutraj. NOČKO !
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:48:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ni šla k pravi.Ne znajo vsi! No, kak za koga Jaz ne dam za nobeno 30€ ker za 30€ raje Liji nekaj kupim in čakam, kaj bo pač bo Ma ja čudna sem, samo res ne verjamem v to. Nič, grem spat, delam jutri zjutraj. NOČKO ! Nočko,Tasa!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:52:26
|
|
|
|
matcar
|
Nobene več? Te pa jaz tudi grem počasi proti spalnici. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:53:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ni šla k pravi.Ne znajo vsi! res je... ravno taki ki znajo, ne tržijo preko tega in se prodajajo preko medijev
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:56:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ma ja čudna sem, samo res ne verjamem v to. vsi se rodimo z danostjo, ki nam omogoča tudi jasnovidnost oz videnje v ljudi, prihodnost.Vendar kot otroci so zatremo v sebi in le določeni...tisti s še bolj razvitim čutom za take stvari znajo to udejanjiti....in ja..tud naućit se jih da, vendar traja in traja......da se to doseže....Ne moreš verjet, kaj vse premorejo energije v človeku
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 22:06:05
|
|
|
|
petea
|
Glede vrtca: najbolje je, da v želen vrtec pokličete in povprašate, kakšno je stanje in kaj je najbolje narediti. Ali pa iti kar osebno tja. Običajno se tako najlažje in najhitreje izvejo ažurne informacije.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 22:25:52
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja pa ja uročena je bla , jaz ne verjamem v magijo, tak kot ne verjamem vedeževalkam in podobnim Vse dokler ne srobam na svoji koži pa pika . boljše da takih stvari ne občutiš.....ker so prehude kak veš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 22:27:52
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Glede vrtca: najbolje je, da v želen vrtec pokličete in povprašate, kakšno je stanje in kaj je najbolje narediti. Ali pa iti kar osebno tja. Običajno se tako najlažje in najhitreje izvejo ažurne informacije. Se strinjam. Sem mislila danes it, pa žal nisem imela varstva za tamalo. Grem pa drug teden enkrat gnjavit! Samo se te vsepovsod poskušajo čim prej losat.. Očitno moreš bit tečen in gnjavit!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 22:29:06
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Punce kaj pa Sandra v bb - uročena je??? Zakaj pa se temu smejiš? Ko bi vedla kolko je črne magije,bi ti slabo postalo.Sandra pa je res bla pod njo. ma ne vrjamem v to Če je slučajno res... naj me pusti pr mir!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 22:31:19
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Rina, ti tamale ne boš še v vrtec dala? septembra jo bom dala jaz tudi M no, saj če mi aprila ne dobimo vrtca, gremo pač septembra Pa smo že 3 Če bi rada,da začne aprila hodit,ga moraš zdaj vpisat,ker aprila so vpisi za september.To pa vprašanje,če boš dobla plac zdaj,ker je vse polno. Jaz pa rabim z februarjem vrtec in ko sem dala vlogo aprila, sem dobila odgovor, da M. ne bo stara 11 mesecev 1.1.2011. To je vse kaj so mi odgovorili. Zakaj pa to? Če pa so samo aprila vpisi.V Saš-evi skupini je trenutno samo 8 otrok,vpisanih je pa 14.Ostali pridejo šele decembra.Tak,da ne vem,zakaj ti niso M sprejeli. Nimam pojma. Najprej mi sploh niso odgovora dali. Pol sem pa halo zagnala in dobila tak odgovor
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 22:32:16
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Punce kaj pa Sandra v bb - uročena je??? Zakaj pa se temu smejiš? Ko bi vedla kolko je črne magije,bi ti slabo postalo.Sandra pa je res bla pod njo. ma ne vrjamem v to Če je slučajno res... naj me pusti pr mir! Verjamem...smo enkrat na kavi že imele debato o tem in ni nobena glih ostala "mrtvo hladna"
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 22:33:31
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Punce kaj pa Sandra v bb - uročena je??? Zakaj pa se temu smejiš? Ko bi vedla kolko je črne magije,bi ti slabo postalo.Sandra pa je res bla pod njo. jaz zaenkrat še ne verjamem v te stvari Jaz pa. Jih ogromno poznam,ki so se mogli očistit tega. in kak se očistiš tega? Tak da na piramido laufaš? Hecam se malo. res me zanima!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 22:37:17
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Punce kaj pa Sandra v bb - uročena je??? Zakaj pa se temu smejiš? Ko bi vedla kolko je črne magije,bi ti slabo postalo.Sandra pa je res bla pod njo. ma ne vrjamem v to Če je slučajno res... naj me pusti pr mir! Verjamem...smo enkrat na kavi že imele debato o tem in ni nobena glih ostala "mrtvo hladna" jooo.. kaj se je zgodilo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 22:37:33
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Punce kaj pa Sandra v bb - uročena je??? Zakaj pa se temu smejiš? Ko bi vedla kolko je črne magije,bi ti slabo postalo.Sandra pa je res bla pod njo. jaz zaenkrat še ne verjamem v te stvari Jaz pa. Jih ogromno poznam,ki so se mogli očistit tega. in kak se očistiš tega? Tak da na piramido laufaš? Hecam se malo. res me zanima! Obstajajo ljudje,ki to delajo...brez heca.Jaz sama še sicer nisem imela takega primera,čeprav so se mi ob vselitvi v stanovanje dogajale stvari,ki ti lahko dajo mislit,čeprav sem prišla do logične razlage mojih pojavov,ampak poznam pa ljudi,ki se jim je marsikaj "dogajalo"
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?