|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
25.10.2010 21:03:28   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: archie

kako se pa razlikuje originalen trop trap od ostalih lesenih stolckov za sedet?

Velik bolj je stabilen.

aha, je že jazzy napisala user posted image

user posted image Ampak bi se težko primerjala s tvojo bolj temeljito razlago. user posted image

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 25.10.2010 21:05:28 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
25.10.2010 21:05:05   
Jazzy1
Matr, dons so pa otroc (pa mož) tolk pridni, da skoz na netu visim. Sem odkrila (po parih namigih da ne bo pomote) super luštno stran za otroke in odrasle. Next.co.uk. Ful luštne zadeve pa cenovno ugodne se mi zdi. user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
25.10.2010 22:14:10   
tinkatonka

Matr, dons so pa otroc (pa mož) tolk pridni, da skoz na netu visim. Sem odkrila (po parih namigih da ne bo pomote) super luštno stran za otroke in odrasle. Next.co.uk. Ful luštne zadeve pa cenovno ugodne se mi zdi. user posted image

poznam, poznam in tud mamo par oblek iz tam user posted image o tok luštne stvari, da ti hitr denar spuhti user posted image

Drugače pa je pri nas stanje tako:
Trenutni rezultat v spanju je 1:3 - to pomeni, da spi le ena četrtina Lampljčkov (Anej).
Trenutni rezultat v tečnobi je 3:1 - to smo vsi tisti Lampljčki, ki še ne spimo, pa bi to radi user posted image

šibam

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
25.10.2010 22:25:20   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: archie

a taki stolcki na mojem linku pa ne rastejo z otrokom? Tam se samo naklon spreminja, a ne, ne pa visina sedala (ce jaz prav razumem).
jaz sem bila pa do sedaj prepricana, da trip trapa pa mi ze ne bomo imeli user posted image

kako se pa razlikuje originalen trop trap od ostalih lesenih stolckov za sedet?

archie - mi imamo podobnega kot si zgoraj dala link in sicer zato ker ga že uporabljam, saj se ga na začetku uporablja kot ležalnik.... nato kot stol...  moj mali je star 18m in mi je FULL prav prišel in ga ne zamenjam za nič

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
26.10.2010 8:16:07   
katrinka
lillchy - zal ne vem kako pomagat,a inhalacije bi ziher znale zadevo vsaj omilit ce ne izboljsatuser posted image

napredek - moja suzana je knjizni primer otroka ki je delala vse takrat ko je morala - kravce pasla,kobacala,shodila,edino prvi zobek smo pri enem letu dobili,
pri moji sandri gledam vse z eno do dve mesecno zamudo - ni nujno da bo tko,a ce bo pa kaj pol,njej pac manjka dober mesec v buhiju,je pa zanimivo da sandra ful dviguje glavo in jo drzi - jaz podpiram seveda,kar suzana ni tko hitr delala,pa sandro dam v posteljo navpicno,najdem jo vodoravno...lumpa...
je pa vsak otrok indivuduum in ne sme se jih predalckat...

stolcek - jaz imam suzano v stolcku - tak k ste link gor dale - ne trip trap,bom pa ga kupila ko bom suzano dala vanj,sandro pa v tega,nam taka kombinacija ustreza...pa ja na recinku je ful pocen,barve mi niso vsec a jo bom kupla pa tastu dala pa bo on k je v pokoju vse prebarvu - se je ze javu k zna pa bomo vsi zadovoljni...

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
26.10.2010 8:50:54   
corfu
Jutro

Kako ste? Midve uživava ena na ležalniku ena pa ob kavici user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
26.10.2010 9:00:09   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Trenutni rezultat v spanju je 1:3 - to pomeni, da spi le ena četrtina Lampljčkov (Anej).
Trenutni rezultat v tečnobi je 3:1 - to smo vsi tisti Lampljčki, ki še ne spimo, pa bi to radi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
26.10.2010 9:04:22   
Jazzy1
user posted image . jutro še od nas. Za nami je še kar dobra noč, zdaj pa samo da še dež neha da jo mahnem do štacune pa na sprehod. Danes si morm mal energije nabrat, ker smo sami do večera. user posted image Se je mož odločil da se bo začel spet rekreirat in glih dans tko pride, da ne more prej iz službe. Damn.... no bo že. Mogoče me lahko proti večeru po zdravju vprašate. user posted image user posted image Lohk pa da me Lija preseneti in bo ful pridna. user posted image Tamal je pa itak (zaenkrat) ful pridn otrok. No, zdej ko sem to napisala bo najbrž g. Murphy itak poskrbel za svoje. user posted image user posted image user posted image

A za jutri potem velja sprehod v mesto?

