|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
18.4.2011 11:30:00   
aqua77
Morgen!

Ponedeljek je! user posted image user posted image

Smo sestavli včeraj še previjalko! Pa reorganizacijo sobe sem imela, tako da je zdaj plac narejen za piščančka. Sem kar mal zmatrana od tega gnezdenja... user posted image  Slikice previjalke so v albumčku.

Ajsi, jaz tudi kuhinje iščem, po moje bom jaz šla kar v barvo lesa, tako mal bolj "zebrasto"user posted image  rjavo, lakirano. Ko najdem kako fotko jo prilimam... Drgače mi je pa sivo-srebrna z rdeču tudi zelo všeč, sam pri nas bo vse bolj v naravnih odtenkih, ker moj ni tolk za brave... Moški-user posted image user posted image user posted image

Vsem prelep začetek tedna, zdaj pa šibam v šolo po malega in ga peljem k ortodontu! To bo še veselica... user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
18.4.2011 11:46:54   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

pikovitka - ku-ku! user posted image

Ooooo Se* ku ku nazaj user posted image .Kako ste kaj?

Pa gre, zdaj ko je pomlad pa še tak! user posted image user posted image user posted image In pr vas?

ajsika - ajs, ajs kombinacija! Bodo potem slike padle kaj?

aquina - zakaj pa jaz ne morem da vidim slikic? user posted image Saj neum šinfala user posted image

bibi - user posted image

Malo cukra danes????
Aqui, še rabiš pomoč? Ajsi, ti si jih pa lahko že rezerviraš za sestavljanje kuhinje user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 18.4.2011 11:48:39 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
18.4.2011 12:08:07   
ledenka
bi tud jaz barvo lesa... sam mi je všeč svetla, parket (sicer v sosednji sobi, ampak ok) je pa češnjeve barve. to pa pol meni ne paše skup. nasploh mi je kombiniranje različnih vrst/barv lesa težko.

če bi bilo vse sivo in srebrno, se pa bojim, da bi bilo preveč monotono user posted image  torej cement sive ploščice, srebrna kuhinja, pa še nevtralno steklo. sej morda ne bo bordo rdeče, ampak kaj drugega, sam malce bolj živo bo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
18.4.2011 12:32:15   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

aquina - zakaj pa jaz ne morem da vidim slikic? user posted image Saj neum šinfala user posted image

Madona, zaj jih pa včeraj nisi poslal, ko smo jih rabli??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sam pol bi bolj švoh sestavli... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem zakaj ne vidiš slikic, sem preverla in te mam med prijatelji, tako da pojma nimam. Mal probaj poklikat. Vem da je nek trik, k so že na 40+ mele enako, pa se je pol dal. user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 1729
18.4.2011 22:34:43   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Madona, zaj jih pa včeraj nisi poslal, ko smo jih rabli??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sam pol bi bolj švoh sestavli... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem zakaj ne vidiš slikic, sem preverla in te mam med prijatelji, tako da pojma nimam. Mal probaj poklikat. Vem da je nek trik, k so že na 40+ mele enako, pa se je pol dal. user posted image

jap, je šlo - ampak ne prek direktnega albumčka tu na profilu. Madoniš ste v stilu! user posted image user posted image user posted image user posted image Mali lepotec bo res užival!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
19.4.2011 14:18:54   
pikovit
O Akvi kolk ste fensi user posted image Lepo,zelooooo user posted image
Se* pri nas vse po starem.Tudi meni je fajn ko takole sonček sije user posted image Hvala bogu,te zime so čist predolge user posted image

Ajsi dobra odločitev,lahko pa kombinirap tudi z visokim sijajem-bež barve,če ti je visok sijaj všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 1731
19.4.2011 14:22:18   
pikovit
http://www.svea.si/default.asp?id=38  men je tale lepa,seveda lahko kombiniraš kar želiš.Tole je bolj taka topla domača user posted image

pa tale tudi

bolj moderen stil
http://www.svea.si/29 tako imam jaz na morju,samo druge fronte

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
19.4.2011 14:23:47   
aqua77
Ojla,

Pikovitek, tale ta moderna je pa men fuuuuul všeč!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jo bom mojmu pokazala... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
19.4.2011 14:31:16   
ledenka
aquica, previjalna je ful lepa user posted image  

pikovitka, tadruga mi je kul user posted image  ampak sem našla eno varjanto pri Dan Küchen, ki mi je všeč... wait a moment...

user posted image

samo da bo v srebrni barvi user posted image

to pa je hladilnik... kar pomeni ožanje prehoda v dnevno user posted image  (ampak je izrecna želja mojega ljubega soproga...)

