|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke!!
31.12.2011 12:04:50   
pathra
Vem da v decembru je vodila ena s črnimi lasmi (kratke do ramen)... ki je imela tudi telovadbo čez novembra. Novembra pa je materinsko imela ena z kratkimi rjavimi lasmi.. imen pa si nisem zapomnila...

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 801
   RE: Primorke!!
31.12.2011 14:47:13   
sirenetta
Sem se skoraj polulala od smeha - vstavite slikco vašo in od vašega dragega in se preizkusite v različnih plesih -

poškratite se:

http://elfyourself.jibjab.com/



Drugače pa vsem želim lepo praznovanje novega leta
in srečno, zdravo in uspešno novo leto 2012!!!


user posted image


(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 802
   RE: Primorke!!
31.12.2011 14:57:59   
kimica86
Ehhh, sem pa ja mislila, da bo kaj bolj smešnega user posted image user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 803
   RE: Primorke!!
31.12.2011 15:54:02   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

Ehhh, sem pa ja mislila, da bo kaj bolj smešnega user posted image user posted image


Ma ne vem meni je bilo full smešno, ker sem dala nas vse tri - ta malega, mojega in sebe in sem dala uno hip hop varjanto na snegu in disco dance in gledat mojega, ki je itak anti disco in anti dance in malega kako tam miga z rito in krili z rokicami...meni smo se mi zdeli full smešni...Potem še sem si predstavljala face od kolegov (sem jim poslala po mailu), ki gledajo to našo voščilnico, ki je tanto ridicola, ne vem, meni je šlo full na smeh...ma sara da sem jaz eno tako veliko otroče in čim so monade...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 804
   RE: Primorke!!
31.12.2011 16:11:50   
kimica86
Ma jaz ne vidim in ne najdem nobene disco varijante.. Samo en škrat in to je touser posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 805
   RE: Primorke!!
31.12.2011 17:31:40   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

Ma jaz ne vidim in ne najdem nobene disco varijante.. Samo en škrat in to je touser posted image


user posted image Moraš kliknit na tisti zeleni napis na desni strani ADD PHOTO, potem se ti pojavi na izbiro iz kje hočeš naložit slikico - izbereš spet zeleno ikono COMPUTER in poiščeš na svojem računalniku kakšno svojo sliko, na kateri se ti lepo vidi obraz - klikneš na izbrano slikico, da se ti pojavi "znotraj" unega škratka - izbereš ZOOM za povečat sliko svojega obraza in ROTATE za poravnat obraz. Klikneš NEXT. Potem DONE.
Nakar te vpraša, če hočeš dodat še enega škrata in izbereš spet zelen napis ADD ELF in ponoviš postopek za slikico svojega dragega. Nato te spet vpraša, če hočeš dodat še enega škrata ali pa SELECT DANCE in tokrat klikneš na to - SELECT DANCE.
Vklopiš zvočnike in poslušaš in gledaš sebe in dragega kako plešeta. Imaš na levi strani cel seznam plesov - funk, hip hop, disco dance - klikneš in počakaš na filmček.
Na koncu lahko pošlješ tole voščilnico po mailu komur želiš - na desni strani imaš za kliknit spet zelen napis EMAIL. Izpolneš in pošlješ.user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 806
   RE: Primorke!!
31.12.2011 18:21:15   
kimica86
Aaaaa.. No, zdaj mi je uspelo user posted image Ja no, saj je malo smešno, ma ne tako zelo user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 807
   RE: Primorke!!
1.1.2012 15:27:29   
_vanilija_
Pozdravljene user posted image primorke!!!! Želim vam vse najboljše v 2012 letu!!!!

