Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.10.2010 8:28:28
|
|
|
|
Urša08
|
Tanci naj bodo norice v lažji obliki Kolumbo ja šit no a še kar rana ni ok, joj pomoje se ti že meša od vsega še malo potrpite pa boš mela svoje tri mulčke na kupu, samo sedaj moraš prvo na sebe mislit Super za dojenje Kako je Jure?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.10.2010 8:29:26
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša a delata test s tvojim? Joj kok sm jaz firbčna Jaz kr mislim da si v našem klubu srečk nosečk
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.10.2010 8:30:16
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk saj 14 dni bo šlo tik tak okoli, vedve uživajta v Bohinju Kolk časa pa boš tam?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.10.2010 8:38:02
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro oči je že javil, da gre na naslednji let do kitajske....10 ur na letališču je blo pa baje noorooooo....skoraj nevzdržno....no ampak sta preživela, tko da je vse ok.... je poslal res lepo sporočilo na mail..... tanci...naj čimmilejše mine kolumbo...super za dojenje pa groza za tvojo rano.....naj se čimhitreje zaceli pa da bi te mami in tašča čimbolj razumeli in ti pomagali prebroditi tale težek začetek.... sjmm..upam, da se biznis odpre in da se bo vse lepo rešilo....kaj pa v kakšen šank? nebi šla pomagat? čebela...super za hano, da je tvoja zmagala... katjuša...čakamo rezultat.... uršaasuper, da so te tvoji fantje pustil mal pospat..... v bohinju sva do jutr, pol greva domov, pol pa u četrtek spet nazaj prideva do nedelje....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.10.2010 9:02:17
|
|
|
|
baki
|
jutro....sem sama z otrokam.dedec je šel na neko tekmo(ribiško).KOSILO-špinača+pire+hrenovke
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.10.2010 9:02:57
|
|
|
|
baki
|
KATJUŠA-držim pesti.......
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.10.2010 9:20:03
|
|
|
|
Katjusa
|
Test je negativen..... žalostna nisem preveč ker upam, da čas za še prihaja in trenutno se veselim službe... sicer M se še ni ulila ampak upam, da se bo da gremo najprej po € pol bom pa itak vse naredla da bom dobila še enega Čebela nikar si ne delaj stroškov see ful vesela, da pridete in da se vidimo..... aja pa likanika ne pozabit...... drugače pa ja pri nas je še vedno vlakec zakon ampak imata že ful tega sranja zdej pa šibamo po sedežno......
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.10.2010 9:21:34
|
|
|
|
sjmm
|
dan! mi2 z Majčijem sva imela pestro noč...pojma nimam kva ga je sukalo tko d sva mau poležala zjutraj, oči že išče delo, pa na ogled je šel...so ga včeraj klicali za popravila v bližnjem vrtcu punce hvala za tolažbo...sej mi2 tud upava d bo šlo na bolje...sam maš tkole 2 neplačnika za kakih 2-4 tišoč€...pa te hitr pokoplje, še posebej k smo bol mala firma v glavnem je včeraj tud že kontaktiral enga dobavitelja lakov, ki je imel oglas d rabi delavce na terenu, predvsem izkušene parketarje...in moj je idealen, sej konc koncev bi tud s plačo šlo, pa z otroškimi dodatki, važn je reden priliv v naselju pa žena od sošolca od mojga v roku pol leta odpira privat vrtec in nekako smo prišli na to debato...d bi jz z mojo navdušenostjo in ljubeznijo do dela z otroci ter seveda mau tud kuharskimi sposobnostmi bila primerna za sodelavko...no, zdej bomo pa vidl...sam ideja se bo realizirala nekje do naslednjega poletja...morm kr pesti držat d jim uspe in potem mogoče še meni ...pa še za Majčija bi blo poskrbljeno komaj čakam popoldne...sva zmenjena d odrineva okol 4h...d bova tja do 7h doma, je celo tašča rekla, da jim bo mlečni riž skuhala...sva bla kr mau u šoku...zgleda d sta bla res presenečena nad tastovim darilom...še zdej ne morta verjet k to peč+štedilnik taka, lepa kromana kmečka zadeva ...ogledovala sta jo v tisti štacuni že 9 mescu je reku prodajalc,menda sta vse premerila...sam je bla okol 1600€...kar si pa glih nista mogla kr tko prvoščit...no, zdej jo imata ju3 pa se bomo šli mau u Litijo razvajat