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
26.10.2010 9:09:34   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Jutro

Kako ste? Midve uživava ena na ležalniku ena pa ob kavici user posted image

pri nas pa: mala spi,tavelika se igra,mami na netu visiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
26.10.2010 9:26:28   
JEJ
Jutro ...

pri nas tudi eni spijo, eni čvekamo, eni so odšli delat, drugi v vrtec ...

A je katera že naročala preko nexta? Tudi meni se tam obleke zelo dopadejo, ampak nisem pa še zbrala poguma user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
26.10.2010 9:27:40   
eva2010

Jaz bi se z veseljem pridružila, da vas spoznam, ampak za jutri sem pa zmenjena za masažo. Mi je prijateljica podarila bon /ona masira/, njena mama mi bo pa ta čas Lukca čuvala user posted image user posted image user posted image , vglavnem imam all inclusive paket, ki ga ne smem spustiti iz rok.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
26.10.2010 9:30:32   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: JEJ

A je katera že naročala preko nexta? Tudi meni se tam obleke zelo dopadejo, ampak nisem pa še zbrala poguma user posted image

JAz še nisem, bom pa sigurno. Poznam pa veliko ljudi, ki so že. Ene punce so mi rekle, da je pri oblekah enaka velikost kot v HM. Tako malo za orientacijo.

(odgovor članu JEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
26.10.2010 9:33:32   
JEJ
Ja, to sem že jaz tudi slišala. Kako pa je s poštnino in plačilom?

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
26.10.2010 9:34:18   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: JEJ

Ja, to sem že jaz tudi slišala. Kako pa je s poštnino in plačilom?

Poštnina če sem prav razumela ko sem zelo na hitro gledala je 5€ (ampak se lahko motim). Plačilo pa s kartico seveda.

(odgovor članu JEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
26.10.2010 9:39:35   
Izabelina
dobrojutro dame!!

kako ste kej? tale dež nč ne pripomore k boljšemu počutju!!

pri nas je situacija: Eva spi zravn mene u vreči, js na netu, dečko u službi (ko že vse poročate, morm še js) user posted image user posted image

drugač pa zgleda, da so se mi šivi vnel, ker me neznosno boli in še krvavim mal čudno... čisčo mam tut js ševedno, mi gre pa počas že na živce!! user posted image grem dans k dr. da vidimo kajin kako je tm spodi pr men... učeri sm zbrala pogum in uprašala mojga, če nč ne pogreša user posted image , pa je tko hladnokrvno reku, da ne... da me je kr zaskrbel user posted image hehe, ker js bi pa počas že kej, sej zdej je pa le 5 tednov že mim odkar sva nazadnje... čeprou nimam pojma kaj bova uporabla, da ne nardiva takoj še enga user posted image ... no pa tko al tko ne bo še neki časa nč s tem glede na dogajanje "down there"

ah... to je pa to zaenkrat. bom še mal podremala dokler dete spančka user posted image ker pospravlo se bo pa stanovanje tko al tko samo?!? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 26.10.2010 9:41:12 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
26.10.2010 9:50:36   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: eva2010

Jaz bi se z veseljem pridružila, da vas spoznam, ampak za jutri sem pa zmenjena za masažo. Mi je prijateljica podarila bon /ona masira/, njena mama mi bo pa ta čas Lukca čuvala user posted image user posted image user posted image , vglavnem imam all inclusive paket, ki ga ne smem spustiti iz rok.

uauu, dober!!!! uživaj!

