Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 18.4.2011 11:30:00
|
|
|
|
aqua77
|
Morgen! Ponedeljek je! Smo sestavli včeraj še previjalko! Pa reorganizacijo sobe sem imela, tako da je zdaj plac narejen za piščančka. Sem kar mal zmatrana od tega gnezdenja... Slikice previjalke so v albumčku. Ajsi, jaz tudi kuhinje iščem, po moje bom jaz šla kar v barvo lesa, tako mal bolj "zebrasto" rjavo, lakirano. Ko najdem kako fotko jo prilimam... Drgače mi je pa sivo-srebrna z rdeču tudi zelo všeč, sam pri nas bo vse bolj v naravnih odtenkih, ker moj ni tolk za brave... Moški- Vsem prelep začetek tedna, zdaj pa šibam v šolo po malega in ga peljem k ortodontu! To bo še veselica...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 18.4.2011 11:46:54
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity pikovitka - ku-ku! Ooooo Se* ku ku nazaj .Kako ste kaj? Pa gre, zdaj ko je pomlad pa še tak! In pr vas? ajsika - ajs, ajs kombinacija! Bodo potem slike padle kaj? aquina - zakaj pa jaz ne morem da vidim slikic? Saj neum šinfala bibi - Malo cukra danes???? Aqui, še rabiš pomoč? Ajsi, ti si jih pa lahko že rezerviraš za sestavljanje kuhinje
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 18.4.2011 11:48:39 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 18.4.2011 12:08:07
|
|
|
|
ledenka
|
bi tud jaz barvo lesa... sam mi je všeč svetla, parket (sicer v sosednji sobi, ampak ok) je pa češnjeve barve. to pa pol meni ne paše skup. nasploh mi je kombiniranje različnih vrst/barv lesa težko. če bi bilo vse sivo in srebrno, se pa bojim, da bi bilo preveč monotono torej cement sive ploščice, srebrna kuhinja, pa še nevtralno steklo. sej morda ne bo bordo rdeče, ampak kaj drugega, sam malce bolj živo bo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 18.4.2011 12:32:15
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity aquina - zakaj pa jaz ne morem da vidim slikic? Saj neum šinfala Madona, zaj jih pa včeraj nisi poslal, ko smo jih rabli??? Sam pol bi bolj švoh sestavli... Ne vem zakaj ne vidiš slikic, sem preverla in te mam med prijatelji, tako da pojma nimam. Mal probaj poklikat. Vem da je nek trik, k so že na 40+ mele enako, pa se je pol dal.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 18.4.2011 22:34:43
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Madona, zaj jih pa včeraj nisi poslal, ko smo jih rabli??? Sam pol bi bolj švoh sestavli... Ne vem zakaj ne vidiš slikic, sem preverla in te mam med prijatelji, tako da pojma nimam. Mal probaj poklikat. Vem da je nek trik, k so že na 40+ mele enako, pa se je pol dal. jap, je šlo - ampak ne prek direktnega albumčka tu na profilu. Madoniš ste v stilu! Mali lepotec bo res užival!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 19.4.2011 14:18:54
|
|
|
|
pikovit
|
O Akvi kolk ste fensi Lepo,zelooooo Se* pri nas vse po starem.Tudi meni je fajn ko takole sonček sije Hvala bogu,te zime so čist predolge Ajsi dobra odločitev,lahko pa kombinirap tudi z visokim sijajem-bež barve,če ti je visok sijaj všeč.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 19.4.2011 14:23:47
|
|
|
|
aqua77
|
Ojla, Pikovitek, tale ta moderna je pa men fuuuuul všeč!! Jo bom mojmu pokazala...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 19.4.2011 14:31:16
|
|
|
|
ledenka
|
aquica, previjalna je ful lepa pikovitka, tadruga mi je kul ampak sem našla eno varjanto pri Dan Küchen, ki mi je všeč... wait a moment... samo da bo v srebrni barvi to pa je hladilnik... kar pomeni ožanje prehoda v dnevno (ampak je izrecna želja mojega ljubega soproga...)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 19.4.2011 14:34:15
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Ojla, Pikovitek, tale ta moderna je pa men fuuuuul všeč!! Jo bom mojmu pokazala... Ja Akvi a ne je lepa,midva sva hotla za na morje to Pino,potem pa sva se odločila raje za drugo,ti jo bom prilimala-bolj paše morskemu stilu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 19.4.2011 14:36:25
