Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.10.2010 22:44:31
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy lepo da si se javila Naj ti delovni dan hitro mine. Pa super za čevelčke Kako sta pa v mullerju prišparala? Na kakšnem predavanju si pa bila - tema? Daj kaj več povej . <muller je imel danes 10 procentni popust, na končni znesek..pa jutri tudi še velja..... Predavanje....šola za starše..v okviru vrtca.....dobri starševski odnosi kot pogoj za celovito vzgojo otrok...nekaj takšnega....zato sva šla kar oba....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 0:23:51
|
|
|
|
Katjusa
|
jutro:) evo sedežna, pisalna in ribice na mestu..... sma mogla 2krat vozit ampak je zdej super.... sam da nama je ratal ribice zrihtat upam, da vse preživijo k jih že tak ni več veliko..... zdej pa moj vztraja na enem filmu no bomo vidl drgač bom šla pa vmes ajat še kr ni aja pa najpomembnejše NAŠLA SEM POROČNI PRSTAN PO 2 LETIH itak sem presrečna so se mi kr solze ulile k sem ga zagledala in sem padla mojmu v objem..... res ful ganljivo je blo huje k na poročni dan.....na žalost mi ni prav imam mal predebele prste.... ga bom dala zrihtat sam da sem ga našla lahko noč
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 7:14:13
|
|
|
|
baki
|
jutroo.nik in katja že gledata živ žav.mater smo zgodnji.pol pa pravite kk sem pridna že zjutraj.valda morem neki počet,pa naj bo koristno.danes sama kuham kosilo.sta šla na trgatev
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 7:22:48
|
|
|
|
Urša08
|
Baki evo še eni zgodnji mamo že kar nekaj časa živahno, jaz bi pa še tko spala .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 7:23:26
|
|
|
|
Urša08
|
JUTRANJA KAVICA
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 7:27:17
|
|
|
|
baki
|
se vidi da je nedelja k ni nobene
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 7:28:01
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo šli včerej popoldan vsi skupaj mal dojenčico pocartat. Kar pridno raste, no sej ma že 6 tednov . Nejc je ves navdušen, jo je po nogicah božal, pa gledal,... no upam, da bo nad svojo sestrico tud tko navdušen . Zvečer pa sedaj res pridno in hitro zapita, naj takole ostane. Sedaj vas morm še mal prebrat. Katjuša super za prstan Čebvela in katjuša danes uživajta Kolumbo iiii kakšne kjut slikice vaše lepe družinice Ajvy vi imate pa pogosto ta predavanja ane? Pri nas so enkrat na mesec. Super tema Upam, da si danes spočiješ in izkoristiš spalni dan Sjmm lepo da sta s tvojim mal tud sama uživala Grem kavico skuhat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 7:28:23
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki se vidi da je nedelja k ni nobene A jaz sem nobena
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 7:30:52
|
|
|
|
baki
|
o urša hvala za kavico....nik se je zbudil že ob 6.00.nos zabasan kašelj občasno prisoten.zdej sem mu dala prospan.upam da bo pomagal.KOSILO-pohano+restan krompir+solata.grem pogledat če imam doma kak korenček taj bom skuhala tudi juho če ne pa ne
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 7:33:14
|
|
|
|
Urša08
|
Baki jutro . Ma res si pridna da že zjutraj o kosilu razmišljaš, pr men traja. Jaz morm prvo dozo svoje kave dobit, potem zajtrk,... potem začnem pa o dnevu razmišljat Pri nas tud Žigu iz noska teče, bo očitno vso zimo tkole
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 7:47:06
|
|
|
|
petrušk_
|
jutrooo... mi2 tud zgodne.,,sva že ene pol urce pokonc......to je pr nas res zloooo zgodaj nosek je tud zabasan, pa spet na polno kašlja.....tudi v bohinju pada dež karr dol more....pa še sneg vmes pada... dobr da sm u petek gume zamenjala....pa če bo šlo tko naprej bova kar čimprej pičile proti domu....norišnica.....17 oktober pa sneg..... želim vam eno krasno nedeljo.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 7:48:41
|
|
|
|
baki
|
evo juha se kuha.sem našla še en korenček
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 7:52:06
|
|
|
|
petrušk_
|
heloouuuuuu kr sneg pada med dežjem...norooooooooooooooooooo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 7:54:28
|
|
|
|
Urša08
|
petrušk a kr sneži že u pišuka že oktobra. No sej pomoje ne bo hudga. Sem šla pa prov vn pokukat in pri nas tud dežuje . No sedaj mam pa kavico pred sabo, jo bom kar z vami popila, nej se moj naspi . Spotoma sem še gresek za zajtrk skuhala, tko da čakamo da se ohladi.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 7:55:04
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki evo juha se kuha.sem našla še en korenček Baki dons boste dobr jedli, bomo kr k vam prišli
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 7:56:52
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm sem včerej pozabila povedat da tvojga čist podpiram da je starejše napodil sobe pospravit Ti maš dost drugega dela in to da je sobica otrokova odgovornost je edino prav
