|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
16.10.2010 14:23:44   
TAMIKA3
olja user posted image
mi2 doma, Tristan spi ... user posted image user posted image user posted image ostali pri babici user posted image user posted image user posted image

mami - trener user posted image user posted image ... REZULTATI: poraz user posted image , neodločen rezultat user posted image in ZMAGA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... rezultat vsega tega ... mami je brez glasu user posted image user posted image , bodo user posted image user posted image user posted image user posted image veseli user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
16.10.2010 14:30:27   
baki
evo mene še malo .nik še spi.je dons tečen ko zmaj.URŠA-VČASIH imam te ribičije čez glavo.on pa je čist nor.hvala bogu da bo zdej konc,če ne bo tk zmrznil v vodi.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
16.10.2010 14:47:02   
TAMIKA3
petrušk... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj vam hitro minejo dnevi do očijeve vrnitve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kolumbo... user posted image user posted image za kampiranje user posted image user posted image ... mi hiško delamo že skoraj 8 let user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... zelen voziček user posted image
urša... user posted image user posted image za varstvo user posted image user posted image ... počivaj user posted image ... a se pripravljate na princeskin prihod ? user posted image user posted image user posted image
ajvy... naj ti delovni popoldan hitro mine user posted image user posted image ... user posted image user posted image za varstvo in prišparane €
čebel@... kaj pa daje Hanouser posted image nisem vajena brat, da ponoči bedite user posted image user posted image user posted image user posted image , da se nočke čim prej poštimajo ... dobro izberite user posted image user posted image
sjmm... user posted image user posted image user posted image za očija, da je user posted image user posted image user posted image vpregel, da so pospravili sobice ... imaš tako še preveč vseh drugih stvari ... kuhinja, cote,... user posted image .... ideja s privat vrtcem user posted image ... uživajta v dvoje user posted image user posted image
katjuša... user posted image user posted image user posted image saj sta še oba mlada in bo še čas za user posted image in user posted image user posted image ... najprej zdravje in služba user posted image
baki... a se še držiš diete? kako ti gre? a vi ste tudi sami user posted image user posted image
tanci...
user posted image user posted image user posted image user posted image naj bodo v čim lažji obliki ... pri nas nas še tudi čakajo 1/4

uff... več pa ne vem več user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
16.10.2010 14:51:26   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: baki

evo mene še malo .nik še spi.je dons tečen ko zmaj.URŠA-VČASIH imam te ribičije čez glavo.on pa je čist nor.hvala bogu da bo zdej konc,če ne bo tk zmrznil v vodi.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
baki ti pa pihneš user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
16.10.2010 14:56:25   
MIHAILO
ojla punce moje...Kako ste kaj???Jaz sem kar vredu,malo me nekaj v krizu boli na desni strani ampak zato  bolj pocivam...V cet.zvecer sem malo krvavela iz noznice ,sem se tako vstrasila insmo takoj odsli do bolnisnice,sreca da je bilo vse ok z bebijem  in da je krvavitev takoj prenehala...v sre.imam pregl.in bom malo vec govorila z svojim g. kaj o tem in o tej bolecini ,ki pa je non stop prisotna...v bistvu me boli leva stran hrbta nad ritjo...kopalnica je gotova ,keramika na balkonih tudi in ploscice v kuhinji tudi...danes se moz gleta stene ,jutri mu bo se en mojster pomagala tko da bo s tem kmalu gotovo...zdaj sem pa pri sestri tko da sem se lahko malo javila...upam,da ste vse vredu...LEPO SE IMEJTE in se cujemo ob priliki...pa pogresam vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
16.10.2010 14:57:14   
TAMIKA3
popoldansko razvajanje user posted image user posted image

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
16.10.2010 15:01:02   
baki
tamika....čsej nimam une stroge diete k se mi ne da sem pa zgubila 2 kilogramauser posted image user posted image user posted image ,od torkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
16.10.2010 15:03:56   
TAMIKA3
včeraj je končno prišel telefon user posted image user posted image
ga priklopim ... me kliče prijateljica, pa ga nisem znala dvignit user posted image user posted image ... sem jo potem kar nazaj poklicala user posted image user posted image ... se danes na turnirju menive in user posted image user posted image štoriji ... sem ji ga kar v roke dala, pa ji je bilo takoj jasno user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
16.10.2010 15:06:25   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: baki

tamika....čsej nimam une stroge diete k se mi ne da sem pa zgubila 2 kilogramauser posted image user posted image user posted image ,od torkauser posted image user posted image user posted image

2 kg  user posted image   ... si pridna user posted image user posted image ... jaz pa grešim user posted image user posted image user posted image user posted image   se ne morem odpovedati sladkemu user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
16.10.2010 15:07:47   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image

hvala za razvajanje.slastno izgledauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
16.10.2010 15:08:56   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

ojla punce moje...Kako ste kaj???Jaz sem kar vredu,malo me nekaj v krizu boli na desni strani ampak zato  bolj pocivam...V cet.zvecer sem malo krvavela iz noznice ,sem se tako vstrasila insmo takoj odsli do bolnisnice,sreca da je bilo vse ok z bebijem  in da je krvavitev takoj prenehala...v sre.imam pregl.in bom malo vec govorila z svojim g. kaj o tem in o tej bolecini ,ki pa je non stop prisotna...v bistvu me boli leva stran hrbta nad ritjo...kopalnica je gotova ,keramika na balkonih tudi in ploscice v kuhinji tudi...danes se moz gleta stene ,jutri mu bo se en mojster pomagala tko da bo s tem kmalu gotovo...zdaj sem pa pri sestri tko da sem se lahko malo javila...upam,da ste vse vredu...LEPO SE IMEJTE in se cujemo ob priliki...pa pogresam vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miss you user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in počitek ... čuvaj user posted image pod user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image za napredke v stanovanju ... upam, da se čim prej preselite, da boš spet on net user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
16.10.2010 15:22:29   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
helouuuuuuuuuu....si bla zlo pogresana k se nc ne oglasis.....do srede pa glej da se fino paziš...pol pa le fejst zasliši ginekologinjo kako in kaj naprej.....kolk dalec si zdaj????

