Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 9:54:24
|
|
|
|
Tulipan12
|
Dobro jutro! Res ste pridne s tem hujšanjem! Sem full v gužvi, samo sem morala pokukat malo in seveda Tasi javit, da so Čukeci na Ribičiji za vikend!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 10:01:35
|
|
|
|
Tulipan12
|
Pa nisem imela namena bit prva
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 10:12:08
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, men tut ni hudga, dve jabolki za zajtrk, zdej pa gruntam, kako izvest kosilo, ker v nobeni restavraciji tle okol nimajo rižote za malco mogoče si bom šla pa k mami skuhat oz. bom šla na malco na eno velko skledo solate Mi bomo tudi danes jedli rižoto in veliko solate....Kaj rdeča pesa se tudi lahko je, ne? Kaj rižote pa je lahko za kosilo en globok krožnik, ne? Za večerjo pa pol manj! Ja, po pravilih je tako, za kosilo cel obrok, za večerjo pa isti obrok v polovični količini. Ampak jest nikol nimam iste hrane za kosilo in večerjo mam pa hrano iz iste grupe. Za peso pa ne vidim omejitev
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 10:31:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Dober dan - tokrat iz službe felix mi še nič ne načrtujemo. če bi se pa zgodilo, bi pa tudi bli veseli hujšamo. hm. dane se je začel v redu. bomo vidli, kak se bo nadaljeval
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 10:34:44
|
|
|
|
Tulipan12
|
Šibam na pregled, se beremo jutri, če ne prej! Pridne bodite še naprej, pa-pa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 10:54:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
MČ, predvidevam, da je Klara zdrava, da si šla v službo! Torej, če te prav razumem vidva že delata na drugem ? Superca! Tulipan- želim ti veliko užitkov na pregledu! Moja misija na orbitreku je končana, še zvečer enkrat pa bo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 10:55:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dobro jutro! Res ste pridne s tem hujšanjem! Sem full v gužvi, samo sem morala pokukat malo in seveda Tasi javit, da so Čukeci na Ribičiji za vikend! Sigurno bo v prvi vrsti stala!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 12:09:13
|
|
|
|
Najaa
|
Dober tek! Jaz in moja rižota se super počutiva! Sem pa že tak lačna, da sem komaj dočakala, da se skuha. 2 mandarini za zajtrk, kaj pa je to, če si navajen že zjutraj celga pojest. Moram povedat, da odkar je bila polna luna se ful nazaj držim pri sladkem in se zelo dobro počutim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 12:54:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dober tek! Jaz in moja rižota se super počutiva! Sem pa že tak lačna, da sem komaj dočakala, da se skuha. 2 mandarini za zajtrk, kaj pa je to, če si navajen že zjutraj celga pojest. Moram povedat, da odkar je bila polna luna se ful nazaj držim pri sladkem in se zelo dobro počutim. Jaz tudi grem sedaj mojo rižoto pojesti in veliko zelene solate...Danes sem kuhala enojno! Najaa- jutri imamo sladko....večerjno..njami...Kaj pa za kosilo? Jaz bom verjetno testenine naredila....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 12:57:22
|
|
|
|
Najaa
|
Mislim, da se jutrišnje večerje vse zelo veselimo. Jaz grem danes v evrospin v šoping in bom vzela za jutri eno fino pecivo... njam! Za kosilo pa špagetki s paradižnikovo omako in solata.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 13:22:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mislim, da se jutrišnje večerje vse zelo veselimo. Jaz grem danes v evrospin v šoping in bom vzela za jutri eno fino pecivo... njam! Za kosilo pa špagetki s paradižnikovo omako in solata. Jaz pa bom jutri v Mercatorju kupila kremšnito, ki mi je ful, ful dobra. Lidlovo čokolado pa še imam doma....Sem prej bila v shrambi in gledala mojo "sladko-slano" polico, pa so se mi tako oči zasvetile in sem se spomnilal, da ne smem. Nič od tistega tam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 14:48:25
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mislim, da se jutrišnje večerje vse zelo veselimo. Jaz grem danes v evrospin v šoping in bom vzela za jutri eno fino pecivo... njam! Za kosilo pa špagetki s paradižnikovo omako in solata. Jaz pa bom jutri v Mercatorju kupila kremšnito, ki mi je ful, ful dobra. Lidlovo čokolado pa še imam doma....Sem prej bila v shrambi in gledala mojo "sladko-slano" polico, pa so se mi tako oči zasvetile in sem se spomnilal, da ne smem. Nič od tistega tam. jaz sem to polico prej spraznila, da zdaj nimam kej grickat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 14:49:14
