|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
20.10.2010 13:49:14   
Ninchy
Ja sej veš to je pa tko če si bl mal na forumu pol ti pa že osnovne stvari povzročajo težave. Ampak obljubim se bom naučila.user posted image

Folna  jaz jo jemljem že približno 2 meseca. Mal pozno sem začela, sem jo pa pri prvi nosečnosti jedla 3 mesece prej pa pšotem do 6 meseca pol sem pa začela jest Elevit ( tko mi je svetoval moj ginekolog)

Drugače me je pa začela mučiti slabost, če nič ne pojem zjutraj, tako da moram zajtrkovati, čeprav nikoli nisem user posted image . Pa čez dan je isto, potem pa pojem banano ali pa jabolko in je spet vredu. Tko da bojo verjetno kile spet kr letele gor.

Drugače pa čestitke vsem novo pridruženim user posted image in tistim, ki ste že videle svoje srčke.

Zdej pa šibam mal vn, ker se je pri nas pokazal sonček in greva z Evo mal na sprehod.

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 276
20.10.2010 15:22:11   
andreja310
Ojla, se vam pridružujem user posted image  Na hitro, ker moram brzeti iz službe po opravkih... PDP 10. 6. 2011, prvi pregled imam v torek in komaj čakam!!

Aja, to bo moj prvi, po 1 SS. Bo sem poudarila, ker tokrat bo vse OK, čeprav me vsak "špikec" prestraši user posted image

Vso srečo vsem!

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 277
20.10.2010 15:39:39   
sasadejan
Pozdravljene punce.

Se opravičujem ker vdiram v vašo temo. Najprej čestitke za user posted image  in pluske user posted image .

Pišem pa vam, ker imam doma od ringarajin Vodnik po nosečnosti, če bi katera rada imela. Sem iz Domžal, piši na ZS.

Želim vam čim lepšo nosečnost.

(odgovor članu andreja310)
Neposredna povezava do sporočila: 278
20.10.2010 18:10:41   
dspela
punce, mene pa nekaj zanima.

ali lahko v začetku nosečnosti user posted image , ali je bolše da počakam na prvi pregled in vidim, če je vse ok. upam da je.

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 279
20.10.2010 18:14:04   
jaz5
Bila na pregledu. Videla semuser posted image . Sem tako vesela. Sem pa pozneje zanosila tako da sem bolj na začetku, se je pa utrip že videl. Naslednji pregled imam 9.11., takrat mi bo točno povedal koliko tednov sem noseča, da se lahko naročim na nuhalno.
Sedaj pa šidam v službo

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 280
20.10.2010 18:25:51   
fluf
dspela ja komot kakor vem... bodite vesele tiste, ki vam je kaj do tega... mene ne mika al pa sem preveč utrujena... in ful moj možek trpi, pa mi je toook hudo, sam men res niiii user posted image user posted image

(odgovor članu jaz5)
Neposredna povezava do sporočila: 281
20.10.2010 19:05:35   
Anonimen
nati 29,pozdravljena!poznam tvoje obcutke,strahove prav te obcutim po 2 ss tudi sama!Tudi jaz se nosecnosti ne upam veseliti,grozno se bojim 1.pregleda?SO ti kaj povedali zakaj si imela ss?DRZIM pesti in upam na najboljse za obe

(odgovor članu nati29)
  Neposredna povezava do sporočila: 282
20.10.2010 19:25:52   
bella_isabella
Hejjjjjjjjjj evo mene iz pregleda.  presrečna sem... utrip se je videl, naš črviček je dolg 19 mm in ustreza PDP 31.05.2010. Naslednji pregled imam 23.11.2010, pa na nuhalno se moram še naročiti. Glede spola mi je čisto vseeno... glede na slabosti in tem kako sem utrujena, se počutim enako kot prvič, ko sem rodila fantka. Za imena bo tudi še dovolj časa. Tokrat gremo do konca, čeprav me je bilo danes tako strah pregleda kot še nikoli. Ko bo pa še nuhalna narejena bom pa sploh lažje dihala... zaenkrat še ne uživam oz. še nisem čisto sproščena. Strah pred splavom je še vedno prisoten.

