Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 9:01:02
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 yania je pa na FBju na HITovi strani zadela počitnice na Lošinju in je čist fertik reva
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 9:05:59
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persida kaj zdaj to berem, kako kašnlanje. Do jutri mate da ste okej, jaz vas rabim. Dokler samo kašljate se lahko še izljubimo, prblem bo ko bte še kake hujše bacile izkašljevali, pol nebo več kul Tulipan, na pregledu vse štimalo?? Vse štimalo! Dete raste čisto po tabeli, čeprav jaz trdim, da bom čez rok Nagnala me je v bolniško, ker je glavica že skoraj pri kolenih , pa sem ji povedala, da tisti en ponedeljek pa bom ja še skup spacala No, sej bom videla, ta teden še moram delat, drugega tudi, da predam delo, potem pa mi manjkajo še 4 dnevi do dopusta, tak da se bom še odločila kaj naj z njimi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 9:09:32
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 draga Taša in ostale morebitne nočne ptice, lahko noč Saj jaz tudi grem, čez 5 min bo enga film konec. NOČKO se tipkamo kaj :D Si gledala film Družinski človek? Ker jaz sem ga, pa jokala kot dež, sem celi kavč zmočila, pa mi ni še voda odtekla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 9:10:45
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa dobro jutro. Kako ste kaj? Se držite diete? Jaz sem mela včeraj manjšo krizo sam je šla čez tak da sem pridna, moram rečt. Danes pa špagetki in zvečer sladica, to najbolj komaj čakam. Jutri pa... hmmm, sadje. Dobro jutro! Pridna si, si zaslužiš nocoj sladico!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 9:11:51
|
|
|
|
Tulipan12
|
Kokica hvala za slikice, full so lepe! Persida s tem avatarjem si nas vrgla v leto 2008/09
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 9:12:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persida kaj zdaj to berem, kako kašnlanje. Do jutri mate da ste okej, jaz vas rabim. Dokler samo kašljate se lahko še izljubimo, prblem bo ko bte še kake hujše bacile izkašljevali, pol nebo več kul Tulipan, na pregledu vse štimalo?? Vse štimalo! Dete raste čisto po tabeli, čeprav jaz trdim, da bom čez rok Nagnala me je v bolniško, ker je glavica že skoraj pri kolenih , pa sem ji povedala, da tisti en ponedeljek pa bom ja še skup spacala No, sej bom videla, ta teden še moram delat, drugega tudi, da predam delo, potem pa mi manjkajo še 4 dnevi do dopusta, tak da se bom še odločila kaj naj z njimi Kok sem se zdej nasmejala. Kaj pol se ti je trebuh že spustil? Joooj mami, še mal pa boš dvojna mami!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 9:49:40
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jaz bi jih uvrstila med zelenjavo, torej brez omejitev danes bi to komot jedla palačinke bom pa kar sama pekla, po yaniinem receptu Boris mi sploh ne pusti več delat drugačnih a ma kak poseben recept? me ne spustiš spat? v bistvu da v maso tudi sladko smetano (nestepeno) in palačinke so res ful bolj okusne. Jaz sem vedno dajala mleko in radensko, da so bile bolj rahle. Ampak s smetano so pa vseeno boljše. Priporočam! A da smetano namesto mleka in radenske ali vse skupaj? jaz sem zanč dala sladko smetano, pol pa mleko, kolikor ga je blo treba. Ko sem jih pa že pekla in se mi je masa še mal zgostila vmes, sem pa še mal radenske dodala. Sicer jo pa lahko danes vprašava
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 9:49:48
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa dobro jutro. Kako ste kaj? Se držite diete? Jaz sem mela včeraj manjšo krizo sam je šla čez tak da sem pridna, moram rečt. Danes pa špagetki in zvečer sladica, to najbolj komaj čakam. Jutri pa... hmmm, sadje. jaz sem pridna samo je res cela umetnost pravilno jest, če moraš za malico hodit v gostilne ker si pač omejen na dnevno ponudbo malic. In če ni nič ustreznega, vzamem samo solato... pa pol s kakšno banano rešujem lakoto sadni dan mi pa paše. Banane, mandarine, jabolka, lešniki, suhe slive, itn. Njam njam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 9:49:56
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persida kaj zdaj to berem, kako kašnlanje. Do jutri mate da ste okej, jaz vas rabim. Dokler samo kašljate se lahko še izljubimo, prblem bo ko bte še kake hujše bacile izkašljevali, pol nebo več kul Tulipan, na pregledu vse štimalo?? Vse štimalo! Dete raste čisto po tabeli, čeprav jaz trdim, da bom čez rok Nagnala me je v bolniško, ker je glavica že skoraj pri kolenih , pa sem ji povedala, da tisti en ponedeljek pa bom ja še skup spacala No, sej bom videla, ta teden še moram delat, drugega tudi, da predam delo, potem pa mi manjkajo še 4 dnevi do dopusta, tak da se bom še odločila kaj naj z njimi Kok sem se zdej nasmejala. Kaj pol se ti je trebuh že spustil? Joooj mami, še mal pa boš dvojna mami! še malo, še malo glih dva meseca, a ne?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 9:53:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dober dan!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 10:01:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober dan! ooooo, si se zbezala iz postelje?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 10:07:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober dan! ooooo, si se zbezala iz postelje? Ma nemoj! Sem bila že ob 6.30 auf, otroka odpeljala v vrtec, psa odpeljala k veterinarju, bila pri najboljšem sosedu in sedaj sem tukaj...pojedla sem že eno mandarino in hruško. Za kosilo bo pizza, zame le z šampinjani in omako..Se sprašujem kako bo to zgledalo in če bo sploh okusno, če ne bo nič sira gor!??? Potem pa grem še k svojemu zdravniku in k frizerju! Tulipan- super za , tudi mene si nasmejala , pa kar v bolniško idi...bodo že zmogli v službi brez tebe... saj veš kaj sem ti v petek rekla...