|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
21.10.2010 20:29:49   
zmajčika
oj-oj
Zvečer mam čas da lahko kaj napišem, ko gre mali divjakec spatuser posted image .
Vse punce ko ste mele ss res držim pesti za vas da bo tokrat le vse dobro. Jz vem da bo vse dobrouser posted image user posted image . Glede user posted image je pr ns tko, če meni paše je dobr pa če me nč tam spodi ne matra ni problema, če pa ni vse tko kokr more bit pa mora mal potrpetuser posted image .
Lekadol naj bi v nosečnosti lahko jemal. Pri prejsni sm imela parkrat močne glavobole tko da sm jih vzela, pa tudi med dojenjem sm tu pa tam kerga pojedla ko me je matral. Najbolš pa je če se o tem pomeniš z zdr.
Na novo pridružene ČESTITKE in dobrodošleuser posted image user posted image

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 301
22.10.2010 8:27:32   
Chebellca
Jutro, jutro!

Kak lep sonček je zunaj...prav lep začetek dneva.

K_a_t_j_a mislim da se midve poznava user posted image Iz osnovne šole...se ti kaj svita ? user posted image

Komaj čakam ponedeljek, da spet vidim pikico in srčno upam da bo vse o.k.! Potem pa razglasim veselo novico celemu svetu user posted image

(odgovor članu zmajčika)
Neposredna povezava do sporočila: 302
22.10.2010 10:19:25   
nati29
Mayalottie, če prej nisi imela težave z železom, potem tudi zdaj verjetno nimaš pomanjkanja. Na začetku nosečnosti zarodek še ne porabi veliko železa, v tretji tretjini nosečnosti pa otrok začne črpat materine zaloge, zato velikokrat pride do pomanjkanja železa. Da pa bi se sedaj zaradi nosečnosti železo v krvi zmanjšalo, pa verjetno ne.

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 303
22.10.2010 14:42:11   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: Chebellca

Jutro, jutro!

K_a_t_j_a mislim da se midve poznava user posted image Iz osnovne šole...se ti kaj svita ? user posted image

Komaj čakam ponedeljek, da spet vidim pikico in srčno upam da bo vse o.k.! Potem pa razglasim veselo novico celemu svetu user posted image

A veš, da sem že skoz študirala, da si mi nekam znana. Lili, suši.... to mi je bilo tak sumljivo iz FB. Si M__a ne? Ja super!!!! Kakšno naključje ha?user posted image Mogoče boma pa še kje skupaj v P? user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 304
22.10.2010 18:34:15   
kakteja39
HejlA!

user posted image nama niti na kraj pameti ne pade odkar sva zagledala user posted image user posted image . In planirava se vzdržati celo nosečnost. Mislim da nebo pretiranih težavuser posted image user posted image

Tudi jaz sem imela v preteklosti že 2 ss, zato vas vse tiste zelo razumem. Ampak verjamem da bo tokrat vse ok. Prvič tudi jemljem Utrogestan in verjamem da bo pomagalo preprečiti najhujše.

Bodo pa prvi meseci verjetno res malo bolj napeti.

Lep vikend user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 305
22.10.2010 19:22:36   
_srcica
Hejla!

Punce danes sem bila na 1.pregledu... najina user posted image je stara 7 tednov in ne 8 tednov kot bi naj bila... Tako sem vesela da je vse vredu in slišala sem že tudi srčka- moj najlepši trenutek ko sem slišala utrip malega srčka ki ga nosim v sebiuser posted image .. Naslednji pregled imam 8.11.2010 (v 10.tednu) takrat mi bo lahko določila točni datum poroda.. Tako sem vesela...

Slabosti pa še kar ne minejo.. pomagam si z kakim kozarcem slatine, coca cole- v majhnih količinah, za zgago mi gin.danes rekla naj vzamem rupurut in da ni škodljiv na plod...

Jaz imam probleme z spanjem ponoči in z vstajanjem ponoči da grem na wc..danes mi bilo tako hudo da sem kar okno v spalnici odprla ob 3 zjutraj in sva z možem spala ob odprti okni... malo blo uušššš ko sva se jutraj zbudila ampak samo tako sem lahko zaspala..

