Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 5.11.2010 10:23:24
|
|
|
|
arabela*
|
...grema počivat z M....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 5.11.2010 12:03:01
|
|
|
|
ly117
|
MATCAR SI DOMA?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 5.11.2010 12:24:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 MATCAR SI DOMA? Kaj zdaj, si ali nisi? Eh, najbolje je da te pokličem.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 5.11.2010 12:26:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca poglejte najlepši zaklad ki ga imate ob sebi in se nasmejte. 1. bi pa ga ni poleg mene, je pri babici in dedku, 2. živi đumbus, ki bi ga mogla pospravit pa mi ga ni in se Malo heca. ...prav tak
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 5.11.2010 12:27:08
|
|
|
|
botrca
|
Midva pa greva zdaj počasi jest pa malo počivat.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 5.11.2010 13:06:42
|
|
|
|
majakla
|
Mene pa RR tak je.., za pop...!!! 100 let mi odpira, pol pa: strani ni m . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 5.11.2010 13:32:53
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Elevitka, ,pa še za T. Rina, Ly,pa še za tebe Evo jaz doma,otroci že spijo,no Maks še nekaj telovadi po kauču. Za čuda sma bila v eni uri gotova pri Z v B,kar se še do zdaj ni zgodilo,sma čakala tudi 4 ure že.Se pa mu je izboljšal vid na poškodovani očki. Sem ful vesela,samo očal pa še zmeraj noče nosit,šmrkavec mali.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 5.11.2010 13:35:04
|
|
|
|
matcar
|
Tortica,jaz imam pa svojo Z v ZD Studenci,dr.Sanja Budrovčan-Lončar!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 5.11.2010 16:49:04
|
|
|
|
rina22
|
Dan Kje se skrivate danes? Uf, danes je pa bil res en tak lepi dan Je blo tak fajn na sončku
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 5.11.2010 16:50:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mene pa RR tak je.., za pop...!!! 100 let mi odpira, pol pa: strani ni m . . . sem pisala na portal.....pa tema....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 5.11.2010 16:52:35
|
|
|
|
arabela*
|
Matcar...nisi se ustavila tukaj...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 5.11.2010 16:55:09
|
|
|
|
arabela*
|
Mi smo tud doma. ...sva šle po A v vrtec, pa se je še kar M ene pol urce tam z njimi na igrišču igrala....jje tak toplo....noororooooo zdaj pa lepo na izi.....moj je tud že od štirih doma....tak da...malo mehika, pa naloge za šolo, pa kvizi, pa rr...svega svašta
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 5.11.2010 16:58:02
|
|
|
|
arabela*
|
So napisali, da že rihtajo rr...upam, da bo sedaj delalo vredu
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 5.11.2010 17:12:46
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya So napisali, da že rihtajo rr...upam, da bo sedaj delalo vredu Meni že normalno dela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 5.11.2010 17:13:27
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo jaz doma,otroci že spijo,no Maks še nekaj telovadi po kauču. Za čuda sma bila v eni uri gotova pri Z v B,kar se še do zdaj ni zgodilo,sma čakala tudi 4 ure že.Se pa mu je izboljšal vid na poškodovani očki. Sem ful vesela,samo očal pa še zmeraj noče nosit,šmrkavec mali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 5.11.2010 18:33:24
|
|
|
|
tasa_m
|
Dober dan ali pa večer, kak vam je ljubše Danes pa je blo tako lepo vreme da joj. Mi smo bli na kolesu od 15h dalje. Smo šli na lent labode in račke hranit. Milomater kolk je labodov in rac v Dravi. Pol smo šli v Mullerja po čaj za Lijo, te pa še v špar pa je tak že bla tema. Zdaj pa jaz malo na netu ekiram kaj je novega, ata gleda Svet na kanalu A, Lija pa mandarine "pretaka" iz kozarca v skledo Vsak ima svoje delo. matcar ... super, da je vse okej z Maksom elevitka zate, za Taia pa en velik roj Pa sem ti rekla, da bo najbolje da si da boš stalno doma ne pa da hodiš za 3 dni delat. Malo heca, draga moja botrca.. palačinke si vse pojedla?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 5.11.2010 18:37:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m botrca.. palačinke si vse pojedla? ne še 2 sta ostali
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 5.11.2010 18:38:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m matcar ... super, da je vse okej z Maksom elevitka zate, za Taia pa en velik roj podpis
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 5.11.2010 18:42:40
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Milomater kolk je labodov in rac v Dravi. Zato pa se jaz Drave na veliiiiko ogibam Ko sem bla , so naju golobi napadli tam Pravo zasedo so naredli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 5.11.2010 18:47:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Milomater kolk je labodov in rac v Dravi. Zato pa se jaz Drave na veliiiiko ogibam Ko sem bla , so naju golobi napadli tam Pravo zasedo so naredli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 5.11.2010 18:49:10
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Milomater kolk je labodov in rac v Dravi. Zato pa se jaz Drave na veliiiiko ogibam Ko sem bla , so naju golobi napadli tam Pravo zasedo so naredli baje je smešno zgledalo, samo meni ni blo, ker mam fobijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 5.11.2010 19:32:13
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 5.11.2010 19:33:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Milomater kolk je labodov in rac v Dravi. Zato pa se jaz Drave na veliiiiko ogibam Ko sem bla , so naju golobi napadli tam Pravo zasedo so naredli baje je smešno zgledalo, samo meni ni blo, ker mam fobijo Meni to sploh ne bi bilo smešno, ojoj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 5.11.2010 19:34:08
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer Aja, ... DOBER VEČER.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 5.11.2010 19:37:43
|
|
|
|
majakla
|
Glih blo vreme, jutri bo še sonce in 17 stopinj, nedelja že (spet) dež. Mi pa smo jutri na Abrahamu (tašča), je naredila fajn ob 13h, ko Nik najbolj spi, bova glih ob 15-16 tam, ko jo j... Uf, sem žleht - al je ona?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?