|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
25.10.2010 16:14:32   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

naša je zdej z noskom boljš, zdej je pa kašljat začela in mkrer ne zna, se mi je že parkrat skor zadušilauser posted image kaj lahko naredim, da ji pomagam?luka tok majhen ni bil bvolan, ona je pa še sploh majhna.

pije naj čaj (kot si napisala ji a že daješ), tapkaj jo bo hrbtu, da se ji lušči sluz in lažje odkašljuje, pa inhalacije - npr z inhalatorjem, al pa zapari kopalnico in bodita notri cca 15min. To narediš tako da vrelec za vodo (če ga imaš) napolniš in ga prižgeš - ga pa ne pokriješ, ko bo vrelo bo spušalo paro, kar navlaži zrak in se lažje odkašljuje. ali če imaš vlažilec zraka, ji ga v prostoru kjer spi prižgi.

Pa upam,da boste čimprej bolje.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
25.10.2010 16:17:55   
tinkatonka
trip trap....jaz ga imam originalnega za Aneja, sem kupila novega preko Bolhe, ker so pri eni druzini dobili dva za darilo, pa so enega naprej prodajali. Zdaj za Jakoba pa sem ga kupila pri Recinko.si. Poceni in kvaliteten!

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
25.10.2010 16:19:14   
malecka_mateja
IZVIRNO SPOROČILO: maca29

Dan.Tud jaz vas berem pisat pa je bolj malo časa :)Ampak zdej se moram javit :D Malecka mateja vse lepo in prav ampak po tvojih napisanih besedah sodeč bi jaz rekla da tvoje dete prehiteva za en mesec :DPri treh tednih ni možno da se obrača že sam ker takrat šele začnejo glavico dvigovat.Prav tako si ne more privoščit še nočnega rituala pr 3 tednih :) ker še potrebuje hrano.Naš je hitr pa tk zelo hiter spet ni.Obrača se še ne pa čeprav je močn kot slon in že zdej poje za 4 mesečno bebo :S.in nočni ritual je prav tako pridobil šele pred kratkim :)Oprosti ampak meni se to zdi za lase privlečeno pa ne razumi napak.Sej je prav da mali pridno uboga je in spi ampak pri treh tednih pa to res ni možno :D pr mesecu in pol možno pa še takrat zelo malo verjetno da bi se mali že sam obračal :).

Drugače pa mi čez dan bedimo mal šraufamo krčke jemo po 160ml na obrok ponoč pa spimo :)da si naberemo moči za nov dan :)

lp

maca ja sej tudi P me je čudno gledala, in ko ga je pri enem mesecu na posvetovalnici dala past kravice ji je sam pokazal, da se za prevalit iz trebuščka na hrbet, lahko pa ti ga posnamem in na youtube dam če ne verjameš. tudi večerni ritual ziher pri nas drži ib to je ob 9 nabolj pozno spanje in potem zbujanje ob nekje 3 ure in to si je sam uvedel, jaz sem mu samo uvedla vedno isti ritual, kopanje preoblačenje crklanje hranjenje in ob 9 v kinderpet kjer sam zaspi. lahko si misliš kar hočeš, ampak tudi moja prva hčerka je imela ritual ki je držal in še vedno drži od 2 tednov naprej. ona je bila še bolj pridna ker ponoči sploh ni jedla, ampak to po moje zato ker je bila na flaši in jo je bolj nasitlo. amapk pustimo to. meni se zdi da če vsak dan isto nardiš ob isti uri se otrok tega navadi in osvoji, boš videla sedaj ko se ura prestavi kako tako mali otroci to že občtuijo. kakorkoli nisem ti zamerila in nič ampak jaz vem kaj moj otrok dosega in kaj ne. mogoče je tudi to čudno da je naša prva shodla že pri 9, 5 mesecih ampak je in kaj naj lažem ne ker nima smila eni hitreje drugi počasneje. eni se plazijo drugi ne, eni sedijo že zelo hitro drugi ne,....otroci so različni tako da primerjav ni.user posted image