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.10.2010 9:23:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Čebela nikar si ne delaj stroškov see ful vesela, da pridete in da se vidimo..... aja pa likanika ne pozabit...... drugače pa ja pri nas je še vedno vlakec zakon ampak imata že ful tega sranja no ne srački pa povej kaj maledva rabita in kaj bi si želela za vselitveno darilo-če ne boš nič povedala,se bom pa itak po svoje znašla
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.10.2010 9:47:31
|
|
|
|
Čebel@
|
urša......super da te fantje pustijo spati ....imate danes kaj v planu? petrušk.....joj meni bi se zmešalo 10 ur biti na letališču .....predvidevam pa,da ne potuje sam? baki....in kaj kej počnete ko ste sami doma,brez atija? sjmm.....ko se ena vrata zaprejo,se druga odprejo katjuša.......do poldneva imaš čas da mi sporočiš,kar sem ti pisala v prejšnem postu midve sva pozajterkovali-sem kar jajčka na oko naredila.....popoldan gremo pa mogoče v BTC k je možu telefon crknil ,pa še zase bom malo pogledala za cunjice
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.10.2010 10:03:16
|
|
|
|
sjmm
|
moj me je glih klical k je šel na tist ogled u vrtec...d bo kr takoj začel delat...imajo knauf steno za postavit, drug teden pa bo še parket položil, pobrusil in lakiral ...sej je sam ena večja soba...sam počasi se itak daleč pride no, jz sm mela za dons velike plane glede pospravljanja...sam otroke sm že včeri napodila d si svoje sobe poštimajo k so imeli živ obup...je moj videl d sem jim hotla mau poštimat vse...pa je čist vn padu, jim pobral vso elekrtonko in so mogli popoldan vsak svoj sekretek poštimat...zvečer jim je pa vrnil kompluter in PS....sobe so pa kr lepo pospravli...no, moji plani pa so se preselili na hot loverja, ker imam kup večji k sm jz...pa še kakega umazanega u kopalnici katjuša...oooo, jz še zmeri upam, da bo kak plusek,če ne zdej takoj pa kmalu...pri vas boste sigurn imeli še enga bejbija čebelc@...a kr huda si bla sred noči ...pri nas pa ne zaleže d sm huda...pol je šele baki...a si dieto prestavla??...k jz se še zmer mau trudim...sam zdej sm se z eno zmenila d bove hodile na nordijsko hojo...menda se fuuul dobr ramigaš...no, sej jz morm slouli začet...sam sem kr navdušena...vsaj 3x na teden no, danes bo za kosilo kr enolončnica.....krompirček, korenček, grah, koleraba...pa pirina zakuha na koncu dodana...Maj to obožuje, pa palačinke s skuto...pa še nekaj jih bo z orehovim nadevom za očija in Saško tko zdej je pa moj ljubimec že ogret in me kliče ....lep dan vsem, pa upam, da nas vse kaj sonček obsije
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.10.2010 10:05:14
|
|
|
|
sjmm
|
petrušk...tebe pa ne smem pozabit...men je tud vedno toook hudo, sam sej vse mine in se bo ljubi kmalu vrnil v tvoj(vajin) objem....do takrat...pošiljam....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.10.2010 11:58:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čebelc@...a kr huda si bla sred noči ...pri nas pa ne zaleže d sm huda...pol je šele pri nas to moram rečt da zaleže....Hana v iber probava meje in moje živce in le če sem huda(magari sredi noči),ve da mislim resno
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.10.2010 11:59:59
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana počiva,tašča je desca zvlekla na britof(pa je imel full plane kaj vse bo naredil med tem ko Hana spi-itak ),mami pa počiva
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.10.2010 12:48:19
|
|
|
|
Ajvy
|
oi..... Kako ste kaj....pupi sta pri babici...jst grem delat čez par minut...sem pa zelo zelo vesela, ker smo tri človečke obuli, pa smo prišparali 40 evrov...v Mullerju pa 15-...sem tko vesela...res...v bistvu smo Tisine zimske čevlje dobili zastonj...waw..... Včeraj je bilo zelo zelo zanimivo predavanje....mam velik za razmišljat....superca.... Lep vikend vsem...
