tinkatonka
|
no pa še dobro jutro iz moje strani. Sva danes spala skoraj do 9h, zjutraj ob 6h se je zbudil, popil samo 40ml mleka in zaspal nazaj. No malo pred deveto pa lakotaaaaaa. Ampak to tisto sekundo, ko se on zbudi, kakšno kričanje je, če ne dobi takoj v usta svoje "doze" . Ava imela pa na obisku že moje starše, ki so prišli na kavico in mal pocrklat Jakoba. Mami moja je kr mal žalostna, ker Jakoba tok malo crkla. Ko smo dobili Aneja smo še tam živeli in ga je vsak dan "žulila" po rokah, no Jakoba manj vidi, pa še takrat ko pride ponavadi spi. No danes si je pa dala duška, pa še smejal se ji je lepo. Jutri imam pa pregled pri G, pa še v šoping bom šla in mi ga bodo tudi oni počuvali in se nacrklali. srečanje...me ta teden tudi ne bo. Jakobov prehlad moram pozdravit in mi ni da bi ga kam v zaprte prostore vlačila. Sprehodi v okolici bodo kr dovolj ta teden. kopanje...vsak večer dam oba v kopalnico, zagrejem (predvsem zaradi Jakoba) in Jakoba skopam na hitro, Anej se pa zraven sam tušira. No on mora natočit vodo Jakobu, pa preveri na ribici, če je dobolj topla. Ko dam Jakoba ven iz vode, gre tudi Anej izpod tuša. A on se sam obriše in obleče in ponavadi tekmujemo, kdo bo prej zrihtan, Jakob ali Anej. Itak Anej vedno zmaga. sleepy....včeraj po dežju je bilo fino vlažno v zraku, ravno za Jakoba, da se je nadihal (po nasvetu pediatrinje) in lažje izkašljal. Mož ga je nahranil, jaz sem zrihtala sebe in Aneja, Jakoba dala v sleepya in smo šli ven pred hišo za pol urce. Anej je kopal krtine, Jakob je pa čukasto gledal iz sleepya. Oblekla sem ga v bodi, nogavičke, plišast pajac s kapuco + flisasta jaknica. ker ga iz ene strani greje moja toplota iz druge ga pa lahko zebe, sem potem, ko je bil že v sleepyu, okrog ovila še njegovo dekico in jo zataknila in je prov fejst na toplem bil. Drugače je pa tale moj Jakob že ornk pogruntal, kok je fino pri mamici in očku v naročju zaspat. Včeraj zvečer je mož pol ure stal zraven postelje, ga božal, dudo popravljal, Jakob zaspan kot top, ampak kričal pa tako. No potem sva ga vzela ven, ker se je prečul in je bil buden in siten do naslednjega hranjenja. Ob pol enajstih pojedel in zaspal do 3h. Zdele je bil spet zaspan, ga dam v posteljo in hud, popravim dudo, pobožam, pokrijem, zaspi, grem stran on pa v jok, ponovim ene 3×, no pol je pa obupal in zaspal. Ja tale sleepy bo res samo v skrajnem primeru uporabljen, ko ga bo npr zvijalo, ker drugače bo čist preveč hotel biti pri meni, ker mu je v njem tako udobno. No zdaj grem pa spet cunje sortirat, joj kok je tega..... Lep dan vam želim in bodite dobre volje kljub dežju. Kaj boste pa danes kuhale? Mi smo imeli včeraj prežganko in šmorn, danes pa bom najverjetneje v pečici spekla piščanca in krompir. Lp Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 25.10.2010 10:57:30 >