|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
22.10.2010 22:17:08   
tinkatonka
Hej punce!

Lep dan tudi za nami. Fanta spita, Jakoba je ravnokar uspaval vrtiljak z zvezdicami nad glavo, Anej je pa danes pozno šel spat, in sicer šele ob pol deset_ih (drugače je ob 20h v postelji čez teden). Možek na kavču, jaz pa na računalniku. user posted image . Je pa Jakob ob pol devetih jedel, spraznil 130ml flaške in sva mu naredila še 30ml, ker se mi je zdel še lačen, je spil še to. Tak da očitno bo ta večerni obrok v bodoče treba povečat, zdaj pa samo upam,da to pomeni, da bo dolgo spal, če se je tok najedel. user posted image

Drugače sem pa ful besna na moževo žlahto! Pa o tem kdaj drugič, ampak žlahta je res strgana plahta! Matr ej, sem še na moža zraven jezna, ker non stop, da vse od sebe, vsem pomaga, ko pa kdaj midva oz. sam rabi pomoč od njih, je pa tko vsem težko, pa opravljanja en kup. Pa to ni prvič, da sva dobila tak odziv od njih, ampak to naju oz. mojega moža nikol ne izuči. ZDaj je jezen, čez dan, dva bo pa pozabil na jezo, pa bo spet vsem pomagal, vsem dal, dokler ne bo spet sam kaj rabil od njih in bo isto. Vglavnem ful sem razočarana nad njimi. user posted image

lumpi tek....sem se pozabila prijavit user posted image

Jakob se nekaj oglaša....user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 22.10.2010 22:18:36 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
22.10.2010 22:31:17   
katrinka
tinka - sicer ne vem tocn kaj je bilo a te razumem,zlahta je res loh obupna in ponavadi se pol zarad tega se s svojim kregas...upam da bosta uredila tko da vama nikoli vec ne bodo obrnili hrbta...jaz sem take cisto odstranila iz svojega zivljenja ker nima smisla...

benika
- ja loh na csd urejas,res pa da je da uradno gre pa vse preko sodisca...

sibam spat...

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
22.10.2010 23:38:11   
NiNiBo
nenka7 malo za salo, malo za res - ce se ne bo prej spomnil, bo pa ko bo vnuke dobil. user posted image user posted image user posted image  Morda mu je sedaj vajin otrocicek se malo premajhen, ko ga bo pa lahko kam s seboj vzel bo pa verjetno cisto drugace. 

tannya tudi meni se vcasih zdi, da imam dva otroka, oz. tri otroke. Ta malega poslihtam, me ze moj ce pridem nazaj v posteljo se mal pocrkljat, se spet iz pojstelje spokam me pa ze pes gleda ce ne mislim it ven z njim na sprehod. Aaaaaaaaaa, upam da mi kmalu se ne zmanjka energije user posted image user posted image .

tinkatonka moj je tud en tak pozabljivec, kar ze zlahte oz. v njegovem primeru druzine tice - joj, bi ga vcasih kar cez kolen. Pa nimas kaj, a ne, moras kar potrpet, ker na koncu vse skupaj vedno vpliva na vajin odnos (no vsaj pri nama je tako) to pa ni vredno.

Mi smo do zdajle ponavljali jutranji scenarij -  jaz nimam pojma, kaj je narobe. Neo ni spal skoraj nic, morda 3X po 1/2 - 1 urco, me zanima kaksna bo noc. Vecinoma dneva sem ga imela v narocju in sem ga prestavljala iz L na D josko in nazaj. So se mu pa po vsem telesu naredili rdeci fleki - nimam pojma kaj bi bilo, morda se moji hormoni? Skratka, bomo videli kako bo ce ne bomo sli pa do dezurnega pediatra.

Letim sedaj spat, da vsaj kaksno urco oddremam, vsem skupaj pa eno lepo in cim daljso noc.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
23.10.2010 9:07:42   
corfu
Jutro

ninibo, a ima Neo kožo, kot bi bil marogast? Ker če je to je samo preveč oblečen. Kot praviš sta se veliko dojila, to predstavlja za otroka kar napor, potem se je stiskal k tebi in sploh ni potrebno da je bil oblečen preveč ampak enostavno mu je vroče. No vsaj pri nas se je izkazalo tako, bodi malo pozorna mogoče je pri vas isto.

