Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 11:41:18
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, malo morem, k pride pol moja mama mimo in dobi kr pike, če ni tipi topi... Je tko, en mali freak na pospravljeno...Jst jo pa zezam nazaj, da kje ona vidi, da mamo razmetano in jo prepričujem, da je pospravljeno...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 11:50:04
|
|
|
|
Ajvy
|
sunny...he he ...dobra si....naša mami je bila ista...he he .... POl pa se delaj da pospravljaš
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 12:02:29
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, Malo jo morem zezat, k če ne ji je dolgčas! Ku mam jst fajn taščo...Mi je zdej prnesla kosilo-župca, pečena aviacija, kromir in korenček v pečici...Njamsi! PS Tudi tatkota mam fajn, mi pol za pozno popoldnasko kosilo prnese palačinke s špinačo in ragujem...Njamsi na kvadrat! Mater, sam jedli bomo danes...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 12:03:38
|
|
|
|
sunny24
|
btw, še zdej nism nič pospravla...Sm padla v moto dirke... Zuni pa tako vreme, da se mi nič ne da...Dež, burja, mraz... Šibam, stroj me kliče, da je cote opral!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 12:07:47
|
|
|
|
Čebel@
|
dan dopoldan smo bili v trgovini in pri svakinji na obisku...zdej Hana aja,ati je nesel prat cunje v spodnji štuk,mami pa malo na net ....ko mala ustane,samo pojemo in via Slovenske Konjice k katjuši .....vreme itak čist polom
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 12:08:50
|
|
|
|
Čebel@
|
pa moja prinčipeska ima danes 20 mesecev .....še 5 mesecev in dobimo novega člana
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 12:09:00
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny...full dobr da se vsi tkole razumete....se mi zdi ,da je življenje za polovico lažji..... Krasno da vas tako razvajajo...to je zelo zelo lepo slišat..... PEjt....pejt mal pospravljat...--to zdej sebi govorim vreme je pa itak krasno....za parčke...da se stiskajo cel dan
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 12:09:53
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pa moja prinčipeska ima danes 20 mesecev .....še 5 mesecev in dobimo novega člana
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 12:11:45
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela pridite raje v Vitanje.... vas že z veseljem pričakujemo.... no jst sem si pa dons prvoščla spanec do 9:30 je moj otročka zrihtal sicer florjan je vstal ob 7 benjamin pa mal čez 8 zdaj se odpravljata spat jst pa kuham kosilo Prstan sem našla za posteljo (staro) lep pozdrav in lepo nedeljo......
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.10.2010 12:12:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 12:13:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela pridite raje v Vitanje.... vas že z veseljem pričakujemo.... no jst sem si pa dons prvoščla spanec do 9:30 je moj otročka zrihtal sicer florjan je vstal ob 7 benjamin pa mal čez 8 zdaj se odpravljata spat jst pa kuham kosilo Prstan sem našla za posteljo (staro) lep pozdrav in lepo nedeljo...... ja ja,pusti malenkosti ......je moj gledal pot do vas,jaz sem bila pa zraven pametna,da bomo ziher brez panike najdli-tko da se bomo ziher izgubili
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 12:15:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA jst sm vsa hepi ker mam že 14 dni 12 kil manj....križ je spet ok....drž se in počivaj jaz sem že +3 pridelala a veš kje je še marec .......ti tudi počivaj,da se nazaj sestaviš
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 12:16:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pa moja prinčipeska ima danes 20 mesecev .....še 5 mesecev in dobimo novega člana še mal pa boste cartal čebela kaj teb je res baby check mini narobe kazal? mene tok skrbi k se še dol kr nč ne dogaja..... sicer sme test delala zjutraj tak da pomoje bi mogu pokazat sma se zdej z mojmu mal menla pa je reku da ne ve ča bi še mel kdaj da ga skrbi kako bo in če jih boma lahko šolala in da bi jima rad nudil šolanje kolkr bosta hotela (on te možnostri doma ni imel....) je reku da že 2 je probolem kaj šele 3-je.... sej ima prav sam kaj pa vem..... je reku da je sebično imet tri zato k si jih želiš mah sej bomo vidli.......