Za seznamček, je pa to moja 3. nosečnost, doma imamo 1 sončka in maja sem imela SS. Stara sem 30.

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 283
20.10.2010 19:31:48   
tinca35
Bila pri G ki mi je opravila ultrazvok a ni bilo videti nič,ker je le 5t. Nato me je poslala na odzem krvi in mirjenje hormona. Le ta pa je bil povišan in je nakazoval nosečnost. Tako da v ponedeljek grem še enkrat na mirjenje hormona.
Ves čas pregleda sem pa imela občutek kot da G ne verjame da sem res noseča.
Krvavim še zmeraj in tudi kosčki so prišli. Upanja imam zmeraj manj predvsem zaradi koščkov in da ni samo kri. Oklepam se koščka bilke da v ponedeljek bo hormon naraščal in ne upadal.
Vsem želimuser posted image v nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 284
20.10.2010 20:55:22   
Anonimen
folna..začela sem jo jest, ko sva začela planirat, to je bilo, reci piši 5 dni preden sem dejansko zanosilauser posted image jemljem od Fidimed mami..jemala jo bom po mojem do konca sprvega tromesečja..kot v prvi nosečnosti

znaki..mene skozi nekaj špika in take bolečine imam kot pred menstruacijo..me kr mal skrbi..prsa me ne bolijo nič, malo mi je slabo...sicer imam pregled v petek, ampak se ne bo kej videlo, ker je šele 5t..tako da predvidevam da se bova zmenla za ponovni uz naslednji petek..problem je k je moj G iz 245km oddaljenega kraja in moramo to vedno nekak usklajevat..

držim pestke za vse nosečke..

pobožajte bušije..

lp anonimnauser posted image

(odgovor članu tinca35)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
20.10.2010 21:23:28   
K_a_t_j_a
Evo, da se vam razkrijem. Jaz sem bila anonimna user posted image . Danes sem bila na pregledu in videla srčka, ki veselo utriplje. user posted image Pikica je velika 6mm in po mojih predvidenjih res bolj spadam k vam junijkam, ker imam PDP 13.6.2011. kot k majčicam. Naslednji pregled imam šele 15.12. Naročit se morem še na NS. Študiram, da bi šla k dr. Strah. A je bila že katera? Za seznam še podatek starost 26 let.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 286
20.10.2010 21:25:45   
K_a_t_j_a
Dobrošle vse nove user posted image ! Se že pridno nabiramo. Bo spet gužva v porodnišnicah, kot je bila julija 2008, ko sem prvič rodila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 287
21.10.2010 0:30:48   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Dobrošle vse nove user posted image ! Se že pridno nabiramo. Bo spet gužva v porodnišnicah, kot je bila julija 2008, ko sem prvič rodila. user posted image

tudi jaz sem rodila julija 2008...
zakaj pa ne čvekaš z nami julijkami?

anonimnauser posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 288
21.10.2010 7:03:39   
perp
Pozdravljene punce,

Še jaz se vam javljam. Sem sicer pri majčicah, ampak ko vas berem, bolj pašem k vam, ker imam PDP 30.5. Majčice že veselo hodijo na NS, jaz sem pa še nisem naročila.  user posted image  sem 8 tednov. Pred enim tednom sem imela prvi pregled in je bilo vse ok, sem bila zelo zelo vesela. Pikec je bil velik 12 mm, sedaj mora imeti  že prbl. 2 cm. Doma imam že marčico 2008, ki je  že prava mala damica.user posted image  Moj naslednji pregled je 8.11., takrat se gre pa zares. Moram reči, da sem zelo optimistična in da bo vse ok. Sem bila dosti bolj "prestarašena" v prvi nosečnosti. Tudi jaz sem začela jemati tifol slab mesec preden sem zanosila.

Punce veliko sreče user posted image  in vsem nam želim zdrave user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 289
21.10.2010 11:20:34   
čmaja
Zdravo.

