|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
19.10.2010 18:38:31   
nati29
Dspela, hvala za čestitke, drugače pa nimam nobenih takih znakov, prsi me tudi ne bolijo, čeprav so me vedno ful, razen ene dvakrat na dan mi posten slabo, pa v zaprtih prostorih, kjer je veliko ljudi, ne morem bit, se mi začne kar vrtet.

Malo me skrbi, ker se mi pojavlja komaj komaj malo obarvan roza izcedek, pa glede na 3 ss, mi ni ravno najbolj prijetno.

Ana, saj vem, da se moram naročiti, jutri bom poklicala, mene je vedno naročila okol 6. tedna.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 251
19.10.2010 19:17:45   
ana**

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

PDP
Nick(leta)       Kraj       Št.user posted image , Št.user posted image        Pregledi       Spol

user posted image 30.5.
anonimnauser posted image (25)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np   user posted image

user posted image
bella_isabella(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np 20.10   user posted image
user posted image 1.6.
jaz5(29)  (kraj)    ?.user posted image ,?.user posted image    20.10    user posted image
ančipomaranči(?)   (kraj)    ?.user posted image ,?.user posted image    np    user posted image
fluf(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np 3.11    user posted image

user posted image 2.6.
bambika(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image     np    user posted image
natasa28(31)    (mb)   ?.user posted image ,?.user posted image    np 21.10   user posted image
ula33(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np 13.10   user posted image
trepk(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np 12.10    user posted image

user posted image 3.6.
kalaxy(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np   user posted image

user posted image 4.6.
ribica88(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np   user posted image
anonimna(?)   (kraj)   2.user posted image ,1.user posted image    np   user posted image

user posted image 5.6.

user posted image 6.6.
mića(?)   (kraj)    ?.user posted image ,?.user posted image    np  user posted image
nelikka(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np   user posted image
_srcica(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np 22.10.   user posted image

user posted image 7.6.
pikaii(?)   (kraj)   2.user posted image ,?.user posted image    np   user posted image

user posted image 8.6.
mayalottie(30)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np 15.11   user posted image

user posted image 9.6.
chebellca(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np 8.11   user posted image

user posted image 10.6.
anonimnauser posted image (?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np   user posted image
florence(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np   user posted image
ninchy(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    NS 30.11   user posted image

user posted image 11.6.

user posted image 12.6.
anonimna(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np   user posted image

user posted image 13.6.
sandry_ca(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np   user posted image

user posted image 14.6.

user posted image 15.6.
lepa79(28)   bela krajina   1.user posted image ,0.user posted image    np   user posted image

user posted image 16.6.

user posted image 17.6.
pety17(35)   (kraj)   1.user posted image ,0.user posted image    np 11.11  user posted image

user posted image 18.6.
mala.(?) 
  (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np   user posted image

user posted image 19.6.

user posted image 20.6.
zmajčika(24)   (kraj)   2.user posted image ,1.user posted image    np 4.11   user posted image

user posted image 21.6.

user posted image 22.6.

user posted image 23.6.

user posted image 24.6.

user posted image 25.6.

user posted image 26.6.

user posted image 27.6.

user posted image 28.6.
anonimnauser posted image (?)   (kraj)   2.user posted image ,1.user posted image    np   user posted image

user posted image 29.6.
nati29(?)   (kraj)   4.user posted image ,1.user posted image    np   user posted image

user posted image 30.6.

user posted image xx.6.
tinca35(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np   user posted image
anonimna(?)   (kraj)   3.user posted image ,2.user posted image    np   user posted image
karmen7(?)   (kraj)   2.user posted image ,0.user posted image    np 8.11.   user posted image
dspela(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np   user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 252
19.10.2010 19:36:06   
čmaja
Pozdravljene user posted image !

Tudi jaz imam veselo novico.user posted image Upam, da se tokrat obnese do konca, ker sem v maju imela SS. user posted image

Danes sem imela prvi pregled. Sem v sedmem tednu, PDP imam 11.6.2011, srček sem videla, prvo slikico tudi že imam. Ful svam vesela in današnji dan sva praznovala tako, da mi je moj kupil eno knjigo in pa MCDonalds je bil slučajno na poti. Jupi!!!
Glede znakov: vsako popoldne moram malo odspati, joškice so bile ful občutljive - zdaj ne več tako; so pa občutno večje in bolj polne, v trebuh sem napihnjena kot balon, apetit mam na višku, ful mi dišijo mandarine in pa meso, sendviči. user posted image
Naslednji pregled 16.11., aja moja starost: 29.

