|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
17.10.2010 21:42:21   
fluf
Ti izačuni PDPja so tko tko... ne internetu so bili zaenkrat točni tisti, pri katerih lahko vneseš tudi dolžino cikla... komaj čakam naslednji UZ, da pogledamo, če je vse OK, da v miru povem domačim (pa da slišiva spet srčka najine pikice)... Meni se je obrnil trebušček navzven, tko eno taki mini mini mini buško mam... zdej smo se odločila, da se bomo 1x na teden slikal, da se bo vidl kako raste tale najin buši....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 226
18.10.2010 7:14:24   
sandry_ca
tut js komi čakam da prvič slišim srčka user posted image to mi je res največja želja trenutno..upejmo da bo samo šlo vse tako kot je treba user posted image

Življenje je kot ogledalo; smeje se ti, če ga gledaš nasmejano.. <3

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 227
18.10.2010 7:20:16   
sandry_ca
imam še eno vprašanje.. kako je kej z bolniško pri vaših ginekologih? ali kaj komplicirajo, ali jo dajo brez problema?

Hvala LP

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 228
18.10.2010 8:05:40   
fluf
Moja jo da vkolikor je to potrebno, sicer ne... ker se nosečnost ne smatra za bolezen user posted image in tistim, ki jo da so itak upravičene do porodniške in potem res ležijo doma user posted image ne omogoča pa izkoriščanja porodniške.

(odgovor članu sandry_ca)
Neposredna povezava do sporočila: 229
18.10.2010 8:29:41   
sandry_ca
ojla fluf user posted image kje pa maš G če smem uprašat?

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 230
18.10.2010 8:32:56   
Anonimen
dobro jutro...

mm fina noč..malika je pridno spala, tako da sem se naspala tudi jaz..

bolniška..vedno težje jo dobiš ker so punce s pridom to izkoriščale

anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 231
18.10.2010 8:39:22   
karmen7
Pozdravljene,

No, da se še jaz pofočkam user posted image Za mene je to druga nosečnost, ampak se je prva na najino žalost predčasno končala, tako da sedaj upava na najboljše. Drugače pa nimam posebnih znakov - OK, apetit se mi je povečal za 200%, pa utrujenost me daje, slabost pa niti ne. Ampak se nič ne pritožujem, tud če bi mi blo 9 mesecev slabo - če to pomeni da je vse OK tudi to potrpim. Aja, prvi pregled pa imam komaj 8.11. - madonca je še daleč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 232
18.10.2010 8:46:02   
fluf
dr. Rant - Hafnet; BPG Kranj
sama nisem vprašala za bolniško, ampak sem to samo slišala... ravno zaradi izkoriščanja le-te

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 233
18.10.2010 9:06:19   
sandry_ca
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

dr. Rant - Hafnet; BPG Kranj
sama nisem vprašala za bolniško, ampak sem to samo slišala... ravno zaradi izkoriščanja le-te

hvala ti user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 234
18.10.2010 12:27:25   
jaz5
Pozdrav
Sem bila danes na zdravniškem za službo in sem bila do 11.30 na tešče in sem skor omedlela od lakote in slabosti. Po končanem pregledu sem šla takoj v pekarno in sem si kupila malico sedaj pa že nestrpno čakam da se speče lazanja.user posted image .
Slabosti me še vedno spremljajo. Včeraj zjutraj ko sem prišla domov iz nočne sem šla spat in ko sem se zbudila mi je bilo tako slabo, skos do noči.user posted image
V sredo popoldne preden grem v nočno ima pa pregled in komaj čakam da vidimuser posted image .

Sedaj pa grem ker je lazanja že pečena.

Naj povem da se mi je apetit povečaj za 200%user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 235
18.10.2010 12:53:54   
nati29
Se vam še jaz pridružim. Zjutraj je bil test user posted image  pa sem se takoj k vam priklopila user posted image . Jaz imam že enega sinčka, 6 let starega, zdaj se pa že dve leti trudiva za še enega. Imela sem že 3 ss, tako da sem sedaj ful ful vesela, pa zelo me je strah, kaj bo.
Sem pa še komaj ujela junij, PDP naj bi imela 29. 6. 2011. Sem hotela napisat 2010.

Glede prevelikega izcedka pa pomaga probiotični jogurt, si ga daš na vložek ali pa tampon namočiš noter (nekatera je v prejšnjih postih spraševala kaj pomaga pri izcedku).  

(odgovor članu jaz5)
Neposredna povezava do sporočila: 236
18.10.2010 12:59:40   
fluf
a smo že pri koncu junija? ojej... ojej...
pa ne me narobe razumet... jaz sem majčica/junijka 2011, pa se mi zdi, da je šlo tko hitro...

< Sporočilo je popravil fluf -- 18.10.2010 13:02:57 >

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 237
18.10.2010 13:27:25   
Ninchy
Živjo user posted image !

No sedaj pa tudi jaz ne bom več anonimna, saj sem danes imela UZ in smo videli srčka user posted image . Naslednji pregled imam 30.11. in sicer NS ter 8.12. posvetovalnico. Po mojih izračunih imam PDP 10.6.2011.

Čestitke vsem na novo pridruženim user posted image .

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 238
18.10.2010 14:37:23   
nati29
Pri koliko tednih pa imate prvi pregled? Jaz sem imela že trikrat tako, da se prvič še ni nič videlo, sedaj me je pa strah se sploh naročit.

