Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:15:06
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Punce kaj pa Sandra v bb - uročena je??? ja ferdy kruger jo je uročil
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:15:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Punce kaj pa Sandra v bb - uročena je??? Zakaj pa se temu smejiš? Ko bi vedla kolko je črne magije,bi ti slabo postalo.Sandra pa je res bla pod njo.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:16:23
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 pičim jaz. nočko nočko...pa naj ti hitro mine
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:18:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Rina, ti tamale ne boš še v vrtec dala? septembra jo bom dala jaz tudi M no, saj če mi aprila ne dobimo vrtca, gremo pač septembra Pa smo že 3 Če bi rada,da začne aprila hodit,ga moraš zdaj vpisat,ker aprila so vpisi za september.To pa vprašanje,če boš dobla plac zdaj,ker je vse polno. Jaz pa rabim z februarjem vrtec in ko sem dala vlogo aprila, sem dobila odgovor, da M. ne bo stara 11 mesecev 1.1.2011. To je vse kaj so mi odgovorili. Zakaj pa to? Če pa so samo aprila vpisi.V Saš-evi skupini je trenutno samo 8 otrok,vpisanih je pa 14.Ostali pridejo šele decembra.Tak,da ne vem,zakaj ti niso M sprejeli.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:18:16
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Punce kaj pa Sandra v bb - uročena je??? Zakaj pa se temu smejiš? Ko bi vedla kolko je črne magije,bi ti slabo postalo.Sandra pa je res bla pod njo. jaz zaenkrat še ne verjamem v te stvari
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:19:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Punce kaj pa Sandra v bb - uročena je??? Zakaj pa se temu smejiš? Ko bi vedla kolko je črne magije,bi ti slabo postalo.Sandra pa je res bla pod njo. jaz zaenkrat še ne verjamem v te stvari Jaz pa. Jih ogromno poznam,ki so se mogli očistit tega.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:20:09
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Rina, ti tamale ne boš še v vrtec dala? septembra jo bom dala jaz tudi M no, saj če mi aprila ne dobimo vrtca, gremo pač septembra Pa smo že 3 Če bi rada,da začne aprila hodit,ga moraš zdaj vpisat,ker aprila so vpisi za september.To pa vprašanje,če boš dobla plac zdaj,ker je vse polno. Jaz pa rabim z februarjem vrtec in ko sem dala vlogo aprila, sem dobila odgovor, da M. ne bo stara 11 mesecev 1.1.2011. To je vse kaj so mi odgovorili. Zakaj pa to? Če pa so samo aprila vpisi.V Saš-evi skupini je trenutno samo 8 otrok,vpisanih je pa 14.Ostali pridejo šele decembra.Tak,da ne vem,zakaj ti niso M sprejeli. saj ne da je niso sprejeli..... sam napisali so da januarja še nebo stara 11 mescev
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:20:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Moram pa pohvalit Maksa,ker mu je uspelo 3 kg shujšat in to samo z tem,ko mu po 8-i uri več ne pustim jest. Bravo Maks ...samo,da ne bo preveč shujšal ki? Neee,bomo poskrbeli,da ne bo.Saj januarja tak imama endokrinologa,bomo vidli,kak bo do takrat.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:21:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Rina, ti tamale ne boš še v vrtec dala? septembra jo bom dala jaz tudi M no, saj če mi aprila ne dobimo vrtca, gremo pač septembra Pa smo že 3 Če bi rada,da začne aprila hodit,ga moraš zdaj vpisat,ker aprila so vpisi za september.To pa vprašanje,če boš dobla plac zdaj,ker je vse polno. Jaz pa rabim z februarjem vrtec in ko sem dala vlogo aprila, sem dobila odgovor, da M. ne bo stara 11 mesecev 1.1.2011. To je vse kaj so mi odgovorili. Zakaj pa to? Če pa so samo aprila vpisi.V Saš-evi skupini je trenutno samo 8 otrok,vpisanih je pa 14.Ostali pridejo šele decembra.Tak,da ne vem,zakaj ti niso M sprejeli. saj ne da je niso sprejeli..... sam napisali so da januarja še nebo stara 11 mescev Ja,če pa v tem je fora teh vpisov,da si mesto zasiguraš,drugače izvisiš in ostane otrok brez mesta v skupini.Zato mi je to čudno.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:25:31