Siranetta, mi2 sva že kupila voziček (abc design - modri), posteljico in family fix za v avto. Moja mama nam je poslala posteljnino iz Sarajeva (zanimivo, kupila jo je v Sarajevu, ampak je slovenska posteljnina, na pakiranju je vse napisano po slovensko: odeja, rjuha, ....user posted image ). Smo mislili da bo bolj poceni kot v Sloveniji, ampak je samo 10eur cenejša... Posteljnina je vijola barve. Mislimo da bo user posted image , ampak do zdej niti enkrat na UZ ni 100% pokazala ali je res user posted image user posted image

Planiramo še spalnico pobarvat v vijola, ampak samo tisti del kjer bo posteljica (nimamo sobe za user posted image , bo z nami v spalnici). Samo ne vem kadaj bomo to naredili. Bomo počakali na še kakšen UZ. user posted image Najprej bomo mogli dati ven eno našo omaro in tam dati posteljico. Jst bom mogla cujne malo pregledat, dosti tega vržt v smeti. user posted image Samo za enkrat moram počivat...

V sredo grem ginekollogu, upam da mi bo naredil UZ, če ne pa grem samoplačniško. A vam ginekolog vsakič naredi UZ?

V materinsko še nismo šli, bi mogli iti prejšnji mesec, ampak nismo. Upam da mi bo ginekolog odobril malo gibanja pa bomo šli ta mesec.

Btw, upam da ste lepo praznovale Silvestrovo. Mi2 sva prehlajena, jst ne smem hodit, tko da smo bli doma, gledali film do 12, pogledali ognjemet z balkona in potem šli spat. Upam da ta prehlad bo hitro mimo, samo mi je še to manjkalo... user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 808
   RE: Primorke!!
1.1.2012 16:38:27   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: _vanilija_

V sredo grem ginekollogu, upam da mi bo naredil UZ, če ne pa grem samoplačniško. A vam ginekolog vsakič naredi UZ?


UZ se naredi v 20 in 30 tednu, potem pa po potrebi- odvisno od poteka tvoje nosečnosti.. Tako, da se ne splača hodit samoplačniško, ker ni poceni stvar..

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 809
   RE: Primorke!!
1.1.2012 17:34:57   
Trobentica_
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta
Oj! Ma tle je pravo zatišje...nismo nič kaj preveč čakulone, kaj je zdaj to,user posted image .
Januarke pa ste verjetno že vse tipi top glede priprav? Že vse naštimano?

Čau souser posted image primorke, tudi jaz čvekam bolj med Januarkami, ampak tudi tam ne prav veliko no...ja, zdaj smo res že v nizkem startu in čakamo kdaj bo dan D. No, ene imajo rok že v kratkem, jaz konec meseca.
Nimam še vse naštimano. Nakupljeno imam res čisto vse, moram pa še vse te stvari pospravit na svoje mesto, predvsem kozmetiko in ostale pripomočke. Oblekice so oprane in zlikane, jih moram le še malo presortirati. Torbe za v P moram še pripravit, nalepkice polepit okoli posteljice in previjalne, oblečt posteljico in posteljnino, pa še kaj...tako da, imam še kar precej za opravit user posted image . Ma če se zavzamem, je to hitro, samo sem zdaj bolj na easy tempo narejena, zato pa je tako user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: _vanilija_
Pozdravljene  primorke!!!! Želim vam vse najboljše v 2012 letu!!!!
V sredo grem ginekollogu, upam da mi bo naredil UZ, če ne pa grem samoplačniško. A vam ginekolog vsakič naredi UZ?

Tudi jaz se pridružujem željam in želim vse naj naj v letu 2012, ki bo za nas z novimi user posted image še prav posebno leto user posted image user posted image user posted image !
UZ je meni naredil 2x v celi nosečnosti. Najprej na morfologiji, se pravi okoli 22. tedna in pa v cca. 30 tednu. Sem ga tudi vprašala, če bo še kakšen UZ, da se malo izve teža recimo, pa je rekel da ne, edino po potrebi...ampak to je očitno odvisno od G., med januarkami je kar nekaj takih, ki na vsakem pregledu lepo izvejo težo otročička....
Zdaj pa malo počivat user posted image .
Lepo boditeuser posted image

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 1.1.2012 17:38:57 >

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 810
   RE: Primorke!!
1.1.2012 19:11:26   
pathra
Meni je UZ naredila v 12.tednu (zgodnja morfologija) in v 21.tednu (morfologija).. potem pa sem že padla v kategorijo nosečnic z nosečniško sladkorno tako da mi je zdej naredila UZ v 31. in v 35.tednu... da pove težo..