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 239
18.10.2010 17:15:32   
lepa79
OJLA...Se vam pridružujem če me sprejmete.to je moja prva nosečnost,podatki:sem iz bele krajine,28 let...če pa še kaj pa sporočim...slabost se pojavlja in vedno bo hujše...aja pa še to,otroka user posted image pričakujemo 15.julija...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 240
18.10.2010 17:25:44   
fluf
nati29: jaz sem ga imela kmalu in sem bila, po velikosti sodeč, noseča nekje 5t in nekaj dni... pa se je slišal in videl srček... sicer naj bi bila nosečka takrat nekje 7t 4d, ampak ker imam dolge cikle in neredne menstruacije me to ni presenetilo.

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 241
18.10.2010 18:18:23   
ana**
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

PDP
Nick(leta)       Kraj       Št.user posted image , Št.user posted image        Pregledi       Spol

user posted image 1.6.

user posted image 2.6.

user posted image 3.6.

user posted image 4.6.

user posted image 5.6.

user posted image 6.6.

user posted image 7.6.

user posted image 8.6.

user posted image 9.6.

user posted image 10.6.

user posted image 11.6.

user posted image 12.6.

user posted image 13.6.

user posted image 14.6.

user posted image 15.6.

user posted image 16.6.

user posted image 17.6.

user posted image 18.6.

user posted image 19.6.

user posted image 20.6.

user posted image 21.6.

user posted image 22.6.

user posted image 23.6.

user posted image 24.6.

user posted image 25.6.

user posted image 26.6.

user posted image 27.6.

user posted image 28.6.

user posted image 29.6.

user posted image 30.6.

< Sporočilo je popravil ana** -- 18.10.2010 18:24:09 >

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 242
18.10.2010 18:27:02   
ana**
Hello girls.

Sm se spomnila,da še nimamo seznamčka in sm ga kr jst naredila. user posted image

Upam,da vam je všeč, če vam ni kr brez problema kaj spremeniteuser posted image Se pa opravičujem ker nosečk nisem dala na seznam še, vendar mi Val skače tukaj okoli in nimam časa iskat vseh podatkov.
Tako da,če vam je, prosim dajte mi še vse enkrat te podatke, če pa ne pa jih bom že sama poiskala, ko bom imela čas.
In,da bi bilo iz texta razvidno, ko gre za seznam, črke odebelite.
Uff.. kak sm zahtevnauser posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 243
18.10.2010 21:03:44   
Anonimen
ana, na 6. strani je že Lineta naredila seznam, ampak je že zastarel. Lahko tistega uporabiš, aii pa prepišeš v tvoj seznam in dodaš še novosti od 6. strani dalje.

Jaz sem še vedno anonimna user posted image , se razkrijem po 1. pregledu. Ga imam v soboto, ko bom natanko 8 tednov noseča.

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
19.10.2010 10:51:16   
zmajčika
hej hej kako ste punce, dans sm tko zaspana tamal je celo noč neki čivkuuser posted image . Vidm da se že seznamček dela:) stara sm 24 in je 2 nosečnost:) pregled mam 4.11. zaenkrat se počutim še dobro upam da bo tko kot pri prvi nosečnosti:) tu pa tam kaka salbost :). 
uživiteuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 245
19.10.2010 11:52:19   
Pety17
Nnchy,....cestitam za srcka!!!!Bravo!!!!!

stiskam pesti se vsem ostalim, da bo vse ok,.......jaz mam uz 11.11.,......upam, da se bo pikica pokazala in da bo vse kot mora bit!!!!!to mi je najvecja zelja sploh.......

Ko sva mami in oci zagledala plusek, sva bila presrecna, sedaj te budno cuvava in komaj cakava, da te vidiva.....pikica najina mala, ti si najina sreca.Vsak dan sva vate bolj zaljubljena.

http://lilypie.com/Pregnancy_code.php

(odgovor članu zmajčika)
Neposredna povezava do sporočila: 246
19.10.2010 13:17:05   
sandry_ca
da se tudi jst mal javi user posted image .............najprej čestitke vsem novim nosečkamuser posted image .
js mam pa dans res čudn dan....imam vročino, slabo mi je full, zgaga me noro peče user posted image
imam pa tut eno uprašanje... a je res da je značilno na začetku da je možno imeti povišano telesno temperaturo?

hvalauser posted image

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 247
19.10.2010 16:11:15   
dspela
Pozdravljene nosečke!

Jaz sem vam pridružujem... user posted image  sem zagledala včeraj...PDP pa ne vem kdaj bo, ker imam neredne M.

nati29, čestitke. ti bom kar v tej temi čestitala. sva na isti dan zagledale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 248
19.10.2010 17:43:24   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ana, na 6. strani je že Lineta naredila seznam, ampak je že zastarel. Lahko tistega uporabiš, aii pa prepišeš v tvoj seznam in dodaš še novosti od 6. strani dalje.

Jaz sem še vedno anonimna user posted image , se razkrijem po 1. pregledu. Ga imam v soboto, ko bom natanko 8 tednov noseča.

Upss..user posted image Nisem najbolj sledila vsemu, mater sem kot slepa kura user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 249
19.10.2010 17:51:02   
ana**
Da še jst malo pojamram.
Danes celo noč nisem nič spala..user posted image Val je nonstop bruhal,kašljal, se dušil.. noro vglavnem. Zjutraj pa je mene še slabost napadla, tko da sm še jst bruhala in postala najboljša prijateljica z wc školjkouser posted image
Pač danes ni moj dan.. Otrok že celi dan spi, jest noče nič.. Jaz pa sem že boljše.

sandry_ca vidim,da si ti tudi bogauser posted image user posted image   Čimprej se pozdravi, bo boljše..user posted image user posted image

ninchy ooo, srečka si že srčka videlauser posted image Čestitke..

nati29 ti kar pokliči, pa ti bo G. že dala tak datum,da nebo prehitr in ne prepozn.user posted image Drugač pa ponavadi naročajo okoli 7.tedna, včasih malo kasneje. Takrat se tudi že sliši srček.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?