|
|
[Brisano sporočilo] 16.10.2010 13:14:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.10.2010 13:18:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.10.2010 13:32:34
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo men je ta zelen voziček všeč
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.10.2010 13:35:18
|
|
|
|
Urša08
|
helov Mi smo že pojedli kosilo in tudi pospravljeno je že . Nejca sta zjutraj mojedva vzela na vikend, pride popoldan nazaj. Žiga je šel pa sedaj mal v spodnji štuk - ga je tašča prišla iskat. Moj spalnico beli, jaz bom pa zabušavala . Sjmm en lep popoldan v dvoje Kolumbo kako se počutiš? Ja pa kaka slikica Jurčka bi prov polepšala dan čebela dober šoping, da dobita vse kar je v planu
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.10.2010 13:36:36
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy lepo da si se javila Naj ti delovni dan hitro mine. Pa super za čevelčke Kako sta pa v mullerju prišparala? Na kakšnem predavanju si pa bila - tema? Daj kaj več povej .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.10.2010 13:37:50
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm super da je tvoj delo našel saj bo šlo boš vidla Glede vrtca se mi zdi pa krasna ideja Baki a tvoj je pa navdušen ribič. A ti kdaj preseda, če je preveč odsoten?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.10.2010 13:42:48
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Test je negativen..... žalostna nisem preveč ker upam, da čas za še prihaja in trenutno se veselim službe... sicer M se še ni ulila ampak upam, da se bo da gremo najprej po € pol bom pa itak vse naredla da bom dobila še enega Čebela nikar si ne delaj stroškov see ful vesela, da pridete in da se vidimo..... aja pa likanika ne pozabit...... drugače pa ja pri nas je še vedno vlakec zakon ampak imata že ful tega sranja zdej pa šibamo po sedežno...... no sj kot si si zamislla scenarij je res boljš, da je tko...sam še nej hitr pride, da boš pomirjena šla naprej v nove boje
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.10.2010 13:48:18
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čebelc@...a kr huda si bla sred noči ...pri nas pa ne zaleže d sm huda...pol je šele pri nas to moram rečt da zaleže....Hana v iber probava meje in moje živce in le če sem huda(magari sredi noči),ve da mislim resno eva je tud že navajena, da zvečer oziroma ponoč ni čas za žurke.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.10.2010 13:48:45
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan....jst pa Jure kampirava v postli, Šime je šel po kosilo k tašči pa h zidarju.....pozim bo treba les nsekat za nadstreške in za "adrenalinski" park .....sm rekla, da nej mal pogruntata d nardimo nad peskovnikom eno leseno hiško z mostom pa na konc za dol spustit en tobogan......men so sicer une kučice od Hutkota najbl lušne, sam so pomoje tut juhuhu ojrou, pa jst se morm itak mal barvo izzživljat, tko d bom verjetn na konc sama štrihala. SJMM mislm d je delo v privat vrtcu res tebi pisano na roko.....jst bi na tvojem mestu čist tko- za štos poslala kakšno prošnjo-ponudbo v kakšen že obstoječ privat vrtec s povdarkom na tvojih kuharskih vrlinah oz kot organizatorka prehrane z možnostjo pomoči pri varstvu....in res še Majčita s sabo vzameš in si zmagala Jure je pravi polhek, non stop u moji postli...pa sej smo že navajeni .....grem zdej še kakšno slikco prlept bravo za počitek glede hiške pa tko...mi2 mava drčo že pol leta kupljeno, naj bi jo bratranc od našga hiško naredu....pa mu neki ne laufa glih najbl...upam, da bo vsaj do pomladi uspel..... voziček bi pa jst moder, k zelena ful ni moja barva...hehehehe
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.10.2010 13:48:54
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm petrušk...tebe pa ne smem pozabit...men je tud vedno toook hudo, sam sej vse mine in se bo ljubi kmalu vrnil v tvoj(vajin) objem....do takrat...pošiljam.... hvala za objemčke...jih res rabim..... drgač pa...privat vrtec...itak super zadeva...glih zate, kot sm te uspela spoznat preko rr-ja.... pa super za vašga očija, da je otroke nateral pospravit po sobah.....ti si res premal gospodarna kar se tvojega zdravja tiče....svoje pa res lahko sami podelajo...ti še vedno več kot dovolj druzga dela ostane.... biznis se bo pa tud odpru pa bo šlo....če pa mislta, da bi šlo boljš, če bi šu vaš na šiht pa naj gre....pa še vedno lahko po službi kak dodaten eur zasluži če bo potreba.... držim pesti za čimboljši biznisl....
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?