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 811
   RE: Primorke!!
1.1.2012 22:15:35   
sirenetta
Ojla! Vse lepo preživele novo leto?

Vanilija moje "praznovanje" je bilo podobno tvojemu,user posted image . Imam tudi predpisano mirovanje, pa še mojega 3 letnika, ki zaspi ob devetih...tako da smo praznovali: otrok speč v posteljici, mene je zmanjkalo pred tvjem okoli enajstih in pol, moj pa na računalniku,user posted image user posted image user posted image ...ko je začelo pokat in treskat sem se zdramila, pa moj mi je prišel voščit in to je bilo to...ob polnoči in petnajst sem že bila v postelji. Čista romantika smo mi ni kaj,user posted image user posted image user posted image . No, smo se pa imeli lepo prej, preden je šel otrok spat, smo se v dnevni zraven jelke igrali družabne igre...domine s slikicami živalic, črni peter in kikiriki (ena igra tipo človek ne jezi se, samo bolj za otroke).

Tudi glede spola user posted image sva na istem,user posted image . Prvi mesec, ko sem bila v bolnici sem imela sicer skozi ultrazvoke, samo je bilo še full prekmalu za videt spol.
Sicer redni Uz pa je v 20. tednu - na tem se je user posted image stisnil z ritko in nogicami k maternično steno in G ni videla nič. Naslednjega pa bom imela komaj v 32. tednu.

Vmes sem šla na samoplačniški Uz, ker me je preveč mikalo vedet spol, v izoli stane 25 eur - delala sem ga v 25. tednu, sem šla k drugi G, ki je full izkušena, pa je rekla, da je res otročič v neugodnem položaju z ritko navzdol, naj bi bila deklica, ampak ni mogla 100 procentno potrdit, ravno zato, ker je gledala s stani ritke.

Pred božičem sem imela normalen pregled pri moji G in mi je naredila na hitrco en izredni uz zato, da mi izmeri MV. Sem jo prosila, če mi lahko samo na hitrco pogleda user posted image , če je vse ok, ker se je tiste dni full umiril, pa je samo pogledala, če srček dela in če se premika in to je bilo to. Niti mi ga ni hotela izmerit, je rekla, da to bomo delali v 31.tednu. Za spol je nisem niti vprašala, ker je rekla, da je še vedno z ritko dol in sem tudi videla na Uz na hitro da se ga vidi s stranjo hrbtka, tako da ziher ne bi videla nič.

Vgl. redni Uz so pri moji G tako kot je redno določeno - morfologija v 20.tednu in okoli 30. tedna. Je pa tako kot pravi Trobentica podobno tudi pri marčevkah je nekaj takih, ki jim G na vsakem pregledu na hitro naredijo Uz in nekaterim tudi na hitro izmerijo otročka.

Pathra kako je s težo tvojega otročiča, je kaj večji zaradi sladkorne? Pa na tvoje počutje je kaj vplivala sladkorna-si imela kakšne težave preden so ti ugotovili oz. je boljše odkar imaš kontrolirano prehrano?


Januarke
kaj je bil med januarkami kakšen novoletni novorojenček rojen 1.1?