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 7:58:31
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 petrušk a kr sneži že u pišuka že oktobra. No sej pomoje ne bo hudga. Sem šla pa prov vn pokukat in pri nas tud dežuje . No sedaj mam pa kavico pred sabo, jo bom kar z vami popila, nej se moj naspi . Spotoma sem še gresek za zajtrk skuhala, tko da čakamo da se ohladi. pridna z greskom.....pa očija spančkat pustiš...prjazna ženkica....kavica...jst bi tud enga čajčka....v nosečnosti men vedno kava sploh ne paše...spijem tko povprečno ene 4 na teden...čajčki pa laufajo 100 na uro.... ja sj pomoje tud nau hudga, sam je pa kr zastavu tale sneg.....prov na gosto pada..... mi bomo mel pa za kosilo, pohan sirček, pa pomfri za evo pa solatko pa govejo juhco....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 8:22:15
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: baki evo juha se kuha.sem našla še en korenček Baki dons boste dobr jedli, bomo kr k vam prišli navali narod
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 8:31:22
|
|
|
|
baki
|
katjuša za prstan
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 8:31:59
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki katjuša za prstan ja sj res se podpišem pod to
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 9:17:50
|
|
|
|
tanci29
|
JUTROOOO kako kaj? mi smo včeraj malp pospravljaji..smo dobili omare, pa jih jer blo treba nafilat..o kok dobr k ni vse po škatlah..zdej sva še par idej dobila kaj bi še rabla od pohištva. nočka ..erik je skos jokal, pa nč n hotu povedat zakaj..sam isterija...norice ga tudi že motijo..je kar orngpikast ampak bolj po desni strani trupa in po hrbtu..začele so tudi lest na zg. dele rokic in malo po obrazku..skrbi me ker jih ma po učku, pa valda po ritki čist pri luknjici, sem pa opazla da ma nakazane tudi po lulčku .. hana je ninkala celo nočko... če je kera učeri gladala poptv 24ur popin me je vidla me je skor kap zdej grem pa mulčkom zajtrk prštimat pol pa pridem mau nazaj lepo nedeljo vsem
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 9:29:37
|
|
|
|
Urša08
|
Tanci bogi Erik da gredo norice čim hitreje stran. Upam, da ti rata malce nočnega spanja nadoknadit čez dan Men je pa ratalo vse tri prjatelčke zalavfat, pa še idejo za kosilo najdit. Bomo mnel kr puranovo zrezke v smetanovi omakici pa krompirček, solatko. Se pa tamaledva tok lepo igrata da ju z veseljem gledam, kok sta luštna . Tudi jaz želim lepo nedeljo kjub dežju.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 11:19:57
|
|
|
|
Ajvy
|
oi.... URša---ja...zdejle na začetku leta je 5 predavanj...če želiš seveda...pol pa celo leto nič.... Super za lepo jutro...... BAki...upam,da se NIkovo kašljanje neha... Tanci...o jej...vem kako je...upam ,da ne bo preveč hudo..je pa najhujši 4 dan...ko začnejo norice pokat...sam tega je treba zdržat, pa je vse ok....Tisa jih je tut največ imela tam doli...noro....ampak se je vse lepo zacelilo..tudi brazgotin nima več..... Sjmm...upam,da se vse razreši v vašo korist....pa super ,da sta imela čas samo zase..... Kolumbo...turbo mati..krasni ste na slikicah...zdej pa lepo počivaj...boš kasneje turbino vklopla... Tisa je bila 3 mesece prehlajena..torej od 1 do 4 meseca..... Katjuša...super za poroćni prstan....to je veselje...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 11:30:38
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Kako smo? Evo, v petek smo ble z Gajo pri P, najprej je bil sum na pljučnico, ampak HB je "samo" začetek bronhitisa (itak, glede bolezni v otroštvu se je mogla vršt po meni... ), dobila je Hiconcil, noska pusti lepo čistit, tako da je že full boljše! Pa tudi vročine nima več! V torek mamo kontrolo. Ja, pa tudi jest je začela spet malo bolj...V petek je pojedla pol jogurta in 1 jabko, pa 2 žluka kakava... Včeri je dobila lego kocke (smo ji kr trojne nabavli)-osnovne duplo, hišo (smo spravli) in avtobus duplo. Pa je bil v petek v trgovini in ji je prnesel igračko-Ponija k je bolan, pa mu srčka posluša, zdravilo daje,... tanci, bogi Erik! Naj se čimprej rešiste teh noric!!! BTW, a si bla ti na TV ko so kazali otvoritev HN v NM??? katjusa, super za prstan!!! Si misnla takrat da si ga zgubila, ko ste neki kosili, ne? Kje si ga pa najdla? No vidiš, selitev je bla tudi za to dobra!!! kolumbo, full lepe slikice, pa lepa družinica!!! Grem malo pospravit! Sicer smo včeri nardila generalko v dnevni, ma je že tak teksas, da zgleda kot da ni blo pospravljeno že 100 let...Pridem nazaj, če bo katera tuki!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.10.2010 11:36:31
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny..o jej...bogica GAja....full sem vesela, da gre na bolje..... Ne pospravljej preveč ,ker bo itak spet razmetano
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?