|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
5.11.2010 9:16:02   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

ko pa pride, še ma mali milijon dela za službo in levo in desno user posted image tega ni konec, razumešuser posted image in pol je enako, kot ti praviš, mala se dere in stoji zraven njega in drži rokice gor, on pa se samo dere, da naj mu da mir, da naredi še to in onouser posted image in pol se midva skregava, ko mu rečem, kaj se dere, če bi mala rada samo malo atija melauser posted image

Rina predlog. Ko bo nasljednjič tak, ga posnemi z telefonom ali z fotoaparatom in mu ob prvi priliki pokaži in vprašaj če želi da ima T tak spomin na njega. Ker dokles se ne vidimo načeloma se niti ne zavedamo kaj delamo. Aja pa reči mu še če obesiš njegovo sliko v dnevno da bo T sploh vedla kak njen atek zgleda.

dober predlog, če pa bolje pomislim, je pa res žalostno, da je prišlo tak dalečuser posted image

Ja seveda je žalostno. Ampak mogoče se bo pol bolj zavedal svojih dejanj. Da nebo čez par let reko oz. se spraševal zakaj ga pa t nima nič rada oz. ga ne upošteva.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
5.11.2010 9:16:49   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

aja, glede moških oz. sprememb po rojstvu otroka. Če se postavim v njihovo kožo, jih kar razumem, no. Jaz pri nama vidim, da je full sprememba. Prej je bil samo on, on, on. Resnično, kadar sem imela minuto časa, sem se stisnila k njemu, on k meni, dosti sva se pogovarjala, kaj dosti, ogromno. Zdaj...zdaj pa je to vse na minimumu. Še ko imam malo časa ali sem utrujena ali pa moram kaj pospravit, pa diploma...user posted image
Ampak veste kaj me najbolj jezi? user posted image Da se vsega tega zavedam, pa se ne potrudim vsaj malo. user posted image No, danes na forumu javno obljubljamuser posted image , da se bom potrudila, da ne bom več tečka, pa da bom svojega lubija malo bolj pogosto pocartala. user posted image Ker pri nama jaz vidim, da je on super, dosti mi pomaga, ampak jaz sem se spremenila. Otrok mi je prvo, kar je seveda prav, ampak tega lepega otroka ne bi bilo brez mojega lubija. user posted image

Seveda si se spremenila, saj si postala mama in se mi zdi da pol ženske gledamo na določene stvari malo drugače. Ker njim se fizično in psihično nič ne spremeni. Postanejo očetje in to je to. Saj je res da dobijo nek občutek za odgovornost ampak to dokler so še čist mičkeni. Ko se je pa treba malo bolj posvetit otroku pa pri veliki večini nastane problem. ( No tu morem jaz dodat da se moj dosti bolj zna igrat z njim kot jaz. ) Ti oz. mame smo pa to dete v sebi prenašale 9 mesecev in ga rodile in tu je razlika. No tak vsaj jaz gledam.
Veš jaz sem se tudi zelo spremenila in je moj tudi rabo kar nekaj časa, da se je navado.
Glede odnosov pa je tako, da si ponavadi ne vzememo časa zanj. ker smo preutrujeni. In to je napaka. Npr. v sredo ko sem prišla z šihta sta obadva že spala, kar je nomalno in ko sem prišla jaz v posteljo sem dobla občutek da je nekaj narobe, pa mi ni bilo jasno kaj. Zjutraj se je pa tudi že on zgodaj vstal ker ni mogel spat in je šel gledat TV in ga do včerej pol11 nisem vidla. Ampak presenečenje, sma se pa pol pogovarjala do pol1, tak kot že dolgo ne.

podpis. aja, sem pa ravno prejšnjič brala, da je znanstveno dokazano, da se ženskam po porodu povečajo možgani in sicer tisti del za čustvovanje (mislim, da sem si prav zapomnila).

lepo za vaju. sem res prav vesela, ko preberem kaj takega user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
5.11.2010 9:17:14   
Sacherca
dober dan user posted image

Rina,meni se tudi zdi predlog od Ly zelo dober...poskusi....Oz nena mu govori o sliki,kar printaj,pa dav v okvir pa v dnevno sobo npr na steno...

Elevitka, mi je res hudo,ko to berem pa vem,da ti ne morem pomagat user posted image oz ne vem,kako naj ti pomagam,da bi se pocutila malo boljse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
5.11.2010 9:18:32   
ly117
Jaz sem pa danes čist crknjena. Me je zvečer nekaj začelo grlo bolet in me že malo kuha. HB da je petek in da je vikend že pred vrati. Upam samo da nebo šef skakal z kakimi nagradnimi okoli. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
5.11.2010 9:18:39   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Elevitka, mi je res hudo,ko to berem pa vem,da ti ne morem pomagat user posted image oz ne vem,kako naj ti pomagam,da bi se pocutila malo boljse user posted image user posted image user posted image

tudi jaz bi rada pomagala, pa ne moremuser posted image podpis!