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 12:18:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela pridite raje v Vitanje.... vas že z veseljem pričakujemo.... no jst sem si pa dons prvoščla spanec do 9:30 je moj otročka zrihtal sicer florjan je vstal ob 7 benjamin pa mal čez 8 zdaj se odpravljata spat jst pa kuham kosilo Prstan sem našla za posteljo (staro) lep pozdrav in lepo nedeljo...... ja ja,pusti malenkosti ......je moj gledal pot do vas,jaz sem bila pa zraven pametna,da bomo ziher brez panike najdli-tko da se bomo ziher izgubili malenkosti ja.... ej mi2 prodajama eno fajno navigacijo s ful nekimi dodatki..... al nekim media centrom... no boma pol pokazala:) star je par mesecev skoraj nerabljen nov pride nekje 150€ mi2 ga prodajama za 100€ kar imava 2 in ju ne rabima.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 12:19:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA jst sm vsa hepi ker mam že 14 dni 12 kil manj....križ je spet ok....drž se in počivaj jaz sem že +3 pridelala a veš kje je še marec .......ti tudi počivaj,da se nazaj sestaviš pust kile:) važn da se ti in beba v tebi dobro počutita
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 12:21:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pa moja prinčipeska ima danes 20 mesecev .....še 5 mesecev in dobimo novega člana še mal pa boste cartal čebela kaj teb je res baby check mini narobe kazal? mene tok skrbi k se še dol kr nč ne dogaja..... sicer sme test delala zjutraj tak da pomoje bi mogu pokazat sma se zdej z mojmu mal menla pa je reku da ne ve ča bi še mel kdaj da ga skrbi kako bo in če jih boma lahko šolala in da bi jima rad nudil šolanje kolkr bosta hotela (on te možnostri doma ni imel....) je reku da že 2 je probolem kaj šele 3-je.... sej ima prav sam kaj pa vem..... je reku da je sebično imet tri zato k si jih želiš mah sej bomo vidli....... ne da je narobe kazal-kasneje(mislim da 4 dni) je pokazal kot pa klir blu.....in to je bilo obakrat-klir blu sem celo popoldan delala,baby ček pa zjutraj ....sem pa pri temu imela 2 dni ene čudne barve izcedek(kao ugneznitev),čez 14 dni sem dobila ,in zdej mi buši vzhaja-čista zmešnjava no ti moža kar lepo pomiri,ker če lepo furata z dvema,pol bo tudi za tretjega,ker se itak vse porazdeli-kar pozitivna bodita
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 12:22:16
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo jure je pa tak k je bil beni je imel žurko od 11 do 2 zjutri pol pa spal do 8-9 to smo rabl 1 mesec da smo poštimal prstan bom pa dala povečat in spucat sam da pridem mal do € in do kake zlatarne.... sem pa razmišljala k imam neke uhane k jih ne bom nikol nosla da bi jih dala za material? no sej ne vem če se to da?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 12:22:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela pridite raje v Vitanje.... vas že z veseljem pričakujemo.... no jst sem si pa dons prvoščla spanec do 9:30 je moj otročka zrihtal sicer florjan je vstal ob 7 benjamin pa mal čez 8 zdaj se odpravljata spat jst pa kuham kosilo Prstan sem našla za posteljo (staro) lep pozdrav in lepo nedeljo...... ja ja,pusti malenkosti ......je moj gledal pot do vas,jaz sem bila pa zraven pametna,da bomo ziher brez panike najdli-tko da se bomo ziher izgubili malenkosti ja.... ej mi2 prodajama eno fajno navigacijo s ful nekimi dodatki..... al nekim media centrom... no boma pol pokazala:) star je par mesecev skoraj nerabljen nov pride nekje 150€ mi2 ga prodajama za 100€ kar imava 2 in ju ne rabima..... se boš to pol z mojim descem menila