Lep začetek novega leta, uživajte s svojimi trebuščki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 812
   RE: Primorke!!
2.1.2012 8:45:14   
Smrketa3
Najprej naj vam zaželim SREČNO NOVO LETO, da bi bilo zdravo, veselo, nasmejano in odbano z otroškim smehom ter da bi porod čim hitreje minil



IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Oj! Ma tle je pravo zatišje...nismo nič kaj preveč čakulone, kaj je zdaj to,user posted image .

Januarske nosečke ste verjetno že bile na materinski šoli? Kimica in Pathra sta bili najbrž v Kopru? Kako je bilo? Kaj pa ostale - kdaj in kam boste šle na predavanja? Jaz sem bila pred 4 leti pa zdaj ne vem, ali bi šla spet ali ne. Nekaj sem poskušala najdet moj zvezek z zapiski od takrat pa ga žal nisem še našla, nimam pojma kam sem ga založila (sem si takrat vse pridno zapisovala, saj je bil 1.user posted image in sem bila totalno brez izkušenj).

Vanilija in Smrketa3 ve2 imata rok kmalu za mano, kako sta s pripravami na dojenčka? Jaz še kar odlašam, sicer ta večje stari imam že od prvega user posted image (voziček, lupinica, banjica...). Najbolj me bega to, da nimam za ziher potjeno, ali je res user posted image . Sicer oblekic kupovala ne bom, jih imam spravljene od sina, ampak mi par kolegic ponuja oblekice za punčko in te bi z veseljem sprejela, če bi le imela potrjen spol na uz. Tako na blef pa jemat oblekice ne upam. Vgl. čakam 2.2. ko grem na zadnji Uz. Skratka nimam še niti ene stvari zares naštimane za user posted image - voziček bo treba oprat in zrihtat, enako lupinico in ostale zadeve, pol pa še oblekice spravit na kup, oprat in zložit...Bomo že...

Januarke pa ste verjetno že vse tipi top glede priprav? Že vse naštimano?



Sirenetta: jaz imam zdrano na kupu: voziček, košaro, lupinico, posteljico, celo stolček za hranjenje - to imam od prvih dveh; cunjice so tako user posted image  kot user posted image  v predalih; čakamo na UZ da vidimo kaj bo in pol se lotimopranja; pripravljala bom od konca februarja dalje, ko bom tudi doma na dopustu; sedaj pa zbiram še nekaj zadev, ki sem jih kolegicam posodila;
A ti že pripravljaš?

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 813
   RE: Primorke!!
2.1.2012 9:44:20   
pathra
Januarčka, ki bi se rodil 1.1. ni nobenega.. vsaj javli se še niso..

Jaz se nisem nič drugače počutla.. mogoče sem imela obdobje ko bi samo sladko jedla.. edino to... nisem niti težo pridobivala, niti otrok ni bil večji (celo za 2 dni manjši), nisem bila žejna.. nobenih znakov skratka. Sej tudi zdej s to dieto, ki ni neki drugačna od moje prehrane prej, razen tega da mogoče več jem celo, ker prej nisem jedla malic, ki bi vsebovale kruh pa sadje, se ne počutim neki drugače... mogoče zato ker sem imela podobno prehrano prej, pa tudi za kosilo jem tudi prepovedane stvari in se mi ne dvigne sladkor, tako da pri meni ni tako huda ta oblika sladkorne... ene med januarkami imajo dieto, pa inzulin pa še jim nagaja sladkor.. je pa tudi veliko na psihi... na začetku sem bila ful stresirana glede hrane in vsega in mi je zjutraj sladkor kar nagajal.. zdej pa ko sem se navadla in ujela rutino pa ni panike... je pa res da ponoči sanjam čokoladne torte hehehe user posted image , pa da mi je malo težko gledat kako se zdej jejo potice in panetoni, pa pijejo vroče čokolade.. ker to sem jaz najraje delala decembra user posted image . Otročiček pa je v samem povprečju.. tako da sladkorna ni vplivala na njega.