(odgovor članu kakteja39)
Neposredna povezava do sporočila: 306
22.10.2010 20:00:07   
ana**
Hello žabe.:)

Mi smo danes imeli crazy day, ob 10ih sm šla od doma, pa sm komaj ob 4ih prišla domov. Padla bom nekam, tko sm utrujena. Vglavnem, zjutraj sm Vala hotla peljat k moji kolegici,da bi mi ga pazla, ampak je zbolela in pač mi ni nč druga preostalo kot da sm ga vzela zraven na pregled. To je bil cirkus v čakalnici Ma, sej tam je vse zašarmiral, plesal, se pačil,smejal.. Vglavnem užival je ko je bil v središču pozornosti. Ko sva pa not prišla pa ja naenkrat moral bit pri miru in tiho, to pa mu seveda ni blo všeč Ma, vse sm mu oblubljala pa govorila ampak se je drl ko jesihar
no, hvala bogu za tko prijazno sestro,da ga je pol malo animirala, da sva z G. lahko v miru preverili moje stanje.
Torej, srček bije Velik je 8mm, kar je malo več kot za 7.tednov. Je rekla da bi mi mogla PDP prestavit za par dni, ampak bo zdj pustila tko in bomo na NS vidli,če res malo prehiteva.

Po pregledu sva z sončkom šla na kosilo,kjer se nama je mož pridružil. Sem mu pokazala slikico,je bil celi blažen Je reku,da je pa to zihr punčka. On si namreč noro punčko zdaj želi.. In je bil celi nor v sliko

Pol pa še šoping, sm si šla jakno za zimo kupit, pa škornje sem šla gledat, ampak še nč nisem našla Pa Val je itk spet dobil še pa še stvari, tko da je šlo 200€ pa še sama nevem kak Uh, sploh nebom razmišljala o tem..

No,pridemo domov, niti stari ne odložim, ko sm že obisk mela na vratih. NENAPOVEDAN

Ma nč, sm vam že tok napisala da se vam še brat neda
Grem kr lepo pred televizijo, blažen mir ko tamali spi

Aja, seznam takoj ju3 uredim, zdaj se mi res neda več. :))

(odgovor članu zmajčika)
Neposredna povezava do sporočila: 307
22.10.2010 20:03:28   
fluf
kakteja39 zakaj bi se pa vzdržala celo nosečnost?? A je kakšen poseben razlog?
Midva se trudiva.. pa crkljava zvečer, pa poskušava, pa če ne gre ne gre... seksu se pa ne odpovem, pa kaj si ti nor? z mojim možem preveč uživam :D

(odgovor članu _srcica)
Neposredna povezava do sporočila: 308
22.10.2010 21:39:35   
Chebellca

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: Chebellca

Jutro, jutro!

A veš, da sem že skoz študirala, da si mi nekam znana. Lili, suši.... to mi je bilo tak sumljivo iz FB. Si M__a ne? Ja super!!!! Kakšno naključje ha?user posted image Mogoče boma pa še kje skupaj v P? user posted image

Jip si utrofla user posted image Kdaj imaš rok? Res se zna zgodit da bova sosedi... Jaz sem si izračunala rok tam okoli 8.6. ,samo mi je ginekologinja rekla da je plodek premajhen in da bo v ponedeljek poskusila točno določiti, tako da bo rok verjetno kasneje. Je pa res da bom imela spet carski rez, ki pa je vnaprej dogovorjen...tako da če se ti s tvojim pikecom dogovoriš, bomo pa res skupaj uživaleuser posted image user posted image user posted image

Slabo mi je še pa vedno, komaj kaj spravim vase, hb vsaj bruham ne...tako da gremo jutri v Avstrijo na sushi, ker edino tega se mi lušta za znoret...upam da me ne bo minilo, ko bomo prišli tjauser posted image Gremo pa tudi po kombinezonček za najino princesko in malo v Ikeo pogledat...balzam za mojo dušo user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 309
22.10.2010 21:44:35   
Chebellca
Aha še glede user posted image ...moj dragi je tudi na hladnem, ker trenutno nimam nobene želje pa tudi ginekologinjami je odsvetovala do naslednjega pregleda. V prvi nosečnosti je bilo tako da preve tri mesece slišat nisem mogla za user posted image , potem pa vedno bolj...zadnje mesece sem bila prav napadalna user posted image user posted image user posted image Moj je pa kar bežal pred mano, ker ga je bilo strah da bi tamali kaj naredil, čeprav je vedel da temu ni tako user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 310
22.10.2010 22:18:18   
čmaja
ojla user posted image .
tudi jaz sem danes čist crknjena. cel dan sem bla na nogah, tako da jih še komaj čutim. sedaj po kopeli je malo boljše.
seks - kaj je to? meni tudi ni nič do tega, upam, da se kmalu to spremeni. user posted image
sem pa nenormalno lačna, ampak res lačna, niso samo oči lačne. jem kot dojenček, na vsake tri ure. user posted image ob večerih me spremlja slabost, vsaj da je ni zjutraj!

