|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
10.10.2010 7:25:27   
baki
nč vidim da še nobene ni.se še pol javim.user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 326
10.10.2010 8:39:22   
baki
sem spekla torto pa še vedno ni kere goruser posted image jst bi pa malo čvekalauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 327
10.10.2010 9:25:41   
Urša08
jutro user posted image

Baki evo meneuser posted image Kaj si ti že pridna user posted image user posted image user posted image Jaz sem popila kavico in šla pod tuš. No pa sušilca sem zalavfala. Ostalo pa sedaj , ampak samo najnujnejše, ker bomo rajši sončka izkoristiliuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 328
10.10.2010 9:45:25   
tanci29
HELLOOO

tamika-iskrene sožalje tudi od mene za tvojo babico.user posted image user posted image user posted image user posted image

urša-uživčkejte na bledu..mi smo včerajuser posted image ...pa fajn da ste tako lepo uživali na vikendu

čebela-a tebe pa nočno lulanje dajeuser posted image ...

katjuša-superca da uživate

ajvy*-naj te čimprej mine obdobje žalostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

baki-pridna kot zmeraj

sjmm-kako ste vi danes?

kolumbo- ej sam res vsak bebi je drugačen...pri nas je erik bil tak k tvoj jure...skos je spal k se je blo treba dojit..hana pa čista kontra...vlekla za tri....glede izčrpanega mleka sem pa dala jest đezvico na sporget z vodo gret pa notr flašo...

no mi smo imeli včeraj potepalni dan na bledu...smo šli malo spomine obujat, ker smo se pred 4 leti gor ženli...imali smo se krasno, prečudovito...

danes pa pucanje pucanje  pa na volitve..heheh

lep dan vsem

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 329
10.10.2010 9:48:02   
sjmm
dan! pri nas še megla....smo pa malo dlje spali, sej je Maj zvečer šele ob 11h dol padu...se je pač u avtu prej nadrnjohcal skor 2 urci...je pa pol kr mirno spaluser posted image

moj je kužata peljal na jutranjo potrebo...je pa en kofetek kuham, zajtrk pa je že v trebuščkih....kmal bo treba o kosilu razmišljat...pa d vidmo, če gremo kej na izlet...al bojo dons rajš vsi kr doma k smo včeri pohajkovali

no, pa še do milerja morm, je zmanjkal pleničk in AM-ja

lepo nedeljo vsem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 330
   [Brisano sporočilo]
10.10.2010 9:54:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
10.10.2010 9:55:28   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

HELLOOO

tamika-iskrene sožalje tudi od mene za tvojo babico.user posted image user posted image user posted image user posted image

urša-uživčkejte na bledu..mi smo včerajuser posted image ...pa fajn da ste tako lepo uživali na vikendu

čebela-a tebe pa nočno lulanje dajeuser posted image ...

katjuša-superca da uživate

ajvy*-naj te čimprej mine obdobje žalostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

baki-pridna kot zmeraj

sjmm-kako ste vi danes?

mi smo kr gut, hvala, sam smo mau zmatrani od včeri k smo žural...smo bli cel dan zuni, vsi zadekani, pa na sončku je blo kr fajn, sam smo skoz za Majčijem letal seveda...pa sej veš kak je človk po praznični hrani....zmatran...dons sledi kaka lahka zelenjavca d mau k sebi pridemo, uf, kaki so šele uni k so se ga nacukaluser posted image user posted image
kolumbo- ej sam res vsak bebi je drugačen...pri nas je erik bil tak k tvoj jure...skos je spal k se je blo treba dojit..hana pa čista kontra...vlekla za tri....glede izčrpanega mleka sem pa dala jest đezvico na sporget z vodo gret pa notr flašo...

no mi smo imeli včeraj potepalni dan na bledu...smo šli malo spomine obujat, ker smo se pred 4 leti gor ženli...imali smo se krasno, prečudovito...

danes pa pucanje pucanje  pa na volitve..heheh

lep dan vsem

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 332
   [Brisano sporočilo]
10.10.2010 9:58:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
   [Brisano sporočilo]
10.10.2010 10:01:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 334
10.10.2010 10:04:11   
Urša08
Kolumbo ti se kar pusti razvajati user posted image user posted image user posted image user posted image Ti pa verjamem da pogrešaš Maja in Roka. Kako sta sprejela Jureta?