Se tipkamo, lp.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 253
19.10.2010 20:01:35   
Chebellca
Pozdravljene souser posted image !
Mene tudi muči divja slabost, komaj kaj spravim vase...katastrofauser posted image Mah, saj bo še kak dober mesec in se začnejo lepi časi user posted image Vsaj prvič je bilo tako...
Jaz pa imam drugi pregled v ponedeljek, upam da je vse ok, ker izcedek je še kar po kake 2-3 rjave kapljice na dan.

Lep večer vsem!

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 254
20.10.2010 7:23:33   
fluf
čmaja user posted image čestitke, pa vrjamemo, da bo se ok user posted image

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 255
20.10.2010 8:10:22   
nati29
Chebellca, kakšen izcedek pa imaš? Jaz ima tudi ene trikrat na dan čist svetel roza izcedek, danes še sreča ne. Upam, da ga več ne bom imela, me tako v slabo volj spravlja.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 256
20.10.2010 8:10:56   
nati29
Ups, voljo sem mislila :-)

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 257
20.10.2010 8:46:55   
karmen7
Jutro!
Iiii sem videla seznam user posted image . Pri meni se lahko še doda starost: 32 in pa kraj Maribor, za ostalo pa bo treba počakat. Mi je pa danes fulllll slabo in komaj živim v službi.

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 258
20.10.2010 8:54:22   
tinca35
Mene je pa danes zjutraj presenetla krvavitev tako, da grem k G za ob 10.30. Me je kar precej strah da se zgodi najhujše. Drugače pa bi imela šele prvi pregled 10.11.Rok po mojih izračunih pa 22.6. Upam da ga bom tudi dočakala.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 259
20.10.2010 8:59:29   
nati29
Jaz tudi dodajam starost - 30 let.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 260
20.10.2010 9:04:26   
Anonimen
anonimnauser posted image ..pregled imam v petek..torej 22.10. čeprav dvomim da se bo kej videlo..po mojih izračunih sem šele 5 tednov noseča..dodajam starost: 27 let

(odgovor članu nati29)
  Neposredna povezava do sporočila: 261
20.10.2010 10:19:53   
jaz5
Podatki za seznam PDP X.6., kraj Posavje, št.user posted image 6, št user posted image 2, pregled 20.10.
Slabost se mi zdi da mineva, mož žal nemore z mano na pregled, ima službeno sestanek. Mi je naročil, da mu moram povedat vse kaj mi bo rekel. A ve jemljete folno kislino? Jaz zaenkrat ne, bom vidla kaj bo rekel G.
Vam poročam zvečer, ker imam komaj ob 17.00 pregled. potem pa imam nočno, zjutraj pa imam takoj predavanje in izpit varstvo pri delu. Upam da ne zaspim. Bom pa potem jutri cel dan spalauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 262
20.10.2010 10:41:15   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: tinca35

Mene je pa danes zjutraj presenetla krvavitev tako, da grem k G za ob 10.30. Me je kar precej strah da se zgodi najhujše. Drugače pa bi imela šele prvi pregled 10.11.Rok po mojih izračunih pa 22.6. Upam da ga bom tudi dočakala.

Držim pesti,da bo vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
poročaj.

(odgovor članu tinca35)
Neposredna povezava do sporočila: 263
20.10.2010 10:56:25   
nati29
Tinca35, da bo le vse vredu user posted image user posted image user posted image .

Jaz5, ja jaz jemljem folno kislino, sedaj jo jemljem že kar ene pol leta, sem imela ss konec julija, pa sem potem kar naprej jemala. Pomoje je pametno, da jo jemlješ, ker se hrbtenica zapira nekje pri 6 tednih, pa je folna kislina takrat najbolj pomembna. Škodit ti ne more, če jo jemlješ.

Kakšno folno pa jemljete? Jaz sedaj Tifol, pa imam samo eno tabletko še, pa sem premišljevala o Fimbion (ne vem, če sem prav napisala, so pa eni folati noter).

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 264
20.10.2010 11:04:00   
ana**

user posted image

PDP
Nick(leta)       Kraj       Št.user posted image , Št.user posted image        Pregledi       Spol

user posted image 30.5.
anonimnauser posted image (25)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np   user posted image

user posted image   31.5.
bella_isabella(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np 20.10   user posted image

user posted image 1.6.
ančipomaranči(?)   (kraj)    ?.user posted image ,?.user posted image    np    user posted image
fluf(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np 3.11    user posted image

user posted image 2.6.
bambika(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image     np    user posted image
natasa28(31)    (mb)   ?.user posted image ,?.user posted image    np 21.10   user posted image
ula33(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np 13.10   user posted image
trepk(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np 12.10    user posted image

user posted image 3.6.
kalaxy(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np   user posted image

user posted image 4.6.
ribica88(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np   user posted image
anonimna(?)   (kraj)   2.user posted image ,1.user posted image    np   user posted image

user posted image 5.6.