< Sporočilo je popravil malecka_mateja -- 25.10.2010 16:22:47 >

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
25.10.2010 16:47:11   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

tinka- kakšne inhalacije delaš?

inhalacije s fiziološko. Mi je dobra prijateljica posodila inhalator in nam pomaga, se ful lepo in lažje izkašljuje. Sem si pa ravno naročila svojega. http://www.lekarnar.com/izdelki/ultrazvocni-inhalator-me120

Se mi zdi, da bo Jakob do 1. leta spoznal vse možne prehlade od starejšega bratca, pa še za naju z možem je,če bova prehlajena, ker imaš poleg otroške tudi odraslo masko.

sem šla pogledat, pa ni šans, da jaz mojga ta večjega prepričam, da nos tle gor pritisne!user posted image jaz ostajam kar pri preverjeni varijanti- rjuho čez dva stola, pa lonec prekuhanega timijana in se greva križ kraž po indijansko user posted image pa uživa, pa še jaz imam pol kožo ko iz kozmetičnega salona user posted image ne vem pa, če lahko isto nardim tudi s ta malo, pa timijan se mi zdi še premočen zanjo.. kaj pa daš ti v vodo?

a jo lahko s čim namažem? k za Lukca imam prou en gel, ampak on je že velik fant..

nikakor ne dobim na telefon gospe iz škofje loke?a lahko še enkrat številko? ker al nimam prave, al pa me ne mara?

pa še to-danes smo imele +uz kolkov, ni videt nič ekstremnega, v ponedeljek bodo že izvidiuser posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
25.10.2010 17:15:22   
kajča
jaz sem tudi za kavico v KR, najraje v četrtek ali petek

Neposredna povezava do sporočila: 1205
25.10.2010 17:37:05   
Jazzy1

trip trap....jaz ga imam originalnega za Aneja, sem kupila novega preko Bolhe, ker so pri eni druzini dobili dva za darilo, pa so enega naprej prodajali. Zdaj za Jakoba pa sem ga kupila pri Recinko.si. Poceni in kvaliteten!

Jaz sem gledala enega na bolhi, ki je kao nov in originalen, ampak mi je sumljico poceni. user posted image user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
25.10.2010 17:46:50   
Jazzy1

nikakor ne dobim na telefon gospe iz škofje loke?a lahko še enkrat številko? ker al nimam prave, al pa me ne mara?

040850770. Bodi vztrajna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1207
25.10.2010 17:48:44   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Jaz sem gledala enega na bolhi, ki je kao nov in originalen, ampak mi je sumljico poceni. user posted image user posted image

Jazzy ti jutri porocam, kako in kaj je bilo z mojim na Bolhi ampak tudi jaz sem ga nasla za pol cene - morda si gledala istega in se tudi mojemu mal sumljivo zdi. Jaz bom probala, ker tolk pa ne dan za novega.

Mi smo pa kupili lezalnik, no pa da vidimo kako se bo obnesel. Ocitno je pa Neo po papiju in ne mara trgovin in shoppinga na sploh, uh kolk je bil hud user posted image user posted image user posted image . Aja no tko, se enkrat sem se prepricala da je BC drag. Sem na Nizozemskem kupila majcke znamke Noppies in so v BC konkretno drazje, kot tam. Ne vem no ce je to ravno fer, ker sej konec koncu smo vsi v Evropi - pretiravat pa tudi ni treba user posted image .

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
   [Brisano sporočilo]
25.10.2010 18:16:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1209
25.10.2010 18:17:22   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

Jazzy ti jutri porocam, kako in kaj je bilo z mojim na Bolhi ampak tudi jaz sem ga nasla za pol cene - morda si gledala istega in se tudi mojemu mal sumljivo zdi. Jaz bom probala, ker tolk pa ne dan za novega.