pa fino da stanvanjček napredujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
16.10.2010 15:24:08   
petrušk_

user posted image

tenk juuser posted image user posted image user posted image

super si....pa brez glasu...to bodo user posted image user posted image user posted image user posted image res fejst veseli k ne bos mogla nic krricat....oči pa še bolj verjetnouser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
16.10.2010 15:25:13   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

user posted image

tenk juuser posted image user posted image user posted image

super si....pa brez glasu...to bodo user posted image user posted image user posted image user posted image res fejst veseli k ne bos mogla nic krricat....oči pa še bolj verjetnouser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
   [Brisano sporočilo]
16.10.2010 16:03:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1040
   [Brisano sporočilo]
16.10.2010 16:04:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1041
16.10.2010 16:09:40   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ma ne znam jst to s temi slikami.....poglejte v album JURE
user posted image user posted image user posted image
luškana mlada družinica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...se mi zdi, da so si user posted image user posted image user posted image zelo podobni ... ali se motim?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

Neposredna povezava do sporočila: 1042
   [Brisano sporočilo]
16.10.2010 16:19:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1043
16.10.2010 16:27:36   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Tamika zadnje dni ugotavljam da sta si Maj in Jure zelo podobna, edin Jure ma moja usta, Maj pa Šimetovauser posted image ....Roksi je čist neki ekstra...njega so same učkeuser posted image user posted image user posted image

saj moji so si tudi zelo podobni in zelo edinstveni hkrati user posted image user posted image user posted image user posted image

daj jih probaj pofotkat vse skupaj user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

Neposredna povezava do sporočila: 1044
16.10.2010 16:37:50   
SURF
Pozdravčke....
Nikakr vem preveam ne morem prpopat fotke....ker naj bi bil sistem na mojem compu preveč zaščiten..........nimam pojma...

Ajvy-objemčke in pikapoke še za nazaj....super ste tole prišparaliuser posted image .

Sjmm-Samo ti bi res bila enkratna vzgojiteljica....kolikor te poznam takole iz rr-a si taka čudovita,nežna in odgovorna ženska...pa še bi lohka naštevalauser posted image ....res....razmišljaj v tej smeri....se mi zdi,kot da ti je to pisano na kožo.......

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
16.10.2010 19:00:03   
petrušk_
kolumbo lepe fotke.....pravi mali sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
16.10.2010 19:22:13   
Čebel@
čer

križ mi bo odpadeluser posted image .........Hana in mož že v postelji......smo bili v BTCju-smo v millerju kupili plenice,v BC šal to je pa to...zase spet nisem dobila ničuser posted image ....prebrala sem vas,ampak niti nimam volje za komentiratiuser posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
16.10.2010 19:33:34   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čer

križ mi bo odpadeluser posted image .........Hana in mož že v postelji......smo bili v BTCju-smo v millerju kupili plenice,v BC šal to je pa to...zase spet nisem dobila ničuser posted image ....prebrala sem vas,ampak niti nimam volje za komentiratiuser posted image user posted image

naj čimhitreje mine....pa šibej počivat!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
16.10.2010 19:50:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čer

naj čimhitreje mine....pa šibej počivat!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej počivam-zlekljena v stolu špilam pasjansouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
16.10.2010 20:02:21   
sjmm
čer!

mi2 sva šla mau po poteh stare Ljubljane...poteh 2 zaljubljencev pred leti...sam dons sva se na žalost že takoj zasekirala z debato o trenutnem stanju...šit,no...pol je blo bl tko tko...sam sva se pa vsaj slišala,kar sva si hotela povedati

otroci so bli kr ok...sam Maj k me je zagledu se mu je čist zrolal...se je smejal in jokal hkrati in od takrat me še ni spustil od sebeuser posted image ...ni hotelničjesti...potem sem mu jz dala rižek kga je tašča skuhala in je vse pohamsal

joj, punce zlate ste res...sej men tud najbolj vleče v varstvo otrok, samome zelo skrbi kako bi to Majči sprejel...no, sej bomo vidl kaj nambojo tile cajti smotani prnesli...jz še zmer upam, da se bova lahk držala prvotnega načrta...d furava s.p. skupi do Majevga 3tega leta...pol pa pride čas za uresničevanje tud kakih mojih sanj...k bi rada mela en kafiček s kakimi rogljički in podobnimi dobrotamiali pa privat vrtec za nekje do max 8 bejbijev...upam d mi vsaj ena stvar prbližn rata.....če bo fuuul kriza pa bo šel moj u službo, jz bom pa kr doma pazila še kakega bejbija...ker bo tako lažje za vse ostale člane

mihailo...super d si ok, pazi nase in na bušija, kako pa kaj tvoj zlati fantiček????

kolumbo...super slikce...kok so fantje luškani, pa tud vi2 fuuul dobr zgledatauser posted image user posted image user posted image

no,zdej morm pa še mau prebratuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.