user posted image 6.6.
mića(?)   (kraj)    ?.user posted image ,?.user posted image    np  user posted image
nelikka(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np   user posted image
_srcica(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np 22.10.   user posted image

user posted image 7.6.
pikaii(?)   (kraj)   2.user posted image ,?.user posted image    np   user posted image
ana**(27)   ljubljana   2.user posted image ,1.user posted image    np 22.10.   user posted image

user posted image 8.6.
mayalottie(30)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np 15.11   user posted image

user posted image 9.6.
chebellca(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np 8.11   user posted image

user posted image 10.6.
anonimnauser posted image (?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np   user posted image
florence(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np   user posted image
ninchy(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    NS 30.11   user posted image

user posted image 11.6.
čmaja(29)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np 16.11   user posted image

user posted image 12.6.
anonimna(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np   user posted image

user posted image 13.6.
sandry_ca(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np   user posted image

user posted image 14.6.

user posted image 15.6.
lepa79(28)   bela krajina   1.user posted image ,0.user posted image    np   user posted image

user posted image 16.6.

user posted image 17.6.
pety17(35)   (kraj)   1.user posted image ,0.user posted image    np 11.11  user posted image

user posted image 18.6.
mala.(?) 
  (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np   user posted image

user posted image 19.6.

user posted image 20.6.
zmajčika(24)   (kraj)   2.user posted image ,1.user posted image    np 4.11   user posted image

user posted image 21.6.

user posted image 22.6.
tinca35(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np 10.11   user posted image

user posted image 23.6.

user posted image 24.6.

user posted image 25.6.

user posted image 26.6.

user posted image 27.6.

user posted image 28.6.
anonimnauser posted image (27)   (kraj)   2.user posted image ,1.user posted image    np 22.10  user posted image

user posted image 29.6.
nati29(30)   (kraj)   4.user posted image ,1.user posted image    np   user posted image

user posted image 30.6.

user posted image xx.6.
anonimna(?)   (kraj)   3.user posted image ,2.user posted image    np   user posted image
karmen7(32)   (maribor)   2.user posted image ,0.user posted image    np 8.11.   user posted image
dspela(?)   (kraj)   ?.user posted image ,?.user posted image    np   user posted image
jaz5(?)   posavje   6.user posted image ,2.user posted image    np 20.10   user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 265
20.10.2010 11:06:56   
Pety17
tinca35,...stiskam pestke, full!!!!!ti posiljam user posted image in eno veliko user posted image

Ko sva mami in oci zagledala plusek, sva bila presrecna, sedaj te budno cuvava in komaj cakava, da te vidiva.....pikica najina mala, ti si najina sreca.Vsak dan sva vate bolj zaljubljena.

http://lilypie.com/Pregnancy_code.php

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 266
20.10.2010 11:07:27   
ana**
folna kislina jaz sem jo začela jemat,ko sem zvedla da sm noseča. Škodi mi itk ne, kvečjemu pomaga. Edino včasih jo pozabim vzet user posted image Drgač pa tut jst jemljem Tifol in so mi zaenkrat vredu.

jaz5 dobr opravi danes na pregledu, pa poročaj zvečeruser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ana** -- 20.10.2010 11:08:27 >

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 267
20.10.2010 11:52:49   
fluf
jaz sem jemala folno ko sem nehala s KT in začela planirati... ampak ker 2 leti ni bilo nič mi je ostala doma na zalogi. Začela sem z jemanjem takoj ko sem zagledala +. Jemljem pa CentraMed mami oz. zdej je neki druzga user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 268
20.10.2010 12:00:09   
ANABOJAN
evo mene, tista ki vas je spregledala in želela odpreti temo na novo, sem pa kar presenečna da vas je že tolko.....

no jaz sem tudi ena tistih ki je osatal šokirana nad nosečnostjo, po pregledu pri g. sem torej ugotovila, da sem zanosila takrat ko bi že morala imeti menstruacijo.... presenečenje pa je veliko, ker imamo doma že 13m razbojnika... in sem glih malo zadihala...pa opet vse od začetka... me je ful strah vsega....
ravno se grem zment za bolniško, ker so me po porodu dali na drugo delovno mesto, kjer bi morala delati tudi po 12 ur na dan, kar je nemogoče....
tako da imam pdp 22.6.

lepo bodte, pa se beremo...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 269
20.10.2010 12:26:35   
N.M.
Pozdravljene Junijke! user posted image  Pridružujem se vam tudi jaz in seveda čestitke vsem nosečkam.user posted image  Enkrat sem bila že letos tukaj pa se na žalost ni izšlo po planih. Upam, da nam tokrat uspe. user posted image  Zaenkrat ne čutim nobenih nosečniških znakov, pa si nekako kar želim, da bi jih, ker pri prvi nosečnosti so znaki kar naenkrat prenehali in takrat sem potem tudi splavila.user posted image  Za seznam: 32 let, Ljubljana, 2. nosečnost, 0 otrok, PDP 24.6.2011, prvi pregled 3.11.2010.