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
19.4.2011 14:34:15   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Ojla,

Pikovitek, tale ta moderna je pa men fuuuuul všeč!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jo bom mojmu pokazala... user posted image

Ja Akvi a ne je lepa,midva sva hotla za na morje to Pino,potem pa sva se odločila raje za drugo,ti jo bom prilimala-bolj paše morskemu stilu

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
19.4.2011 14:36:25   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

to pa je hladilnik... kar pomeni ožanje prehoda v dnevno user posted image  (ampak je izrecna želja mojega ljubega soproga...)

user posted image

Ajoj ti sporogi,tole je bila pri nas tudi goreča želja,pa žal ni prišlo v upoštev,premalo prostora user posted image .Smo pa naredili kompromis in imamo tudi velik hladilnik samo ne takega.Se je dragi omehčal,saj druge možnosti ni bilo.Glavno da led dela user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
19.4.2011 14:37:45   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

pikovitka, tadruga mi je kul user posted image  ampak sem našla eno varjanto pri Dan Küchen, ki mi je všeč... wait a moment...

user posted image

samo da bo v srebrni barvi user posted image

Ja tole je zelo všečno,samo pazi,da ne bo preveč srebrno vse,ker hitro rata vse hladno in sterilno.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
19.4.2011 14:39:10   
pikovit
http://www.svea.si/default.asp?id=29&theme=1&pic=6&pp=3

Evo Akvi midva imava tako

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
19.4.2011 14:40:39   
pikovit
Ajsi a si razmišljala kaj v tej smeri,da bi imela kokr nek šank-mini tako iz kuhinje vn?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
19.4.2011 14:47:48   
pikovit
http://www.svea.si/default.asp?id=652&theme=1&pic=3&pp=2

Akvič kaj pa tale?Ta je mal dražja.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
19.4.2011 15:00:27   
ledenka
mini šank bo v kuhni, ob tapoševni steni (če se spomniš). tako, da mamo kje za zajtrk pojest na hitro...

glede na to, da je odprtina proti dnevni široka 130 CM, se jo bo najbrž dalo brez večjega problema zmanjšat. bom o tem s tvojim možem podebatirala, ko bomo tak daleč user posted image  

siccer bo pa steklo predvidoma rdeče, mislim med ploščicami, tako da bo poživilo. en poudarek mora bit user posted image  pol pa bo rdeči leitmotiv še v dnevni - tudi kaki detajli. kavč bo najbrž v smetana barvi, jedilni stoli tud, mizo sem gledala eno lepo v antracit barvi... sam še stene ne vem, kake naj bojo. sam za Mjevo sobo morjo bit svetlo modre user posted image  

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
21.4.2011 9:35:23   
aqua77

http://www.svea.si/default.asp?id=29&theme=1&pic=6&pp=3

Evo Akvi midva imava tako

Lepaaa!!! Sploh ta spodnja levo, ki je lakirana. Prav nekaj takega iščem!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
21.4.2011 9:37:05   
aqua77

http://www.svea.si/default.asp?id=652&theme=1&pic=3&pp=2

Akvič kaj pa tale?Ta je mal dražja.

Tud lepa, sam zgornja mi je še mal lepš, zaradi barve lesa, pa ker je lakirana... Sej veš, se more vse svetit, pri naši bajti... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
21.4.2011 9:38:12   
aqua77
Drugače pa en lep guten morgen vsem skupaj!!! user posted image user posted image

Je že četrtek!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
22.4.2011 19:15:29   
ledenka
iiiiiiiin smo prilezli do praznikov user posted image  

sem našla še ene leeepeee kuhne... http://www.snaidero.it

lepe pa ziher tud drage user posted image  ampak grem pogledat po praznikih, kaj mi lahko ponudijo, in če bo ponudba taka, da me bo očarala... ne vem ne vem, težko rečem ne user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
22.4.2011 22:01:51   
aqua77
vesele praznike pupe!!!! pa velik pirhov!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajsi, te ta zadnje so pa za dol past!!! sem že našla zmagovalko ola20 črna. sam še cena me zanima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutri pa barvamo pirhe pri nas!!! komaj čakam... user posted image user posted image

ljubčka vsem

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
22.4.2011 23:34:39   
Klarilu
čer!
jaz tud želim vam lepe praznike!!!
jaz jutri delam od 8-21.30, pol sem pa v nedeljo frej kdo bi si mislil a,mislim absurd k mi itak pripada ta teden frej,pol mi da pa v nedeljo k je praznik,ni logike sam se pa znajdejo ni kej.......

lepo barvite jajčka :)))user posted image user posted image user posted image to mislim pirhe da ne bo pomote :D

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
27.4.2011 12:36:31   
aqua77
sam da nas mal dvignem... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pozdravčka vsem...

P.P.Njegoš

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
28.4.2011 16:45:22   
Serendipity
Presneto morje! Vse vas je privabilo, zdaj pa sama tu strašim! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
28.4.2011 22:19:34   
aqua77
jaz sem tud tuki...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Nadomestna mati
niwaj

Ali bi postala nadomestna mati za žensko ki ne more imeti otrok?

da (14%)

ne (86%)

Število vseh glasov: 570

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!