No dej poročaj prosim! Ker mi bi ga šli tudi jutri popoldne iskat. Lahko pa mi pošlješ tudi zs mogoče, da bova o tem rajši tam user posted image .

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
25.10.2010 18:20:19   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Trip trap - sem ga na bolhi kupila original še zapakiranega za 90€ (jih pri nas delajo, in jih zaposleni kupijo  za no money in jih potem prodajajo)

Da jih pri nas delajo??user posted image Hmmm, to mi je mal čudno, ampak ok. Skratka, se obnese stolček?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
25.10.2010 18:28:15   
NiNiBo

Trip trap - sem ga na bolhi kupila original še zapakiranega za 90€ (jih pri nas delajo, in jih zaposleni kupijo  za no money in jih potem prodajajo)

Svasta, no super za nas ce ga dobimo. user posted image user posted image user posted image  Sicer jaz sem kontaktirala enega ata, ki ga prodaja za 80€, vendar sem imela namen tudi tega za 90€ poklicat, ce ga za 80€ ne dobim.   

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
25.10.2010 19:15:18   
archie
trip trap ze kupujete? A ni se prehitro?

meni so pa bolj vsec stolcki na tak nacin:
http://www.lovecnacene.si/stolcek-za-hranjenje-moder-lemi/m/345921/

Mnenja? A se obnesejo?

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
25.10.2010 19:25:16   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: archie

Mnenja? A se obnesejo?

ja ti se obnesejo archie, ampak si delaš dvojni strošek, če mene vprašaš. Dokler otrok ne sedi ga imaš v ležalniku, ki ga lahko dvigneš tudi v dost pokončen položaj - saj ga imaš, a ne? No ko pa otrok samostojno sedi, ga daš pa v trip-trap in ta stol raste z otrokom. Mi ga imamo za Aneja že 4 leta v uporabi in ko zraste samo prestavimo sedišče in za nogice in mu je spet "prav". Sem prepričana, da bo še nekaj let v uporabi.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
25.10.2010 19:29:42   
kpmk
mi imamo 2 stolčka ki se naklon spremeni in je na začetku kao ležalnik, se je pri velikem super obnesu in ima sedaj mala svojegauser posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
25.10.2010 19:32:11   
khurde

Da jih pri nas delajo??user posted image Hmmm, to mi je mal čudno, ampak ok. Skratka, se obnese stolček?

jaz kupila original zapakiran + varovalo na bolhi za 70 evrov. in ja. delajo jih pri nas. v celju in koćevju, pa jih zapolseni naprej prodajajo, kot je almera napisala. kao  je ta proizvodnja stokke stolčkov največje sodelovanje na področju izvoza z norveško. je na netu en članek na to temo.

ninibo, to od karpa knjigo si kupujem že dve leti... pa uno njegovo za malčke tut...

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
25.10.2010 19:35:01   
khurde

Mnenja? A se obnesejo?

jaz sem prvo dala direkt v trip trapa, ko sva začeli  z uvajanjem gh, nekje pri skoraj sedmih mesecih. je pa že pred šestim mesecem samostojno sedela (ne tko, da sem jo jaz posedla, ampak da je  vse sama nardila), tko da nikol ni rabila kakšnih "ležalnikov" za jesti ipd.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
25.10.2010 20:08:42   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

jaz kupila original zapakiran + varovalo na bolhi za 70 evrov. in ja. delajo jih pri nas. v celju in koćevju, pa jih zapolseni naprej prodajajo, kot je almera napisala. kao  je ta proizvodnja stokke stolčkov največje sodelovanje na področju izvoza z norveško. je na netu en članek na to temo.

ninibo, to od karpa knjigo si kupujem že dve leti... pa uno njegovo za malčke tut...

Ima zanimovo razlago zakaj pride do kolik. No pri nas to ni tezava, predvsem sem iskala info kako ga pomiriti oz. kako ravnamo, kadar se neutolazljivo joka.