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Rina, ti tamale ne boš še v vrtec dala? septembra jo bom dala jaz tudi M no, saj če mi aprila ne dobimo vrtca, gremo pač septembra Pa smo že 3 Če bi rada,da začne aprila hodit,ga moraš zdaj vpisat,ker aprila so vpisi za september.To pa vprašanje,če boš dobla plac zdaj,ker je vse polno. Jaz pa rabim z februarjem vrtec in ko sem dala vlogo aprila, sem dobila odgovor, da M. ne bo stara 11 mesecev 1.1.2011. To je vse kaj so mi odgovorili. Zakaj pa to? Če pa so samo aprila vpisi.V Saš-evi skupini je trenutno samo 8 otrok,vpisanih je pa 14.Ostali pridejo šele decembra.Tak,da ne vem,zakaj ti niso M sprejeli. saj ne da je niso sprejeli..... sam napisali so da januarja še nebo stara 11 mescev Ja,če pa v tem je fora teh vpisov,da si mesto zasiguraš,drugače izvisiš in ostane otrok brez mesta v skupini.Zato mi je to čudno. kaj sn jaz zaj zabita al ne razumem.... njej so napisali da januarja še ne bo stara 11 mesecev-lenči pa je rekla da bi jo vključila z februarjem... jaz torej razumem pod to da mesto bo dobila le hodit ne bo mogla začeti z januarjem oz. dokler ne dopolni 11 mesecev
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:26:18
|
|
|
|
arabela*
|
......reklame......
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:26:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Mater,kake žnable ma pa tota Čepinka ampak lase pa ima lepe
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:27:37
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Mater,kake žnable ma pa tota Čepinka ampak lase pa ima lepe to je pa tud vse :)
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:28:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj sn jaz zaj zabita al ne razumem.... njej so napisali da januarja še ne bo stara 11 mesecev-lenči pa je rekla da bi jo vključila z februarjem... jaz torej razumem pod to da mesto bo dobila le hodit ne bo mogla začeti z januarjem oz. dokler ne dopolni 11 mesecev Ma,te pa sem jaz zaštrikala,ne ti,se pardoniram,samo pol je res fora,zakaj taki odgovor,če bo februarja stara 11 mesecev.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:28:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kaj zdaj so se pa vsi v bb proti Igorju obrnili? ma če je komplikator na kubik
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:29:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Mater,kake žnable ma pa tota Čepinka ampak lase pa ima lepe to je pa tud vse :) Ma,meni je cela čudna.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:29:31
|
|
|
|
tasa_m
|
upini.Zato mi je to čudno. IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Punce kaj pa Sandra v bb - uročena je??? Zakaj pa se temu smejiš? Ko bi vedla kolko je črne magije,bi ti slabo postalo.Sandra pa je res bla pod njo. jaz zaenkrat še ne verjamem v te stvari kak je uročena? o čem se gre?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:30:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m upini.Zato mi je to čudno. IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Punce kaj pa Sandra v bb - uročena je??? Zakaj pa se temu smejiš? Ko bi vedla kolko je črne magije,bi ti slabo postalo.Sandra pa je res bla pod njo. jaz zaenkrat še ne verjamem v te stvari kak je uročena? o čem se gre? O Tasa,že doma? Ja,bla je pod črno magijo in se je dala očistit.Ona se je malo narobe izrazla.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:30:40
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m upini.Zato mi je to čudno. IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Punce kaj pa Sandra v bb - uročena je??? Zakaj pa se temu smejiš? Ko bi vedla kolko je črne magije,bi ti slabo postalo.Sandra pa je res bla pod njo. jaz zaenkrat še ne verjamem v te stvari kak je uročena? o čem se gre? da je baje auerca uročena... neki ded naj bo ji uročil
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 21:30:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Punce kaj pa Sandra v bb - uročena je??? s tem pa se res ni za igrat ni baje več...je bila
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?