|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
26.10.2010 9:54:24   
Tulipan12
Dobro jutro!
user posted image user posted image user posted image  Res ste pridne s tem hujšanjem!user posted image
Sem full v gužvi, samo sem morala pokukat malo in seveda Tasi javit, da so Čukeci na Ribičiji za vikend!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
26.10.2010 10:01:35   
Tulipan12
Pa nisem imela namena bit prvauser posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
26.10.2010 10:12:08   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

evo, men tut ni hudga, dve jabolki za zajtrk, zdej pa gruntam, kako izvest kosilo, ker v nobeni restavraciji tle okol nimajo rižote za malco user posted image  mogoče si bom šla pa k mami skuhat oz. bom šla na malco na eno velko skledo solate user posted image

Mi bomo tudi danes jedli rižoto in veliko solate....Kaj rdeča pesa se tudi lahko je, ne? Kaj rižote pa je lahko za kosilo en globok krožnik, ne? Za večerjo pa pol manj!user posted image

Ja, po pravilih je tako, za kosilo cel obrok, za večerjo pa isti obrok v polovični količini. Ampak jest nikol nimam iste hrane za kosilo in večerjo user posted image  mam pa hrano iz iste grupe. Za peso pa ne vidim omejitev user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
26.10.2010 10:31:36   
MalaČebelica
Dober dan - tokrat iz službe user posted image user posted image user posted image

felix mi še nič ne načrtujemo. če bi se pa zgodilo, bi pa tudi bli veseli user posted image user posted image user posted image user posted image

hujšamo. hm. dane se je začel v redu. bomo vidli, kak se bo nadaljeval user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
26.10.2010 10:34:44   
Tulipan12
Šibam na pregled, se beremo jutri, če ne prej!
Pridne bodite še naprej,
pa-pa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
26.10.2010 10:54:26   
KOKICA32
MČ, predvidevam, da je Klara zdrava, da si šla v službo!user posted image user posted image user posted image Torej, če te prav razumem vidva že delata na drugem user posted image ? Superca!

Tulipan- želim ti veliko užitkov na pregledu!

Moja misija na orbitreku je končana, še zvečer enkrat pa bo!

Neposredna povezava do sporočila: 1656
26.10.2010 10:55:26   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Dobro jutro!
user posted image user posted image user posted image  Res ste pridne s tem hujšanjem!user posted image
Sem full v gužvi, samo sem morala pokukat malo in seveda Tasi javit, da so Čukeci na Ribičiji za vikend!user posted image user posted image user posted image

Sigurno bo v prvi vrsti stala! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1657
26.10.2010 12:09:13   
Najaa
Dober tek! Jaz in moja rižota se super počutiva! user posted image Sem pa že tak lačna, da sem komaj dočakala, da se skuha. 2 mandarini za zajtrk, kaj pa je to, če si navajen že zjutraj celga user posted image pojest. Moram povedat, da odkar je bila polna luna se ful nazaj držim pri sladkem in se zelo dobro počutim. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
26.10.2010 12:54:35   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dober tek! Jaz in moja rižota se super počutiva! user posted image Sem pa že tak lačna, da sem komaj dočakala, da se skuha. 2 mandarini za zajtrk, kaj pa je to, če si navajen že zjutraj celga user posted image pojest. Moram povedat, da odkar je bila polna luna se ful nazaj držim pri sladkem in se zelo dobro počutim. user posted image

Jaz tudi grem sedaj mojo rižoto pojesti in veliko zelene solate...Danes sem kuhala enojno!user posted image

Najaa- jutri imamo sladko....večerjno..njami...Kaj pa za kosilo? Jaz bom verjetno testenine naredila....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
26.10.2010 12:57:22   
Najaa
Mislim, da se jutrišnje večerje vse zelo veselimo. Jaz grem danes v evrospin v šoping in bom vzela za jutri eno fino pecivo... njam! user posted image Za kosilo pa špagetki s paradižnikovo omako in solata.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
26.10.2010 13:22:45   
KOKICA32

Mislim, da se jutrišnje večerje vse zelo veselimo. Jaz grem danes v evrospin v šoping in bom vzela za jutri eno fino pecivo... njam! user posted image Za kosilo pa špagetki s paradižnikovo omako in solata.

Jaz pa bom jutri v Mercatorju kupila kremšnito, ki mi je ful, ful dobra. Lidlovo čokolado pa še imam doma....Sem prej bila v shrambi in gledala mojo "sladko-slano" polico, pa so se mi tako oči zasvetile in sem se spomnilal, da ne smem. Nič od tistega tam.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
26.10.2010 14:48:25   
felix7

Jaz pa bom jutri v Mercatorju kupila kremšnito, ki mi je ful, ful dobra. Lidlovo čokolado pa še imam doma....Sem prej bila v shrambi in gledala mojo "sladko-slano" polico, pa so se mi tako oči zasvetile in sem se spomnilal, da ne smem. Nič od tistega tam.user posted image

jaz sem to polico prej spraznila, da zdaj nimam kej grickat user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
26.10.2010 14:49:14   
felix7
yania je pa na FBju na HITovi strani zadela počitnice na Lošinju in je čist fertik reva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
26.10.2010 14:49:38   
felix7

kdo pa dela te kremšnite?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
26.10.2010 16:25:16   
Najaa

jaz sem to polico prej spraznila, da zdaj nimam kej grickat user posted image

Moja polica je pa še kr polna. Eh kaj, vsega nisem mogla požret. user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
26.10.2010 19:53:13   
trezika
Čer!
Torta pripravljena, darilo zavito,.... samo še dragi manjka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1666
26.10.2010 20:42:46   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Čer!

Pa Maserka pripravljena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
26.10.2010 21:05:08   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Dobro jutro!

Sigurno bo v prvi vrsti stala! user posted image

Ne, ne to sem sam za Konečnika user posted image user posted image user posted image

Tulipan, na ribičijo moraš pijan it user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
26.10.2010 21:05:30   
tasa_m

yania je pa na FBju na HITovi strani zadela počitnice na Lošinju in je čist fertik reva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
26.10.2010 21:06:31   
tasa_m

kdo pa dela te kremšnite?
Happy pek user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
26.10.2010 21:07:36   
tasa_m

Moja polica je pa še kr polna. Eh kaj, vsega nisem mogla požret. user posted image user posted image

moja tudi, sem si v soboto še cel kup Čokolad Schogetten nakupla, ker smo jih imeli v Suer soboti za 0,44€.
Zdaj pa jih samo gledam in zapiram omaro  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
26.10.2010 21:08:06   
tasa_m

Čer!

Daj, zdaj pa res nemreta torte jest, Daj do mene pripelji, vama kafe skuham user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
26.10.2010 21:10:40   
tasa_m

oooooooooo, glej glej, kdo je pršu na obisk user posted image  a se ti ne zdi, da bi blo fajn prikazno sliko zamenjat? Timi si sploh ni več podoben user posted image  a te dam na seznam? boš redna obiskovalka user posted image
mogoče na kaj namiguje? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
26.10.2010 21:10:45   
tasa_m

evo jo....

user posted image

miška mala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
26.10.2010 21:12:07   
tasa_m
Persida kaj zdaj to berem, kako kašnlanje. Do jutri mate da ste okej, jaz vas rabim. user posted image  user posted image Dokler samo kašljate se lahko še izljubimo, prblem bo ko bte še kake hujše bacile izkašljevali, pol nebo več kul user posted image  user posted image

Tulipan, na pregledu vse štimalo?? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?