Na folno sem pa tokrat kar malo pozabila, še dobro, da sem vas šla brat. user posted image  

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 270
20.10.2010 12:43:02   
zmajčika
živjo
tincauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pikipoke da bo vse dobro.
Mene pa daje smo utrujenost no mal lenobice je tut zravnuser posted image , pa sej bo sam da mal sonček oposije da grem lahko vn. Folne kisline za enkrat ne jemljem bom počakala kaj bo gin. v  prvi nosečnosti sm jo jemala kake 2 meseca.

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 271
20.10.2010 13:23:33   
nati29
Jaz imam prvi pregled 9. 11..

Pa tudi nimam nobenih takih znakov, ponavadi mi je bilo slabo, tudi kave nisem mogla spit, joške so me bolele, sedaj pa nič, le včeraj, ko sem čakala v vrsti na dermatološki, mi je malo slabo postalo, pa zvrtelo se mi je, bi se mogla nujno vsest, pa se nisem mogla.

Se sploh ne morem veselit te nosečnosti, glede na pretekle 3 ss, tako s strahom hodimna wc, če samo pomislim na pregled, me kar zvije.

(odgovor članu zmajčika)
Neposredna povezava do sporočila: 272
20.10.2010 13:24:13   
Ninchy
user posted image

PDP
Nick(leta)       Kraj       Št. , Št.        Pregledi       Spol

30.5.
anonimna (25)   (kraj)   ?. ,?.    np  

31.5.
bella_isabella(?)   (kraj)   ?. ,?.    np 20.10  

1.6.
ančipomaranči(?)   (kraj)    ?. ,?.    np   
fluf(?)   (kraj)   ?. ,?.    np 3.11   

2.6.
bambika(?)   (kraj)   ?. ,?.     np   
natasa28(31)    (mb)   ?. ,?.    np 21.10  
ula33(?)   (kraj)   ?. ,?.    np 13.10  
trepk(?)   (kraj)   ?. ,?.    np 12.10   

3.6.
kalaxy(?)   (kraj)   ?. ,?.    np  

4.6.
ribica88(?)   (kraj)   ?. ,?.    np  
anonimna(?)   (kraj)   2. ,1.    np  

5.6.

6.6.
mića(?)   (kraj)    ?. ,?.    np 
nelikka(?)   (kraj)   ?. ,?.    np  
_srcica(?)   (kraj)   ?. ,?.    np 22.10.  

7.6.
pikaii(?)   (kraj)   2. ,?.    np  
ana**(27)   ljubljana   2. ,1.    np 22.10.  

8.6.
mayalottie(30)   (kraj)   ?. ,?.    np 15.11  

9.6.
chebellca(?)   (kraj)   ?. ,?.    np 8.11  

10.6.
anonimna (?)   (kraj)   ?. ,?.    np  
florence(?)   (kraj)   ?. ,?.    np  
ninchy(25)   (KRANJ)   2., 1.    NS 30.11  

11.6.
čmaja(29)   (kraj)   ?. ,?.    np 16.11  

12.6.
anonimna(?)   (kraj)   ?. ,?.    np  

13.6.
sandry_ca(?)   (kraj)   ?. ,?.    np  

14.6.

15.6.
lepa79(28)   bela krajina   1. ,0.    np  

16.6.

17.6.
pety17(35)   (kraj)   1. ,0.    np 11.11 

18.6.
mala.(?) 
  (kraj)   ?. ,?.    np  

19.6.

20.6.
zmajčika(24)   (kraj)   2. ,1.    np 4.11  

21.6.

22.6.
tinca35(?)   (kraj)   ?. ,?.    np 10.11  

23.6.

24.6.

25.6.

26.6.

27.6.

28.6.
anonimna (27)   (kraj)   2. ,1.    np 22.10 

29.6.
nati29(30)   (kraj)   4. ,1.    np  

30.6.

xx.6.
anonimna(?)   (kraj)   3. ,2.    np  
karmen7(32)   (maribor)   2. ,0.    np 8.11.  
dspela(?)   (kraj)   ?. ,?.    np  
jaz5(?)   posavje   6. ,2.    np 20.10  

(odgovor članu zmajčika)
Neposredna povezava do sporočila: 273
20.10.2010 13:26:04   
Ninchy
joj kaj sem naredila user posted image

sam svoje sem dopisala pa sem vam vse zj....

se opravičujemuser posted image

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 274
20.10.2010 13:38:12   
nati29
Ninchy, nič hudega, bomo pa malo več strani imele na junijke 2011 user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?