|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
23.10.2010 17:48:43   
fluf
nati29 a ti ne na prvem pregledu vzamejo kri tud za tokso?

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 326
23.10.2010 20:54:21   
frutolino
Ja tanjusi! Maš prav! Ampak bila je zraven v lekarni ko sem kupovala test pa me je vprašala, kaj je to pa sem ji povedala po resnici! Sem ji pa tudi razložla, da se lahko zgodi, da ne bo plusek pa je razumela! Sem pa pe naredila test, ki je bil negativen vendar Muser posted image  pa še kar ni! V ponedeljek pokličem ginekologa in se naročim na pregled!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 327
23.10.2010 21:14:47   
nati29
Meni je dala napotnico na drugem pregledu, potem sem mogla iti v laboratorij, tešča. Kri pa potem pošljejo v LJ. Kri za železo pa mi vzame kar sestra v ordinaciji.

(odgovor članu frutolino)
Neposredna povezava do sporočila: 328
23.10.2010 21:16:14   
nati29
Naslednji dan, ko sem dobila napotnico, sem pa šla dat kri za tokso. Tako da na pregledu ni treba biti tešča.

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 329
23.10.2010 22:23:23   
sobrate
Živjo punce!

A je vam tud tok slabo?Pri meni je je najhuje dopoldan,pa tud zdaj nism glioh najboljeuser posted image  Sam vse za naše bodoče zakladke.
Mene zvečer muči nespečnost, zjutraj sm pa kot da bi me tovornjak povoziluser posted image  Si ne predstavljam da bi morala še v slućbo hodit kako bi zdržala

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 330
23.10.2010 22:51:55   
kakteja39
Hey!

Nati ja, menda sta Utrogestan in Prometrium enaki zdravili. Tokrat mora ratat, čeprav je nek strah v ozadju vedno prisoten.

Glede user posted image nisem prepričana da se bova res celo nosečnost vzdržala, ampak zaradi tega strahu da bi slučajno bilo kaj narobe, trenutno res nebi mogla. Moj user posted image  pa enako. Bom poročala čez mesec dva kako in kaj user posted image

Lahko noč

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 331
24.10.2010 0:05:14   
tanjusi
a tanjusi! Maš prav! Ampak bila je zraven v lekarni ko sem kupovala test pa me je vprašala, kaj je to pa sem ji povedala po resnici! Sem ji pa tudi razložla, da se lahko zgodi, da ne bo plusek pa je razumela! Sem pa pe naredila test, ki je bil negativen vendar M  pa še kar ni! V ponedeljek pokličem ginekologa in se naročim na pregled!

user posted image user posted image

user posted image user posted image saj te razumem ,,

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu kakteja39)
Neposredna povezava do sporočila: 332
24.10.2010 13:12:30   
tanja1312
Pozdravljene junijke 2011!

Pridružuje in javlja se vam še ena junijka!!! Po mojem izračunu imam rok 3.6.2010 in še nimam nobene bebice.

Lep pozdrav vsem!!!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 333
25.10.2010 6:00:51   
jaz5
Pozdravljeneuser posted image
Jaz sem še eno uro v službi potem pa domov spattttttttttttt. To noč mi je tako slabo. Sem bila tako lačna in mi je zadišala koruza in sem si ob 23.00 odprla pločevinko in je sploh nisem mogla jestuser posted image .  Sedaj mi je pa tako slabo. Ko pridem domov gre sigurno bruhat pa čeprav na silouser posted image .
Pa se mi je  zdelo, da je tale slabost ponehala pa vidim da je lahko še huje.
Imam doma sedaj ko so počitnice oba otroka in obe bratovi punčki so pri nas(7 in 5 let). Upam, da bojo se lepo v išini igrali vsaj do 11.30, da se mal naspim, ker danes sem pa res potrebna spanca. Že včeraj popoldne se mi se tako spalo.

(odgovor članu tanja1312)
Neposredna povezava do sporočila: 334
25.10.2010 11:18:53   
zmajčika
ojlauser posted image
Po  parih dneh se še jaz mal javljam. Smo bli cel vikend zaposleniuser posted image user posted image smo mal okol lavfal. Tut jz dobim danes 2 punci na počitnice tko da ne bo nobenga mirauser posted image . Je pa fajn za tamalga ko skos kera okol njega pleše. Ta tedn bom bol mal pisala ker punce še ne vejo da sem ponovno noseča, pred njima pa ne morm pisat, ker sta zlo ferbčneuser posted image user posted image .
Tko da uživite in čim maj nosečniških nevšečnosti želim vsemuser posted image .
Aja mene zanima če je kera punca iz Sevnice pa ima tam ginek. Me zanima kakšna je ker sem se prestavla iz Celja. Hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu jaz5)
Neposredna povezava do sporočila: 335
25.10.2010 11:48:03   
tanja1312
Pozdravljena Zmajčika!

Jaz sem iz Sevnice in imam tudi tu ginekologinjo in ti lahko rečem, da super ženska, vsaj iz mojih izkušenj.

Lp!