Midve sva imeli včeraj pediatra. Brina ima 4350 in velika je 56 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image . Zredila se je za 1230 v enem mesecu user posted image , zrasla pa 5 cmuser posted image  Za rito sva dobili Daktarin, hvala za nasveta a sva vse sprobali, kot je ugotovil zdravnik je zadeva res gljivična.

Uživaj življenje...

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
23.10.2010 9:35:27   
benika
Za rito sva dobili Daktarin, hvala za nasveta a sva vse sprobali, kot je ugotovil zdravnik je zadeva res gljivična.

Opcija rešitve te teževe (če nimaš Daktarina pri roki) je tudi Canesten. Preverjeno pobije vse gljiviceuser posted image

Ninibo, se strinjam s Corfu, lahko da je bilo Neotu prevroče in je dobil vročinske fleke, lahko je bilo kaj, kar si pojedla...če se ne razvija naprej, potem ni vzroka za obisk dežurne.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
23.10.2010 11:36:56   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

imam pa eno vprašanje, če ima katera kaj izkušenj z pruhom pri novorojenčkih? Mi opažamo eno bulico nad popkom, katero moramo spremljati in me malo zanima kaj lahko sledi user posted image user posted image

ne razumem, kako misliš nad popkom? naši prou popek ven pogleda, kar je tudi najpogosteje, ker tam, kjer je bila popkovnica, še ni vse zaprto..
naš ta prvi je imel dimeljsko kilo, pupi pa tud zdej neki popkovna grozi.. skratka, dete naj čimm anj krčevito joka, ker se takrat napne in lahko pride do kile. če že pride in se samo ne popravi nazaj, je potrebno nežno pritisnti noter. če po pol ure ne izgine, je potrebno k zdravniku, ki bo najprej poskusil črevo potisniti nazaj, če pa res ne bi šlo ( več časa ko mine, bolj je otečeno in gre težje nazaj), pa je potrebna takojšna operacija. Pri našem prvem smo že imeli napotnico za operacijo, pa je potem lepo izzvenelo, upamo, da bo zdaj tudi tako. So mi pa takrat špovedali, da probajo do 6 meseca vse, samo da ni treba operirat.

drugače pa dober dan user posted image
meni zdaj tudi do računalnika ne uspe prit, zdaj bo pa še težje, ker je šla moja mami domov. mi je namreč ta malga otroka rihtala, ko je blo trebo 2 dni na 15 min nosek čistit user posted image user posted image jaz sem bla tko fuč, da sem sam jokala user posted image Luka je pa tudi smrkal, kašljal, pa na dve uri mu je blo treba kapljice v oči dajat user posted image user posted image mam pa res zlato mami. bi najrajši vidla, da bi prišla kar k meni živet, bi jima z očijem spodnje nadstropje uredila... hja, mamo res en lčisto poseben odnos. Je moja mami, moja najboljša prijateljica, zaupnica, vse ve, vse zna in vedno pride, kadar jo rabim.. upam, da bom jaz  z mojo hčerkico imela vsaj pol tako dober odnos
zdej je malo boljše, ampak smo še vedno vsi prehlajeni. tudi jaz user posted image

jutri imava s tamalo slikanje kolkov in se malo pripravljam, da ne bo vse najboljše, ker ful noče nogic narazen datuser posted image ampak bomo vse poštimal.. bolj me skrbi, ker sem upala, da gre Luka nazaj v vrtec, je bil že ful boljši, zdaj pa spet hoče met neki vnete učkeuser posted image user posted image in spet dobiva kapljice na 4 ure. koliko časa naj bi dobival kapljice za vnete oči? ker men so rekli da prvi dan na dve uri, po pa na 4, sam nič kolko časa. in smo jih zgleda prehitro nehali dajat...

zdej je pa bejba končno zaspala in grem probat ta velkiga nafutrat, pa pripravit za kosilo...
uživajte v lepem dnevu, mene po celem tesdnu doma tooooook vleče venuser posted image

aja, včeri smo pa prvič slončkali in je blo ful noro dobro. boljše kot prej, pa čeprav nisem verjela, da je to možno user posted image user posted image user posted image al je blo pa to sam zato, ker že tok dolg nisva user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
23.10.2010 11:39:56   
kpmk
lillchy123 - Naša ima popek ven in tudi bulico tik nad popkom, ki smo jo opazili šele včeraj in to med previjanjem, ko je bila patronažna tu in mala takrat sploh ni jokala user posted image  men ni nič več jasn, me pa mal skrbi

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
23.10.2010 11:41:33   
lillchy123
kpmk- nič skrbet,sam je pa treba res bit mal pozoren, tko kot sem napisala. sploh ko krčevito joka.

< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 23.10.2010 11:46:17 >

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
23.10.2010 11:41:46   
teodora75
Dobro jutro/dan!

Jaz vas še kar ne dohajam... Z branjem sem kake 2 dni v zaostanku, pa vmes tistih dni ko sem bila v P še kar nisem uspela prebrat, pisat pa itak...

Naš mulo ima pa danes 1 mesec in lej ga zlomka, že drugo noč je spal 7 ur v kosu, woooooooow. Včeraj sem še mislila, da se je kaj 'zmotil', danes pa se je očitno zmotil še enkrat, juhuhu. Zoprna reč je le to, da sem ga včeraj spravljala spat cele 3 ure. Začela sva se dojiti ob pol enajstih, potem pa previjanje, prva (mini) flaška, druga, tretja... In potem sem bila res že precej fuč ko se končno ni več kregal in sva spala do pol devetih zjutraj, iiiiii Upam samo, da bo zdaj še naredil kakšnih par podalšanih minut, saj moram spečt tortico za jutrai, ko bomo imeli 'mini praznovanje' z babicami in dedki.

Drugače pa tudi mi divje rastemo in je premajhnih že kup stvari in komaj čakam torek, ko ga bodo pri P zvagali in zmerili. Ampak definitivno je fuuul težji, pa rokice so ratale prave 'mastičke' s takimi okroglimi baročnimi prstki. Ja itak, če pa jemo kot ta veliki...

Me pa danes blazno (spet) bolijo/pečejo dojke in še posebej bradavice. Upam, da ni to tista reč, o kateri je govorila Katrinka par dni nazaj. Me lahko prosim spomniš kaj je že to bilo ali pa poveš, kdaj (datum) ali na kateri strani naj še enkrat preberem. Mogoče je pa zato, ker sva toliko spala in je zdaj tale sezam začel delovat in me samo 'tišči' mlekec. Samo ne vem, sva se zdaj zjutraj kar fino napapala, pa še kar boli... user posted image

Evo, tolko zdajle. Pa hitro miksat jajca in ostalo za saharco, drugače bo treba to počet z eno roko...

Lep dan vsem!

T.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
23.10.2010 11:56:07   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

kpmk- nič skrbet,sam je pa treba res bit mal pozoren, tko kot sem napisala. sploh ko krčevito joka.

najbolj čudno mi je to, da smo to opazili, ko je skoraj spala oz ni NIČ jokala.... user posted image  moram počakat na prvo posvetovalnico in tam opozorit, da vidim kako naprej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1135
23.10.2010 12:04:04   
nadka30

Malo za lep dan!(sem skopirala z druge teme, no moj pesniški navdih)user posted image user posted image user posted image user posted image

Želela sem te, še preden sem vedela, da si na poti. Rada sem te imela še pred
tvojim rojstvom. Vzljubila sem te še bolj, ko sem te videla.
Zaljubila sem se......v tvoje lice, ko sem te zagledala. Vsak dan te gledam in me
napolniš z neizmerno srečo. Za tebe bi dala svoje življenje.
Otroci so ...čudež...življenja... 
Moje telo ni popolno, vendar sem nosila, rodila otroka,zato sem ponosna!
Škoda,da ne izgledamo popolne, vendar vsaka brazgotina, strija,
delček kože predstavlja naše prečudovite otročičke in vse,
kar smo storile za njih. Imeti otroka ni... lahka naloga,
smo močne, pogumne in smo PONOSNE MAMICE SVOJIH  MALČKOV.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
23.10.2010 13:03:16   
tinkatonka
Hej punce!

Sem kr naspana danes, saj je Anej spal za spremembo celo noč v svoji postelji. Mu že govorimo, da v izvidnico, ali so otroci pridni, hodijo božičkovi škratkiuser posted image in očitno je to pomagalo k temu, da ponoči po doooooolgem času ni prikorakal k nama.user posted image

Drugače je pa danes norhaus z Jakobom. Krči na krče. Sploh ne dojemam sproti. Anej je pa bil ful priden, so ga pa starši zdele odpeljali in grejo na Šmarno goro, ker glede na Jakobovo današnje počutje mi tud nosa ne bom vem uspelo dati. user posted image Se pa pri nas danes kuha musaka user posted image .

user posted image Če že kaj razmišljate o novoletnih darilih za vaše in druge otroke naj vas opozorim, da je med 25.10 in 6.11. 20% popust na igrače v Mullerju.

archie...si sprobala aspirator na sesalec? zadovoljna?

tek...no bom pa tudi jaz poskusila tečt, pa si zadam cilj, da grem vsaj na DM-ov tek v začetku junija. Sej vem, da je do takrat še dolga, ampak sej je zima vmes, pa moja volja je tud dost nihajoča. No pa da vidmo, če sem tud pr tem kaj vztrajna. Kdaj začnem,....ko se 100% pozdravim. Trenutno spet nekaj zgečka po grlu. user posted image Moigoče sem pa zaradi pomanjkanja gibanja tako v slabi koži. user posted image

no šibam dokončat kosilo, preden se jakob zbudi.

