|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
21.3.2011 15:23:18   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

akva hvala za pestke...trenutno je pri nama......on noče nikamor več...kaj vem kaj se bo še s tega razvilo.

Biba... user posted image  vzemita si mal časa zase. par mesecev, da si odpočijeta, vsak postopek je hudo naporen. ko bosta nabrala moči, pa pojdita v nove boje. a se sicer kaj pogovarjata o tem? včasih je našim moškim še težje, kot nam.

sicer sem pregled opravila, tako da čez ene 3 tedne izvem za bris.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
21.3.2011 15:44:01   
aqua77
bibek, tako kot pravi ajsi - mal pavze ne škodi.
so pa naši moški kar čudni, ja in res mal drugače reagirajo kot bi pričakovale, sploh pa, ker nekako na čuden način skrivajo svoje občutke. kakšen dopustek si privoščita in po odklopu bo vse drugače, boš vidla!!!user posted image user posted image pestkam za vaju... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajsi, nič bat bris bo oki doki! tako da bo še uradna luž za novo user posted image !!! user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
21.3.2011 16:01:43   
viČipU
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

bibek, tako kot pravi ajsi - mal pavze ne škodi.
so pa naši moški kar čudni, ja in res mal drugače reagirajo kot bi pričakovale, sploh pa, ker nekako na čuden način skrivajo svoje občutke. kakšen dopustek si privoščita in po odklopu bo vse drugače, boš vidla!!!user posted image user posted image pestkam za vaju... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajsi, nič bat bris bo oki doki! tako da bo še uradna luž za novo user posted image !!! user posted image user posted image user posted image

bibek mi2 bova tud bos vidla.. pac mal dl casa rabiva ... ampak bova!!!!! biiig hug **

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
21.3.2011 18:44:26   
viČipU
aquiii v soboto pa ti§§§§§kanje user posted image user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
22.3.2011 8:03:08   
viČipU
se vid d grem na morje cez vikend..

http://24ur.com/novice/slovenija/foto-koper-v-blescicah.html

hihihihihi

(sraka sm)

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
22.3.2011 10:52:00   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU

aquiii v soboto pa ti§§§§§kanje user posted image user posted image

jesss!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

sicer jaz tebe bom stiskalauser posted image , ti boš pa mene mal težje k sem kot buhteluser posted image , z rokcam niti okol trebuha ne boš prišla, kaj šele da bi me objela!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem pa en lep guten morgen!

P.P.Njegoš

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
22.3.2011 11:07:15   
ledenka
ooooo, a bosta sonček priklicali user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
22.3.2011 11:32:24   
viČipU
kaj ne bom..mam doooollgeee roke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bos vidla ..morm svojga "necaka" poti§§kat tud user posted image user posted image

ja ajsii gremo mal na morcita poduhat kaksn zrak majo user posted image user posted image  

btw..VESELA SEM!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
23.3.2011 8:18:30   
viČipU
aquic moj neki je prl vmes tko d ta vikend me ne bo. pridem pa en vikend v aprilu. user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
24.3.2011 9:45:43   
ledenka

user posted image

predlagam sadje za zajtrk user posted image  

kako ste, borkice moje? vse pod kontrolo?

pri nas smo ok, zdravi itd. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
24.3.2011 10:07:51   
aqua77

aquic moj neki je prl vmes tko d ta vikend me ne bo. pridem pa en vikend v aprilu. user posted image

aquič žalosten... user posted image  

čakam na en vikend v aprilu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pišuka, takrat bom še širi!!! user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
24.3.2011 10:08:49   
aqua77
aja vičupiču, lajkam tvojo novo oblekco!!!! user posted image user posted image user posted image  je ful kjut!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
24.3.2011 10:10:11   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image

predlagam sadje za zajtrk user posted image  

kako ste, borkice moje? vse pod kontrolo?

pri nas smo ok, zdravi itd. user posted image

jaz sem najprej smetano vidla!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (tisti v žepu, ne na krožniku da ne bo pomote...) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sadje šele po daljšem iskanju!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
25.3.2011 8:17:00   
viČipU
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

aquič žalosten... user posted image  

čakam na en vikend v aprilu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pišuka, takrat bom še širi!!! user posted image user posted image user posted image

ce bos sirsa te bom mela se rajsi user posted image  k te bom se bl ti§§kala user posted image user posted image

babe, mamice evo user posted image  cestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
25.3.2011 15:43:28   
ledenka
hvala user posted image  

čestitke vsem mojim borkicam!

M je zakuhal, zgleda viroza... user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
25.3.2011 19:14:32   
ledenka
hvala za vse pestke... smo speljali posel. se selimo čez par mescev user posted image      b ,.htčg htčtlr pa M vas pozdravlja user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
25.3.2011 22:17:26   
viČipU

hvala za vse pestke... smo speljali posel. se selimo čez par mescev user posted image      b ,.htčg htčtlr pa M vas pozdravlja user posted image

kam?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
26.3.2011 7:31:07   
Klarilu
dan!
mi smo zaenkrat zdravi,jaz tud če spregledam par stvari ampak ne grem k zdravnic če ne bo kej drugega,anyway dans delam ceeeeeel dan tko da vam želim res lepo soboto!

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
28.3.2011 9:48:58   
ledenka
jutro

user posted image user posted image user posted image

kavica, čajček? tale prestavitev ure je obuuup, sem čist zmešana.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
29.3.2011 10:17:05   
ledenka
nikjer nobene?

user posted image

tale kelnar pa čaka na naročila kave user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
29.3.2011 11:10:21   
aqua77
evo meneeeeeee!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
29.3.2011 11:18:01   
ledenka
vsaj ena user posted image  

kako buši, raste? vidim, da si že v 25. tednu, iz tahudega ven user posted image  zdaj pa še malo, pa bo! slabi 4  mesci bodo minili, kot bi mignil... sobo si že naročila?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
29.3.2011 11:30:05   
aqua77

vsaj ena user posted image  

kako buši, raste? vidim, da si že v 25. tednu, iz tahudega ven user posted image  zdaj pa še malo, pa bo! slabi 4  mesci bodo minili, kot bi mignil... sobo si že naročila?

ojla ajsek user posted image ,

ja smo že v 25 tednu HB!!!user posted image user posted image user posted image  
Kar križce delam v koledar, tako da zdej pa že lažje diham! user posted image user posted image user posted image user posted image  
Sem fuuul vesela, da smo že na številki 25, še malo pa bo.... user posted image
Sobico bom naročila verjetno jutri, ker sem čakala da mi najprej Eurocard trgajo, zdaj pa grem lahko v šoping... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Pa ta teden verjetno tudi vozek pride, tako da bo še pestro!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ti??? Kam se boste selili?? Jaz sem pridno pestke stiskala, da je plan uspel, tako da moraš zdej pa poročat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
29.3.2011 11:54:05   
Klarilu
jaz sem tud že tuki,že prej pa ni prijeluser posted image no jaz mam belo top less user posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
30.3.2011 13:10:53   
ledenka
kje pa ste danes? nič pridne, ne bo seksi tipčkov user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......