Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 21:23:01
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persida kaj zdaj to berem, kako kašnlanje. Do jutri mate da ste okej, jaz vas rabim. Dokler samo kašljate se lahko še izljubimo, prblem bo ko bte še kake hujše bacile izkašljevali, pol nebo več kul Tulipan, na pregledu vse štimalo?? Jutri nema ljubavi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 21:40:59
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika Čer! Torta pripravljena, darilo zavito,.... samo še dragi manjka Daj, zdaj pa res nemreta torte jest, Daj do mene pripelji, vama kafe skuham glih za kavo je zdaj prepozno... saj bo malo bolj vesel večer, ampak celo noč pa res ne bova pokonci....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 21:41:41
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persida kaj zdaj to berem, kako kašnlanje. Do jutri mate da ste okej, jaz vas rabim. Dokler samo kašljate se lahko še izljubimo, prblem bo ko bte še kake hujše bacile izkašljevali, pol nebo več kul Tulipan, na pregledu vse štimalo?? Jutri nema ljubavi ljubav je bla včeraj, je danes in bo jutri tudi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 22:04:51
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persida kaj zdaj to berem, kako kašnlanje. Do jutri mate da ste okej, jaz vas rabim. Dokler samo kašljate se lahko še izljubimo, prblem bo ko bte še kake hujše bacile izkašljevali, pol nebo več kul Tulipan, na pregledu vse štimalo?? Jutri nema ljubavi ljubav je bla včeraj, je danes in bo jutri tudi Kaj najino ljubljenje se ti že kaj na glasilkah pozna
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 22:09:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj najino ljubljenje se ti že kaj na glasilkah pozna opici
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 22:10:31
|
|
|
|
tasa_m
|
Če bi vedla, da moram samo 1 post še napisat da bi bila rva pol b še nekaj napisala. ampak okej, naj i bo Persida, če se že grebeš za 1.post
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 22:33:59
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Happy pek ne vem, če so njihove kremšnite v Mercatorju
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 22:35:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Happy pek ne vem, če so njihove kremšnite v Mercatorju a hočeš rečt da bodo pr tebi jutri, ko lahko za večerjo eš nekaj sladkega??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 22:35:31
|
|
|
|
felix7
|
sem bla na aerobiki, pa sem polna energije se mi še ne gre spat samo mislim, da je zelo mala verjetnost, da bo katera ob tej uri prišla z mano klepetat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 22:36:05
|
|
|
|
felix7
|
ooooooo, sem prehitro napisala, Taška dežura
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 22:36:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ooooooo, sem prehitro napisala, Taška dežura jaaa, sm jutri fraj te pa nimam volje po hitrem spancu :D
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 22:37:14
|
|
|
|
felix7
|
jutri za večerjo sem si pa zaželela palačinke, mljask, mljask šele začele smo hujšat, pa že lahko grešimo všeč mi je ta dieta, kjer lahko vsak 4. dan jem kar čem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 22:37:57
|
|
|
|
tasa_m
|
Me čaka en velik kup cot za likat. In namesto da bi likala, sedim za compom in berem kaj se dogaja po svetu (FB in RR )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 22:39:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jutri za večerjo sem si pa zaželela palačinke, mljask, mljask šele začele smo hujšat, pa že lahko grešimo všeč mi je ta dieta, kjer lahko vsak 4. dan jem kar čem a jih bo B. delo?? Nekaj mi reci, kam pa spadajo gobice? Npr. riž z gobicami?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 22:41:10
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jutri za večerjo sem si pa zaželela palačinke, mljask, mljask šele začele smo hujšat, pa že lahko grešimo všeč mi je ta dieta, kjer lahko vsak 4. dan jem kar čem a jih bo B. delo?? Nekaj mi reci, kam pa spadajo gobice? Npr. riž z gobicami? jaz bi jih uvrstila med zelenjavo, torej brez omejitev danes bi to komot jedla palačinke bom pa kar sama pekla, po yaniinem receptu Boris mi sploh ne pusti več delat drugačnih
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 22:41:43
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Me čaka en velik kup cot za likat. In namesto da bi likala, sedim za compom in berem kaj se dogaja po svetu (FB in RR ) ja... poznam ta občutek jaz bi pa mogla it kej spat, drugač sem pa zjutraj čist zalimana
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 22:43:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ja... poznam ta občutek jaz bi pa mogla it kej spat, drugač sem pa zjutraj čist zalimana ja to le glej, da boš jutri okej, če imaš popoldan dostavo čokolade domov
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 22:43:51
|
|
|
|
felix7
|
draga Taša in ostale morebitne nočne ptice, lahko noč
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 22:44:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jaz bi jih uvrstila med zelenjavo, torej brez omejitev danes bi to komot jedla palačinke bom pa kar sama pekla, po yaniinem receptu Boris mi sploh ne pusti več delat drugačnih a ma kak poseben recept?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 22:44:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ja... poznam ta občutek jaz bi pa mogla it kej spat, drugač sem pa zjutraj čist zalimana ja to le glej, da boš jutri okej, če imaš popoldan dostavo čokolade domov če ne bom okej, me bo pa čokolada pokonc spravla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 22:44:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 draga Taša in ostale morebitne nočne ptice, lahko noč Saj jaz tudi grem, čez 5 min bo enga film konec. NOČKO se tipkamo kaj :D
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 22:46:19
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jaz bi jih uvrstila med zelenjavo, torej brez omejitev danes bi to komot jedla palačinke bom pa kar sama pekla, po yaniinem receptu Boris mi sploh ne pusti več delat drugačnih a ma kak poseben recept? me ne spustiš spat? v bistvu da v maso tudi sladko smetano (nestepeno) in palačinke so res ful bolj okusne. Jaz sem vedno dajala mleko in radensko, da so bile bolj rahle. Ampak s smetano so pa vseeno boljše. Priporočam!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 8:28:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jaz bi jih uvrstila med zelenjavo, torej brez omejitev danes bi to komot jedla palačinke bom pa kar sama pekla, po yaniinem receptu Boris mi sploh ne pusti več delat drugačnih a ma kak poseben recept? me ne spustiš spat? v bistvu da v maso tudi sladko smetano (nestepeno) in palačinke so res ful bolj okusne. Jaz sem vedno dajala mleko in radensko, da so bile bolj rahle. Ampak s smetano so pa vseeno boljše. Priporočam! A da smetano namesto mleka in radenske ali vse skupaj?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 8:30:20
|
|
|
|
Najaa
|
Pa dobro jutro. Kako ste kaj? Se držite diete? Jaz sem mela včeraj manjšo krizo sam je šla čez tak da sem pridna, moram rečt. Danes pa špagetki in zvečer sladica, to najbolj komaj čakam. Jutri pa... hmmm, sadje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.10.2010 8:59:39
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dobro jutro! Res ste pridne s tem hujšanjem! Sem full v gužvi, samo sem morala pokukat malo in seveda Tasi javit, da so Čukeci na Ribičiji za vikend! Sigurno bo v prvi vrsti stala! Ne, ne to sem sam za Konečnika Tulipan, na ribičijo moraš pijan it Če rabiš taksista, pokliči, pridem, boš v štirih varnih rokah!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?