|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
26.10.2010 21:23:01   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Persida kaj zdaj to berem, kako kašnlanje. Do jutri mate da ste okej, jaz vas rabim. user posted image  user posted image Dokler samo kašljate se lahko še izljubimo, prblem bo ko bte še kake hujše bacile izkašljevali, pol nebo več kul user posted image  user posted image

Tulipan, na pregledu vse štimalo?? user posted image

Jutri nema ljubaviuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
26.10.2010 21:40:59   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Čer!
Torta pripravljena, darilo zavito,.... samo še dragi manjka user posted image

Daj, zdaj pa res nemreta torte jest, Daj do mene pripelji, vama kafe skuham user posted image user posted image

glih za kavo je zdaj prepozno... saj bo malo bolj vesel večer, ampak celo noč pa res ne bova pokonci.... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
26.10.2010 21:41:41   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Persida kaj zdaj to berem, kako kašnlanje. Do jutri mate da ste okej, jaz vas rabim. user posted image  user posted image Dokler samo kašljate se lahko še izljubimo, prblem bo ko bte še kake hujše bacile izkašljevali, pol nebo več kul user posted image  user posted image

ljubav je bla včeraj, je danes in bo jutri tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
26.10.2010 22:04:51   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

ljubav je bla včeraj, je danes in bo jutri tudi user posted image user posted image user posted image

Kaj najino ljubljenje se ti že kaj na glasilkah poznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
26.10.2010 22:09:29   
tasa_m

Kaj najino ljubljenje se ti že kaj na glasilkah poznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
opici

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
26.10.2010 22:10:31   
tasa_m
Če bi vedla, da moram samo 1 post še napisat da bi bila rva pol b še nekaj napisala.

ampak okej, naj i bo Persida, če se že grebeš za 1.postuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
26.10.2010 22:33:59   
felix7

Happy pek user posted image   user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ne vem, če so njihove kremšnite v Mercatorju user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
26.10.2010 22:35:30   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Happy pek user posted image   user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ne vem, če so njihove kremšnite v Mercatorju user posted image
a hočeš rečt da bodo pr tebi jutri, ko lahko za večerjo eš nekaj sladkega??

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
26.10.2010 22:35:31   
felix7
sem bla na aerobiki, pa sem polna energije user posted image  se mi še ne gre spat user posted image  samo mislim, da je zelo mala verjetnost, da bo katera ob tej uri prišla z mano klepetat user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
26.10.2010 22:36:05   
felix7
ooooooo, sem prehitro napisala, Taška dežura user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
26.10.2010 22:36:47   
tasa_m

ooooooo, sem prehitro napisala, Taška dežura user posted image
jaaa, sm jutri fraj te pa nimam volje po hitrem spancu :D

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
26.10.2010 22:37:14   
felix7
jutri za večerjo sem si pa zaželela palačinke, mljask, mljask user posted image  šele začele smo hujšat, pa že lahko grešimo user posted image  všeč mi je ta dieta, kjer lahko vsak 4. dan jem kar čem user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
26.10.2010 22:37:57   
tasa_m
Me čaka en velik kup cot za likat. In namesto da bi likala, sedim za compom in berem kaj se dogaja po svetu (FB in RRuser posted image user posted image )

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
26.10.2010 22:39:15   
tasa_m

jutri za večerjo sem si pa zaželela palačinke, mljask, mljask user posted image  šele začele smo hujšat, pa že lahko grešimo user posted image  všeč mi je ta dieta, kjer lahko vsak 4. dan jem kar čem user posted image
a jih bo B. delo?? user posted image user posted image

Nekaj mi reci, kam pa spadajo gobice? Npr. riž z gobicami?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
26.10.2010 22:41:10   
felix7

a jih bo B. delo?? user posted image user posted image

Nekaj mi reci, kam pa spadajo gobice? Npr. riž z gobicami?

jaz bi jih uvrstila med zelenjavo, torej brez omejitev user posted image  danes bi to komot jedla

palačinke bom pa kar sama pekla, po yaniinem receptu user posted image  Boris mi sploh ne pusti več delat drugačnih user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
26.10.2010 22:41:43   
felix7

Me čaka en velik kup cot za likat. In namesto da bi likala, sedim za compom in berem kaj se dogaja po svetu (FB in RRuser posted image user posted image )

ja... poznam ta občutek user posted image  jaz bi pa mogla it kej spat, drugač sem pa zjutraj čist zalimana user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
26.10.2010 22:43:36   
tasa_m

ja... poznam ta občutek user posted image  jaz bi pa mogla it kej spat, drugač sem pa zjutraj čist zalimana user posted image
ja to le glej, da boš jutri okej, če imaš popoldan dostavo čokolade domov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
26.10.2010 22:43:51   
felix7
draga Taša in ostale morebitne nočne ptice, lahko noč user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
26.10.2010 22:44:02   
tasa_m

jaz bi jih uvrstila med zelenjavo, torej brez omejitev user posted image  danes bi to komot jedla

palačinke bom pa kar sama pekla, po yaniinem receptu user posted image  Boris mi sploh ne pusti več delat drugačnih user posted image
a ma kak poseben recept?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
26.10.2010 22:44:27   
felix7

ja to le glej, da boš jutri okej, če imaš popoldan dostavo čokolade domov user posted image user posted image user posted image

user posted image  če ne bom okej, me bo pa čokolada pokonc spravla user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
26.10.2010 22:44:36   
tasa_m

draga Taša in ostale morebitne nočne ptice, lahko noč user posted image user posted image
Saj jaz tudi grem, čez 5 min bo enga film konec.

NOČKO se tipkamo kaj :D

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
26.10.2010 22:46:19   
felix7

a ma kak poseben recept?

me ne spustiš spat? user posted image  v bistvu da v maso tudi sladko smetano (nestepeno) in palačinke so res ful bolj okusne. Jaz sem vedno dajala mleko in radensko, da so bile bolj rahle. Ampak s smetano so pa vseeno boljše. Priporočam!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
27.10.2010 8:28:17   
Najaa

a ma kak poseben recept?

me ne spustiš spat? user posted image  v bistvu da v maso tudi sladko smetano (nestepeno) in palačinke so res ful bolj okusne. Jaz sem vedno dajala mleko in radensko, da so bile bolj rahle. Ampak s smetano so pa vseeno boljše. Priporočam!

A da smetano namesto mleka in radenske ali vse skupaj?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
27.10.2010 8:30:20   
Najaa
Pa dobro jutro.

Kako ste kaj? Se držite diete? Jaz sem mela včeraj manjšo krizo sam je šla čez tak da sem pridna, moram rečt. user posted image Danes pa špagetki in zvečer sladica, to najbolj komaj čakam. user posted image Jutri pa... hmmm, sadje. user posted image   user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
27.10.2010 8:59:39   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Dobro jutro!
user posted image user posted image user posted image  Res ste pridne s tem hujšanjem!user posted image
Sem full v gužvi, samo sem morala pokukat malo in seveda Tasi javit, da so Čukeci na Ribičiji za vikend!user posted image user posted image user posted image

Sigurno bo v prvi vrsti stala! user posted image

Ne, ne to sem sam za Konečnika user posted image user posted image user posted image

Tulipan, na ribičijo moraš pijan it user posted image user posted image user posted image

Če rabiš taksista, pokliči, pridem, boš v štirih varnih rokah!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?