sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta Sandra...žal sem čisto z drugega konca obale, to je blizu Kopra...imava pa eno drugo skupno točko...imam tudi jaz doma enega razgrajača, ki bo aprila dopolnil 4 leta. Tako da zdaj res upam, da bo pupa, da malo uravnotežimo, . Tvoj 4 letnik se veseli novega člana? Kaj pravi - bi imel bratca ali sestrico? Pa vi2 z možem? Moj sin je (zaenkrat) vesel za dojenčka, bomo pa videli, kako bo ko bo zares dojenček tukaj. Sicer je tak skrben in ljubeč fantič, edino mi dela preglavice je, ker se dostikrat tako razživi, da ne upošteva več nič, ne posluša, nagaja itd. Upam, da je tvoj kaj bolj mirne sorte... glede na to, da sem službeno večkrat v Kopru na terenu, nisi tako daleč naš 4 letnik se zelo veseli novega člana. nekaj časa je govoril, da si želi bratca, zaj pa vztraja pri sestrici...večkrat mi vztrajno gnjavi nej mu že povem, kaj mi je tata dal not al 9.1. imam NS v Domžalah, ga bova verjetno kr sabo vzela, tako da bo lahko tudi on videl novega člana kako miga in da bo prisoten, če nam bo spol znala povedati je pa živahen 4 letnik, sem imela na začetku kr težave, ker sem bila zelo slabotna, brez energije in slabo mi je skoz bilo, on pa nebi imel 5 minut mira in se usmilil mamice hvala bogu, me je vsaj tata razumel in je on preživljal večina časa z njim, da je to obdobje minilo. se mi pa zdi, da je najhujše obdobje trm, nagajanja in neposlušanja mimo-vsaj upam no kaj si midva z partnerjem želiva? moj pravi, da je tokrat delal punčko, ker je enostavneje, ker je imel model spodaj meni je pa čisto vseeno, samo da čimprej pride na svet dr. Guzejeva me je imela pri 1. porodu in moram reči, da sem bila zelo zadovoljna z njo mina88 a imaš že kakšnega malčka doma? al bo tole 1. . glede na tvoj nick predvidevam, da si letnik 88, tak kot tut na moje imenu piše
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|