rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja pa še prekleto res je...Ponavadi so ravno ljudje, za katere si najmanj mislimo tisti, ki nas lahko uročijo....Zato ni odveč skrbnost pri prejemanju raznoraznih darilc........človek se ponavadi niti ne zaveda,d a je pod okriljem uroka...šele kasneje ko se stvar začne stopnjevati in se res začno nenormalne stvari dogajat, dojame, da je uročen...Simptomi so np..strah, utrujenost, nespečnost, zlo negativne misli, prisluhi, nenadna izguba denarja...skratka vse tone...., ponavadi človeka spravi na rob obupa.... Vem pa tudi, to sicer ni črna magija...da v stanovanju naj ne bi imeli suhega cvetja.....ker prinaša nesrečo... O vsem tem bi blo dobro vedet kaj več.. Mene full zanimajo vse te paranormalne stvari, samo me je hkrati full strah, da bi se mi kaj od tega zgodlo kaka darila si mela v mislih? ker to, kar si opisala, se meni res zadnje čase dogaja, samo ne vem, ali je možno kaj takega (ker če dobro pomislim, bi ena oseba lahko kaj takega nardila), ali je krivo samo to, da sva toliko sami pa se mi že blede aja, pa še to - kdo pa ti lahko to potrdi, da si uročen? in te lahko "oduroči"? vem, trapasta vprašanja, samo zdaj me je res začelo zanimat glede suhega cvetja - tega še nisem slišala, sem pa slišala, da naj bi bil v vsakem domu vrč, ker naj bi prinašal srečo in razumevanje v družino.
|