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 12:23:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA jst sm vsa hepi ker mam že 14 dni 12 kil manj....križ je spet ok....drž se in počivaj jaz sem že +3 pridelala a veš kje je še marec .......ti tudi počivaj,da se nazaj sestaviš pust kile:) važn da se ti in beba v tebi dobro počutita se ziher dober počuti(vsaj glede na razgrajanje imam tak filing ),jaz pa malo manj,ker bom na koncu full široka,če ne bom začela pazit na hrano
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.10.2010 12:25:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 12:25:56
|
|
|
|
Katjusa
|
mah ja sej mojga sam skrbi tole šolanje pač finance pa sej veš izleti in ekskurzije pa kake tabore..... to kr stane sej za krih oz. hrano ni problem..... nio sej bomo vidl o tem s eboma itak še menla čez kako leto zdej mi je itak cilj tale službica..... čeprav zdej sme začela razmišljat da bi blo fino k zbrisat se ne da:) mi je pa že moj s kondomi zažugal sem se sam nasmejala pa ga vprašala če je ziher itak še s tem se bom ukvarjala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 12:27:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čbela jst sm jih zmeri prijedla 25+ .....od Majkla so mi 4 ostale , Roksotove sm vse sklatila dol.....zdej mi do poročne teže odveč hodi še 17 kil.....ampak za enkrat se mi ne da z njimi ubadat, sm jih dala na ignore , se me bojo že naveličale držat in bojo same počas šle iz mene vn pri Hani sem lahko VSE pojedla,pa se ni nič poznalo(s +8 sem šla rodit),pri temu pa se mi vsaka pica pozna ....po porodu bom pa hujšala ko nora vav kakšno razvajanje imaš edino pravilno
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 12:28:27
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo ti drugo leto ne boš ravbla dopusta sej je prav in dej ti men tvojo taščo mal posod
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 12:29:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mah ja sej mojga sam skrbi tole šolanje pač finance pa sej veš izleti in ekskurzije pa kake tabore..... to kr stane sej za krih oz. hrano ni problem..... nio sej bomo vidl o tem s eboma itak še menla čez kako leto zdej mi je itak cilj tale službica..... čeprav zdej sme začela razmišljat da bi blo fino k zbrisat se ne da:) mi je pa že moj s kondomi zažugal sem se sam nasmejala pa ga vprašala če je ziher itak še s tem se bom ukvarjala s problemi se bosta ukvarjala,ko bojo nastali,ne pa že par let v naprej!!!.....vedno se vse pošlihta da je prav .....če imata željo po ,ga valda imejta....kaj pa veš kaj leta prinesejo......lahko se zgodi,da dobita oba v iber dobre službe ali pa odpreta kakšno podjetje-pustita času čas!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 12:32:00
|
|
|
|
črticaa
|
ojojojojoj živjo punce, ziher ste me ful pogrešale,... vidm da mam čist drgačne probleme k vi :) KOLUMBO LIH ZANČ SM MISLILA NATE,..SE TI JE (ups črke) zih ful kolcal, sam sm ti poj pozabila pisat :) kako naš najmlajši sopriimkar :) upam da se lepo rihtate dobila sem službo na RECEPCIJI, jej prspektiva za redno zaposlitev in možnost napredovanja do komerciale in kadrovnika :) najbolj mi je , najbolj sem vesela ,..sam žalost je ker nimam nobenega da bi se veselil z mano ali zame,... skratka z mojmu je spet kriza,..veliko razmišlam o tem da bi naredila vsemu konec in trpela zaradi svojih dejanj in ne zaradi njegovih besed,..ampak spet je tukaj dOMINK IN se4daj še ADRIAN,..tako da za1x vztrajam, žrem sama sebe, umiram od znotraj,... ni več dneva da ne bi bilo prepira in besed ki zelo bolijo,... tako da posledično je tudi mene skos manj doma,... ok ni treba brat :) sam enmu sem mogla povedat :) in tokrat ste to vi love u all,...za vaše komentarje in nasvete, čeprov učasih mal boli ker napišete kruto resnico :)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?