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka to pa je hladilnik... kar pomeni ožanje prehoda v dnevno (ampak je izrecna želja mojega ljubega soproga...) Ajoj ti sporogi,tole je bila pri nas tudi goreča želja,pa žal ni prišlo v upoštev,premalo prostora .Smo pa naredili kompromis in imamo tudi velik hladilnik samo ne takega.Se je dragi omehčal,saj druge možnosti ni bilo.Glavno da led dela
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 19.4.2011 14:37:45
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pikovitka, tadruga mi je kul ampak sem našla eno varjanto pri Dan Küchen, ki mi je všeč... wait a moment... samo da bo v srebrni barvi Ja tole je zelo všečno,samo pazi,da ne bo preveč srebrno vse,ker hitro rata vse hladno in sterilno.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 19.4.2011 14:40:39
|
|
|
|
pikovit
|
Ajsi a si razmišljala kaj v tej smeri,da bi imela kokr nek šank-mini tako iz kuhinje vn?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 19.4.2011 15:00:27
|
|
|
|
ledenka
|
mini šank bo v kuhni, ob tapoševni steni (če se spomniš). tako, da mamo kje za zajtrk pojest na hitro... glede na to, da je odprtina proti dnevni široka 130 CM, se jo bo najbrž dalo brez večjega problema zmanjšat. bom o tem s tvojim možem podebatirala, ko bomo tak daleč siccer bo pa steklo predvidoma rdeče, mislim med ploščicami, tako da bo poživilo. en poudarek mora bit pol pa bo rdeči leitmotiv še v dnevni - tudi kaki detajli. kavč bo najbrž v smetana barvi, jedilni stoli tud, mizo sem gledala eno lepo v antracit barvi... sam še stene ne vem, kake naj bojo. sam za Mjevo sobo morjo bit svetlo modre
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.4.2011 9:35:23
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit http://www.svea.si/default.asp?id=29&theme=1&pic=6&pp=3 Evo Akvi midva imava tako Lepaaa!!! Sploh ta spodnja levo, ki je lakirana. Prav nekaj takega iščem!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.4.2011 9:37:05
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit http://www.svea.si/default.asp?id=652&theme=1&pic=3&pp=2 Akvič kaj pa tale?Ta je mal dražja. Tud lepa, sam zgornja mi je še mal lepš, zaradi barve lesa, pa ker je lakirana... Sej veš, se more vse svetit, pri naši bajti...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.4.2011 9:38:12
|
|
|
|
aqua77
|
Drugače pa en lep guten morgen vsem skupaj!!! Je že četrtek!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 22.4.2011 19:15:29
|
|
|
|
ledenka
|
iiiiiiiin smo prilezli do praznikov sem našla še ene leeepeee kuhne... http://www.snaidero.it lepe pa ziher tud drage ampak grem pogledat po praznikih, kaj mi lahko ponudijo, in če bo ponudba taka, da me bo očarala... ne vem ne vem, težko rečem ne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 22.4.2011 22:01:51
|
|
|
|
aqua77
|
vesele praznike pupe!!!! pa velik pirhov!!!!!! ajsi, te ta zadnje so pa za dol past!!! sem že našla zmagovalko ola20 črna. sam še cena me zanima jutri pa barvamo pirhe pri nas!!! komaj čakam... ljubčka vsem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 22.4.2011 23:34:39
|
|
|
|
Klarilu
|
čer! jaz tud želim vam lepe praznike!!! jaz jutri delam od 8-21.30, pol sem pa v nedeljo frej kdo bi si mislil a,mislim absurd k mi itak pripada ta teden frej,pol mi da pa v nedeljo k je praznik,ni logike sam se pa znajdejo ni kej....... lepo barvite jajčka :))) to mislim pirhe da ne bo pomote :D
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 27.4.2011 12:36:31
|
|
|
|
aqua77
|
sam da nas mal dvignem... pozdravčka vsem...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 28.4.2011 16:45:22
|
|
|
|
Serendipity
|
Presneto morje! Vse vas je privabilo, zdaj pa sama tu strašim!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 28.4.2011 22:19:34
|
|
|
|
aqua77
|
jaz sem tud tuki...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Nadomestna matiniwajAli bi postala nadomestna mati za žensko ki ne more imeti otrok?da (
14%)
ne (
86%)
Število vseh glasov: 570Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!