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 10:07:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kokica hvala za slikice, full so lepe! Persida s tem avatarjem si nas vrgla v leto 2008/09 a ne da? Mene je tudi tja vrglo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 10:08:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mislim, da se jutrišnje večerje vse zelo veselimo. Jaz grem danes v evrospin v šoping in bom vzela za jutri eno fino pecivo... njam! Za kosilo pa špagetki s paradižnikovo omako in solata. Jaz pa bom jutri v Mercatorju kupila kremšnito, ki mi je ful, ful dobra. Lidlovo čokolado pa še imam doma....Sem prej bila v shrambi in gledala mojo "sladko-slano" polico, pa so se mi tako oči zasvetile in sem se spomnilal, da ne smem. Nič od tistega tam. jaz sem to polico prej spraznila, da zdaj nimam kej grickat hahhaa, jaz pa sem se vama komaj v petek pridružila, tak da ni bilo časa vsega pojesti...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 10:08:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mislim, da se jutrišnje večerje vse zelo veselimo. Jaz grem danes v evrospin v šoping in bom vzela za jutri eno fino pecivo... njam! Za kosilo pa špagetki s paradižnikovo omako in solata. Jaz pa bom jutri v Mercatorju kupila kremšnito, ki mi je ful, ful dobra. Lidlovo čokolado pa še imam doma....Sem prej bila v shrambi in gledala mojo "sladko-slano" polico, pa so se mi tako oči zasvetile in sem se spomnilal, da ne smem. Nič od tistega tam. kdo pa dela te kremšnite? mislim, da Kruh pecivo....pri nas imajo samo te...samo sem se potem tam odločila in sem si Sacher torto vzela, ker je bolj sladka in bolj nasiti...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 10:08:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Čer! Torta pripravljena, darilo zavito,.... samo še dragi manjka Kaj si mu kupila? Je bil vesel?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 10:08:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dobro jutro! Res ste pridne s tem hujšanjem! Sem full v gužvi, samo sem morala pokukat malo in seveda Tasi javit, da so Čukeci na Ribičiji za vikend! Sigurno bo v prvi vrsti stala! Ne, ne to sem sam za Konečnika Tulipan, na ribičijo moraš pijan it ja no? Ko te sprečava?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 10:08:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jutri za večerjo sem si pa zaželela palačinke, mljask, mljask šele začele smo hujšat, pa že lahko grešimo všeč mi je ta dieta, kjer lahko vsak 4. dan jem kar čem a jih bo B. delo?? Nekaj mi reci, kam pa spadajo gobice? Npr. riž z gobicami? jaz bi jih uvrstila med zelenjavo, torej brez omejitev danes bi to komot jedla palačinke bom pa kar sama pekla, po yaniinem receptu Boris mi sploh ne pusti več delat drugačnih Prosim za recept!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 12:04:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
Bila pri zdravniku! Vse je okej. V torek grem v službo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 12:30:36
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Bila pri zdravniku! Vse je okej. V torek grem v službo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 12:32:36
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober dan! ooooo, si se zbezala iz postelje? Ma nemoj! Sem bila že ob 6.30 auf, otroka odpeljala v vrtec, psa odpeljala k veterinarju, bila pri najboljšem sosedu in sedaj sem tukaj...pojedla sem že eno mandarino in hruško. Za kosilo bo pizza, zame le z šampinjani in omako..Se sprašujem kako bo to zgledalo in če bo sploh okusno, če ne bo nič sira gor!??? Potem pa grem še k svojemu zdravniku in k frizerju! Tulipan- super za , tudi mene si nasmejala , pa kar v bolniško idi...bodo že zmogli v službi brez tebe... saj veš kaj sem ti v petek rekla... Glede na to, kaj se mi kopiči na mizi, bom res mogoče šla prej, ker očitno so prepričani, da bom naredila vse, da nihče ne bo rabil do 2012 nič mojega delat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 12:38:24
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica A ti je dolgcajt doma al kako? avatar - saj zdaj moramo počasi začet navijat al ne .Poletja je konec za božička prehitro tak,da sem spet na hruški pristala ,se mi tak lepo poda tulipan- pa nisi rekla da te jaz menjam v službi,spokaj se že palačinke - dobra stvar Pa dober dan mimgrede . Otroka v lepotnem spancu jaz ,pa bi mogla ,pa se mi ni, malo skupaj zmetat po stanovanju ,da me zvečer ne čaka preveč. Smo bili prej na zraku je pasalo ko hudič.Smo si malo možgane preluftali .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 12:43:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ja, Persida, dolgčas mi je doma...dopoldan...popoldan je okej, ko smo vsi skupaj! Tulipan- no, vidiš imaš en razlog več, da greš na bolniško.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 12:53:42
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, Persida, dolgčas mi je doma...dopoldan...popoldan je okej, ko smo vsi skupaj! Tulipan- no, vidiš imaš en razlog več, da greš na bolniško. Joj, me zanima, če bo meni kaj dolgcajt doma dopoldan, ko bom v porodniški?! Itak moram toliko stvari porihtat, da močno dvomim! Danes pa pride moj novi najboljši prijatelj (sušilec ), so me že včeraj obvestili, da je prispel, pa je imela Lia tisto učenje o negi zob, pa nam ni ratalo, danes pa gre ati po njega, ko greva midve plesat! Si bi kr fraj vzela, da bi lahko gledala kak dela!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 13:02:55
|
|
|
|
Tulipan12
|
Jaz tega s televizijami ne razumem - ta neki preklop na drugi signal Kaj to pomeni, da bomo morali TV menjat or what?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?