Lp Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1137
23.10.2010 15:14:21   
NiNiBo
corfu in benika hvala za nasvet. No na to sem tudi pomislila, in sem ga potem res malo manj oblekla. Fleki oz. pike so danes se vedno tu, vendar ga ne srbi oz. se mi zdi da ga ne moti, pa tudi slabse ni.

lillchy123 res fino, da se super razumes z svojo mami - tudi jaz imam tako sreco, oz. sem vesela da sem lahko ta cas ko sva dobila Nea doma in jo lahko vedno prosim za pomoc.

Neo je sicer spal, dojili smo se kot ponavadi, s tem da sem ga dojila ko je bil se nezavesten in ga mi ni bilo treba uspavati nazaj user posted image user posted image user posted image . Posledicno je papi danes spal celo noc in je poln energije, samo kar nekako ga ne morem prepricat, da bi se sel mal putz frau in stanovanje pospravil. user posted image user posted image user posted image  Se mi pa zdi, da je Neo se vedno malo razdrazljiv, ampak vseeno je boljse kot vceraj, vsaj spali smo danes ze 2 uri in se med tem lepo vozickali po soncku.

Letim sedaj mal pospravi, dobimo jutri obiske, stanovanje pa user posted image .

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
23.10.2010 15:24:08   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: teodora75

Me pa danes blazno (spet) bolijo/pečejo dojke in še posebej bradavice. Upam, da ni to tista reč, o kateri je govorila Katrinka par dni nazaj. Me lahko prosim spomniš kaj je že to bilo ali pa poveš, kdaj (datum) ali na kateri strani naj še enkrat preberem. Mogoče je pa zato, ker sva toliko spala in je zdaj tale sezam začel delovat in me samo 'tišči' mlekec. Samo ne vem, sva se zdaj zjutraj kar fino napapala, pa še kar boli... user posted image

ce te pecejo oz. bolijo znotraj pol mas kot jaz - daktarin v roke in mazi - sebe in otrocka...jaz sem tudi vec pod tusem pa iz plenic sem si gazice naredila namesto blazinic pa se izcrpam si mleko da ja ne kej prevec v dojki - no itak ne mors cist izcrpat...k sprot nastaja

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
23.10.2010 17:41:47   
Katalenca

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: teodora75

ce te pecejo oz. bolijo znotraj pol mas kot jaz - daktarin v roke in mazi - sebe in otrocka...jaz sem tudi vec pod tusem pa iz plenic sem si gazice naredila namesto blazinic pa se izcrpam si mleko da ja ne kej prevec v dojki - no itak ne mors cist izcrpat...k sprot nastaja

Pozdravljene, tudi jaz imam probleme z bradavicami oz. predvsem z eno. Me boli takrat ko zagrabi in takrat zaboli kot sam user posted image . Kot da bi z iglami noter zbadal. In potem kr malo pika vsake tok časa v dojki. Sicer belih oblog nisem opazila pri sinu v ustih. In to že traja od začetka oz me že boli skoraj cel mesec. Upam da bo kdaj minilo.

Sicer imam tudi jaz problem s črpanjem mleka. Očitno ne znam sprožit izcejalni refleks. Poskušala sem samo ene trikrat in nazadnje je ven prišlo za eno žličko mleka. ...Koliko krat ste poskušale oz ali vam je že v prvem poskusu ratalo načrpat mleko????

lp

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
23.10.2010 18:02:17   
katrinka
katalenca - tudi moja pupa ni mela nic belega v ustih zato sploh nisem na sor oz. glivicno obolenje posumila...je pa zdaj po daktarinu bolje - veliko bolje

crpanje mleka
- prvic tudi meni ni slo,potem pa k enkrat rata si zapomnis kako - jaz imam rocno aventovo in samo pomemben je da naredis vakum - da ti crpalka zaobjame celo dojko, sem pa crpala tudi po 15 min pa nic ni bilo potem pa kar naenkrat 60ml...
malo vztrajat je treba sploh ce ves da je dojka polna

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
   [Brisano sporočilo]
23.10.2010 18:26:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1142
23.10.2010 18:27:25   
NiNiBo
katalenca tudi jaz se lovim pri crpanju mleka. Po dojenju nacrpam tam 10-20 ml, ce pa kaksno uro po dojenju pa 50 ml. Mislim, da bi moralo biti se malo vec. Jaz kar se delam zraven je, da se skusam sprostiti, grem pa tudi pod topel tus in si masiram dojke. Sicer pa crpanje, vsaj meni kar vzame cas in potrplenje.