Upam, da bodo problemi čim prej minili (krvavitve, slabosti,...). user posted image En objemček za vse!
Tudi mene skrbi, da ne bo tako kot prvič; vse OK, dokler nisem enkrat sredi dneva šla na wc in zagledala svež madež krvi. Grozno, v trenutku se ti sesuje vse!

V glavnem, sedaj verjamemo v najboljše!!!
Pri meni pa se nek čuden občutek v želodcu pojavlja zvečer, tako da tudi če bi hotela kaj pojesti, si ne bi upala dati v usta. Ni tista klasična slabost,čudno skratka! potem pa grem pač lačna spat, zjutraj pa gas nekaj pojest. user posted image  Prej nikoli nisem zajtrkovala.
Jaz jem Tifol, in sicer sem ga jedla, ko sem prvič zanosila pa do SS (približno 3 mesece), potem en mesec nisem, sedaj pa spet že štiri mesece. Ko sem klicala za pregled in povedala, da sem noseča, me je sestra opozorila, naj si kupim folno kislino, če je še ne jemljem. Jaz mislim, da je vseeno dobro jemat, škoditi ne more!Lahko samo pomaga.

Podatki: MB, druga nosečnost, nič otrok.

Pazite se, lp.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 290
21.10.2010 11:57:27   
Dali*
...če potrebuje katera Dabroston naj mi javi na zs... mi je ostala ena škatlica. to, da se ga pri nas ne dobi pa itak veste, ne. No, jaz imam Utrogestan iz Avstrije.

(odgovor članu čmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 291
21.10.2010 12:32:35   
sobrate
Pozdravljene!

Še ena se vam pridružuje.Sem bila že majčica 2011, vendar se je prehitro končalo. No in ker ni blo treba nič čakat po splavu (se je samo sčistilo), sem zopet srečka user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam de se tokrat vse lepo izteče. Sedaj sem sicer junijka, vendar po prvem porodu sodeč, bom verjetno majčica.
Podatki za seznam : 4user posted image , 1user posted image  doma, starost 29, pdp po mojih izračunih 14.6.
Na pregled se še nisem naročila, bom še malo počakala

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 292
21.10.2010 12:46:55   
_srcica
Po dolgem času se vam tudi jaz malo oglašam... punce povejte mi ali imate tudi ve take slabosti skozi cel dan kot jaz? Zjutraj ko vstanem grem obvezno bruhat, vsa otečena sem okoli oči, na obeh licih so se mi naredile rdeče pike kot mozoljčki in ne upam si tega z ničemer mazat niti z kremo za obraz več ne saj se bojim da si bom te pike prenesla na ves obraz, v trebuh  me full tišči, napet trebuh imam,vsa hrana mi smrdi in ne vem več jaz naj jem ,jem predvsem prepečenec krekerje,jabolka,pijem nek nosečniški čaj in vodo -samo to mi najbolj paše za jest, že 3 dni imam skoz cel dan nenehne glavobole,vse to se mi dogaja že od torka... jutri  bom imela točno  8. teden in jutri je ta najin komaj učakani dan ko grem na 1.pregled in zagledava najino malo user posted image ki mi dela take slabosti user posted image . Punce kaj mi ve svetujete da se bom boljše počutila?Kako se naj rešim vseh teh tegob ? Ali za glavobol lahko vzamem kak lekadol ker mi bo glavo razčesnilo tako me boli kljub mrzlim obkladkom,... zdaj sem že 2 dni doma ker ne moram taka delat,... imate tudi ve take slabosti ali mislite da je to zato ker je to moja 1.user posted image ...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 293
21.10.2010 13:52:10   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

tudi jaz sem rodila julija 2008...
zakaj pa ne čvekaš z nami julijkami?

anonimnauser posted image

Rok sem imela drugače 12.8.08, vendar je naš navihanček pohitel na svet. Sem pa prej skoz klepetala pri avgustovah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 294
21.10.2010 15:16:51   
Pikabu
Če katero zanima, prodajam angel sound, oglasite se na zs.

