Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.4.2011 19:15:22
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka super, moja mama je tudi bila enkrat z mano na UZ, so ji kar solze šle tudi jaz sem ob UZ nečakinje požirala velik cmok, še posebaj ko sem prvič slišala tisti famozni srčni utrip...upam, da bom to 1x doživela tudi tako, da bom sama ležala na mizi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.4.2011 19:23:47
|
|
|
|
ledenka
|
bibek, boš boš... kako kaj odnosi s tvojim, je že kaj bolj naklonjen naslednjim postopkom? aquica, mene niti ne meče... mam preveč dela
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.4.2011 20:06:38
|
|
|
|
~Biba~
|
ah vidite...tak ozelo sem bila vesela, vseh vaših dobrih besed...da sem se vam pozabila zahvalit..le kaj bi jaz brez vaših besed v tolažbo, ko možek "zgubi komunikacijski signal" .. jah trenutno še nič kaj bolje....morava v vsem tem neredu raazočaranj in upanj o otroku...najti naju...potem bova, upam, tudi našla čas za nadaljne postopke. jah vse je za nekaj dobro....če smo že pri dobrem...bi zdaj eno čokolado
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 7.4.2011 9:46:52
|
|
|
|
ledenka
|
jutro, borkice! a bi katera kavo, čaj ipd? aquica, ti želim čudovit pogled na tvojega otročička!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 7.4.2011 22:55:23
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro, borkice! a bi katera kavo, čaj ipd? Njep, hvala. Naj se raje samo sleče, da ne bom prezahtevna! aquica, ti želim čudovit pogled na tvojega otročička! Čakamo na poročilo! BTW - da še tu razglasim, da sem včeraj postala spet tetka - dvakrat, lepo vas prosim . Sta sestri to obe porihtali na en dan. Imata mala dva le eno uro razlike. Zato vam danes častim nekaj sladkega:
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.4.2011 10:14:08
|
|
|
|
ledenka
|
jutro bi katera šla še mal poležat?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.4.2011 14:48:32
|
|
|
|
Serendipity
|
ajsi - ta tip je pa aaaajs, aaaajs, aaaaaaaaaaaaajsssss ! Mmmm, jutranje cartanje v dvoje
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.4.2011 9:03:29
|
|
|
|
~Biba~
|
jutro...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.4.2011 10:21:33
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ jutro... Cheers right back at you. Se glih zalivam s kafejem, je bil včeraj busy busy dan, šla spat ob treh (pa me čaka še en kup dela za narest), naša mala miss je imela cartanoč (beri: spala pri in na mami. Posledica: miška spi, mama ne spi nič.), vstala ob sedmih polna energije, jaz pa kot cunja.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.4.2011 18:51:39
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ jutro... Cheers right back at you. Se glih zalivam s kafejem, je bil včeraj busy busy dan, šla spat ob treh (pa me čaka še en kup dela za narest), naša mala miss je imela cartanoč (beri: spala pri in na mami. Posledica: miška spi, mama ne spi nič.), vstala ob sedmih polna energije, jaz pa kot cunja. ojoj..ti ne privoščim neprespanih noči...upam, da si dala miško k ateju, ti pa si se malo odpočila..al pa da te je vsaj sonce napolnilo s potrebno energijo...hb da je vikend.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.4.2011 23:35:31
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ jutro... Cheers right back at you. Se glih zalivam s kafejem, je bil včeraj busy busy dan, šla spat ob treh (pa me čaka še en kup dela za narest), naša mala miss je imela cartanoč (beri: spala pri in na mami. Posledica: miška spi, mama ne spi nič.), vstala ob sedmih polna energije, jaz pa kot cunja. ojoj..ti ne privoščim neprespanih noči...upam, da si dala miško k ateju, ti pa si se malo odpočila..al pa da te je vsaj sonce napolnilo s potrebno energijo...hb da je vikend. Hihi, saj sem se malo zalila s kaficu in dobila zagon, zdaj pa spet polna energije veselo delam. Jutri je nedelja in bo dan rezerviran le za moja dva sunčeka Ati je bil pa v službi dopoldan. Ponoči pa ati ne vala, je samo mama prava. Hm, ne vem kak to, pa je ati bolj mehka in udobna postelja (zaenkrat ).