Komaj čakam vikend, da si naberem moči in da ne rabim iti iz stanovanja! hočem imet vikend na easy.

pridne bodite pa pozdravček vsem novim srečkam!

Neposredna povezava do sporočila: 311
22.10.2010 22:52:04   
frutolino
Pozdravljene vse junijke 2011!

Ko se je rodila moja prva hčerka ste mi ogromno pomagale in svetovalauser posted image , ampak sedaj pa bom verjetno spet potrebovala vašo pomoč user posted image ! Namreč Muser posted image mi zamuja 4 dni, ki pa je bila vedno točna (na 28 dni)! Do danes sem naredila že 8 babychek-ov! Me je že sram it v lekarno po novi test, ker so bili vsi negativni user posted image ! Ampak Muser posted image  še kar ni prišla, zato upam, da kmali vidim +user posted image ! Prva hčerka je stara 6 let in je čas za novega user posted image  razgrajača! Če sem noseča je moj PDP 28.6.2011! Juri grem še po en test pa se javim kaj bo!
Držite pesti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 312
22.10.2010 22:53:55   
Anonimen
pozdravljene

danes sem imela pregled, in kot sem predvidevala, se ni videlo NIČ,..absolutno je prehitro - po mojih izračunih 5t..tako da imam naslednji teden (dokler sem še tukaj) spet pregled, pravi G da pri 6t bi se nosečnost že morala videt..no pa počakajmo.. user posted image  še ni, test je bil  pozitiven, zdej pa čičajmo in čakajmo..resnično upam da se bo naslednji teden že vsej GV videla, če že srček ne..
sem bila kar malo žalostna..user posted image

seks..ne vidim potrebe zakaj vi se vzdržala..jaz sem bila v prvi nosečnosti noro navdušena nad seksom..tako da okrog 8m, ko mi je g rekel da zdej bi pa malo ustavili, da se kej prehitro ne zgodi pa do 9m ko smo spet pospešeno da se je mehčal Mv sem doživljala spontane orgazme sredi noči..svašta..kaj delajo hormoni

lepo se imejte in se slišimo kej naslednji petek..

lp anonimnauser posted image

(odgovor članu čmaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 313
22.10.2010 22:56:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frutolino

Pozdravljene vse junijke 2011!

Ko se je rodila moja prva hčerka ste mi ogromno pomagale in svetovalauser posted image , ampak sedaj pa bom verjetno spet potrebovala vašo pomoč user posted image ! Namreč Muser posted image mi zamuja 4 dni, ki pa je bila vedno točna (na 28 dni)! Do danes sem naredila že 8 babychek-ov! Me je že sram it v lekarno po novi test, ker so bili vsi negativni user posted image ! Ampak Muser posted image  še kar ni prišla, zato upam, da kmali vidim +user posted image ! Prva hčerka je stara 6 let in je čas za novega user posted image  razgrajača! Če sem noseča je moj PDP 28.6.2011! Juri grem še po en test pa se javim kaj bo!
Držite pesti!

poizkusi z CB in jutranji urin.. meni je CB pokazal + 4 dni pred M...
če bo negativen in M še vedno ne bo, pa lepo v laboratorij na krvni test

(odgovor članu frutolino)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
22.10.2010 22:58:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čmaja

ojla user posted image .
tudi jaz sem danes čist crknjena. cel dan sem bla na nogah, tako da jih še komaj čutim. sedaj po kopeli je malo boljše.
seks - kaj je to? meni tudi ni nič do tega, upam, da se kmalu to spremeni. user posted image
sem pa nenormalno lačna, ampak res lačna, niso samo oči lačne. jem kot dojenček, na vsake tri ure. user posted image ob večerih me spremlja slabost, vsaj da je ni zjutraj!

Komaj čakam vikend, da si naberem moči in da ne rabim iti iz stanovanja! hočem imet vikend na easy.

pridne bodite pa pozdravček vsem novim srečkam!

pazi da kopel ne bo prevroča in da se ne boš predolgo namakala notri.. če gre za kopel celotnega telesa..če govoriš o kopeli za noge nema veze..