(odgovor članu Smrketa3)
Neposredna povezava do sporočila: 814
   RE: Primorke!!
2.1.2012 12:35:05   
n€na



IZVIRNO SPOROČILO: pathra

O zdravo.. midve sva skupaj pri januarkah user posted image .
 

Evo še ena januarka, ki je predčasno postala decemberka. 

Lepo da je tema zaživela in da se še primorke malo spoznamo :)

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 815
   RE: Primorke!!
2.1.2012 12:40:08   
n€na



IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

pozdravljene nosečke, še ena primorka tuki.
doma imamo že enaga 4 letnika, 2. član se nam bo pridružil sredi julija.

user posted image a je še kera primorka tuki, ki ima rok julija in je iz okolice lucija, portoroža, pirana???


midve se pa poznava user posted image  

Sicer sem jaz rodila sedaj decembra...živim pa dve vasi nad tabo user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 816
   RE: Primorke!!
2.1.2012 12:46:12   
n€na



IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Dajta se oglašat še malo tukaj, če ne bom samevala tukaj sama, user posted image user posted image user posted image .

Kaj pa ostale primorke??? Sem bila pri prvem user posted image tu na forumu pri takratnih primorkah in smo bile res ene prave čakulone, sem se takrat kar razvadila, smo non stop čakulale...tu pa imam filing, da punce kar štrajkajo!!!user posted image




saj nisi sama..tudi jaz pridem vsake tolko pokukat...mam pa trenutno probleme z očmi...me hitro začnejo boleti. Zato na hitro preletim forum za pisanje pa me že bolijo oči in se raje odstranim od kompiča.

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 817
   RE: Primorke!!
2.1.2012 13:00:29   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: pathra

je pa res da ponoči sanjam čokoladne torte hehehe user posted image , pa da mi je malo težko gledat kako se zdej jejo potice in panetoni, pa pijejo vroče čokolade.. ker to sem jaz najraje delala decembra user posted image .


Hahaha.. Ta je dobra user posted image Sej, ponavadi je vedno tako.. Kar kao ne smeš, je vedno najslajše user posted image Ma veš kaj, jaz si kar privoščim en košček.. Ker celo nosečnost, da samo gledam druge kako jejo tortice, panetone, potice in pijejo vroče čokolade, mislim, da se mi utrga.. Če je zmerno, je vse normalno user posted image

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 818
   RE: Primorke!!
2.1.2012 14:38:31   
pathra
Sej sreča da sem si do 28.tedna vse privoščila, tako da je zdej v redu... sicer med jedjo probam en majhen košček čokolade al pa panetona... samo pit vročo čokolado pa si ne upam,..

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 819
   RE: Primorke!!
2.1.2012 14:44:08   
kimica86
No ja, res je, da vroča čokolada je malo too much user posted image Ampak od kašnega koščka čokolade al panetona pa ne bo nič hudega.. hehehe user posted image

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 820
   RE: Primorke!!
2.1.2012 17:04:08   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: n€na




IZVIRNO SPOROČILO: pathra

O zdravo.. midve sva skupaj pri januarkah user posted image .
 

Evo še ena januarka, ki je predčasno postala decemberka. 

Lepo da je tema zaživela in da se še primorke malo spoznamo :)



Oj! Čestitke za tvojega decembrčka! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ali decembrčico?

Želim ti veliko cartanja in užitkov s tvojim malim sončkom!!!


Ko se ti učke popravijo pa pridi še kaj poklepetat, pa napiši, če je prvi user posted image , kako je šel porod in kako je kaj pridkano malo detece...

