mayalottie
|
Živjo bejbike nosečke! Na nekaj tem bi odgovorila: Seks: fluf, meni tudi ne paše! kar me čudi, ker prej bi non stop! ne vem, slabosti, utrujenost....kar minilo me je...Zadnje dni sicer čutim, da se mi morda libido vrača nazaj, upam! Slabost: Non stop! Ok, danes je malo boljše, če ne pa imam tudi jaz probleme s tem, kaj naj sploh jem...Bruham thx god ne, je pa ta konstanten občutek v telesu! Hrana mi je zanič, vse ima isti okus in ob vsem mi gre na bruhanje....Goveja juhca je bla nekaj dni the top. Krči: Tudi jaz jih imam kar pogosto, baje je to čisto normalno, tako da se s tem ne obremenjujem preveč, razen, če bi bili premočni. Tok: Imam beli tok, občasno rumeni.....Srečna sem, da ni krvav.... Folna kislina: Jem jo tretji mesec, torej sem jo začela enkrat konec julija, ko sva se odločila za otročička. Vprašanje: Pregled imam šele 15.11, takrat bom v 11.tednu. Ali menite, da bi morala prej k zdravnici na pregled krvi? Baje, da jih ima veliko probleme s železom...res pa je, da ga veliko zaužijem s folno kislino (centramed mami-zaradi tifola mi je postalo slabo). Kaj menite? Je pa res, da bo pregled skoraj čez 3 tedne...hitro gre čas.. Razumem vas, da ste živčne, jaz sem tudi...Ob vsakem odhodu na wc najprej preučim, ali so kake spremembe s tokom. In vedno se mi odvali kamen od srca...Upam, da bo z vsemi vami vse v redu...Najhuje je bit v negotovosti.... Torej, drage nosečnice , držim pesti za vsako izmed vas in sebe .
|