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
5.11.2010 9:20:00   
rina22

Rina,meni se tudi zdi predlog od Ly zelo dober...poskusi....Oz nena mu govori o sliki,kar printaj,pa dav v okvir pa v dnevno sobo npr na steno...

mislim, da bom res morala po takih ukrepih posežtuser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
5.11.2010 9:24:25   
Sacherca

Jaz sem pa danes čist crknjena. Me je zvečer nekaj začelo grlo bolet in me že malo kuha. HB da je petek in da je vikend že pred vrati. Upam samo da nebo šef skakal z kakimi nagradnimi okoli. user posted image

user posted image user posted image user posted image za grlo pa meni zadnje emsece najbolj pomaga Tantum verde,okus limona obvezno..Kakor zacutim ga kar vzamem...Ko me je pa res fejst bolelo grlo pa mi je pomagal po dveh dneh lizanja teh bonbonckov...

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
5.11.2010 9:24:56   
ly117
lepo za vaju. sem res prav vesela, ko preberem kaj takega user posted image

Hvala. Ampak so to tudi taki redki trenutki, ko je moj razpoložen za kaj takega. Je pa res da ti dajo zagon, za naprej.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
5.11.2010 9:29:08   
ly117

user posted image user posted image user posted image za grlo pa meni zadnje emsece najbolj pomaga Tantum verde,okus limona obvezno..Kakor zacutim ga kar vzamem...Ko me je pa res fejst bolelo grlo pa mi je pomagal po dveh dneh lizanja teh bonbonckov...

Hvala za user posted image . Pa v ustih že tudi sukam Septuleto plus. user posted image
Tortica kao se zdaj počutiš ko jemlješ KT?

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
5.11.2010 9:39:00   
arabela*
morninguser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
5.11.2010 9:39:53   
arabela*
ly...kaj so te pa razp....danes?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
5.11.2010 9:40:30   
Sacherca

Hvala za user posted image . Pa v ustih že tudi sukam Septuleto plus. user posted image

Nisem se zacela user posted image Zdaj ob novembrski M zacnem....Te pa,da vidim,ce bo kaj stranskih ucinkovuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
5.11.2010 9:43:24   
arabela*

Nisem se zacela user posted image Zdaj ob novembrski M zacnem....Te pa,da vidim,ce bo kaj stranskih ucinkovuser posted image

joj jaz bi se tud mogla do G. spravit....user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
5.11.2010 9:45:10   
ly117

Aja, ok.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
5.11.2010 9:45:26   
Sacherca
Dajte mi rect...Koga in kje imate za svoje osebne zdravnike??

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
5.11.2010 9:47:07   
arabela*

dr. Mira Nikl Kravos...na Kopitarjeviuser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
5.11.2010 9:48:53   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ly...kaj so te pa razp....danes?

Eh, včeraj sem šla k mami na kosilo in je šla ženska mimo in sem imela avto zunaj postavljen dobrih pol ure in mi gre kartico zablokirat. tak da nisem mogla ven prit, dokler ni enden se not pripeljal jaz pa hitro ven. Te sem pa šla danes vprašat zakaj. Pol pa mi še reče sem misla da me boste poklicali. Ja tel. pa naj jaz tisti trenutek dobim iz lufta ali kaj. Mater je smotana.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
5.11.2010 9:50:02   
ly117

Pri bolnici, Dr. Žebeljan. Star ko svet že. user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
5.11.2010 9:54:54   
Sacherca
In ste zadovoljne?

Malo sem na 24ur cekirala o BB. A tam se je vsem vtrgalo al kaj? Kako pa to,da se je Činč zdaj tako obrnil? Prvo Urški šimfal njej za hrbtom,zdaj pa se lepega dela....Sploh nimam nobenega favorita.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
5.11.2010 10:02:56   
arabela*
ja glede bb...psiha naredi notri svoje...hočeš al nočeš.......sicer pa je činč v preteklosti itak imel probleme z depresijo, celo samomor je delal......zato je na momente tak labilen))

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
5.11.2010 10:05:44   
koala
Jutro!

Sacherca jaz mam dr. Lobnik Paul tam pri sodišču. KOlikor sem jo do zdaj rabla. (menda 4 krat v 5 letih) je bila vredu.

elevitka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ly user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
5.11.2010 10:06:10   
botrca

Dr. Belec Darja v Malečniku

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
5.11.2010 10:09:39   
botrca
Jutro,

lepo in sončno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...dajmo malo pozitivne energije punce...poglejte najlepši zaklad ki ga imate ob sebi in se nasmejte. Pojdite ven na sonce, naberite si dodatno energijo, nasmehnite se mimoidočim, poklepetajte s sosedo, prijateljico...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
5.11.2010 10:13:21   
botrca
Zbudila sem se že ob 5h in nikakor nisem mogla spat user posted image user posted image user posted image . Vstala in šla v dnevno igrat eno igrico na računalniku. Moj je že ob 7.15 šel delat tako, da sva z Janom danes sama celi dan. Kuhala bom kar krompirjev zos, ker mi ni za kuhat.

Zdaj pa greva ven, na sprehod. Vreme je krasno in škoda da presedim doma. Zima bo itak najbolj dolga in tečna user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
5.11.2010 10:15:12   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

poglejte najlepši zaklad ki ga imate ob sebi in se nasmejte.

1. bi pa ga ni poleg mene, je pri babici in dedku, user posted image
2. živi đumbus, ki bi ga mogla pospravit pa mi ga ni in se
user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo heca.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.