Neposredna povezava do sporočila: 335
10.10.2010 10:05:13   
Urša08
Sjmm mogoče se pa res srečamo na Bledu user posted image user posted image user posted image Glede dinarčkov se pa ne sekirat, situacija bo kmalu boljša, pa sej veš da za dežjem vedno posije sonceuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 336
10.10.2010 10:06:29   
Urša08
Tanci a vi ste pa včeraj šetkali po Bledu user posted image user posted image user posted image user posted image Pa čestitke za obletnico user posted image user posted image user posted image user posted image Je oktober lep mesec ane, tud midva sva se 15.10 poročilauser posted image . A letos tud šibate v Avstralijo?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 337
10.10.2010 10:08:13   
Urša08
Jaz sem mojga postrigla, pa kuhinjo mal pospravla sedaj se mi pa nč ne dauser posted image Tamaledva sta pridna, se igrata v dnevniuser posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 338
   [Brisano sporočilo]
10.10.2010 10:15:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 339
10.10.2010 12:06:01   
tanci29
hej

hvala za čestitke..

urša-ja midva sva se poročila 7.10. na blejskem gradu in gremo vsako leto gor če nam le znese...včeraj je bil res lep dan

kolumbo-joj pestro imate...drži se, saj bo tale dva tedna hitro minilo pol bojo pa tvoji ptički bl pr tebi in se bo stanje normaliziralo. pa upam na čimmanj ljubosumja...mojstrica  kolumbo pa itak BO JA zmogla. maš eno posebno magijo v sebi tko da for you res no problemo

sjmm-uf pol ste ga pa feštali včeraj...kje pa. sej najbrž si že pisala sam jest nisem vse čitala k ste take turbo čvekulje

Neposredna povezava do sporočila: 340
10.10.2010 12:13:33   
Katjusa
Kolumbo poskusi si malo pomagat tud z masažo dojk tud to lahko pomaga pri proizvajanju mleka..... Držim pesti, da vama ratauser posted image user posted image user posted image user posted image
Kak pa to da smo mi prej vedli k Šime? a ima Onassis kake veze tam? drgač pa sem se nasmejela štorijiuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
držim pasti, da se čim prej vklopite kot družina in da Roki ne bo preveč ljubusumen.... BOSTE JAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image da je praznovanje uspelo in da se je tast zahvalu za tvoj truduser posted image user posted image user posted image

Ajvy naj to obdobje hitro mine, sem misla, da si potrta zaradi zdravjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če je še pa neki druga vmes ti pošiljam pa še dodaten kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in naj kmalu spet v tvojem srčku posije sonce
user posted image

Baki men tud ni treba kuhat otročka sta itak pri babiki in dediju mi2 sma pa tud povabljena na ksoilo zdle še neki tle nardima pol šibama pa tja še po 3 omare in boma dobla kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image

tanciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za potepanje po Bledu in obujanju spominovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke za obletnico in naj ljubezen živi večnouser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Včeraj sma prišla ob 11:15 zvečer domov sma bla naložena do vrha in še prikolico ful naloženo sma pripeljala regal iz dnevne en dvosed k bo pol v otroški in TV pa en kup škatl robeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ko sma stopla iz avta so tle sosedje bli na balkonu so mel neko žurko in je en vprašu če so preglasni pa sme rekla tole pomagite not znost pa lahko zaradi mene do jutra žurate in so kuj stopl v akcijo mislim da je blo ene 8 tipov so v 3 minutah spraznal prikolico in avtouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem nesla sma 2 povštrčka goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 341
10.10.2010 13:19:00   
Katjusa
moj je obležaluser posted image user posted image user posted image user posted image nisma naredla še nič ga ful glava boli.... sem mu dala 2 lekadola že pred debelo uro pa ni nič boljšeuser posted image upam, da ne bo zbolel......

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 342
10.10.2010 15:13:56   
petrušk_
helouuu punce....

upam, da uživate v lepi nedelji....mi smo kar uživaško razpoloženi, glede na to, da mamo po dolgem cajtu en vikend, k gremo lohk tud mal ven.....eva je ok, sam še mal kašlja.....zj pa čakamo, da se lazanja do konca speče pol pa gasaaaaaaaa za mizo....eva že v stolčku čaka...čist prestradana ....hehehehe

tolk na hitr, vas nism še nič brala.....bom kej proti večeru, zj po kosilu se bomo šli spet potepatuser posted image user posted image user posted image user posted image

byby in koš lupčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 343
   [Brisano sporočilo]
10.10.2010 16:06:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 344
10.10.2010 16:48:10   
sjmm
no, jz sm se le znebila posode...jo je blo za celga pomivalca, pa še na roke sm jo pomila vsaj en tok...zdej pa že hot loverja ogrevam d greva en krog romantiko špilatuser posted image

kolumbo...NISMO šli na Bled....smo sicer že ob 12h pojedl župo, da gremo...pa je posijalo sonce na ful in se je moj napoku na Vič u skladišče tepihe pucat k se bo kao bolš sušil k je sonce...sej smo mau debel gledal...pa smo bli vsi preventivno kr tih d neb spet živčnga fasu...češ d nam gre mau za nohte in se vsak € pozna...sej ma u bistvu prov...sam obluba za Bled mu tud že dela dolg...no, pol smo se pa z mulčki napedenal za vn, pol smo pa šele ob 4h kosli, ko je oča nazaj uletu in Majči ustauuser posted image

