sirenetta
|
Pathra bom vprašala svojo G jutri, ko grem na pregled, še za ultivo in smejalni plin...Kaj je to tens? Boš rodila v Izoli? Si prvič ? Saj vem, da verjetno ste vse to že predebatirale...samo mi ne uspe brati več kot toliko za nazaj, tako da se opravičujem, če sprašujem stvari, ki ste jih že pisale, . Mina88 - moram pazit, da ne sfalim za en dan, ker če ne bo na 1.april, , pa nam ne bo noben verjel, ko bomo sms z novico okoli pošiljali, . Ti si tudi prvorodka ali imaš že kakšnega razgrajača doma? Vanilija joj upam, da se izkaže, da je vse ok s srčkom...kaj vejo, zakaj je to tako oz. pravijo kaj o tem, da se to popravi, ko otroček raste? Vem, kako je to bit prisiljen ležat, sem doživela to avgusta, sem bila ves mesec v bolnici. Zdrži še malo, saj bomo kmalu proti koncu... Je to tvoj prvi ? Sandra...žal sem čisto z drugega konca obale, to je blizu Kopra...imava pa eno drugo skupno točko...imam tudi jaz doma enega razgrajača, ki bo aprila dopolnil 4 leta. Tako da zdaj res upam, da bo pupa, da malo uravnotežimo, . Tvoj 4 letnik se veseli novega člana? Kaj pravi - bi imel bratca ali sestrico? Pa vi2 z možem? Moj sin je (zaenkrat) vesel za dojenčka, bomo pa videli, kako bo ko bo zares dojenček tukaj. Sicer je tak skrben in ljubeč fantič, edino mi dela preglavice je, ker se dostikrat tako razživi, da ne upošteva več nič, ne posluša, nagaja itd. Upam, da je tvoj kaj bolj mirne sorte... Drugače punce kako se kaj pripravljate na praznike? Ste že nakupile darila, postavile jelko? Gre katera kam na snegec med prazniki?
|