Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.10.2010 22:20:34
|
|
|
|
birdy
|
Evo, jst mal pozna... Moj na šihtu, otroc spijo, mami pa RR. Kaj se spomnim da sem prebrala,hmmmmmmmmm.... Barbara, ti se pa čist preveč psihiraš A veš k pravjo da tist k se preveč živcira da nima mleka? Jst pa mislm da je pri teb res to... Napsihiral so te že vsi s tem in teb je zdej čist blokado naredlo... Mislm, glede na to da sva se enkrat pogovarjale o tem pri teb in da se spomnim kaj si govorila sem skor prepričana da so te čist živci zdelal. Zbolela si pa tud od vsega živciranja verjetno. Dej si vzem na izi, tamalemu dej flašo pa se že nehi sekirat!!! Pa še kakšne čepke si dej mal v ušesa da ne boš drugih preveč slišala. Pa če bo mleko prišlo bo prišlo, če ne bo pa ne bo. Kar se pa tiče Eli, vem, mam tud enga tazga kaskaderja doma... Kristi, ma ta je od hudiča Tolažba k ti zdej nič ne pomen verjetno... Bo bolje, res... Ko bo Eli mal večja in se bo že mal bolj sama igrala, ko bo mal bolj samostojna, k bo mal bolj vedla kaj je vredu in kaj ne... Bo čist druga pesem... Pol ti bo pa Irenej delu težave Sicer pa ponavljaš moje besede... Jst sem tud rekla, da bi raj mela vsaj dve leti razlike a se spomniš kaj sem ti govorila??? Sam kaj k se zarečenega kruha največ poje Sjmm, a veš kako rešiš težave z denarjem? Se o njem ne pogovarjaš... Dej reč tvojmu nej si vzame kak dan in o denarju ne razmišlja... Da čist pozabi na denar in finančne težave. včas se pol najdejo rešitve Sicer je pa tvoj priden, jst verjamem da se bo znašel Tamika, moje sožalje Ne vem kaj naj drugega rečem,drži se...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.10.2010 22:27:19
|
|
|
|
birdy
|
sicer pa pri nas spet odpiramo sezono, zaenkrat samo inhalatorja, upam da ne bo treba še baby halerja ven zvlečt Kristi čist kaput, zabasana in gnojna k sto mater, iz nje tko teče da more nujno met slinček če ne je v šusu vse mokro. Pa VMES še mal bruhne tisto sluz ven tko da je bla dons res preoblečena že ne vem kokrat. Nos ji pa tko spušča da bi ji robec najraj kar pod nos navezala... Sam da obrišeš že teče... Mah, mal počakamo, če ne bo bolje bo pa itak treba mal dohtarco pogledat, sej nas je vajena. Oziroma, zdej nas je čez poletje mal pozabila pa mormo it mal poznanstvo osvežit Neli je pa zdrava pa polna energije. sej kdaj pa ona ni
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 6:55:24
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 6:59:48
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Otročka na poti v vrtec. Nejc spet protestiral. Jaz sem pa pri jutranji kavici . Včeraj smo šli že ob 1 na Bled. Je blo super, topel sonček, pa cel krog okrog jezera sem prehodila - bravo jaz . Sem bila na koncu že čist zmatrana. Potem smo šli še na tortico in sokca in smo prišli ob pol sedmih domov. Potem pa večerna rutina in po dolgeč času sva mela z ene dve urce zase. Sva en film pogledala, mal poklepetala, je pasalo . Sem imela med vikendom tok planov kolk bomo stanovanje zglancali, pa smo ga samo še dodatno mal razmetali . Edin ene par strojev cunj je več na likalni mizi . Se bom danes lotila pospravljanja, pa do trgovine bo treba, ker je hladilnik zelo prazen.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 7:04:02
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk naj Evi danes lepo sprejme vrtec. Sjmm en mal zastopim tvojga, je pa res da je bila ta nedelja tako lepa, da vprašanje kdaj bo spet kaka taka. Verjamem pa da je tale krizica z denarjem začasna in boste kmalu lažje zadihali, sploh tvoj. Kolumbo kolk te je lepoo brat. Pa ful me veseli da je Maj tako lepo sprejel Jurija sej Rokso pa pomoje sploh še ne dojema kaj se dogaja . Birdy naj se Kristi pozdravi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 7:37:32
|
|
|
|
Čebel@
|
na hitro se javim-hana je obežala tko da danes je doma .....trenutno je v moji postelji s punčko in dudo.....brez zamere,če vas malo zanemarjam
