|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
16.10.2010 22:44:31   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy lepo da si se javila user posted image user posted image user posted image Naj ti delovni dan hitro mine. Pa super za čevelčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image Kako sta pa v mullerju prišparala? Na kakšnem predavanju si pa bila - tema? Daj kaj več povejuser posted image .

<muller je imel danes 10 procentni popust, na končni znesek..pa jutri tudi še velja.....
Predavanje....šola za starše..v okviru vrtca.....dobri starševski odnosi kot pogoj za celovito vzgojo otrok...nekaj takšnega....zato sva šla kar oba....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
17.10.2010 0:23:51   
Katjusa
jutro:)
evo sedežna, pisalna in ribice na mestu..... sma mogla 2krat vozit ampak je zdej super.... sam da nama je ratal ribice zrihtat upam, da vse preživijo k jih že tak ni več veliko.....

zdej pa moj vztraja na enem filmu no bomo vidl drgač bom šla pa vmes ajatuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image še kr niuser posted image

aja pa najpomembnejše NAŠLA SEM POROČNI PRSTAN PO 2 LETIHuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image itak sem presrečna  so se mi kr solze ulile k sem ga zagledala in sem padla mojmu v objem..... res ful ganljivo je blo huje k na poročni dan.....na žalost mi ni prav imam mal predebele prste.... ga bom dala zrihtatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam da sem ga našlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
17.10.2010 7:14:13   
baki
jutroo.nik in katja že gledata živ žav.mater smo zgodnji.pol pa pravite kk sem pridna že zjutraj.valda morem neki počet,pa naj bo koristno.danes sama kuham kosilo.sta šla na trgatevuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
17.10.2010 7:22:48   
Urša08
Baki evo še eni zgodnji user posted image user posted image user posted image mamo že kar nekaj časa živahno, jaz bi pa še tko spala user posted image .

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
17.10.2010 7:23:26   
Urša08
JUTRANJA KAVICA

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
17.10.2010 7:27:17   
baki
se vidi da je nedelja k ni nobeneuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
17.10.2010 7:28:01   
Urša08
Mi smo šli včerej popoldan vsi skupaj mal dojenčico pocartat. Kar pridno raste, no sej ma že 6 tednovuser posted image . Nejc je ves navdušen, jo je po nogicah božal, pa gledal,... no upam, da bo nad svojo sestrico tud tko navdušenuser posted image .  Zvečer pa sedaj res pridno in hitro zapita, naj takole ostane.

Sedaj vas morm še mal prebrat.

Katjuša super za prstanuser posted image user posted image user posted image

Čebvela in katjuša danes uživajta user posted image user posted image user posted image

Kolumbo iiii kakšne kjut slikice vaše lepe družinice user posted image user posted image user posted image

Ajvy vi imate pa pogosto ta predavanja ane? Pri nas so enkrat na mesec. Super tema user posted image Upam, da si danes spočiješ in izkoristiš spalni danuser posted image

Sjmm lepo da sta s tvojim mal tud sama uživala user posted image user posted image user posted image

Grem kavico skuhatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
17.10.2010 7:28:23   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

se vidi da je nedelja k ni nobeneuser posted image

A jaz sem nobena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
17.10.2010 7:30:52   
baki
o urša hvala za kavico....nik se je zbudil že ob 6.00.nos zabasan kašelj občasno prisoten.zdej sem mu dala prospan.upam da bo pomagal.KOSILO-pohano+restan krompir+solata.grem pogledat če imam doma kak korenček taj bom skuhala tudi juho če ne pa neuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
17.10.2010 7:33:14   
Urša08
Baki jutro user posted image . Ma res si pridna da že zjutraj o kosilu razmišljaš, pr men traja. Jaz morm prvo dozo svoje kave dobit, potem zajtrk,... potem začnem pa o dnevu razmišljatuser posted image user posted image user posted image Pri nas tud Žigu iz noska teče, bo očitno vso zimo tkoleuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
17.10.2010 7:47:06   
petrušk_
jutrooo...
mi2 tud zgodne.,,sva že ene pol urce pokonc......to je pr nas res zloooo zgodajuser posted image user posted image
nosek je tud zabasan, pa spet na polno kašlja.....tudi v bohinju pada dež karr dol more....pa še sneg vmes pada...user posted image user posted image user posted image user posted image
dobr da sm u petek gume zamenjala....pa če bo šlo tko naprej bova kar čimprej pičile proti domu....norišnica.....17 oktober pa sneg.....

želim vam eno krasno nedeljo.....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
17.10.2010 7:48:41   
baki
evo juha se kuha.sem našla še en korenčekuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
17.10.2010 7:52:06   
petrušk_
heloouuuuuu
kr sneg pada med dežjem...norooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
17.10.2010 7:54:28   
Urša08
petrušk a kr sneži žeuser posted image u pišuka že oktobra. No sej pomoje ne bo hudga. Sem šla pa prov vn pokukat in pri nas tud dežujeuser posted image .

No sedaj mam pa kavico pred sabo, jo bom kar z vami popila, nej se moj naspiuser posted image . Spotoma sem še gresek za zajtrk skuhala, tko da čakamo da se ohladi.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
17.10.2010 7:55:04   
Urša08

Baki dons boste dobr jedli, bomo kr k vam prišliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
17.10.2010 7:56:52   
Urša08
Sjmm sem včerej pozabila povedat da tvojga čist podpiram da je starejše napodil sobe pospravit user posted image user posted image user posted image Ti maš dost drugega dela in to da je sobica otrokova odgovornost je edino pravuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
17.10.2010 7:58:31   
petrušk_

petrušk a kr sneži žeuser posted image u pišuka že oktobra. No sej pomoje ne bo hudga. Sem šla pa prov vn pokukat in pri nas tud dežujeuser posted image .

