ana**
|
Hello žabe.:) Mi smo danes imeli crazy day, ob 10ih sm šla od doma, pa sm komaj ob 4ih prišla domov. Padla bom nekam, tko sm utrujena. Vglavnem, zjutraj sm Vala hotla peljat k moji kolegici,da bi mi ga pazla, ampak je zbolela in pač mi ni nč druga preostalo kot da sm ga vzela zraven na pregled. To je bil cirkus v čakalnici Ma, sej tam je vse zašarmiral, plesal, se pačil,smejal.. Vglavnem užival je ko je bil v središču pozornosti. Ko sva pa not prišla pa ja naenkrat moral bit pri miru in tiho, to pa mu seveda ni blo všeč Ma, vse sm mu oblubljala pa govorila ampak se je drl ko jesihar no, hvala bogu za tko prijazno sestro,da ga je pol malo animirala, da sva z G. lahko v miru preverili moje stanje. Torej, srček bije Velik je 8mm, kar je malo več kot za 7.tednov. Je rekla da bi mi mogla PDP prestavit za par dni, ampak bo zdj pustila tko in bomo na NS vidli,če res malo prehiteva. Po pregledu sva z sončkom šla na kosilo,kjer se nama je mož pridružil. Sem mu pokazala slikico,je bil celi blažen Je reku,da je pa to zihr punčka. On si namreč noro punčko zdaj želi.. In je bil celi nor v sliko Pol pa še šoping, sm si šla jakno za zimo kupit, pa škornje sem šla gledat, ampak še nč nisem našla Pa Val je itk spet dobil še pa še stvari, tko da je šlo 200€ pa še sama nevem kak Uh, sploh nebom razmišljala o tem.. No,pridemo domov, niti stari ne odložim, ko sm že obisk mela na vratih. NENAPOVEDAN Ma nč, sm vam že tok napisala da se vam še brat neda Grem kr lepo pred televizijo, blažen mir ko tamali spi Aja, seznam takoj ju3 uredim, zdaj se mi res neda več. :))
|