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 8:22:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ na hitro se javim-hana je obežala tko da danes je doma .....trenutno je v moji postelji s punčko in dudo.....brez zamere,če vas malo zanemarjam naj se hitro pozdravi. Jutro punce..... ni je večje sreče k imet net pr bajt ...... včaraj smo bli pridni smo ful naredla z mojmu (pol k ga je glava popustila) pol sma šibala pa z obema avtoma v dramlje in sma pripeljala komodo pa 2 omari za na hodnik in enosed.... tko da počasi naše stanovanje dobiva obliko..... dons imam vitrino za na filat sem sinoči v pomivalca zmetala kar je za tja tko da upam, da se že sveti pa mal bom orodje dala v omaro na hodniku, da ne bomo imel k na gradbišču..... imamo še enektriko za zrihtat in pol to steno k zdej kabl ven gleda poštimat do konca...... ampak dober zaradi tega lahko normalno živimo sam da res vso to kramo pospravim nekam, da ne bom skos to gledala..... Moje še kr ni... na žalost ne vem točno kdaj je bila zadnja sam vem, da je že kr dolgo ni..... morem mojo sošolko iz faksa poklicat k jo je imela par dni za mano
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 8:34:36
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ na hitro se javim-hana je obežala tko da danes je doma .....trenutno je v moji postelji s punčko in dudo.....brez zamere,če vas malo zanemarjam naj se hitro pozdravi. Jutro punce..... ni je večje sreče k imet net pr bajt ...... včaraj smo bli pridni smo ful naredla z mojmu (pol k ga je glava popustila) pol sma šibala pa z obema avtoma v dramlje in sma pripeljala komodo pa 2 omari za na hodnik in enosed.... tko da počasi naše stanovanje dobiva obliko..... dons imam vitrino za na filat sem sinoči v pomivalca zmetala kar je za tja tko da upam, da se že sveti pa mal bom orodje dala v omaro na hodniku, da ne bomo imel k na gradbišču..... imamo še enektriko za zrihtat in pol to steno k zdej kabl ven gleda poštimat do konca...... ampak dober zaradi tega lahko normalno živimo sam da res vso to kramo pospravim nekam, da ne bom skos to gledala..... Moje še kr ni... na žalost ne vem točno kdaj je bila zadnja sam vem, da je že kr dolgo ni..... morem mojo sošolko iz faksa poklicat k jo je imela par dni za mano držimo pesti za .....ti kar poklič, da vidmo kolk je urca...:)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 8:34:37
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ na hitro se javim-hana je obežala tko da danes je doma .....trenutno je v moji postelji s punčko in dudo.....brez zamere,če vas malo zanemarjam naj hitro minejo bacilčki.......
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 8:34:39
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk naj Evi danes lepo sprejme vrtec. Sjmm en mal zastopim tvojga, je pa res da je bila ta nedelja tako lepa, da vprašanje kdaj bo spet kaka taka. Verjamem pa da je tale krizica z denarjem začasna in boste kmalu lažje zadihali, sploh tvoj. Kolumbo kolk te je lepoo brat. Pa ful me veseli da je Maj tako lepo sprejel Jurija sej Rokso pa pomoje sploh še ne dojema kaj se dogaja . Birdy naj se Kristi pozdravi super je sprejela...hvala...sva pa nesle kinder čokolado za vzgojitelce in otročke, tko da je blo mal podkupnine
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 8:36:50
|
|
|
|
petrušk_
|
evo...dobro jutro... mami na delovnem mestu....eva tud....smo nesl čokolado v vrtec, da je blo lažje it....drgač pa brez problema in solzic, je govorila, da gre eva v vrtec, mami pa v službo....no pol k sva copatke dale gor, je blo mal solzic, k gre mami ubo.....službo....ampak...bravo moj mali herojček....res je bla pridna, pridna punčka.... sam da bi še zdravje zdržalo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 8:43:48
|
|
|
|
Urša08
|
čebela za Hano, da se čim prej pozdravi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 8:45:11
|
|
|
|
Urša08
|
petrušk super za Evo in vrtec zdravje pa ma da služi Katjuša kok te rada berem, sem tok vesela da ste sedaj na svojem dej že test nared k mam občutek da bosta dve črtici Jaz navijam za
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 8:45:38
|
|
|
|
Urša08
|
Šibam nazaj pospravljat, mam dons pospravljalni dan
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 8:59:41
|
|
|
|
TAMIKA3
|
DAN IZ DNA SRCA ISKRENA HVALA ZA IZREČENA SOŽALJA, IN . ZLATE STE !!!!
