Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:39:13
|
|
|
|
arabela*
|
back
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:39:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,eno vprašanje.Zdaj,ko sem noseča,mi lahko da pri zobarju inekcijo,če mi puli zob? hm, je tekla debata pri nas o tem. Mislim, da ne. Nisem pa ziher.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:39:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,eno vprašanje.Zdaj,ko sem noseča,mi lahko da pri zobarju inekcijo,če mi puli zob? To pa nebi vedla. Sam po moje ti ga ne bo.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:39:48
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya back
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:40:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mater,sem zaj lačna ratala,ko se o hrani menimo. jaz tudi...pa danes sem same bedarije jedla...sendviči, čokolino, ok pa banano Jaz sem tudi babano jedla popoldan. jaz pa zdaj jem bonbone...nimm2...njami
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:40:59
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa čer vsem skupaj, kere ste še gor. Mater danes ste pa ble spet pridne. Meni je ših tudi mino 1,2,3. Sem imela 4 stroje, 2 na eni strani, 2 pa na drugi tak da sem kilometrino nabirala. Pa še menjave sem imela tak da je teh 8 ur res hitro minlo. jaz bi tak šla nekam v proizvodnjo delat Mislim, ko diplomo napišem, bi nekam šla delat, tak za 2-3 krat na teden Jaz sem tudi firbčna,kak bi to zgledalo,jaz pa za trakom al pa strojem. Ti nebi bilo hudo. Vsaj tu pri nas ne. Ker vsak stroj ima druge komade in je delo razgibano, pa nisi celi teden na istih strojih. full dobro Me veseli, da nisi ena tistih, ki jamrajo, ampak z veseljem hodiš na šiht.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:41:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem malo po BB firbcala. grem ponavadi gor gledat kaj dogaja. Nimam ono, ko lahko non stop gledam, ampak na bb strani imajo vedno malo naprej jaz pa imam...pa itak ne gledam
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:41:34
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mater,sem zaj lačna ratala,ko se o hrani menimo. jaz tudi...pa danes sem same bedarije jedla...sendviči, čokolino, ok pa banano Jaz sem tudi babano jedla popoldan. jaz pa zdaj jem bonbone...nimm2...njami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:41:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa čer vsem skupaj, kere ste še gor. Mater danes ste pa ble spet pridne. Meni je ših tudi mino 1,2,3. Sem imela 4 stroje, 2 na eni strani, 2 pa na drugi tak da sem kilometrino nabirala. Pa še menjave sem imela tak da je teh 8 ur res hitro minlo. jaz bi tak šla nekam v proizvodnjo delat Mislim, ko diplomo napišem, bi nekam šla delat, tak za 2-3 krat na teden Jaz sem tudi firbčna,kak bi to zgledalo,jaz pa za trakom al pa strojem. Ti nebi bilo hudo. Vsaj tu pri nas ne. Ker vsak stroj ima druge komade in je delo razgibano, pa nisi celi teden na istih strojih. full dobro Me veseli, da nisi ena tistih, ki jamrajo, ampak z veseljem hodiš na šiht.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:42:19
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem malo po BB firbcala. grem ponavadi gor gledat kaj dogaja. Nimam ono, ko lahko non stop gledam, ampak na bb strani imajo vedno malo naprej jaz pa imam...pa itak ne gledam jaz pa se bojim, da če bi še to imela, bi korenine spustla na kavču
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:42:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,eno vprašanje.Zdaj,ko sem noseča,mi lahko da pri zobarju inekcijo,če mi puli zob? To pa nebi vedla. Sam po moje ti ga ne bo. No,fajn,te pa bom trpela še 9 mesecev al kaj?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:43:16
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,eno vprašanje.Zdaj,ko sem noseča,mi lahko da pri zobarju inekcijo,če mi puli zob? To pa nebi vedla. Sam po moje ti ga ne bo. No,fajn,te pa bom trpela še 9 mesecev al kaj? ma ne, idi čimprej...mogoče ti še zdaj lahko zrihta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:43:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem malo po BB firbcala. grem ponavadi gor gledat kaj dogaja. Nimam ono, ko lahko non stop gledam, ampak na bb strani imajo vedno malo naprej jaz pa imam...pa itak ne gledam jaz pa se bojim, da če bi še to imela, bi korenine spustla na kavču Eh,meni ga ni niti tak za gledat zvečer,ko je na tv.Edino v nedeljo ga gledam,drugače pa mi ni.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:43:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 So mi pa danes prinesli novo pogodbo do 30. 10.