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
23.10.2010 18:29:47   
archie
meni pa crpanje sploh ne dela tezav. Brez problemov si nacrpam po 120 ml v 15 min.
Imam aventovo rocno crpalko. meni pomaga, da z eno roko crpam, z drugo pa masiram vmes dojko in jo nezno stiskam. brez tega bi fuuul malo nacrpala.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
23.10.2010 20:32:55   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: archie

meni pa crpanje sploh ne dela tezav. Brez problemov si nacrpam po 120 ml v 15 min.
Imam aventovo rocno crpalko. meni pomaga, da z eno roko crpam, z drugo pa masiram vmes dojko in jo nezno stiskam. brez tega bi fuuul malo nacrpala.

Morda je razlika tudi v tem, da jaz se dojim in tudi, da sem komaj zacela crpat in morda mal vaje rabim user posted image user posted image . Bom pa se vmes masirala, ker to pa res ne delam. Pridna pridna archie 120 ml uh, meni se veliko do tega manjka. Na koliko ur pa crpas?

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
23.10.2010 21:12:52   
archie
danes zjutraj mi je uspelo nacrpat 200 ml in sem si mislila: u-la-la, to bo pa imela za dolgo casa. Hja, pa je bila potem taka huda lakota, da je popoldne vseeno dobila se 50 ml AM user posted image
naceloma si crpam na 3-4 ure. Odvisno, kako mi casovno uspe.
Zdele zvecer sem jo podojila, da bo ravno tako pojedla 130 ml (nacrpanega) mleka.... sploh ne vem, kako naj jo "prisilim", da bo z dojenjem vec pojedla...

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
23.10.2010 22:25:14   
tinkatonka
HEJ!

Mi smo pa ravno od dežurnega pediatra. Jakob je bil danes tako jokav, nejevoljen, pa še vedno je malo hropel, pa sem ga šla spet mal poslušat k zdravniku. HB so pljučka še vedno čista, hrope izza noska (kljub neprestanemu čiščenju) in iz požiralnika. Sva šla k staršem po vlažilec, pa tapkava ga po hrbtu, da bi se mu sluz hitreje izločala, oz. da bi vsaj mal zakašljal. Tako majhni otroci se ne znajo odkašljat in je kr težavno to sluz ven spravit. Je imel pa danes popoldne tudi malo vročine 37,5, pa ne vem če ne od vsega joka, stiskanja v sleepyu pri meni, nošenja pri možu, vglavnem vsega in svašta. Zdaj pa pridno spi. Pa tudi tam pri pediatru se je enemu fantku tako lepo smejal. Upam na mirno noč. Zdaj tudi vlaživa sobo, da bo lažje spančkal.

Drugače pa je danes Jakob star že 6 tednov. user posted image user posted image user posted image user posted image

LP Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 23.10.2010 22:27:40 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
23.10.2010 22:42:22   
tejči28
oj punce,sploh ne dohajam več.user posted image

Pri nas se je situacija malo umirila,dominik ni več tak zelo ljubosumen,čeprav jo še mimogrede vdari,če nisem pozorna,nadja pa je zelo pridna deklica.HB so se krči malo umirili,pa ponoči še vedno spi v kosu 8ur.Malo me skrbi,da ne bom izgubila mleka zaradi tega,ko tako dolgo spi in se vmes mleko ne dela?! Sicer se čez dan ogromno dojima,nimam pa več tako polnih dojk kot na začetku.

nadka lepo pesmico si pretipkala.user posted image user posted image user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

Neposredna povezava do sporočila: 1148
24.10.2010 9:44:12   
kpmk
tejci28 - tvoja sončka imata pa skupaj rduser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
24.10.2010 10:01:09   
tannya
Evo, naš otrok se je pa danes odločil, da vstane ob 3.30user posted image . Meša se mi že od neprespanosti.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?