Danes je pac tako, da bi moral novorojencek spati celo noc, se nic jokati, etc. In mi gre osebno na zivce, ko me vsi sprasujejo ali spi cez noc in ali se kaj joka - normalno da ne spi in normalno da se joka, je pac samo dojencek in to je njegov edini nacin komunikacije. In vse te pametne tete in strici pa tudi slucajno ne znajo nic vedet, kako otroka pomiriti, kaj pomeni njegov jok (kaj nam otrok komunicira), koliko joka na dan je v bistvu normalno etc. zato sem se pa malo bolj v knjige poglobila in moram reci, da tudi sebe pomirila. Pa tudi mojega prepricala, da je treba otroka takoj dvignit ko se joka in, da ne bo razvajen ce ga nosim po rokah, ko rabi pozornost, no pa se kaj bi se naslo...biti prvic mama ni ravno vedno lahko user posted image  

archie imas cisto prav se se nikamor ne mudi - ce seveda tukaj izkljucimo mojo boljso polovico, ki hoce imeti ta stolcek sedaj. user posted image user posted image user posted image    

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
25.10.2010 20:31:35   
Jazzy1

Za starejšo hčerko user posted image .

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
25.10.2010 20:33:54   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

O super podatek. Hvala. user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
25.10.2010 20:35:15   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

Danes je pac tako, da bi moral novorojencek spati celo noc, se nic jokati, etc. In mi gre osebno na zivce, ko me vsi sprasujejo ali spi cez noc in ali se kaj joka - normalno da ne spi in normalno da se joka, je pac samo dojencek in to je njegov edini nacin komunikacije. In vse te pametne tete in strici pa tudi slucajno ne znajo nic vedet, kako otroka pomiriti, kaj pomeni njegov jok (kaj nam otrok komunicira), koliko joka na dan je v bistvu normalno etc. zato sem se pa malo bolj v knjige poglobila in moram reci, da tudi sebe pomirila.

user posted image Well put.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
25.10.2010 20:46:59   
archie
a taki stolcki na mojem linku pa ne rastejo z otrokom? Tam se samo naklon spreminja, a ne, ne pa visina sedala (ce jaz prav razumem).
jaz sem bila pa do sedaj prepricana, da trip trapa pa mi ze ne bomo imeli user posted image

kako se pa razlikuje originalen trop trap od ostalih lesenih stolckov za sedet?

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
25.10.2010 20:51:49   
Jazzy1

Velik bolj je stabilen.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
25.10.2010 21:00:01   
khurde

ma, bistvena razlika je v stabilnosti. je pa odvisno od otroka do otroka in od tega kakšen plezalec je in koliko (ne) more biti pri miru. ker meni je ta stolček od stokke fenomenalen, ker imam ornk plezalko doma in marsikateri bi se že zdavnaj prevrnil. tu se pa celo od mize odrine, pa se ne zvrne. sem jo dala že v katerega drugega, npr. v kakšni piceriji, pri sorodnikih, pa ni primerjave. jo v tem trip trapu precej lažje pustim "brez" nadzora, ker v kakšnem drugem bi že zdavnaj po tleh letela.

ninibo, ja, meni so ti pogledi na vzgojo precej blizu. pantleyeva mi je fajn, pa pri didakti imajo zdaj akcijo, da sta dve njeni knjigi (otroško spanje, brez joka v sanje in z otrokom lahko sodelujete) v akciji - 9,90 evrov, drugače je redna cena malenkost pod 20. je pa fajn avtor tudi sears, pa juul mi je tut kar všeč. karpa moram pa naročit. tale stran je fajn za knjige bookdepository.co.uk - še brezplačna dostava je v slovenijo, cene pa podobne amazonu oz. na koncu pride malenkost nižje.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
25.10.2010 21:00:45   
khurde

Velik bolj je stabilen.

aha, je že jazzy napisala user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?