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:44:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa čer vsem skupaj, kere ste še gor. Mater danes ste pa ble spet pridne. Meni je ših tudi mino 1,2,3. Sem imela 4 stroje, 2 na eni strani, 2 pa na drugi tak da sem kilometrino nabirala. Pa še menjave sem imela tak da je teh 8 ur res hitro minlo. jaz bi tak šla nekam v proizvodnjo delat Mislim, ko diplomo napišem, bi nekam šla delat, tak za 2-3 krat na teden Jaz sem tudi firbčna,kak bi to zgledalo,jaz pa za trakom al pa strojem. Ti nebi bilo hudo. Vsaj tu pri nas ne. Ker vsak stroj ima druge komade in je delo razgibano, pa nisi celi teden na istih strojih. full dobro Me veseli, da nisi ena tistih, ki jamrajo, ampak z veseljem hodiš na šiht. Glej saj ni idealno, ni pa slaba služba. Je fajn da greš na šiht pa se ti želodec ne obrača. Ker to se mi je že tudi dogajali in sem si pri sebi rekla nikoli več.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:44:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,eno vprašanje.Zdaj,ko sem noseča,mi lahko da pri zobarju inekcijo,če mi puli zob? To pa nebi vedla. Sam po moje ti ga ne bo. No,fajn,te pa bom trpela še 9 mesecev al kaj? ma ne, idi čimprej...mogoče ti še zdaj lahko zrihta Ja,samo preden me naroči,bo že 1,5 meseca mimo.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:44:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,eno vprašanje.Zdaj,ko sem noseča,mi lahko da pri zobarju inekcijo,če mi puli zob? če dovoliš...jaz ne bi
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:44:50
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem malo po BB firbcala. grem ponavadi gor gledat kaj dogaja. Nimam ono, ko lahko non stop gledam, ampak na bb strani imajo vedno malo naprej jaz pa imam...pa itak ne gledam jaz pa se bojim, da če bi še to imela, bi korenine spustla na kavču Eh,meni ga ni niti tak za gledat zvečer,ko je na tv.Edino v nedeljo ga gledam,drugače pa mi ni. jaz pa zvečer gledam, pa še na net grem malo. Mi je bla zdaj ta naloga svetovna!!! Pa Nana je razturala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:45:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mater,sem zaj lačna ratala,ko se o hrani menimo. jaz tudi...pa danes sem same bedarije jedla...sendviči, čokolino, ok pa banano Jaz sem tudi babano jedla popoldan. jaz pa zdaj jem bonbone...nimm2...njami Jaz sem se pa glih zdaj najedla esihflajša, Mnjami je bil dober.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:45:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Me veseli, da nisi ena tistih, ki jamrajo, ampak z veseljem hodiš na šiht. mene tudi
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:45:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,eno vprašanje.Zdaj,ko sem noseča,mi lahko da pri zobarju inekcijo,če mi puli zob? To pa nebi vedla. Sam po moje ti ga ne bo. No,fajn,te pa bom trpela še 9 mesecev al kaj? ma ne, idi čimprej...mogoče ti še zdaj lahko zrihta Ja,samo preden me naroči,bo že 1,5 meseca mimo. ne, reči da si noseča...te mora vzet prej...ravno iz tega razloga, da ti zdaj še lahko popravi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:46:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,eno vprašanje.Zdaj,ko sem noseča,mi lahko da pri zobarju inekcijo,če mi puli zob? če dovoliš...jaz ne bi Ja,jaz tudi ne bi,če bi me vprašala.Samo,kaj naj? Bom zgleda mogla potrpet,ne bo druge.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:46:35
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mater,sem zaj lačna ratala,ko se o hrani menimo. jaz tudi...pa danes sem same bedarije jedla...sendviči, čokolino, ok pa banano Jaz sem tudi babano jedla popoldan. jaz pa zdaj jem bonbone...nimm2...njami Jaz sem se pa glih zdaj najedla esihflajša, Mnjami je bil dober. zdaj pa sem že res full lačna zraven vas
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:46:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem malo po BB firbcala. grem ponavadi gor gledat kaj dogaja. Nimam ono, ko lahko non stop gledam, ampak na bb strani imajo vedno malo naprej jaz pa imam...pa itak ne gledam jaz pa se bojim, da če bi še to imela, bi korenine spustla na kavču Eh,meni ga ni niti tak za gledat zvečer,ko je na tv.Edino v nedeljo ga gledam,drugače pa mi ni. jaz pa zvečer gledam, pa še na net grem malo. Mi je bla zdaj ta naloga svetovna!!! Pa Nana je razturala. V čem pa je bla finta sploh? Kaj pa je Nana delala takega,razen kadila seveda!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:46:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mater,sem zaj lačna ratala,ko se o hrani menimo. jaz tudi...pa danes sem same bedarije jedla...sendviči, čokolino, ok pa banano Jaz sem tudi babano jedla popoldan. jaz pa zdaj jem bonbone...nimm2...njami najboljši ...mehki, sladki...njamiiiii
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?