|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
28.10.2010 9:25:38   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Vem pa tudi, to sicer ni črna magija...da v stanovanju naj ne bi imeli suhega cvetja.....ker prinaša nesrečo...user posted image

Hmmmm, a res al kaj? Jaz imam na stopniscu do nasih drugih vrat umetno orhidejouser posted image user posted image

ne umetno posušeno cvetje mislim da je mislila saraya

Pol pa okuser posted image tega nimamuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
28.10.2010 9:28:24   
rina22

ja pa še prekleto res je...Ponavadi so ravno ljudje, za katere si najmanj mislimo tisti, ki nas lahko uročijo....Zato ni odveč skrbnost pri prejemanju raznoraznih darilc........človek se ponavadi niti ne zaveda,d a je pod okriljem uroka...šele kasneje ko se stvar začne stopnjevati in se res začno nenormalne stvari dogajat, dojame, da je uročen...Simptomi so np..strah, utrujenost, nespečnost, zlo negativne misli, prisluhi, nenadna izguba denarja...skratka vse tone...., ponavadi človeka spravi na rob obupa....user posted image

Vem pa tudi, to sicer ni črna magija...da v stanovanju naj ne bi imeli suhega cvetja.....ker prinaša nesrečo...user posted image

O vsem tem bi blo dobro vedet kaj več.. Mene full zanimajo vse te paranormalne stvari, samo me je hkrati full strah, da bi se mi kaj od tega zgodlouser posted image

kaka darila si mela v mislih? ker to, kar si opisala, se meni res zadnje čase dogaja, samo ne vem, ali je možno kaj takega (ker če dobro pomislim, bi ena oseba lahko kaj takega nardila), ali je krivo samo to, da sva toliko sami pa se mi že bledeuser posted image

aja, pa še to - kdo pa ti lahko to potrdi, da si uročen? in te lahko "oduroči"?

vem, trapasta vprašanja, samo zdaj me je res začelo zanimatuser posted image

glede suhega cvetja - tega še nisem slišala, sem pa slišala, da naj bi bil v vsakem domu vrč, ker naj bi prinašal srečo in razumevanje v družino.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
28.10.2010 9:28:35   
elevitka
že vem kje si... za cerkvijo... sem ti že htela rečt da mi je znan tvoj dragi... mislim da je na našo osnovno šolo hodil, pa sestro ima a ne?

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
28.10.2010 9:29:26   
elevitka
http://www.belamagija.net/index.php?option=com_content&view=article&id=21&Itemid=68

http://www.belamagija.net/index.php?option=com_content&view=article&id=19&Itemid=92

me je kr spreletelo ko sem prebrala...

< Sporočilo je popravil elevitka -- 28.10.2010 9:32:14 >

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
28.10.2010 9:29:35   
rina22
kak vam je fajnuser posted image veliko vas je kje blizu domauser posted image zakaj pa nobena ni s pobrežja ali pa brezja?user posted image škoda..

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
28.10.2010 9:31:37   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

kak vam je fajnuser posted image veliko vas je kje blizu domauser posted image zakaj pa nobena ni s pobrežja ali pa brezja?user posted image škoda..

rina pa saj pobrežje tud ni tak daleč user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
28.10.2010 9:34:24   
rina22

http://www.belamagija.net/index.php?option=com_content&view=article&id=21&Itemid=68

http://www.belamagija.net/index.php?option=com_content&view=article&id=19&Itemid=92

me je kr spreletelo ko sem prebrala...

ojoj, kriza user posted image zdaj me je pa res malo stisnilo.... samo punce, meni se res dogaja nekaj opisanega. ne vse, nekaj pa. res - smola ali kaj takega? adijo, sploh pomislit ne upamuser posted image

je pa mi ta sošolka, ko sem prej napisala, s koroške mela nekega fanta, ki se je s tem ukvarjal in je baje sama poskušala, ampak ko je vidla, kake "sestavine" potrebuješ, se je hitro umaknila..

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
28.10.2010 9:35:35   
rina22

ja, vem, samo vseeno si včasih mislim, če bi bla katera kje bližje, bi lahko kdaj pa kdaj šle na kako kavico (ko ne morem velikokrat do mesta-vedno pride kaj vmesuser posted image ) user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
28.10.2010 9:39:41   
Sacherca

že vem kje si... za cerkvijo... sem ti že htela rečt da mi je znan tvoj dragi... mislim da je na našo osnovno šolo hodil, pa sestro ima a ne?