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.4.2011 7:24:41
|
|
|
|
Klarilu
|
jutro bejbe! vidim da sonček pozitivno vpliva lepo to pridne bodite pa rada vas mam!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 11.4.2011 5:06:45
|
|
|
|
viČipU
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 kuki, a ni bla tole dons mal zgodnja ura??? ob 4:oo sm ze pokonc k morm vse po stnvanju porihtat, pa sebe spedenat, pa na siht aqui fotke cakam babe moje,
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 11.4.2011 8:51:21
|
|
|
|
~Biba~
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 11.4.2011 5:06:45 Nova sporočila viČipU in potem se jaz sama sebi smilim, ko mi budilka ob 6 zvoni
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 11.4.2011 10:41:53
|
|
|
|
aqua77
|
Ojla!!! Evo mene na raport, smo bili v mojih domačih krajih 4 dni na mini dopustu!!! Užival ko pr norcih, mami je kuhala in nas pedenala. Šli smo na UZ, dobili CD. Mali je cel korenjak, ima že 900g. Živahen ko pr norcih, ga G ni mogla zmerit, smo moral najprej posnetek naredit, pa na posnetku izvajat meritve, ker se je kobacal na vse strani. Je pa po protokolu, tako da šibamo proti cilju z nasmeškom... Sem danes opazla da mam do konca še manj kot 100 dni, tako da smo se rešli famozne stotke!!!! Ljubčka in pozdravčka vsem, slikice pa pridejo popoldne v albumček... Javim, ko zrihtam...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 11.4.2011 14:43:10
|
|
|
|
~Biba~
|
akvica finišira.. me vesli, da z vse štima...zdaj pa se le pusti razvajat, cartat, in uživaj...komaj čakam na slikce izvolijo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 12.4.2011 10:46:49
|
|
|
|
ledenka
|
jutro namesto da bi delala, srfam po netu in iščem ideje za kuhinjo...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 12.4.2011 11:50:57
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity BTW - da še tu razglasim, da sem včeraj postala spet tetka - dvakrat, lepo vas prosim . Sta sestri to obe porihtali na en dan. Imata mala dva le eno uro razlike. Zato vam danes častim nekaj sladkega: Evo, kolk sem jaz čorava, da tako lepe novičke prej ne opazim!!! Draga Se* iskrene čestitke za "dabt trabl" tetko!!!! Da bodo deca zdrava, in da bo čim več veselja pri vaši hiši!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 12.4.2011 11:52:52
|
|
|
|
aqua77
|
Bibek, havala za kofe!!! Ajsi a ti pa ideje iščeš? Ja, sej en jih more, sej jih je že itak preveč ki delajo, tako da si ti kar privošči!!! Vsem ostalim pa en lep pozdravček...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 12.4.2011 12:31:44
|
|
|
|
ledenka
|
da še tule prilepim kuhinje... http://www.nobilia.de/#/produkte/showroom/farbige_kuechen všeč so mi tista desno spodaj na 1. strani, na 2. strani obe spodaj, in na zadnji strani. pogojno še na 3. strani desno spodaj. po moje me bo pa itak kap, ko bom ugotovila, kolk to stane moram it zmerit... pa dat predračune
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.4.2011 9:45:25
|
|
|
|
~Biba~
|
jutro, dobro jutro ajs ajs bejbi lepa izbira...a tudi draga...poskusi tak kak predračun poiskat pri kakemu mizarju...kolikor so mi povedala znanke, jih je prišlo ceneje. H2O ...slikce so fenomenalne Se* pa ne sfolga...tolko nove dece okrog po žlahti, da ma dan premalo ur za vse obiske Vičipu pa išče kak bi dan mel 35 ur..in od teh 35 bi ona spala samo 4 klarči študira poletno obutev živa je v gužvi s cartanjem mikla, upam da si ok žnnjgd, odfjeri, dfsjkerwo, jkfdsi in in ostale lep sončen dan vsem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.4.2011 14:56:39
|
|
|
|
~Biba~
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.4.2011 14:57:23
|
|
|
|
~Biba~
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.4.2011 16:24:02
|
|
|
|
ledenka
|
sorry, danes je bilo pa noro... letim zdaj po M, da greva še mal na sončka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 14.4.2011 12:05:22
|
|
|
|
Klarilu
|
dan:D Bibek kaj si me nasmejala s poletno obutvijo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Radi ustvarjate ankete?nada56'da, tako veliko izvem, kar me zanima (
24%)
da, me zabava (
29%)
nepotrebno (
47%)
Število vseh glasov: 55Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!