(odgovor članu zmajčika)
Neposredna povezava do sporočila: 336
25.10.2010 12:26:47   
K_a_t_j_a
Sam en tolk. da se mal javim. Mi tamali sedi na krilu.
Najprej dobrodošle nove user posted image ! Super, da se nas tako nabira. Bo fajn klepetat. user posted image
Jaz še vedno občutim slabost, če sem lačna. Tak čudn občutek, kot da bi imela luknjo v želodcu.user posted image Drugače so me pa mozoljčki napadali, zgledam kot neka pubertetnica.
Zdaj sma že bližnjim (staršem in sestram  ter najboljšim kolegicam) povedala za user posted image . So vsi zelo veseli.user posted image
Drugače pa se bom ta teden mogoče bolj malo javljala tukaj gor, ker ta teden finiširam z diplomsko in jo morem oddat do 4.1., da končno diplomiram. Pa sred novembra mi gre še Jan v vrtec, tako da naju čaka uvajanje.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 25.10.2010 12:28:26 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu tanja1312)
Neposredna povezava do sporočila: 337
25.10.2010 13:32:18   
sandry_ca
punce da se vam javim po dolgem času...nej vam samo sporočim, da sem imela na žalost spontani splav v 7. tednu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kot ogledalo; smeje se ti, če ga gledaš nasmejano.. <3

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 338
25.10.2010 13:45:13   
jaz5
 sandry ca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandry_ca)
Neposredna povezava do sporočila: 339
25.10.2010 13:46:36   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: sandry_ca

punce da se vam javim po dolgem času...nej vam samo sporočim, da sem imela na žalost spontani splav v 7. tednu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti, da spet čimprej zagledaš user posted image .

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 340
25.10.2010 13:50:32   
sandry_ca
hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 341
25.10.2010 13:55:11   
Anonimen
sandra,zal mi je!!!kaj se je zgodilo?kaj je bil vzrok za ss,si ze kaksnega imela?drzi se

Neposredna povezava do sporočila: 342
25.10.2010 13:58:54   
sandry_ca
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

sandra,zal mi je!!!kaj se je zgodilo?kaj je bil vzrok za ss,si ze kaksnega imela?drzi se

ne..prvič sem bila noseča. zjutraj sem se zbudila, ker sem imela krče, nato sem šla na wc in opazila kri, takoj sem šla k G..ampak prepozno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 343
25.10.2010 14:29:49   
tinca35
Ojla punce.
Jaz se poslavljam od vas, ker je današnji kvni test potrdil SS.
Lepo nosečnost vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 344
25.10.2010 14:56:48   
N.M.
sandry_ca in tinca35  user posted image user posted image  Vem kako vama je, ker sem bila pred meseci na istem. Veliko sreče vama želim vnaprej.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil N.M. -- 25.10.2010 14:57:07 >

(odgovor članu tinca35)
Neposredna povezava do sporočila: 345
25.10.2010 16:56:01   
Pety17
sandry_ca in tinca 35,......zelo mi je zal za vajini novici. to je nekaj najhujsega,...obema posiljam en velik user posted image in ogromno pozitivne energije za naprej in eno user posted image .ter da cimprej zagledata spet user posted image user posted image .

Ko sva mami in oci zagledala plusek, sva bila presrecna, sedaj te budno cuvava in komaj cakava, da te vidiva.....pikica najina mala, ti si najina sreca.Vsak dan sva vate bolj zaljubljena.

http://lilypie.com/Pregnancy_code.php

(odgovor članu N.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 346
25.10.2010 17:10:54   
sobrate
sandry ca in tinca 35user posted image user posted image user posted image , nej vama čimprej posije sonček. Pri meni je bilo enako prejšnji mesec (sem bila majčica 2011), vendar ni bilo treba nič čakat ker se je samo ščistlo, zdaj pa sem zopet user posted image .
Naj bo tako tudi pri vamauser posted image user posted image user posted image .

Babeeeeeeeeee jst sm pa dans vidla user posted image  in sm tako happy. Velikost ustreza 6t 6d kot sem tudi sama izračunala. Sem nekoliko pomirjena čeprav mi je še vedno slabo za pop.user posted image user posted image .
Uživajte in čuvajte svoje pikice

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 347
25.10.2010 17:21:15   
Chebellca
Pozdravljene!
Evo mene iz pregleda, vse ok...veliki smo za osem tednov...dobila bolniško in predpisano počivanje zaradi rjavega izcedka, kontrola čez 14 dni.

sandry_ca upam da vama čimprej posije sonček! Drži se! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 348
25.10.2010 19:07:42   
nati29
Sandry_ca, Tinca, user posted image user posted image user posted image , pa da čim lažje preneseta bolečino, pa da vaju nova pikica čimprej razveseli.

Chebellica, super, da je vse vredu, tudi jaz upam, da bom imela tako srečo.

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 349
25.10.2010 20:33:44   
frutolino
Jaz se pa poslavljam od vas julijke 2011 saj sem danes dobila Muser posted image ! Upam, da bo več sreče prihodnji mesec!
Ve pa vse lepo uživajte v nosečnosti!user posted image ! Upam, da bom kmalu v klubu Julijke 2011user posted image !

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?