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 9:03:50
|
|
|
|
birdy
|
Čebela, naj se Hana čimhitreje pozdravi. Pa nič bat, nas ne zanemarjaš, to mi vse razumemo Kristi je dol pri atu, jst se moram pa pozavgat in pomit spravt. Sej ne bi, pa sem včer bumbar razbila živosrebrni termometer A mi je blo treba al kaj... Kristi je danes celo kr vredu spala, okol enajstih edin sva mal nosa spucale pa vročino merle, še dobr da mam še en termometer na baterije. Vročine ubistvu ni, glih 37, tko da upam da bo šlo mimo nas. Urša, a ti si mela tud plane za vikend? Midve sva pa res sinhrone, jst sem jih tud mela pa smo več razmetal kot sem jst pospravla No, res pa je da ubistvu jst nisem nič pospravljala
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 9:09:04
|
|
|
|
TAMIKA3
|
urša... super za potepanje po Bledu ... zdaj pa daj prosim na izi petrušk... Eva, sem res vesela za vas in naj vam zdravje služi čebel@... za Hani- bani katjuša... v tvojih postih se čuti veselje, radost,... se veselimo z vami ... zdaj pa bejž po test!!! birdy... upam, da potoke čim prej zajezite kolumbo... počivaj in cartaj svoje TRI KRALJEVIČE sjmm... občasno pridejo finančne krizice in takrat ima mlade (vsaj pri nas - smo še vedno brez TV, za povrh je pa še meni GSM crknil - no comment) ... držim pesti, da pridejo € kmalu ajvy... kako si? če me rabiš pokliči ali klikni če sem katero izpustila se globoko opravičujem, ampak še nisem v stanju, si vsega zapomnit in pokomentirat ... hvala za razumevanje
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 9:15:16
|
|
|
|
TAMIKA3
|
in ati na delovnih mestih ... bi bilo fino malo in pa cunje , in kuhinja bomba po pravici povedamo, pa se mi nič od tega ne da, jaz bi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 9:16:19
|
|
|
|
Čebel@
|
hvala za pikepoke.....se je že razživela in že šiba po stanovanju......zdele dam govejo juhico kuhat in pa kanister čaja sem bila v Lidlu-dobila le bundico,hlače so pa v 5tih minutah pogrebli se tipkamo še pol,ko bo mala počivala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 9:24:41
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 urša... super za potepanje po Bledu ... zdaj pa daj prosim na izi petrušk... Eva, sem res vesela za vas in naj vam zdravje služi čebel@... za Hani- bani katjuša... v tvojih postih se čuti veselje, radost,... se veselimo z vami ... zdaj pa bejž po test!!! birdy... upam, da potoke čim prej zajezite kolumbo... počivaj in cartaj svoje TRI KRALJEVIČE sjmm... občasno pridejo finančne krizice in takrat ima mlade (vsaj pri nas - smo še vedno brez TV, za povrh je pa še meni GSM crknil - no comment) ... držim pesti, da pridejo € kmalu ajvy... kako si? če me rabiš pokliči ali klikni če sem katero izpustila se globoko opravičujem, ampak še nisem v stanju, si vsega zapomnit in pokomentirat ... hvala za razumevanje hvala hvala....in res si dobro pokomentirala...drži se....držimo tud mi vsi pesti, da evrčki pridejo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 9:28:51
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika za tvoj srček da se čim prej zaceli glede e te čist zastopim, pride tudi tako obdobje . Pa ne skrbi zame , delam počasi ampak moram ker mamo res že grozno (no smo meli) in potem samo čaka. Mam pa danes očitno energijo tko da že veselo loverja mučim . Ti pejt pa spat - si zaslužiš kak dan samo zase.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 9:29:40
|
|
|
|
Urša08
|
čebela super da je Hana boljša Kaj pa jo pravzaprov daje - vročina, prehlad, viroza,..?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 9:30:14
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ hvala za pikepoke.....se je že razživela in že šiba po stanovanju......zdele dam govejo juhico kuhat in pa kanister čaja sem bila v Lidlu-dobila le bundico,hlače so pa v 5tih minutah pogrebli se tipkamo še pol,ko bo mala počivala moj bo šu zj kmal...povej kolk cifro rabiš...mogoče jih pa dobi...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 9:30:38
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika za tvoj srček da se čim prej zaceli glede e te čist zastopim, pride tudi tako obdobje . Pa ne skrbi zame , delam počasi ampak moram ker mamo res že grozno (no smo meli) in potem samo čaka. Mam pa danes očitno energijo tko da že veselo loverja mučim . Ti pejt pa spat - si zaslužiš kak dan samo zase. se podpišem pod tole :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 9:31:52
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy ja moji plani za čez vikend so bli pestri od pospravljanja, preoblačenja pojstel, beljenja,... no na konc sem ene par strojev oprala, ostalo smo se pa potepali, pa vmes še dodatno razmetali Ta teden bo pa moj popoldan ograjo barval tko da kake velike pomoči ne bo. A sta vidva že začela belt? Mata kar hude plane cel stanovanje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?