|
|
|
|
felix7
|
yania je pa na FBju na HITovi strani zadela počitnice na Lošinju in je čist fertik reva
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 14:49:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mislim, da se jutrišnje večerje vse zelo veselimo. Jaz grem danes v evrospin v šoping in bom vzela za jutri eno fino pecivo... njam! Za kosilo pa špagetki s paradižnikovo omako in solata. Jaz pa bom jutri v Mercatorju kupila kremšnito, ki mi je ful, ful dobra. Lidlovo čokolado pa še imam doma....Sem prej bila v shrambi in gledala mojo "sladko-slano" polico, pa so se mi tako oči zasvetile in sem se spomnilal, da ne smem. Nič od tistega tam. kdo pa dela te kremšnite?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 16:25:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mislim, da se jutrišnje večerje vse zelo veselimo. Jaz grem danes v evrospin v šoping in bom vzela za jutri eno fino pecivo... njam! Za kosilo pa špagetki s paradižnikovo omako in solata. Jaz pa bom jutri v Mercatorju kupila kremšnito, ki mi je ful, ful dobra. Lidlovo čokolado pa še imam doma....Sem prej bila v shrambi in gledala mojo "sladko-slano" polico, pa so se mi tako oči zasvetile in sem se spomnilal, da ne smem. Nič od tistega tam. jaz sem to polico prej spraznila, da zdaj nimam kej grickat Moja polica je pa še kr polna. Eh kaj, vsega nisem mogla požret.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 19:53:13
|
|
|
|
trezika
|
Čer! Torta pripravljena, darilo zavito,.... samo še dragi manjka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 20:42:46
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Čer! Torta pripravljena, darilo zavito,.... samo še dragi manjka Pa Maserka pripravljena
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 21:05:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dobro jutro! Res ste pridne s tem hujšanjem! Sem full v gužvi, samo sem morala pokukat malo in seveda Tasi javit, da so Čukeci na Ribičiji za vikend! Sigurno bo v prvi vrsti stala! Ne, ne to sem sam za Konečnika Tulipan, na ribičijo moraš pijan it
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 21:05:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 yania je pa na FBju na HITovi strani zadela počitnice na Lošinju in je čist fertik reva
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 21:06:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mislim, da se jutrišnje večerje vse zelo veselimo. Jaz grem danes v evrospin v šoping in bom vzela za jutri eno fino pecivo... njam! Za kosilo pa špagetki s paradižnikovo omako in solata. Jaz pa bom jutri v Mercatorju kupila kremšnito, ki mi je ful, ful dobra. Lidlovo čokolado pa še imam doma....Sem prej bila v shrambi in gledala mojo "sladko-slano" polico, pa so se mi tako oči zasvetile in sem se spomnilal, da ne smem. Nič od tistega tam. kdo pa dela te kremšnite? Happy pek
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 21:07:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moja polica je pa še kr polna. Eh kaj, vsega nisem mogla požret. moja tudi, sem si v soboto še cel kup Čokolad Schogetten nakupla, ker smo jih imeli v Suer soboti za 0,44€. Zdaj pa jih samo gledam in zapiram omaro
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 21:08:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Čer! Torta pripravljena, darilo zavito,.... samo še dragi manjka Daj, zdaj pa res nemreta torte jest, Daj do mene pripelji, vama kafe skuham
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 21:10:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 oooooooooo, glej glej, kdo je pršu na obisk a se ti ne zdi, da bi blo fajn prikazno sliko zamenjat? Timi si sploh ni več podoben a te dam na seznam? boš redna obiskovalka mogoče na kaj namiguje?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 21:10:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika evo jo.... miška mala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.10.2010 21:12:07
|
|
|
|
tasa_m
|
Persida kaj zdaj to berem, kako kašnlanje. Do jutri mate da ste okej, jaz vas rabim. Dokler samo kašljate se lahko še izljubimo, prblem bo ko bte še kake hujše bacile izkašljevali, pol nebo več kul Tulipan, na pregledu vse štimalo??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?