Se še beremo!user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 821
   RE: Primorke!!
2.1.2012 17:14:28   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: pathra

Jaz se nisem nič drugače počutla.. mogoče sem imela obdobje ko bi samo sladko jedla.. edino to... nisem niti težo pridobivala, niti otrok ni bil večji (celo za 2 dni manjši), nisem bila žejna.. nobenih znakov skratka. Sej tudi zdej s to dieto, ki ni neki drugačna od moje prehrane prej, razen tega da mogoče več jem celo, ker prej nisem jedla malic, ki bi vsebovale kruh pa sadje, se ne počutim neki drugače... mogoče zato ker sem imela podobno prehrano prej, pa tudi za kosilo jem tudi prepovedane stvari in se mi ne dvigne sladkor, tako da pri meni ni tako huda ta oblika sladkorne... ene med januarkami imajo dieto, pa inzulin pa še jim nagaja sladkor.. je pa tudi veliko na psihi... na začetku sem bila ful stresirana glede hrane in vsega in mi je zjutraj sladkor kar nagajal.. zdej pa ko sem se navadla in ujela rutino pa ni panike... je pa res da ponoči sanjam čokoladne torte hehehe user posted image , pa da mi je malo težko gledat kako se zdej jejo potice in panetoni, pa pijejo vroče čokolade.. ker to sem jaz najraje delala decembra user posted image . Otročiček pa je v samem povprečju.. tako da sladkorna ni vplivala na njega.


Ajoj jaz že zdaj sanjarim o vseh možnih čokoladnih dobrotah brez da bi bila na kakšni posebni dieti...aiuto kaj šele bo, če me toka diabetična dieta! Sicer pa jutri zvem ali dieta ja ali dieta ne - grem končno delat cuker test!

Taka obdobja imam tudi jaz - v bistvu gre kar za obdobje od enega tretjega meseca user posted image ...hmh...pa do danes,user posted image . Bomo videli, kaj bo jutri pokazal test...

V kolikem času dobiš rezultate?

Super, da ti ni nič vplivalo na otročka in niti na kile!
Koliko pa si šla gor do začetka diete, če lahko vprašam?



(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 822
   RE: Primorke!!
2.1.2012 17:20:16   
pathra
Odvisno na kateri test greš... če greš v bolnico delat test (enourni) izveš šele ko ti javi ginekologinja.. jaz sem kar ene dva tedna čakala da mi je javila, da morem na dvourni test.. tega pa greš delat v diabetično in izveš takoj po končanem testiranju.. po enih 45-minutah prideš nazaj in ti povejo rezultate in dajo dieto, če ni v redu...

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 823
   RE: Primorke!!
2.1.2012 17:25:27   
pathra
Aja... do začetka diete pa sem šla gor prve štiri mesece eno kilo in pol, več ali manj sem dobila na kilah v 6.mesecu, tako da sem do začetka diete šla gor nekje 9 kil. Do zdej pa nekje 12 kil.

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 824
   RE: Primorke!!
2.1.2012 17:44:38   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: pathra

Odvisno na kateri test greš... če greš v bolnico delat test (enourni) izveš šele ko ti javi ginekologinja.. jaz sem kar ene dva tedna čakala da mi je javila, da morem na dvourni test.. tega pa greš delat v diabetično in izveš takoj po končanem testiranju.. po enih 45-minutah prideš nazaj in ti povejo rezultate in dajo dieto, če ni v redu...


Ja ja v bolnico v laboratorij tam nasproti ORL - a to je potem ta enourni test?
Nekje sem brala, da ti vzamejo kri eno uro po pitju glukoze, pa če ni v redu ti vzamejo potem še eno uro kasneje...to bi bilo najbrž pri tisti drugi varjanti v diabetični?

Se spomniš mogoče, kdaj si začela z dieto v katerem tednu?
Jaz sem zdaj v 28. tednu, če dobim rezultate čez dva tedna torej v 30.tednu in če bojo slučajno pozitivni - dokler grem potem še na dvourni test...imam filing da bom na dieti glih par tednov dokler grem rodit,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Vozicek
Tehtnica25

Kateri vozicek vam je bolj vsec, oz. katerega imate?

Vozicek s tremi kolesi (48%)

Vozicek s štirimi kolesi (52%)


Število vseh glasov: 492

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!