super, da boste kmal kompletni doma!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

tanči..
tast je imel 60 let pa smo bli pri njiju u Semiču na vikendu....PA VSE NAJ NAJ ZA OBLETNICA, NAJ VLADA LJUBEZEN IN RAZUMEVANJE!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fantje so se šli zluftat...k so pojedl k slončki....jz grem z mojim hot loverjem en krog, Saška pauživa v virtualni družbi svojega čokoladnega princauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 345
10.10.2010 16:49:52   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

helouuu punce....

upam, da uživate v lepi nedelji....mi smo kar uživaško razpoloženi, glede na to, da mamo po dolgem cajtu en vikend, k gremo lohk tud mal ven.....eva je ok, sam še mal kašlja.....zj pa čakamo, da se lazanja do konca speče pol pa gasaaaaaaaa za mizo....eva že v stolčku čaka...čist prestradana ....hehehehe

tolk na hitr, vas nism še nič brala.....bom kej proti večeru, zj po kosilu se bomo šli spet potepatuser posted image user posted image user posted image user posted image

byby in koš lupčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

ful lepo d ste spet vsi v formi in družinsko skupaj uživate....čim več takih dni, brez nadležnih bacilčkov želim...pa seveda dober tek!!!!!!!!!!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 346
10.10.2010 18:24:29   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan

Majki domauser posted image .....moj veliki fantuser posted image , jst sm se mu mogla najprej izjokat k je spet tok nakladu d sm še bl tulilauser posted image . Roksi pride okol 18h. Zdele sta šla s Šimetom na en sprehod, Jure spi, jst vodoravnouser posted image . Tašča mi je dons nacvrla krofke z Majkitomuser posted image , kosilo je blo itak spet njami, kile pa kljub dobrotam kar puhtijo jesssss. Švicam k u savni, ker sm očitno spet polna vode.....tastare majce že vse oblečem, na hlače bomo še mal počakal, zatečene noge so tut že v prvotnem stanju, tko d prva stvar bojo ene nove Nikeuser posted image .

KATJUŠA glede novic o Juretuuser posted image user posted image user posted image ......mi je Onasis že povedala, d je bla non stop on line z eno babco direkt iz Puser posted image , tko d k je Jure zajokal je Onasis zvonil telefonuser posted image user posted image user posted image .......je pol ful fajn brat za nazaj k takrat sploh ne veš, kaj se dogaja.

SJMM a ste šli na Bled?

PETRUŠK a ste doma al u Bohinu?

lep preostanek nedelje

smo doma...drug teden greva z evo v bohinj, k gre moj na kitajsko, pa bova same, da bom mal zadihala user posted image user posted image user posted image user posted image

ej morm ti pa prov rečt, da je pa res norooo lepo tvoje post-e brat!!! odkar si jureta rodila, se mi zdi da oddajaš še prav eno ekstra pozitivno energijouser posted image user posted image user posted image

pa bravo, da te vsi pedenčkajo, za kile pa sploh...juheeeeejjj...bravooooo....

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 347
10.10.2010 18:28:42   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

helouuu punce....

ful lepo d ste spet vsi v formi in družinsko skupaj uživate....čim več takih dni, brez nadležnih bacilčkov želim...pa seveda dober tek!!!!!!!!!!!!!!user posted image

ja tud jst si to želim.....
vaš bled pa žal odpadeluser posted image user posted image user posted image user posted image ni kaj.,..sj si sama pogruntala zakaj...tko da....bo treba malce potrpet, pol bo pa boljš, ane!!

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 348
10.10.2010 18:28:47   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

A, sm vedla da sem neki pozabla...

petrušk, jst sem imela na NS rezultat 1:3598 , gubica je pa bla 2,1 ...takrat sem mela 27 let...Pol me je pa poslala še na DHT, kjer je pa rezultat narastu na 1:16770 user posted image   Boš vidla da bo vse OK!!! user posted image

No, sej če ti povem po pravici, je tudi mene skrbelo, dokler nisem dobila rezultatov DHT...user posted image Take pač smo! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ooooooo hvala za spodbudne besede....komi čakam jutr, da me pokličejo

petrušk_

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 349
10.10.2010 21:23:36   
sjmm
čer!

tko popoldne mije družbo delal hot lover, pol smo una 2 kuharja gledal...itak...pol je bla lakotauser posted image

nedeljska večerna rutina vedno neki dolga...tko d zdej zdej bom jz na vrsti za kopalnicouser posted image

pol me pa šeen lover čaka, da se mau stisnevauser posted image

lahko in mieno noč vsem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?