evo, naš ta velk v vrtcu, mami pri zajtrku, ta mala pa še malo spi. čeprau bomo vidli kako bo. včeraj smo imeli potem jokanje do 22h, ko ni pomagalo nič. edino če sem jo na joško priklopil( ta prazno, ker bog ne daj, da je kaj mleka priteklo) in zraven hodilain jo trepljala po ritki user posted image pa še to sam 10 min, pol pa spet jok. pa še vedno prou grdo kašlja in ima poln nos. če ne bo boljš, gremo dons še enkrat k zdravniku. dons sva pa že inhalirali, pa čaj je spila in zdaj spančka. mene čakajo pa 4 stroji cunj za zlikat, pa tok praha imam v hiši, da ko hodiš se sled pozna.. no ja, skor tok.
grem hitr kej nardit, dokler še spi.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
26.10.2010 10:10:03   
Lenca78
Jest bi tud eno masažo rabla, men bo nošenje Neje z njenimi 5,5kg križ vn vrglo user posted image tko da jest bi tud kako prjatlco k masira hihihhi.
No mi smo dons spal od 22:30 do 5:00 k je revo neki napenjal je mal jokala parkrat spustila vetrove se najedla in zaspala do zdele kok je tole luštno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
26.10.2010 10:55:07   
katrinka
no...moje zgage so pridne...mala lezi na previjalni...z nago ritko in uziva,ta starejsa se valja po zakonski postelji in dela nered...itak uziva

masaza
- ja bi sla takoj....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image - moj bi skoz a kaj k skoz padem v posteljo in zaspim k topuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
26.10.2010 11:39:58   
sanje2
hay!

mi smo pa danes bol malo spali, je anej skoz jamrav, jaz pa seveda ne morem spat če on jamra, pol sem pa skoz mu dudo not popravljala. sem pa prebrala da imate skor vse takšne probleme,.. ja kako pa lahko spite - no hvala bogu da lahko, jaz bi tudi - povejte recept!!!!!!!!

kaj ve si ostanek, kar user posted image ne poje ven ščrpate ali ne??

grem malo spat, dokler še anej spi.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
26.10.2010 11:56:48   
lillchy123
katrinka-naši dve sta bli pri rojstvu nekje enakih mer. A kaj veš, kakšne mere ima tvoja princeska zdej? da vem mal za primerjavo..

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1245
26.10.2010 12:03:48   
nenka7
punce, jaz sem že skoraj na robu obupa! naš mali skos joče. in nimam pojma, kaj mu je. zna bit, da je non stop lačen... sploh noče več spati. zaspi za pol urce, pa se spet dere. joj, moji živci, groza!! sem mislila, da bova šla kaj ven danes kljub vsemu, čeprav ni sončka, ampak če se dere kot jesihar pa tudi ne morem nikamor z njim. pa ga prestavljam iz ene joške na drugo in nazaj, pa spet, pa spet, pa parkrat potegne, pa zadrema, ga hočem odložiti, se zbudi in vpije... znorela bom!! sploh ne vem, kaj naj. klinac je pa še to, da nimam pojma, ali se sploh naje pri meni ali ne, ali imam dovolj mlekca, ali je dovolj močan... in potem ga nosim in pestujem in vse možno živo, da nebi tulil... ja, potem pa kot pravi ninibo... kliče moja mama in seveda vsa pametna, da ga ne smem nosit, da ga ne smem cincat, da ga morm pustit, da se joka in kriči... user posted image  user posted image  user posted image da popiuser posted image ja kolk si pametna, pridi, pa ga poslušaj pet ur skupaj, hudiča!!! znorela bom!

res sem mislila, da se vam pridružim v mestu, fuul sem sicer za sceno, ampak če bo takle, jaz ne vem, kako naj sploh pridem do mesta, brez da bi kričal na vse živo in mrtvo, skos pa ga ne morem imeti na joškah, če se gremo vozičkat... joj, sploh ne vem, kaj naj naredim!! samo še jokam. in je ponoči isto in je podnevi isto, lahko sem samo vesela, če spi kako uro skupaj...

sem se odločila namreč, da ga bom dojila še do pregleda pri P naslednji teden v sredo, da mi pove, če je mojega mleka dovolj, če dovolj pridobiva na teži, ker potem je to samo da ima težave s črevesjem še lahko, da toliko kriči. nebi pa rada mu sedaj dala AM, ko sva se toliko časa mučila, da ga imam samo pri sebi in če dovolj pridobiva, je to ok, ne bom pa vedla, če je ok, če mu dam sedaj še AM... upam da zdržim še en teden, čeprav priznam, da sem na robu živčnega...

se opravičujem, morala sem malo pojamrati. evo, spal je pol urce in ponovno jooook!!! user posted image user posted image user posted image