(odgovor članu čmaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 315
22.10.2010 23:17:18   
frutolino
Takoj zjutraj grem v lekarno po nov test! Sem preveč firbčna, da bi čakala ponedeljek user posted image ! Upam, da ni vse to na psihični bazi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 316
23.10.2010 9:07:41   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: frutolino

Takoj zjutraj grem v lekarno po nov test! Sem preveč firbčna, da bi čakala ponedeljek user posted image ! Upam, da ni vse to na psihični bazi!

Držim pesti,da bo en velik +. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 317
23.10.2010 9:46:00   
nati29
Frutolino, zakaj pa ne greš v DM ali pa v Mullerja? Jaz se spomnim, ko so samo v lekarni teste prodajali, potem sem pa že tokrat šla po CB, da se mi je prodajalka zapomnila in enkrat rekla, da je vidla, da velikrat pridem in naj raje vzamem kaseto za ugot. nosečnosti, ker je bila dosti cenej. To je bilo res smotano, da nisi mogel sam kupit.

Mi je pa ful čudno, ker nimam nobenega znaka, kava mi tudi ful diši pa paše, prej mi je vedno smrdela, pa kadit sem nehala, čeprav mi še kar paše. Saj tudi prej nisem veliko, le ene 3 cigarete na dan, sedaj pa tudi to ne bom več. Drugač pa nič slabosti, mi je tok čudno.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 318
23.10.2010 9:57:19   
nati29
Kateja39, jaz tudi jemljem sicer Prometrium, sicer pa je oboje progesteron, če prav vem. Jaz sem imela tudi že 3 ss, tako da upam, da nama tele arcnije pomagajo user posted image .

Me je pa kar zelo zelo strah, ko berem, da ste bile že na pregledu, me že zdajle zvije, ko pomislim, da bom morala iti, kaj šele bo user posted image .

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 319
23.10.2010 12:02:14   
Anonimen
Dan! Zjutraj sem naredila test, čeprav sem bila prepričana, da je emogoče da bi bila noseča...ampak SEM! Še kar ne dojemam, sploh. Doma imam 5 letnega sinka. Teoretični rok poroda je 25.6., v ponedeljek se pa naročim na pregled.

(odgovor članu nati29)
  Neposredna povezava do sporočila: 320
23.10.2010 13:01:51   
frutolino
Čestitam! Jaz pa imam v torbici nosečniški test in čakam, da se moj vrne domov, da ga naredim takrat! Moja 6 letnica me je danes že 10krat vprašala, če sem naredila test user posted image ! Jo ful firbec! Pa že celi ulici je raztrobla user posted image ! Upam, da bo res +! Javim takoj ko izvem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 321
23.10.2010 13:46:00   
tanjusi
Moja 6 letnica me je danes že 10krat vprašala, če sem naredila test ! Jo ful firbec! Pa že celi ulici je raztrobla ! Upam, da bo res +! Javim takoj ko izvem!

Sorry , ampak a ni to malo prehitro , da že zdaj obremenjuješ 6- letnico ! z tem ...jaz sem mojima dvema (9 in 12 let lani povedala v 7. tednu po prvi kontroli, pa je po enem tednu sledil ssuser posted image ,grozno razočaranje tudi za moja otroka ... še sedaj me sprašujeta zakaj se je to zgodilo... zdaj , v drugem poskusu sem jima povedala po nuhalni...
Pa nočem pametovatuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

Neposredna povezava do sporočila: 322
23.10.2010 16:00:12   
dspela
ojla user posted image

Sem pozabila včeraj vprašat G, zato pa bom vas punce.

A moraš biti na prvem  pregledu tešče? ker ti vzamejo kri in vodo..pa še kaj pa vse naredi G na pregledu?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 323
23.10.2010 16:37:48   
ajč.
Živijo use user posted image !

Evo se še jaz pridružujem vam junijkam! Včeraj zjutraj sta mi user posted image na obraz narisale nasmešek. Po izračunu "ringaraja" naj bi rok imela 19.6. V ponedeljek moram še uštimat zdravstveno z., pol pa gremo h G.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 324
23.10.2010 17:39:38   
nati29
dspela, ne ni treba biti tešča, kri samo za železo pogledajo, ko boš šla pa za tokso, pa moraš bit tešča.

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?