Na FB sem mu zdaj slike pokazala pa se te ne spomni.Pozna pa Kranjca,sta sodelavca zdaj. Ste pa bili generacija za njimi....
Ima sestro ja....Baje sta pa bila zelo opasna user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
28.10.2010 9:40:16   
elevitka

ja, vem, samo vseeno si včasih mislim, če bi bla katera kje bližje, bi lahko kdaj pa kdaj šle na kako kavico (ko ne morem velikokrat do mesta-vedno pride kaj vmesuser posted image ) user posted image

rina vem kak je ... sploh če si cele dneve sama z tamalo doma... glej jaz sem bližje pa nisem utegnila prit na kavico... kljub temu da si želim, mi glih te ko ni treba nanese tak da ne morem.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
28.10.2010 9:42:07   
elevitka

Na FB sem mu zdaj slike pokazala pa se te ne spomni.Pozna pa Kranjca,sta sodelavca zdaj. Ste pa bili generacija za njimi....

jaaaaaa... na slikah ko sem ga vidla na FB sem se ga spomnila iz osnovne šole... saj se nismo družili ali kaj (je pa bil menda sošolec od horvata če se ne motim)

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
28.10.2010 9:42:56   
Sacherca
rina22, kje pa si ti na Pobrezju?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
28.10.2010 9:45:21   
Sacherca

jaaaaaa... na slikah ko sem ga vidla na FB sem se ga spomnila iz osnovne šole... saj se nismo družili ali kaj (je pa bil menda sošolec od horvata če se ne motim)

Nop,on je bil sosolec od Bezjaka.
Mi je razlagal on svoje dogodivscine iz OŠ in SŠ user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
28.10.2010 9:49:22   
elevitka

ups...no v glavnem vem da je starejši od mene :) so pa bli vun pesji ja user posted image kaj pa Holc... zdaj sem se spomnila

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
28.10.2010 9:49:24   
rina22

jaz sn z brezja, samo na začetku, skoraj na pobrežju user posted image veš, ki je vratko? jaz vidim točno z balkona bajto in reklamo. preko tiste reklame in bajte vzporedno (preko ceste) je not ulica.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
28.10.2010 9:49:52   
rina22
mislim.. kak sem pa zaj to zakompliciralauser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
28.10.2010 9:54:01   
elevitka
jaz pa vemmm ki si user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
28.10.2010 9:54:26   
Sacherca

ups...no v glavnem vem da je starejši od mene :) so pa bli vun pesji ja user posted image kaj pa Holc... zdaj sem se spomnila

Ja baje,da je bilo tak on v 8em,Holc v 5em razredu. Oz ni cisto ziher,Holc, v glavnem naj bi bil mlajsi od njega.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
28.10.2010 9:55:36   
Sacherca

jaz sn z brezja, samo na začetku, skoraj na pobrežju user posted image veš, ki je vratko? jaz vidim točno z balkona bajto in reklamo. preko tiste reklame in bajte vzporedno (preko ceste) je not ulica.

Hmmmm,moram mojga vprasat,da mi pove.Jaz vem samo kje je britof user posted image Saj ves,priseljena mariborcanka pa touser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
28.10.2010 9:56:23   
elevitka
neee menda ni tolk razlike keri letnik je tvoj?

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
28.10.2010 9:57:01   
sami0804
Jutrouser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
28.10.2010 9:57:02   
Sacherca
1977

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
28.10.2010 9:58:47   
Sacherca
Jutro Sami user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
28.10.2010 9:59:38   
sami0804

user posted image user posted image In to zdaj komaj zvem...se mi zdi,da se mi še vedno nekje valjajo po stanovanju vse posušene rože,kar sem jih v življenju dobila user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
28.10.2010 10:00:05   
Lenči_

rina vem kak je ... sploh če si cele dneve sama z tamalo doma... glej jaz sem bližje pa nisem utegnila prit na kavico... kljub temu da si želim, mi glih te ko ni treba nanese tak da ne morem.

jaz sem tud cele dneve sama s tamičkeno.. user posted image Sem pa spet čist iz drugega konca... melje.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

kajenje
mimi81

V katerem času ste zaradi nosečnosti nehale kaditi (če ste - zmanjšanje kajenja ne šteje)?

Že pred nosečnostjo (44%)

Ko je test potrdil nosečnost (19%)

V času prvega tromesečja (11%)

Nisem nehala (27%)

Število vseh glasov: 312

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!