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
26.10.2010 12:04:39   
barbi195
Hey,

naša Neža je imela včerej 2 meseca. Danes sva bili pri pediatru in njene mere so 60 cm, 5100 g in 39 obseg glavice. Prava manekenka user posted image user posted image user posted image .
Drugače smo ok, Neža je pridna edino, ko jo dajejo krčki, ki jih je malo manj odkar ji dajem D3 namesto AD3. Zaćela sem ji pa dodajat Aptamil, ker imam jaz premalo al pa ona noče več vleč pri meni. Se že veselo smeji in se odziva na igračke. Glavico tudi že kar fino drži pokonci ednino malo jo drži na eno stran in moramo sedaj vse stvari ki so ji zanimive dat na drugo stran, da bo glavico držala še na drugo stran, čew ne nam sledi fizioterapija.

Hvala bogi prehlajeni še nismo bili in upam, da tako čimdlje tudi ostane.

Next... sem že kupovala,sem zelo zadovoljna samo kar hitro eurčki skopnijo ker majo tok luštne stvari user posted image user posted image user posted image . Glih zdej mam pripravljen en seznamček kaj moram kupit za krst in za Lovrov rojstni dan user posted image user posted image , pa bom spet ob 100 eur user posted image , sam se ne morem upreti...
LEpo bodite in uživejte v sončku, ki se nam baje bliža. Mi bomo sami čez praznike, ker mož odhaja na Kitajsko za dober teden. Upam, da ne bom pregorela.

Neposredna povezava do sporočila: 1247
26.10.2010 12:34:34   
benika
sem se odločila namreč, da ga bom dojila še do pregleda pri P naslednji teden v sredo, da mi pove, če je mojega mleka dovolj, če dovolj pridobiva na teži, ker potem je to samo da ima težave s črevesjem še lahko, da toliko kriči. nebi pa rada mu sedaj dala AM, ko sva se toliko časa mučila, da ga imam samo pri sebi in če dovolj pridobiva, je to ok, ne bom pa vedla, če je ok, če mu dam sedaj še AM... upam da zdržim še en teden, čeprav priznam, da sem na robu živčnega...

Ja pismo no, če otroček vleče in spušča dojko, pa joka in kriči...zna bit, da nimaš dovolj mleka. A sedaj ga boš pa še en teden pustila napol lačnega zaradi tega, ker mu ti ne bi dala AMuser posted image Dej prosim, naštimaj mu en obrok AM pa boš videla a je lačen al ne. Če bo pil, potem ga nahrani, če bo zavračal, ima črevesne težave.

Next- ima super luštne stvari, ampak cenovno niso ugodni. Se da isto lepe stvari pri nas dobit za kr lepo nižjo ceno.

Kavica v KR- kateri dan se dobimo? Jaz predlagam Planet Tuš, saj ne v Qulandii ne v Mercatorju ni dovolj prostora v kafiču za vozičke.

< Sporočilo je popravil benika -- 26.10.2010 12:37:10 >

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
26.10.2010 12:43:02   
corfu
Se popolnoma strinjam z Beniko! V primeru, da je otrok lačen ga ne moreš stradat še en teden user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
26.10.2010 12:55:12   
eva2010
Nenka7 - na tvojem mestu bi jaz tut eno flaško AM pripravila, saj če je user posted image  sit itak ne bo kaj dosti pojedel, če je pa lačen bo pa z veseljem. No v taki situaciji jaz ne bi še en teden čakala.

Sanje2 - zakaj bi si pa črpala mleko, ki ga otrok ne spije, s tem si boš povzročila le da bo nastajalo več mleka kot ga otrok potrebuje in posledično še kakšen mastitis....jaz ga črpam le v primeru, ko ga rabim, da kdo drug nahrani otroka.

user posted image  - mi smo že zelo dolgo na suhem, tudi čišča se še ni poslovila, bom videla kako bo v petek na pregledu.....me pa že mika, ma mojga tut, čeprav mi ni direkt povedal user posted image

A lahko še eno vprašanje, verjamem, da se bo marsikateri zdelo smešno ampak vseeno:
imam piščančja prsa brez kosti za porabit, moj si je pa zaželel pohanega piščanca, kako naj začaram to kar imam v pohanega piščanca.... pa ne se mi preveč smejat user posted image , ampak sama ne jem mesa, do zdaj pa sem piščanca vedno le popekla v ponvi. HVALA za nasvete user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?