No sedaj mam pa kavico pred sabo, jo bom kar z vami popila, nej se moj naspiuser posted image . Spotoma sem še gresek za zajtrk skuhala, tko da čakamo da se ohladi.

pridna z greskom.....pa očija spančkat pustiš...prjazna ženkica....kavica...jst bi tud enga čajčka....v nosečnosti men vedno kava sploh ne paše...spijem tko povprečno ene 4 na teden...čajčki pa laufajo 100 na uro....
ja sj pomoje tud nau hudga, sam je pa kr zastavu tale sneg.....prov na gosto pada.....

mi bomo mel pa za kosilo, pohan sirček, pa pomfri za evo pa solatko pa govejo juhco....user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
17.10.2010 8:22:15   
baki

Baki dons boste dobr jedli, bomo kr k vam prišliuser posted image user posted image user posted image

navali naroduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
17.10.2010 8:31:22   
baki
katjušauser posted image user posted image user posted image za prstan

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
17.10.2010 8:31:59   
petrušk_

katjušauser posted image user posted image user posted image za prstan

ja sj res se podpišem pod touser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
17.10.2010 9:17:50   
tanci29
JUTROOOO

kako kaj? mi smo včeraj malp pospravljaji..smo dobili omare, pa jih jer blo treba nafilat..o kok dobr k ni vse po škatlah..zdej sva še par idej dobila kaj bi še rabla od pohištva.

nočkauser posted image user posted image user posted image ..erik je skos jokal, pa nč n hotu povedat zakaj..sam isterija...norice ga tudi že motijo..je kar orngpikast ampak bolj po desni strani trupa in po hrbtu..začele so tudi lest na zg. dele rokic in malo po obrazku..skrbi me ker jih ma po učku, pa valda po ritki čist pri luknjici, sem pa opazla da ma nakazane tudi po lulčkuuser posted image ..
hana je ninkala celo nočko...
če je kera učeri gladala poptv 24ur popin me je vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me je skor kap

zdej grem pa mulčkom zajtrk prštimat pol pa pridem mau nazaj

lepo nedeljo vsem

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
17.10.2010 9:29:37   
Urša08
Tanci bogi Erik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da gredo norice čim hitreje stran. Upam, da ti rata malce nočnega spanja nadoknadit čez danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Men je pa ratalo vse tri prjatelčke zalavfat, pa še idejo za kosilo najdit. Bomo mnel kr puranovo zrezke v smetanovi omakici pa krompirček, solatko.  Se pa tamaledva tok lepo igrata da ju z veseljem gledam, kok sta luštna user posted image .

Tudi jaz želim lepo nedeljo kjub dežju.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
17.10.2010 11:19:57   
Ajvy
oi....

URša---ja...zdejle na začetku leta je 5 predavanj...če želiš seveda...pol pa celo leto nič....
Super za lepo jutro......

BAki...upam,da se NIkovo kašljanje neha...

Tanci...o jej...vem kako je...upam ,da ne bo preveč hudo..je pa najhujši 4 dan...ko začnejo norice pokat...sam tega je treba zdržat, pa je vse ok....Tisa jih je tut največ imela tam doli...noro....ampak se je vse lepo zacelilo..tudi brazgotin nima več.....

Sjmm...upam,da se vse razreši v vašo korist....pa super ,da sta imela čas samo zase.....

Kolumbo...turbo mati..krasni ste na slikicah...zdej pa lepo počivaj...boš kasneje turbino vklopla...
Tisa je bila 3 mesece prehlajena..torej od 1 do 4 meseca.....

Katjuša...super za poroćni prstan....to je veselje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
17.10.2010 11:30:38   
sunny24
Dan! Kako smo?

Evo, v petek smo ble z Gajo pri P, najprej je bil sum na pljučnico, ampak HB je "samo" začetek bronhitisa (itak, glede bolezni v otroštvu se je mogla vršt po meni...user posted image ), dobila je Hiconcil, noska pusti lepo čistit, tako da je že full boljše! Pa tudi vročine nima več! user posted image user posted image user posted image V torek mamo kontrolo. Ja, pa tudi jest je začela spet malo bolj...V petek je pojedla pol jogurta in 1 jabko, pa 2 žluka kakava...user posted image

Včeri je dobila lego kocke (smo ji kr trojne nabavli)-osnovne duplo, hišo (smo spravli) in avtobus duplo. Pa user posted image je bil v petek v trgovini in ji je prnesel igračko-Ponija k je bolan, pa mu srčka posluša, zdravilo daje,...user posted image

tanci, bogi Erik! Naj se čimprej rešiste teh noric!!! user posted image user posted image user posted image   BTW, a si bla ti na TV ko so kazali otvoritev HN v NM???

katjusa, super za prstan!!! Si misnla takrat da si ga zgubila, ko ste neki kosili, ne? Kje si ga pa najdla? No vidiš, selitev je bla tudi za to dobra!!! user posted image
kolumbo, full lepe slikice, pa lepa družinica!!! user posted image user posted image user posted image

Grem malo pospravit! Sicer smo včeri nardila generalko v dnevni, ma je že tak teksas, da zgleda kot da ni blo pospravljeno že 100 let...Pridem nazaj, če bo katera tuki! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
17.10.2010 11:36:31   
Ajvy
Sunny..o jej...bogica GAja....full sem vesela, da gre na bolje.....
Ne pospravljej preveč ,ker bo itak spet razmetano user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?