Pa lepo nosečnost. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 295
21.10.2010 15:19:56   
nati29
Srcica, Lekadol lahko vzameš, malo poglej na med.over, ampak mislim, da lekadol ne škodi. Bi pa vseeno lahko G poklicala in jo vprašala, boš bolj mirna. No, jaz zaenkrat še nimam nobenih slabosti ali kakšnega drugega znaka, pa mi to tudi ni preveč všeč. Ponavadi so mi takoj joške zrastle, bolele, slabo mi je bilo, vse že čist na začetku, sedaj pa nič.

Neposredna povezava do sporočila: 296
21.10.2010 15:21:24   
nati29
Srcica, pomaga tudi ingver, čeprav jaz ga nisem nikoli jedla, pa metin čaj, tega pa že tako veliko spijem. Tako da probaj z metinim čajem, malo pomaga.

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 297
21.10.2010 15:42:39   
kakteja39
čao Junijke!

Presrečna se vam pridružujem. Po dolgih letih boja nama je uspelouser posted image user posted image user posted image  

Stara že 39, prva nosečnost, doma nič otrok. Sem iz Maribora.

Imam vse spremljajoče znake, razen bruhanja user posted image  in sem res presrečna. PDP 04.06.

Lep sončen dan

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 298
21.10.2010 19:21:34   
nati29

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

nati 29,pozdravljena!poznam tvoje obcutke,strahove prav te obcutim po 2 ss tudi sama!Tudi jaz se nosecnosti ne upam veseliti,grozno se bojim 1.pregleda?SO ti kaj povedali zakaj si imela ss?DRZIM pesti in upam na najboljse za obe

Anonimna, jaz se tudi zelo zelo bojim prvega pregleda, sem tri dni čakala, preden sem se naročila. Ja, prva dva ss naj bi imela zaradi pregrade, potem sem imela pregrado odstranjeno, 3 ss pa je bil zaradi kromosomske napake. Moj se tudi nič ne veseli, se ne upa veselit, če bo spet kaj narobe.

Ja, jaz tudi upam, da zdaj bo pa vredu, tudi tebi privoščim in vsem ostalim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 299
21.10.2010 20:19:19   
mayalottie
Živjo bejbike nosečke!

Na nekaj tem bi odgovorila:
Seks: fluf, meni tudi ne paše! kar me čudi, ker prej bi non stop! ne vem, slabosti, utrujenost....kar minilo me je...Zadnje dni sicer čutim, da se mi morda libido vrača nazaj, upam!

Slabost: Non stop! Ok, danes je malo boljše, če ne pa imam tudi jaz probleme s tem, kaj naj sploh jem...Bruham thx god ne, je pa ta konstanten občutek v telesu! Hrana mi je zanič, vse ima isti okus in ob vsem mi gre na bruhanje....Goveja juhca je bla nekaj dni the top.

Krči: Tudi jaz jih imam kar pogosto, baje je to čisto normalno, tako da se s tem ne obremenjujem preveč, razen, če bi bili premočni.

Tok: Imam beli tok, občasno rumeni.....Srečna sem, da ni krvav....

Folna kislina: Jem jo tretji mesec, torej sem jo začela enkrat konec julija, ko sva se odločila za otročička.

Vprašanje: Pregled imam šele 15.11, takrat bom v 11.tednu. Ali menite, da bi morala prej k zdravnici na pregled krvi? Baje, da jih ima veliko probleme s železom...res pa je, da ga veliko zaužijem s folno kislino (centramed mami-zaradi tifola mi je postalo slabo). Kaj menite? Je pa res, da bo pregled skoraj čez 3 tedne...hitro gre čas..

Razumem vas, da ste živčne, jaz sem tudi...Ob vsakem odhodu na wc najprej preučim, ali so kake spremembe s tokom. In vedno se mi odvali kamen od srca...Upam, da bo z vsemi vami vse v redu...Najhuje je bit v negotovosti....
Torej, drage nosečniceuser posted image , držim pesti za vsako izmed vas in sebeuser posted image .

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?